8545
Spore
-
#6842 My Sporepedia -
#6841 jahmert onnan is le lehet tölteni? :o -
#6840 akkoris ittvan a legtöbbnek a profil linkje az aláírásában -
#6839 de én a fórumozók által létrehozott vicces/érdekes lényeket/űrhajókat szeretném betenni, érted. -
#6838 Kösz bocs nem vettem észre,annyira siettem a gépeléssel. :) -
#6837 Kár, hogy a főbb alapelemeket nem lehet jobbra-balra mozgatni. Egyelőre beértem ezzel. :-)
SZERK: franc, most látom, hogy valaki már csinált hasonló dolgot a featured cuccok között. :-/
-
#6836 Miért? Ez mókás lett. Idő amíg belejön az ember a jármű/épületeditorba (utóbbiba nekem még nem sikerült), de rengeteg a lehetőség, és nagyon szépeket lehet csinálni akár egy nagyon alapszintű ötletből. -
HErBY30y #6835 Inkább megyek vissza a lénylaborba szerintem:)
-
HErBY30y #6834 Hát nemistudom, nem valami eredeti...túl tipikus lett.:):):):)
-
#6833 Köszi. Bár munkának nem nevezném. Ahhoz túlságosan élveztem :D -
#6832 FAQban le van írva. -
#6831 FAQ -
HErBY30y #6829 Most egy kicsit irígy lettem és elkezdek csinálni egy űrhajót csakazért is:):):)...na majd jelentkezem ha kész:P....csakötletkell (meg kávé):):):) -
HErBY30y #6828 Interstellar time machine..Lol...kész...a Spore 2-ig, nem fogok aludni :):) -
HErBY30y #6827 ""ellentétben veled én tudok ultizni, sőt még stratégiai játékot is játszani, sajnálom ha az olyan aprófaszú kis csírák mint te kötelezőnek érzik, hogy más baszogatásában éljék ki azt a frusztrációt, amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott. ""
..Fúúú Magul, ha tudom, hogy ilyen offalak (vagy 8 éves) vagy , akkor nem védelek be...pfff....ez tényleg ilyen AKKOR MINEK IDE ÍRSZ fórum beírás volt tőled.....vagy most mi ez a aprófaszúzás?.....szűz vagy vagy mi a baj?? :):):):):):) -
#6826 egy ték. -
#6825 és végül is mi ez? -
#6824 44 játékmagazin értékeléseinek összegzése alapján eddig a játék 86.1%-on áll. Annyira nem lehet szar.
-
#6823 Jaja, szép munkák! -
#6822 Ezek nagyon jók lettek :) -
#6821 Ó igen. Jó nagy szar. Mi is csak azért játszunk ám vele hogy fikázhassuk :S -
#6820 Necrophage
Interstellar time machine(a közepe forog ám :D)
-
#6819 ümm Spore pédiát nemtudod megnézni ha nemvagy regisztrálva? Mert onnan is tudsz berakocsgatni. Nekemis kint van itt aláírásban a profilom linkje. -
#6818 akkor hogy regelted a játékot neten? :) -
#6817 most ez aztán tényleg rohadtnagy warez, és ha nincs netem, most pl pdaról írok? hm?
köszi. -
olcsy11 #6816 Én úgy szoktam, hogy rögtön rámegyek a városára, és akkor vagy lerombolom, vagy ha átadják (kirakják a fehér zászlót) akkor hagyom őket, ha minden várost leromboltál, vagy fehér zászlóztál, akkot ott lesz fönt az elsoglalás gomb, sé tiéd a bolygó -
#6815 szépen módszeresen megtisztítod a bolygót. minden űrhajót szétszedsz, utána a kolóniák főbázisát is, és kész el van foglalva (legalábbis azt hiszem ennyi, még nem nagyon harcászkodtam, csak civ fázis ellen) -
neB #6814 Látom itt már vannak igazi Spore nagymesterek ezért az ő segítségüket kérném: Hogy lehet bolygókat elfoglalni (harcászatilag) mert lövésem sincs nekik van vagy 5-10 űrhajójuk nekem meg 1... -
#6813 én ugyan nem vagyok elájulva a játéktól, jópofa, el lehet vele hülyülni :D
de emellett nem tudok elmenni:
"amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott"
ehh, te nagyon el vagy tévedve :D
és ha attól szar a játék, mert nem sikerül elsöre a világ ura lenni, hát tudlak sajnálni... -
#6812 őőő. mindenki által szarnak titulált? ne haragudj. látom se utána nem olvastál, se előtte nem érdekelt a játék, mivel akkor tudnád hogy rengetegen várták, és a legtöbbjének tetszik. azzal volt bajunk, hogy leszarozod a játékot mert nem tudsz játszani vele. -
#6811 Űrfázisnak nincs konkrét vége. Menj el a galaxis közepébe, ez a cél, utána meg rajtad múlik mi merre hogyan tovább. -
#6810 Játékban is van help, talán ha áttolvasnád többre mennél. -
#6807 Én emlékszem. :) Imádtam, jól összerakott játék volt!
Csakúgy, mint a Spore (csak hogy ne legyen offtopic, hehe).
-
Cat 02 #6806 Van tutorial az elején ha azt követed akkor az első birodalommal békében kell lenned, mivel a legelején csak azt ajánlja fel (én harcos voltam és így is csak olyat tudtam választani). Ha zöld feje van valamelyik népnek lépj vele szövetségre, a fűszert meg olyan helyen add el ahol az adott fűszer nem terem. -
#6805 akkor vedd meg. ha az sem oldja meg a problémát, na majd akkor szólj :D -
#6804 Naneee ez így levolt zuhanva? :D nagyon LOL -
HErBY30y #6802 Tényleg van még mindíg újdonság....eddig mindíg egyből megevett a Gigászocska.. -
HErBY30y #6801 Volt itt szó arról, hogy a 300 métert, vagy mennyit, hogy lehet megrepülni.
Hát nekem szárny nélkül sikerült.:)
Felkapott egy 6 kezű Gigász és eldobott a francba az "óceán" közepébe, ott meg szétszedett valami Lokneszörny:):):)
És akkor írta ki, hogy: DOngóröpte...vagymi:):):) -
olcsy11 #6800 capetto tessék: www.cdgalaxis.hu
beszerezheted ;) :D -
#6799 nem