Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béke ? Én mindenkit elpusztítok aki kötegszik :P Össz-vissz 3 szövetségesem van, az is csak hajók miatt :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én meg úgy vettem észre, hogy max. 3 kerekedelmi útvonalad lehet, aztán már azt mondják, hogy van elég nemadnak. Pedig a kereskedõ medál 5. szintjéhez 5 kereskedelmi útkell. Már csak ezt az egyet nem vágom.
Hmuda
A kereskedés pont olyan mint a civ fázisban. Idõvel feltöltõdik egy sáv, amiután megveheted a rendszert. Közvetlen bevétel nem lesz tõle, de hosszútávon egy békés rendszerfoglalási mód.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigapó
ahhaa, így már kóser a dolog. kösz a választ.

csak most tudok mélyebben elmerülnöm a témában, mert sikerült mindenkivel békét kötnöm, így nincs az állandó támadás-hullám, néha a kalózok, annyi. ezerrel fejlesztem a bolygóimat:)

kövi kérdés: amikor valakivel kereskedelmi egyezményt kötök azzal mit érek el? folyamatos a bevételem? mert az se sok eddig, pedig mindenkivel van már olyanom.

ja, és egyszerre csak egy bolygóval tudok a birodalmukból üzletelni? mert máshol elküldenek a fenébe, hogy már nincs hely, pedig a lehetséges válaszok között ott szerepel.

The Matrix has you...

Hmuda
Azt vedd figyelembe, hogy míg a szülõbolygódon csigalassúsággal termelik a fûszert, addig a kolóniákon jobb esetben pár perc alatt megvan egy teljes rakományra való adag. Gondolj arra, hogy azért drágább, mert messzire körülményesebb idegen környezetben megteremteni a megfelelõ életkörülményeket, drágább a szállítás, stb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ha ilyen piros kör egy részen és villog a széle akkor mivan ?:O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Igen. Ez tényleg jó lenne, mert akkor legalább azokat felvenném akik engem is felvettek.

Most a sejtfázisba szenvedtem egy kicsit. A pacifista achievement még könnyen ment, de a Sebességõrültért meg kellett kicsit küzdenem. :)

bigapó
Hali!

Hogy lehet csökkenteni a más bolygókon lévõ épületek árát?

Az anyabolygón tök olcsó minden,fel is vannak építve, de máshol 10x annyiba kerül.

The Matrix has you...

Zotya2
Én is felvettelek!

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lobsterman
Mondjuk érdekelne kik vettek fel. Innen ha minden igaz te, Carlos, Hmuda, Venom, Rip, és 6ot nem tudok :P
Jó lenne ha meg lehetne nézni valahogy, de még nem jöttem rá hogy.

Lobsterman
Van ilyen kütyü amivel lehet. Még nem próbáltam.
A 10 elõfizetõ meg ja. Azt jelenti :)

Lobsterman
Ékezet a filenévben nem túl tanácsos a neten...

offkorz
inkább olyan mintha egy csövet toltak volna keresztül az egész patkányon :D_SAdsads

Hmmm...:(:(:(
Lenne két kérdésem:

Emlékeim szerint valhogy (talán az ûrfázistól egy kiválasztott lényt átváltoztathatsz gigásszá. Miként?

A játékban a My Spore oldalamnál a beálított avatárom, nicknevem és a mottóm alatt az látom, hogy: Elõfizetõk 10. Ez azt jelenti, hogy 10 fõ vett fel a barát listájára?

Hmuda
Ne vedd kioktatásnak, csak annyian keverik a galaxist a csillagrendszerekkel, hogy egy idõ után már zavar. :-/

Zotya2
Eljutottam a középpontig:D. Amit kaptam tárgyat az fasza:D. Meg van hogy kell kib***ni a Groxokkal. 1-es szintre kell terraformálni a bolygót, és akkor kihalnak:D. Csak sok bolygójuk van:S. Most haza kéne mennem, de olyan sûrûn vannak a bolygók hogy nagyon, meg állandóan megtámadnak a Groxok.
A poén az, hogy márazt sem tudom ajánlani hogy legyen béke pénzért cserébe, mert csak azt mondja a vezetõ hogy: A Groxok el fognak pusztítani! És választási lehetõség is csak annyi van hogy: mitmondanagykövérufo?
Szuperboldogság sugárral sem megyek semmire sem:S.

Mike at home
aha

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rip
Haha, nekem meg tegnap jött az SMS az 576-tól, hogy megérkezett a játék! Kabaré! Már 1000 éve megvettem, mindenhol máshol lehetett kapni :) (Mondjuk szerencsém is volt, mert az utolsó GE-t vettem le a polcról a MM-ban).

