8545
Spore
-
#6969 Ááá ez nagyon nagy :D -
#6968 Fene a kreativ fajtatokat :)) -
#6967 ez nagyon jó lett :D -
Aragorn83 #6966 No, mostmár értem és nekem is fáj! :DD -
Aragorn83 #6965 Rajtam nem múlt! Jelentettem a lényed! :D -
#6964 Ezért tuti kapok még a p*csámra a keresztényektől, de what the hell...
-
#6963 "3 civemet amiket az istenért nem sikerült felraknom most csont nélkül felpakolta."
csont nékül. na most ha egy lényben nincsenek csontok, akkor hogy fog kinézni? szplöttyedten :D -
#6962 Nem tudjuk. Sry. Szerintem nem lehet átállítani. Max valami .ini buzerálással. -
#6961 Jaja...
Tessék reportolni azt a lényt ezerrel!
Besegítek énis a többieknek!
Mehet a negatív és a report rá! :) -
#6960 Egyik achievment -
Aragorn83 #6959 Nem mondod, hogy van ban-badge! XDDD
Ez mekkora már! :D -
#6958 "created for the ban badge! Ban it please. :)"
Naneee azigen XDDD -
#6957 Carlos szerintem a RejszMatyi nevű lényedet nagyon gyorsan töröld a sporepédiáról! -
#6956 Erre nem valaszolna valaki? :S -
Aragorn83 #6955 szplöttyedten?? Én ezt most nem vágom! :D -
#6954 nekik is fájhat :S -
#6953 Jajj. Ez fájt :D -
#6952 szerencsétlenek :S akkor most ott szplöttyedten mászkálnak a városban? -
#6951 Úgy nézem a patch javítot feltöltési hibákat is, mert 3 civemet amiket az istenért nem sikerült felraknom most csont nélkül felpakolta. -
#6950 Nekem még nem volt ilyen pedig megjelenés óta tizenpárszor már végigvittem a lényfázist. -
#6949 Van az is csak elég drága. Ha több bolygót is be akarsz védeni. -
skampi #6948 de van valami bolygó védő rendszer,nem?
mintha régebben olvastam volna valami ilyesmit. -
#6947 Tudnátok abban segiteni hogy miért akad el a karakter a játékban a tájba. egyszerüen néhány gödörböl nem tud kijönni sehogy sem és emmiatt csak ugy tudok továbbhaladni hogy éhenhalasztom, de az minél jobban fejlödik annál tovább tart.elég idegesitö hogy emiatt hal meg a kari.Ezen a patch javit valamit? -
#6946 És ez akkor mi?
* Creature phase: Improved the pacing towards the end of the game, and increased the challenge in Normal and Hard modes.
* Tribe phase: Increased the challenge in Normal and Hard difficulty modes.
* Civilization phase: Increased the challenge in Normal and Hard difficulty modes. -
#6945 tábortűz -
#6944 akkor olvasgasd a patch leírását még egy kicsit! -
#6943 az melyik jelzés? amikor mancs van a bolygó neve mellett? -
#6942 vicces ez a patch, csak az easyre meg normalra gondoltak? igaz, így legalább több kihívás van a hardban. Igazából nem nehéz az sem, csak sok a kis idegesítő dolog benne, lehet, hogy pont ezért nehéz:)) -
-
#6940 Ha kalózok támadnak akkor patch, ugyanis az lecsökkenti a támadások gyakoriságát easyn és normalon. Ha viszont más civilizáció támad, csak azt tudom mondani: ne piszkáld őket, és haverkodj sokat :D -
#6939 Tedd fel az új patchet. -
skampi #6938 hali!
bocs,de rohadtul belassult a netem és nincs kedvem visszaolvasni,mert kva sokat kell várni,h bejöjjön 1 oldal.
szóval nem tudná valaki leírni,mit kell tennem,h ne támadják be állandóan a bolygóimat??!nagy nehezen megtisztítok 1et,erre jön a következő hívás...
előre is köszi a választ! -
#6937 ójajj!
Köszönöm! Igy egy kicsit macerásabb! -
#6936 Igen, csak törzs->civ számít, szóval csak törzsi bolygókra szabad letenni hogy meglegyen. -
#6935 Nice :) Nekem epulet meg hajo tervezes nem ment :( Azokat a sporepediarol toltottem le, de a tobbi leny ment :) -
#6934 Kérdeznék azoktól akiknek megvan a "juttas el 20 idegen törzset a civ fázisig" achievment!
Csak azokat számolja bele, akik a törzsi fázisból mennek civbe, vagy azokat is, akiket a kezdetektől emelek fel: lény-törzs-civ-űr????? -
#6933 Legújabb űrhajóm :)
Spacepirate:
-
HErBY30y #6932 Valami van a netemmel és kapcsolódás után megszakad pár perccel....nemlehet telepíteni a patch-t, úgy hogy nincs net? A Patchet már leszedtük...azt a 90 megásat.
-
HErBY30y #6931 Most ilyenkor hehogymi?
-
#6930 Mert a fordító inkább menjen krumplit pucolni a seregbe, ahhoz talán jobban ért. A helyes fordítás:
"Űr fázis: easy és normal fokozaton a többi birodalom elfogadhatóbb pénzt kér a békéért cserébe és finomítottuk a büntetés mértékét abban az esetben ha a játékos nem fizet."