8545
Spore
  • Fabio Capello
    masters of orion nagy kedvencem volt, sőt még most is az, csak már sehol nem lehet megtalálni... az első és a harmadik megvan eredetibe, a második ami a legjobb volt, az bezzeg nincs... :(
  • Mike at home
    gyér de aranyos :)
    szal nem morgolódom, még játszom vele :9

a master of Orion-t jó hogy említed, igazi ronda de finom volt C64-es grafikával, hányan lehúzták első ránézésre, te jóisten

meg volt még egy, Ascendency, emlékszik még rá valaki?
  • Lobsterman
    Én nem is izgatom magam miatta. :D
  • Carlos
    Beszéltem erről az EA-vel...nem lesz itt gond szerintem...
  • Lobsterman
    Mike-nak szólt, mert morgolódik itt is, meg az új Spore másolásvédelem cikk hsz-ai közt is hogy mennyire gyér a játék.
  • HErBY30y
    Ez eddig a legjobb játék. Nem mondtam az ellenkezőjét. Vagy ez nem nekem szólt?:):):)...Én csak Magust akartam nyugtatni, hogy ne mérgelődjön, hanem élvezze. :
  • Lobsterman
    Igen. Láttunk már jobb RTS-t, mindenféle stílusból. De itt nem csak azt kapsz. Itt kapsz egy egyszerűsített Master of Orion-t, egy Populust, egy Civilizationt, egy offline WoW-ot EGY játékban. Persze hogy nem fognak tudni a komponensek rivalizálni ezekkel a játékokkal. Maga a design fantasztikusan meseszerű, a részletekre nagyon odafigyeltek a készítők, mert lassan elérem a 100 óra játékidőt és még mindig találok újdonságokat. Plusz kapsz egy olyan editor rendszert amiben MINDENT meg tudsz csinálni ha van elég kreativitásod, mindent személyre tudsz szabni, meg tudod osztani másokkal a saját kreálmányokat, kapsz egy galaxist félmillió naprendszerrel, 3* ennyi bolygóval. Ezeket hol kapod meg más játéktól? Senki ne mondja azt hogy egy rossz játék. Nem mindenkinek jöhet be, van aki sokkal többet várt tőle, van aki már a grafikától is kiakad. Nem forradalom(bár a technikai háttere annak tekinthető), de nem is szar ahogyan néhányan nekiállnak.
  • Mike at home
    wareztopikban kérd
  • Mike at home
    ja értem
    mondjuk én is úgy gondolom, hogy sokat markolt és kevesett fogott tipikus példája ez a játék, de ugyanakkor a lénykészítés tökjó, ez adja a savát borsát, minden mást (rts, sci-fi rts) már láttunk jobbat, bonyolultabbat, de emiatt a véleményem miatt még sem félkegyelmű nem vagyok, sem játszani nem tudok
    ugyanakkor azokat sem tartom hülyének akiknek tetszik, itt van pl. Árnyvadász, ha neki tetszik vmi az csak jó lehet :)
  • Hmuda
    Minek? A játék automatikusan tölti a tartalmakat.
  • Carlos
    Spórpédián mindent megtalálsz! Köszi!
  • Énvagyokazapád
    hali!
    légyszi egy png filet is tegyetek már be a lényeitekről/űrhajókról hogy betudjam magamnak tenni (már ha nem probléma), köszi!

