8545
Spore
  • HarryProf
    My Sporepedia
  • Énvagyokazapád
    jahmert onnan is le lehet tölteni? :o
  • Venom
    akkoris ittvan a legtöbbnek a profil linkje az aláírásában
  • Énvagyokazapád
    de én a fórumozók által létrehozott vicces/érdekes lényeket/űrhajókat szeretném betenni, érted.
  • newil
    Kösz bocs nem vettem észre,annyira siettem a gépeléssel. :)
  • Hmuda
    Kár, hogy a főbb alapelemeket nem lehet jobbra-balra mozgatni. Egyelőre beértem ezzel. :-)

SZERK: franc, most látom, hogy valaki már csinált hasonló dolgot a featured cuccok között. :-/

• Lobsterman
    Miért? Ez mókás lett. Idő amíg belejön az ember a jármű/épületeditorba (utóbbiba nekem még nem sikerült), de rengeteg a lehetőség, és nagyon szépeket lehet csinálni akár egy nagyon alapszintű ötletből.
  • HErBY30y
    Inkább megyek vissza a lénylaborba szerintem:)

• HErBY30y
    Hát nemistudom, nem valami eredeti...túl tipikus lett.:):):):)

• Lobsterman
    Köszi. Bár munkának nem nevezném. Ahhoz túlságosan élveztem :D
  • Lobsterman
    FAQban le van írva.
  • Venom
    FAQ
  • HErBY30y
    Most egy kicsit irígy lettem és elkezdek csinálni egy űrhajót csakazért is:):):)...na majd jelentkezem ha kész:P....csakötletkell (meg kávé):):):)
  • HErBY30y
    Interstellar time machine..Lol...kész...a Spore 2-ig, nem fogok aludni :):)
  • HErBY30y
    ""ellentétben veled én tudok ultizni, sőt még stratégiai játékot is játszani, sajnálom ha az olyan aprófaszú kis csírák mint te kötelezőnek érzik, hogy más baszogatásában éljék ki azt a frusztrációt, amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott. ""

..Fúúú Magul, ha tudom, hogy ilyen offalak (vagy 8 éves) vagy , akkor nem védelek be...pfff....ez tényleg ilyen AKKOR MINEK IDE ÍRSZ fórum beírás volt tőled.....vagy most mi ez a aprófaszúzás?.....szűz vagy vagy mi a baj?? :):):):):):)
  • Kicsikiraly
    egy ték.
  • reaper4
    és végül is mi ez?
  • Rip
    44 játékmagazin értékeléseinek összegzése alapján eddig a játék 86.1%-on áll. Annyira nem lehet szar.

• Rip
    Jaja, szép munkák!
  • Venom
    Ezek nagyon jók lettek :)
  • Lobsterman
    Ó igen. Jó nagy szar. Mi is csak azért játszunk ám vele hogy fikázhassuk :S
  • Lobsterman
    Necrophage

Interstellar time machine(a közepe forog ám :D)
  • Venom
    ümm Spore pédiát nemtudod megnézni ha nemvagy regisztrálva? Mert onnan is tudsz berakocsgatni. Nekemis kint van itt aláírásban a profilom linkje.
  • Zomil
    akkor hogy regelted a játékot neten? :)
  • Énvagyokazapád
    most ez aztán tényleg rohadtnagy warez, és ha nincs netem, most pl pdaról írok? hm?
    köszi.
  • olcsy11
    Én úgy szoktam, hogy rögtön rámegyek a városára, és akkor vagy lerombolom, vagy ha átadják (kirakják a fehér zászlót) akkor hagyom őket, ha minden várost leromboltál, vagy fehér zászlóztál, akkot ott lesz fönt az elsoglalás gomb, sé tiéd a bolygó
  • Kicsikiraly
    szépen módszeresen megtisztítod a bolygót. minden űrhajót szétszedsz, utána a kolóniák főbázisát is, és kész el van foglalva (legalábbis azt hiszem ennyi, még nem nagyon harcászkodtam, csak civ fázis ellen)
  • neB
    Látom itt már vannak igazi Spore nagymesterek ezért az ő segítségüket kérném: Hogy lehet bolygókat elfoglalni (harcászatilag) mert lövésem sincs nekik van vagy 5-10 űrhajójuk nekem meg 1...
  • Zomil
    én ugyan nem vagyok elájulva a játéktól, jópofa, el lehet vele hülyülni :D
    de emellett nem tudok elmenni:
    "amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott"
    ehh, te nagyon el vagy tévedve :D
    és ha attól szar a játék, mert nem sikerül elsöre a világ ura lenni, hát tudlak sajnálni...
  • Kicsikiraly
    őőő. mindenki által szarnak titulált? ne haragudj. látom se utána nem olvastál, se előtte nem érdekelt a játék, mivel akkor tudnád hogy rengetegen várták, és a legtöbbjének tetszik. azzal volt bajunk, hogy leszarozod a játékot mert nem tudsz játszani vele.
  • doxadmin
    Űrfázisnak nincs konkrét vége. Menj el a galaxis közepébe, ez a cél, utána meg rajtad múlik mi merre hogyan tovább.
  • Venom
    Játékban is van help, talán ha áttolvasnád többre mennél.
  • Rip
    Én emlékszem. :) Imádtam, jól összerakott játék volt!
    Csakúgy, mint a Spore (csak hogy ne legyen offtopic, hehe).

• Cat 02 #6806
    Van tutorial az elején ha azt követed akkor az első birodalommal békében kell lenned, mivel a legelején csak azt ajánlja fel (én harcos voltam és így is csak olyat tudtam választani). Ha zöld feje van valamelyik népnek lépj vele szövetségre, a fűszert meg olyan helyen add el ahol az adott fűszer nem terem.
  • Kicsikiraly
    akkor vedd meg. ha az sem oldja meg a problémát, na majd akkor szólj :D
  • Venom
    Naneee ez így levolt zuhanva? :D nagyon LOL
  • HErBY30y
    Tényleg van még mindíg újdonság....eddig mindíg egyből megevett a Gigászocska..
  • HErBY30y
    Volt itt szó arról, hogy a 300 métert, vagy mennyit, hogy lehet megrepülni.
    Hát nekem szárny nélkül sikerült.:)
    Felkapott egy 6 kezű Gigász és eldobott a francba az "óceán" közepébe, ott meg szétszedett valami Lokneszörny:):):)
    És akkor írta ki, hogy: DOngóröpte...vagymi:):):)
  • olcsy11
    capetto tessék: www.cdgalaxis.hu
    beszerezheted ;) :D
  • Patrucz
    nem