Amúgy az ûrfázis kis sunyi volt!
Az elején mindig agyontámadtak, rohangáltam, mint a mérgezett egér mindenfelé, sorban haltam meg, de nap végén mindig kicsit elõrébb voltam, mint mikor elkezdtem, így megvolt az inspiráció, hogy folytassam. Tegnap írtottam ki végre a környékbeli ellenlábasokat (az egyik a Sam birodalom volt, elnézést érte :) ), végre szép zöld jó nagy körben az anyabolygó melletti terület. Jöhet a túra a középpont felé! :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Nem a simát vettem meg, hanem a kibõvített Limeted-et.
Sima:
# Paperback: 208 pages
# Publisher: Prima Games

Limited:
# Paperback: 384 pages
# Publisher: Prima Games; Limited edition

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
nem láttam a prima guide-ban, igaz csak csak törzsfázisig néztem, mellékleteket nem
szép könyv egyébként

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Done!
Cuki lett!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tervbe volt véve, de az az igazság, hogy meg akartam várni a Prima Guide book-ot amit rendeltem az amazon-on. Abban tuti minden bennevan ezzel kapcsolatban, de temporary beteszem ezt is.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez a limitált példányszámú játék.
Van hozzá 2 bónusz DVD dokumentumfilmekkel, egy Art book, és szebb kézikönyv van hozzá, mint a sima verzióé.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
ezeket be tudnátok tenni a faq-ba?

Ez a Galactic Edition ez mi? Mondjuk úgyis rákeresek :D
Carlos
ok. :)

Þór vígi þessi rúnar

Jóvan megvan. bamba voltam:P
Jujj, komolyan? Arra elég nagy az agresszivitás :D....meg a hatásköröm is akkor fejlesztésre szorúl :P
Köszi...akkor GO SPORE!!
Még annyi, hogy nem taláom sehol a FAQ-ot. :S
Carlos
Galaxis középpontja a cél.
Ez megy a FAQ-ba!!!

Þór vígi þessi rúnar

Zotya2
El kell menni a galaxis közepére, elvileg akkor lesz videó, de hogy milyen azt nem tudom. A groxokkal a kapcsolatom hogy lehet javítani?

Sziasztok.
Végig vittem az ürfázist az utolsó medálig a MINDENHATÓIG.
Aszittem' ha az alsó idõcsúszkán végigmegyek, legalább bead valami "végevideót", de nem történt semmi.
Most akkor ez ennyi és mostmár "örökfree" ?
Semmi meglepi nincs a végén?
Vagy ha az összes bolygót el kell foglalni, akkor hagyom.
Annyira nem jó. Akkor már felrakom a Freelancert :D
bigapó
Köszönöm a kioktatást, bár pont Tõled nem vártam. Azért nem válaszoltál, a kérdésre, mert már elõtted megtették?

The Matrix has you...

Náhányatokat felvettem a Buddy list-re.

Hmuda
Carlos
Venom
Lobster
Rip
és olcsy :)

Nálam is az volt. De most kereshetem meg újra. Mert eltünt szinte az összes dolog, amit eddig alkottam a SPORE-ban. Ugye letöröltem a csúnya verziót és feltelepítettem ma az EA-tõl kapott játékot. Végre én is gyüjthetem a dolgokat és megoszthatom az ûrhajóimat, épületeimet, jármûveimet. :)

Lobsterman
Nálam már t3as :D

konkrétan a földi állatok:P

Engem az foglalkoztat régóta, hogy a Föld miért csak T1-es? :)

Lobsterman
Konkrétan a földi háziállatok? :P

az lett volna az igazán poén ha a játékbeli Föld-ön megtalálhatóak lettek volna a földi állatok (kutya macska ló disznó stb...)

Lobsterman
Nem azért hogy azt akarom h megmaradjon a föld, akkor már rég megtettem volna. Egyszerûen nincs szívem felrobbantani :D

Sland
Uraméég :D Vicces lesz ez így :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bigfoot
ezt én is megszívtam:) mondom nem alakítom a lényem majd a köv fázisban erre meg már nem lehetett..

Carlos
kipróbáltam, mûködik!

Þór vígi þessi rúnar

Venom
Lényfázis utánn már nincs lehetõség változtatni sajna. Mellesleg sztem akármien lényre rálehet ruhákat aggatni csak ötletesen kell megoldani :)
Ûrhajó miatt meg ne aggódj, elvezeti az :D

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Sland
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal.
Most léptem át törzs fázisba, és az a kérdésem, hogy lesz e még lehetõségem alakítani a lényemen.
Most úgy néz ki mint egy dinó, szarul áll rajta minden hacuka, meg érdekes lenne ha késõbb egy dinoszaurusz egy ûrhajót vezetne. :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Mentesz, felrobbantod, megkapod, kilépsz mentés nélkül, reload. :-)

Lobsterman
lol. ki is próbálom. a föld felrobbantását biztos nem játszom be 2 okból sem. 1, sajnálnám 2, nemzeti parkot csináltam belõle. megpusztulna 30 faj, azt meg csak nem hagyhatom :D

Hmuda
Elvileg csak a játékon belül megy, de kicsit érdekesen kezeli.

Mielõtt meglett volna, azelõtt csináltam pár játékot símán lény fázisból kezdve és ráraktam a lényre három egyforma szájat, külön végtagokra, szemekkel, szóval három rendes fejet csináltam, mégse adta meg.

Utána elkezdtem a sejt fázistól és még ott ráraktam a lényre mind a fajta három szájat (meg akartam nézni, hogy így megnyitható lesz-e a többi száj (nem)) és így az elsõ lény-fázis beli evolúció után azonnal megadta.

Szóval elméletileg csak három különbözõ száj után adja meg, ha egyformákat pakolsz rá akkor nem.

Fabio Capello
sry, én voltam a láma, a warezos topikba került új banner, keverem azzal :D