[C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Spóralkotások]
  • Carlos
    Énsem mondom azt az ultira, hogy mekkora egy faszláma játék, meg epic fail, mert nem tudok ultizni.
  • Mike at home
    látom spórásoknál a másik fikázása, bevett szokás
  • HErBY30y
    De hát kinek a pap kinek a papné. Én az apácákra hajtok :):):)
  • HErBY30y
    Én ott adtam fel élvezni az űrfázist, mikor a bolygómon repkedtem, tök nyugi minden, kizoomoltam belőle és csipogott a progi, hogy megtámadták a bolygómat. Azt amelyikről most száltam fel....de kizoomolás közben nem láttam arra menni hajót...pff...mondom az igen...comodor szerű véletlen halál. egyből a bolygóra tesz egy pár ellenfelet oszt jóvan...oda se kell menniük..:):):):):)
  • HErBY30y
    Hát igen Magus. Az űrfázis nekem se jött be annyira, ezzel a egérgörgőt használom egyfolytába és néha nyomok egy balgombot módszerével. Lehet, mert nagy Freelancer Fan vagyok:P...ezért gyorsan elnyomkodtam a galaxis közepéig a hajómat úgy, hogy volt nálam 4-5 javítócsomag, hogyha gyepálnak akkor tudjak javítani. Megnéztem a végevideót és mentem vissza a Lény és Törzsifázisba...Nekem azok jöttek be....Ezvan..Találd meg a kedvenc fázison és imádkozz, hogy mire azt megunod addigra jön valami fasza kieg. a játékhoz.:)
  • Carlos
    Akkor hajrá!
    Ha lenne agyad, akkor nem epic fail-eznél, hanem próbálnál rájönni, hogy mihogymerre.
    Minden benne van a FAQ-ban és a kézikönyvben!
  • Lobsterman
    Nem negatív csak nincs szeme a lényemnek és így lát. Kicsit fakón és fekete fehéren :D
  • magus
    najó, kész. hogy lehet megcsinálni az űrfázist? háborúban állok egy birodalommal, és állandóan kétfelé kell szakadnom, védekezni és küldetéseket csinálni, hogy legyen pénzem fejleszteni.

támadni ugye nem tudok, mert 1 hajóval szétszednek állandóan, és alig van fegyverem

küldetések amikor csak annyit mondd, hogy x csillagrendszer, és nincs nyíl, akkor esélytelen hogy megtaláljam.

a fűszergyűjtögetés meg alig hoz pár ezret.

a megoldás az, hogy ne háborúzzak amíg nincs minden bolygómon 10 őrtorony, a hajómon univerzumrobbantó fotontorpedók, aztán egyesével kattintgassam végig a bolygókat?

akkora epic fail ez a játék amekkorát még nem láttam, talán a konzolos játékok versenyre való kivitelén sírtam és röhögtem ennyit, de mostmár végig akarnám vinni
  • Beni521
    ezt egy kicsit bővebben is lehetne :D iMac -et használok és a spore mappa egy spore.exe -ből és egy readme.txt -ből áll :D:D
  • Carlos
    Újabb hidden achievment-et találtam, de sajna még nem sikerült elérnem:
    Bad Baby! - Have one of your assets banned.
  • cenobite
    Húúú, de kis negatív pikcsör a maga f/f mivoltával.. :) tetszik!
  • Lobsterman
    Ja, az árnyék a földön pedig egy Grox hajótól származik :P
    (bocs a tripláért)
  • Lobsterman
    És ahogy nézem a csontvázat egy lényre is rázuhant :D
  • Lobsterman
    Sajnálom Venom, de valaki beleállította a bolygómba a hajódat xD
  • HErBY30y
    Eggdealer...LoL..:):):):):):):)kísz :D
  • Kicsikiraly
    eredeti a játék?
  • Patrucz
    mi van akkor ha jól megy a játék meg minden de mikor kilépnék a szárazföldre hibajelentést ír ki?
  • Kicsikiraly
    betettelek buddynak, eszméletlen jók az űrhajóid :O
  • Carlos
    Én nem láttam még. Ebből gondoltam...
  • Aragorn83
    Köszi ezeket már láttam, de ez még nem az összes, ugye? Mennyi hiányzik még? (Ha emlékeim nem csalnak a fűszeres mintha nem lenne hidden achievement, bár lehet, hogy tévedek majd utánna nézek)
  • Lobsterman
    Nekem is a 2 legújabb
    Dogflight:

Tiamat(az egyik űrjáró civem) Bomber:
  • Carlos
    Nekem nem tetszik, sry.
  • Rip
    Háhá, jó! :D
  • Venom
    Legújabb alkotásom XD
    Eggdealer:
  • HErBY30y
    Ááááá..nem akar összejönni..áááá..:):):):)

• Carlos
    FAQ
  • Lobsterman
    Itt vannak az én achievementjeim. 2 rejtett(meg még sok normál) hiányzik, nem is tudom azok mik.
  • Lobsterman
    Nagyjából igen :D
    Én könnyen megoldottam a vesztést. Hardon megvártam amíg előkerül az első pár civ, és mindet betámadtam 2-2 egységgel, meg szidtam az anyjukat kommunikációs channelen :D