8545
Spore
-
#6888 Én is találtam 2t a legelső játékomban de h melyikek voltak azok.. :D -
olcsy11 #6887 oké, köszi :D így már egyszerűbb, ha tudom, hogy a mancs jeleseket kell néznem :D -
#6886 Külsőleg sehogy.
Egyedüli árulkódó jel, hogy a bolygó T3-as és csak állatok vannak rajta. (mancs jel).
Akkor leszállsz a felszínre és kiirja, hogy megtaláltál egy mesebolygót. -
olcsy11 #6885 miröl lehet felismerni a mesebolygót? én arra lennék kíváncsi :D -
#6884 Találtam két mesebolygót!
No, ha van rá igény, akkor becsápolom a FAQ-ba SPOILER-ként a koordinátáit.
(visszajelzéseket kérnék, hogy berakjam-e vagy sem!) -
#6883 Sorry skacok a sok törlésért, de minden bennevan a FAQ-ban! -
#6876 Én meg azt hiányolom, hogy nem jelzi sehol a játék, hogy épp melyik birodalom naprendszerén parkolok.. :S Mindig be kell zoomolnom, és megnyitni a kom-panelt, hogy megtudjam a nevüket.. Így nehéz ráküldeni egy szövetségest, hogy támadd már meg a.. izét.. hogy is hívják.. pill odazoomolok.. :|
Vagy csak én nem vettem észre valamit? :D
Jó lenne egy egyszerű diplomacia lap ahol memgtekinthetnénk, hogy melyik birodalommal milyen kapcsolatban állunk, meg jó pár infot fel lehetne mellé tüntetni.. szeretem az ilyen statisztika szerű dolgokat, ez hiányzik. :| -
#6875 A kézikönyvben benne vannak a különféle filozófiák bónuszai. -
#6874 Rájöttem valamire, hogy mit hiányolok az űrtérképről, még mielőtt bemennél valamelyik lényedhez játszani:
Carlomus (Sámán)
Wormina (Harcos)
Kukícia (Ökológus)
ha ez ott lenne, akkor nem kellene keresnem a lényeim között az épp aktuálisat, akivel ki akarom maxolni valamelyik filozófiát. -
#6873 Jó kis cikk. Igaz a videó amit mellékeltek jó régi lehet, de ez legyen a legkisebb gond.
"Én viszont éppen azért tartom a Spore-t a valaha készült legzseniálisabb játékok egyikének, mert megteremti a hiányzó láncszemet a hardcore és az alkalmi játékosoknak készült programok között. Ez az a játék, amiben kivétel nélkül mindenki talál valami szórakozást, ha mást nem, a lényszerkesztést vagy valamelyik fázist az öt közül. Videojátékba ennyi lehetőséget még nem zsúfoltak bele és program nem épített még ennyire a játékos kreativitására"
Mennyire igaz. -
#6872 Vicces az emberek értékítélete. A Crysis Warheadtopicjába benéztem, és olvasom hogy fontolgatják a népek hogy megveszik mégis milyen olcsó 7k-s árával, és 4-5 óra játékidővel, ezért meg mindenki sokallja a 12k-t, gyakorlatilag végtelen játszhatósággal, de minimum 20-30 óra játékidővel(a galaxis közepéig megtett úttal számolva, első játékra). Nem értem én az embereket. Nagyon nem. -
#6871 Készülnek...
Van egy smarties park is (szórakoztató).
Valami überkjút lényt akarok csinálni ebbe a városba. -
HErBY30y #6870 Lehet venni ilyen cuccot ami nőveli az ürhajó maximális életerejét...5 szintig lehet menni....úgyanígy az energiához is van.. -
#6869 lol, sütiváros Ehhez már valami süti kinézetű lények kellenének -
#6868 Hmuda.
Hogy csináltál 10000 életpont fölötti hajót?
nekem 2250 vagy mennyi, azzal szenvedek egy ideje, hogy javítsam a helyzetet groxéknál, mert hamar lenyomják az életerőm mikor megpróbálok átevickélni rajtuk, de ilyen hajóval kicsit könnyebb lenne:) -
#6867 LOÁL -
olcsy11 #6866 téll mi az a BC? én csak a WoW-Bunrning Crusadet tudom, aminek ez a rövidítése, de gondolom nem arról van szó :D -
HErBY30y #6865 Mi az a BC? -
HErBY30y #6864 hehe...kész.:):)...király! Ez eszembe se jutott volna, hogy a saját fejét fogja...háááXD -
#6863 Van arról hír, hogy most a Spore elkészülte után Will folytatja-e a BC-t, vagy az soha sem készül el? -
#6862 Az én verzióm:
-
#6861 -
HErBY30y #6860 fölé -
HErBY30y #6859 Egy bolygójuk felé mész, megnyitod a komunikációs panelt és KERESKEDÉS. -
#6858 Amúgy hogy kell eladni más birodalomnak fűszert? -
#6857 :ASD:_SD?A:_D?:_DA -
HErBY30y #6856 Nem engedte a bonyulúltságmérő a másik kezét.:(
-
HErBY30y #6855 Nekem nem jeleníti meg....nem volt ékezet a fájl névben? -
#6854 Akit érdekelt az már úgyis látta, de azért mégis. :-)
-
HErBY30y #6853 hihi:)
-
#6852 Az index mai cikke a Spore-ról -
#6851 Tortaaaa! xD -
#6850 Készülnek Sweety lényeim csoki épületei...
Ház:
Városháza:
Gyár:
-
#6849 Ja, nem egyhez, annyira nem vagyok népszerű. Úgy összesn :D -
#6848 Az achievmentek account alapúak. A badge-ek profil alapúak.
Ergó: achievmenteket elég egyszer megszerezni, míg a badge-eket (medálok/érmek) azokat minden lényeddel meg kell szerezni (űr fázis). -
HErBY30y #6847 Hello!
Igen, találkozhatsz újjátékban a lényeiddel. Ez a legszebb az egészben:):):)
achievement témában vannak itt benfentesek, én nemtom :P -
#6846 Sziasztok!
Ha indítok egy másik játékot, akkor találkozhatom majd a most kreált lényemmel?
Szintén ehhez kapcsolódó, hogy az elért achievement-eket (a rejtett dolgokra is gondolok) még egyszer meg lehet szerezni az újban vagy csak azokat adja majd be amiket nem csináltam meg az elsőben? -
Aragorn83 #6845 Melyik alkotásdhoz?
Ha megmondod leszek én a 91. ;-) -
#6844 Sziasztok!
Miért van az,hogy lementettem az otthon mentéseket a játékból,átvittem egy másik számítógéphez,bemásoltam(a spóropédiát is,vagy mit,ami a dokumentumokban van,nem rejtve) és amikor elindítom a játékot lehet játszani a mentésemmel,viszont egy teljesen random-összeállított lényt rak be al enyém helyett...valamiért nem látja a saját lényem képét,a saját autóm/házaim/repülőim képét sem...egyszóval,azokat a képeket,amiket elvileg bemásoltam a helyükre,mert nem csak a mentést másoltam be--->lsd felntebb,bemásoltam a spóropédiát is,vagy mit.Gondolom oda menti a saját lényemet...
Lehet,hogy az zavar be neki,hogy ez egy 64 bites windows és az otthoni az egy sima 32-es?:S
Ha valakinek van valami ötlete,szoljon bátran!
Zan -
#6843 Yuhéy! 90 hsz a sporepedián! :D