8545
Spore
  • Venom
    Ááá ez nagyon nagy :D
  • Enosh Chan
    Fene a kreativ fajtatokat :))
  • Kicsikiraly
    ez nagyon jó lett :D
  • Aragorn83
    No, mostmár értem és nekem is fáj! :DD
  • Aragorn83
    Rajtam nem múlt! Jelentettem a lényed! :D
  • Lobsterman
    Ezért tuti kapok még a p*csámra a keresztényektől, de what the hell...
  • Kicsikiraly
    "3 civemet amiket az istenért nem sikerült felraknom most csont nélkül felpakolta."

csont nékül. na most ha egy lényben nincsenek csontok, akkor hogy fog kinézni? szplöttyedten :D
  • Lobsterman
    Nem tudjuk. Sry. Szerintem nem lehet átállítani. Max valami .ini buzerálással.
  • Carlos
    Jaja...
    Tessék reportolni azt a lényt ezerrel!
    Besegítek énis a többieknek!
    Mehet a negatív és a report rá! :)
  • Enosh Chan
    Egyik achievment
  • Aragorn83
    Nem mondod, hogy van ban-badge! XDDD

Ez mekkora már! :D
  • Venom
    "created for the ban badge! Ban it please. :)"
    Naneee azigen XDDD
  • Venom
    Carlos szerintem a RejszMatyi nevű lényedet nagyon gyorsan töröld a sporepédiáról!
  • Enosh Chan
    Erre nem valaszolna valaki? :S
  • Aragorn83
    szplöttyedten?? Én ezt most nem vágom! :D
  • Kicsikiraly
    nekik is fájhat :S
  • Lobsterman
    Jajj. Ez fájt :D
  • Kicsikiraly
    szerencsétlenek :S akkor most ott szplöttyedten mászkálnak a városban?
  • Lobsterman
    Úgy nézem a patch javítot feltöltési hibákat is, mert 3 civemet amiket az istenért nem sikerült felraknom most csont nélkül felpakolta.
  • Lobsterman
    Nekem még nem volt ilyen pedig megjelenés óta tizenpárszor már végigvittem a lényfázist.
  • Lobsterman
    Van az is csak elég drága. Ha több bolygót is be akarsz védeni.
  • skampi
    de van valami bolygó védő rendszer,nem?
    mintha régebben olvastam volna valami ilyesmit.
  • repvez
    Tudnátok abban segiteni hogy miért akad el a karakter a játékban a tájba. egyszerüen néhány gödörböl nem tud kijönni sehogy sem és emmiatt csak ugy tudok továbbhaladni hogy éhenhalasztom, de az minél jobban fejlödik annál tovább tart.elég idegesitö hogy emiatt hal meg a kari.Ezen a patch javit valamit?
  • Lobsterman
    És ez akkor mi?

* Creature phase: Improved the pacing towards the end of the game, and increased the challenge in Normal and Hard modes.
    * Tribe phase: Increased the challenge in Normal and Hard difficulty modes.
    * Civilization phase: Increased the challenge in Normal and Hard difficulty modes.
  • Carlos
    tábortűz
  • Carlos
    akkor olvasgasd a patch leírását még egy kicsit!
  • bigapó
    az melyik jelzés? amikor mancs van a bolygó neve mellett?
  • bigapó
    vicces ez a patch, csak az easyre meg normalra gondoltak? igaz, így legalább több kihívás van a hardban. Igazából nem nehéz az sem, csak sok a kis idegesítő dolog benne, lehet, hogy pont ezért nehéz:))
  • Lobsterman

• Lobsterman
    Ha kalózok támadnak akkor patch, ugyanis az lecsökkenti a támadások gyakoriságát easyn és normalon. Ha viszont más civilizáció támad, csak azt tudom mondani: ne piszkáld őket, és haverkodj sokat :D
  • Rip
    Tedd fel az új patchet.
  • skampi
    hali!

bocs,de rohadtul belassult a netem és nincs kedvem visszaolvasni,mert kva sokat kell várni,h bejöjjön 1 oldal.
    szóval nem tudná valaki leírni,mit kell tennem,h ne támadják be állandóan a bolygóimat??!nagy nehezen megtisztítok 1et,erre jön a következő hívás...
    előre is köszi a választ!
  • Carlos
    ójajj!
    Köszönöm! Igy egy kicsit macerásabb!
  • Hmuda
    Igen, csak törzs->civ számít, szóval csak törzsi bolygókra szabad letenni hogy meglegyen.
  • Enosh Chan
    Nice :) Nekem epulet meg hajo tervezes nem ment :( Azokat a sporepediarol toltottem le, de a tobbi leny ment :)
  • Carlos
    Kérdeznék azoktól akiknek megvan a "juttas el 20 idegen törzset a civ fázisig" achievment!

Csak azokat számolja bele, akik a törzsi fázisból mennek civbe, vagy azokat is, akiket a kezdetektől emelek fel: lény-törzs-civ-űr?????
  • Venom
    Legújabb űrhajóm :)
    Spacepirate:
  • HErBY30y
    Valami van a netemmel és kapcsolódás után megszakad pár perccel....nemlehet telepíteni a patch-t, úgy hogy nincs net? A Patchet már leszedtük...azt a 90 megásat.
  • HErBY30y
    Most ilyenkor hehogymi?

• Hmuda
    Mert a fordító inkább menjen krumplit pucolni a seregbe, ahhoz talán jobban ért. A helyes fordítás:

"Űr fázis: easy és normal fokozaton a többi birodalom elfogadhatóbb pénzt kér a békéért cserébe és finomítottuk a büntetés mértékét abban az esetben ha a játékos nem fizet."