8545
Spore
  • Lobsterman
    Én is találtam 2t a legelső játékomban de h melyikek voltak azok.. :D
  • olcsy11
    oké, köszi :D így már egyszerűbb, ha tudom, hogy a mancs jeleseket kell néznem :D
  • Carlos
    Külsőleg sehogy.
    Egyedüli árulkódó jel, hogy a bolygó T3-as és csak állatok vannak rajta. (mancs jel).
    Akkor leszállsz a felszínre és kiirja, hogy megtaláltál egy mesebolygót.
  • olcsy11
    miröl lehet felismerni a mesebolygót? én arra lennék kíváncsi :D
  • Carlos
    Találtam két mesebolygót!
    No, ha van rá igény, akkor becsápolom a FAQ-ba SPOILER-ként a koordinátáit.
    (visszajelzéseket kérnék, hogy berakjam-e vagy sem!)
  • Carlos
    Sorry skacok a sok törlésért, de minden bennevan a FAQ-ban!
  • hen-tes
    Én meg azt hiányolom, hogy nem jelzi sehol a játék, hogy épp melyik birodalom naprendszerén parkolok.. :S Mindig be kell zoomolnom, és megnyitni a kom-panelt, hogy megtudjam a nevüket.. Így nehéz ráküldeni egy szövetségest, hogy támadd már meg a.. izét.. hogy is hívják.. pill odazoomolok.. :|
    Vagy csak én nem vettem észre valamit? :D
    Jó lenne egy egyszerű diplomacia lap ahol memgtekinthetnénk, hogy melyik birodalommal milyen kapcsolatban állunk, meg jó pár infot fel lehetne mellé tüntetni.. szeretem az ilyen statisztika szerű dolgokat, ez hiányzik. :|
  • Hmuda
    A kézikönyvben benne vannak a különféle filozófiák bónuszai.
  • Carlos
    Rájöttem valamire, hogy mit hiányolok az űrtérképről, még mielőtt bemennél valamelyik lényedhez játszani:
    Carlomus (Sámán)
    Wormina (Harcos)
    Kukícia (Ökológus)

ha ez ott lenne, akkor nem kellene keresnem a lényeim között az épp aktuálisat, akivel ki akarom maxolni valamelyik filozófiát.
  • Lobsterman
    Jó kis cikk. Igaz a videó amit mellékeltek jó régi lehet, de ez legyen a legkisebb gond.
    "Én viszont éppen azért tartom a Spore-t a valaha készült legzseniálisabb játékok egyikének, mert megteremti a hiányzó láncszemet a hardcore és az alkalmi játékosoknak készült programok között. Ez az a játék, amiben kivétel nélkül mindenki talál valami szórakozást, ha mást nem, a lényszerkesztést vagy valamelyik fázist az öt közül. Videojátékba ennyi lehetőséget még nem zsúfoltak bele és program nem épített még ennyire a játékos kreativitására"
    Mennyire igaz.
  • Lobsterman
    Vicces az emberek értékítélete. A Crysis Warheadtopicjába benéztem, és olvasom hogy fontolgatják a népek hogy megveszik mégis milyen olcsó 7k-s árával, és 4-5 óra játékidővel, ezért meg mindenki sokallja a 12k-t, gyakorlatilag végtelen játszhatósággal, de minimum 20-30 óra játékidővel(a galaxis közepéig megtett úttal számolva, első játékra). Nem értem én az embereket. Nagyon nem.
  • Carlos
    Készülnek...
    Van egy smarties park is (szórakoztató).
    Valami überkjút lényt akarok csinálni ebbe a városba.
  • HErBY30y
    Lehet venni ilyen cuccot ami nőveli az ürhajó maximális életerejét...5 szintig lehet menni....úgyanígy az energiához is van..
  • doxadmin
    lol, sütiváros Ehhez már valami süti kinézetű lények kellenének
  • bigapó
    Hmuda.

Hogy csináltál 10000 életpont fölötti hajót?

nekem 2250 vagy mennyi, azzal szenvedek egy ideje, hogy javítsam a helyzetet groxéknál, mert hamar lenyomják az életerőm mikor megpróbálok átevickélni rajtuk, de ilyen hajóval kicsit könnyebb lenne:)
  • Solten
    LOÁL
  • olcsy11
    téll mi az a BC? én csak a WoW-Bunrning Crusadet tudom, aminek ez a rövidítése, de gondolom nem arról van szó :D
  • HErBY30y
    Mi az a BC?
  • HErBY30y
    hehe...kész.:):)...király! Ez eszembe se jutott volna, hogy a saját fejét fogja...háááXD
  • a.carkey
    Van arról hír, hogy most a Spore elkészülte után Will folytatja-e a BC-t, vagy az soha sem készül el?
  • Carlos
    Az én verzióm:

• Solten
  • HErBY30y
    fölé
  • HErBY30y
    Egy bolygójuk felé mész, megnyitod a komunikációs panelt és KERESKEDÉS.
  • Benny04
    Amúgy hogy kell eladni más birodalomnak fűszert?
  • Benny04
    :ASD:_SD?A:_D?:_DA
  • HErBY30y
    Nem engedte a bonyulúltságmérő a másik kezét.:(

• HErBY30y
    Nekem nem jeleníti meg....nem volt ékezet a fájl névben?
  • Hmuda
    Akit érdekelt az már úgyis látta, de azért mégis. :-)

• HErBY30y
    hihi:)

• Fabio Capello
    Az index mai cikke a Spore-ról
  • Lobsterman
    Tortaaaa! xD
  • Carlos
    Készülnek Sweety lényeim csoki épületei...
    Ház:

Városháza:

Gyár:
  • Lobsterman
    Ja, nem egyhez, annyira nem vagyok népszerű. Úgy összesn :D
  • Carlos
    Az achievmentek account alapúak. A badge-ek profil alapúak.
    Ergó: achievmenteket elég egyszer megszerezni, míg a badge-eket (medálok/érmek) azokat minden lényeddel meg kell szerezni (űr fázis).
  • HErBY30y
    Hello!

Igen, találkozhatsz újjátékban a lényeiddel. Ez a legszebb az egészben:):):)
    achievement témában vannak itt benfentesek, én nemtom :P
  • bigapó
    Sziasztok!

Ha indítok egy másik játékot, akkor találkozhatom majd a most kreált lényemmel?

Szintén ehhez kapcsolódó, hogy az elért achievement-eket (a rejtett dolgokra is gondolok) még egyszer meg lehet szerezni az újban vagy csak azokat adja majd be amiket nem csináltam meg az elsőben?
  • Aragorn83
    Melyik alkotásdhoz?

Ha megmondod leszek én a 91. ;-)
  • Zan
    Sziasztok!

Miért van az,hogy lementettem az otthon mentéseket a játékból,átvittem egy másik számítógéphez,bemásoltam(a spóropédiát is,vagy mit,ami a dokumentumokban van,nem rejtve) és amikor elindítom a játékot lehet játszani a mentésemmel,viszont egy teljesen random-összeállított lényt rak be al enyém helyett...valamiért nem látja a saját lényem képét,a saját autóm/házaim/repülőim képét sem...egyszóval,azokat a képeket,amiket elvileg bemásoltam a helyükre,mert nem csak a mentést másoltam be--->lsd felntebb,bemásoltam a spóropédiát is,vagy mit.Gondolom oda menti a saját lényemet...

Lehet,hogy az zavar be neki,hogy ez egy 64 bites windows és az otthoni az egy sima 32-es?:S

Ha valakinek van valami ötlete,szoljon bátran!

Zan
  • Lobsterman
    Yuhéy! 90 hsz a sporepedián! :D