8545
Spore
-
#7010 Sziasztok!
Űrkorszakban vagyok,most kezdtem nem olyan régen!Van egy pár dolog,amit egyszerüen nem értek.
1.Van egy olyan küldetés amit az elején kapsz még az anyabolygódtól,miszerint gyarmatosítsak egy bolygót,terrafolmáljam.Oké,azt már tudom micsoda.Azt irja a quest hogy terraformáljam t1-szintig,oké,ez megvan,most azt írja,hogy hogy rakjak le növényeket.Ez is megvan.És ennyi,nincs kész a quest...nem irja,hogy végeztem...nem tudom miért.mindent leraktam,amit kért,T1 en van.Lehet hogy az a baj,hogy közben elmentem bevédeni a szomszéd szövetségest?nem tom.
2.Miégis hogyan találjak meg egy olyan csillagot,azon belül egy bolygót,amihez semmi azaz semmi leírást nem mellékel a quest?Nincs ilyen "keresés" része a játéknak?:
3.Az egyik szomszéd folyamatosan támadja az anyabolygómat.Egy pár telepesbolygóját már leírtottam,ahol csak egy város volt.De aholmondjuk 6 van?Azzal mit kezdjek?Egyedül nem megy,egy szövetségesnek van csak hely a csapatomban még,azt meg egyböl lenyirják.Mit tegyek?Szövetkezzek mindenkivel,akivel csak lehet?
Bocsánat a láma dolgokért...
lecci segitsetek.
Zan -
Aragorn83 #7009 Ja! De én nem is válaszoltam neked. :) Nincs ott alul a neved, csak mintegy érdekességképpen írtam be. :)
Egyébként sajnos a hidden Ach.-eket nem írják le még ebben sem... :( -
#7008 az a nemegyenlő.
Rákérdeztem egy achievmentre és egy badge-el válaszoltál. -
Aragorn83 #7007 Mindig is hülye voltam matekból. Ezzel most mit is akarsz kifejezni? :D
Egyébként én úgy tudom, hogy
badge = érem, amiket csak az űrfázisban gyűjthetsz és minden új játéknál előlről kell kezdened a gyüjtésüket
Achievement = Eredmény, amelyet az egész játék során gyüjthetsz és az accountod-hoz kötődik, tehát csak egyszer kell megszerezned...
Ha valami baromságot írtam, akkor javítsatok ki, de én így tudom. :)Szóval a groxos egy badge. -
#7006 Crippler!
Tiltsd le az egyik lényemet a játékodban. Hátha... -
#7005 Ez még rámegy egy vinyóra :) -
#7004 Ez nem az, amikor egy lényt játékon belül tudsz letiltani azzal az áthúzott karikás ikonnal? -
#7003 Badge <> Achievment -
#7002 Nagyából most kábé 476 gigányi lény van a spórpédiában, ha jól számoltam:
20 millió lényel, 25K-s mérettel:
20 millió*25=500 millió
500 millió/1024 = 488.281 Mb
488.281/1024 = 476 Gb.
Kábé. Lehet, hogy elszámoltam valahol... -
Aragorn83 #7001 Most nézem a SPORE Prima Official Game Guide-ot
Van egy olyan badge, hogy: "Badge outta heck: Beat the Grox"
Hmm. Pár szát bolygót lenyomni, mi az... Ha-ha XDD -
#7000 Két titkos eredmény maradt, amit nem találok.
Valaki rájött már, hogy mik azok?
(Gézengúz - Legyen betiltva egy eszközöd!) Ez a talán a banolt lény lehet. -
#6999 inkább windowsot installáld mert tuti az gubancol. Itt senki nem panaszkodott olyan problémákra mint te és máshol sem láttam ilyet. -
#6998 Na azszem uninstall eme gyönygyszemnek, mert amiota felpatcheltem meg elindul,de mihelyt rákattintok egy másik lényre akkor hibát észlel és leáll hibaüzit kapok. na mondhatom szép kis javitás ez ha rosszabb lett mint volt töle. -
#6997 Nekem az lesz az "achievement" ha sose kapom meg. :P -
#6996 700K volt a kiegyezés. Sweety-vel játszottam, úgyhogy ők nem randalíroznak...annyit. -
Aragorn83 #6995 Aranyos és ezek még csak nem is groxok. :D
Úgy látom, hogy őket muszáj lesz kiirtanod a galaxisból. :) -
#6994 Nos.
Eltávolították a RejszMatyit a lényeim közül. A direkt link még megy, tehát nem törlődött még teljesen. Viszont nem kaptam meg az achievment-et.
Érdekes...
Kíváncsi vagyok mi lesz... :) -
#6993 Lehet ezt még tovább rontani? :D -
#6992 Nem tapasztaltam semmit.
Néha még mindig lefagy a galaxistérképen.
Némi egyet nem értés:
-
Aragorn83 #6991 Náaltok volt valakinek gondja a patch-el? Mert nálunk többen is hibákat észleltek a feltelepítése óta... -
#6990 A hiba az ön készülékében lehet.
Az ugráshoz meg tegyél szárnyakat a lényedre, vagy valamit amitől tudsz ugrani, az adott testrésznél írja, hogy milyen képességet ad. Bár fura, hogy ezt itt kell elmondani, pedig erre még én is rájöttem. :( -
#6989 Ezt nem hiszem el hogy csak nálam szarakodik a játék, hogy beleragad a talajba a lény.Most megint várhatok fél orát mire megdöglik és ujra tudok vele mozogni.Nem lehet valamivel ugrani vagy mittudom én.Az a dühitö hogy nem egy mély szakadék van hogy ennél mélyebben meg simán átmegy.Már nagyon régen volt olyan hogy egy játékot azért nem lehet játszani mert beleakad vagy belesüllyed a tereptárgyakba talán a 90-es évek közepénél volt ez jellemzö maikor bejött a 3d.
És azt sem értem hogy hogy lehet hogy csak 20-30FPS-el megy mikor nem is olyan szép a grafikája a CrysisWH minden fullon megy 50fps körül. -
#6988 Inkább wtf :) -
#6986 Hagyományos értelemben vett multi nincs benne, csak a mások által kreált dolgokat tudok beletenni a te saját single játékodba. -
Gauge #6985 Engem igazából csak a multiplayer rész érdekelne (haverokkal játszanék), de nem nagyon találtam róla semmit. Esetleg tudsz adni linket, ahol olvashatok a részletekről? -
#6984 1, félig van
2, nem
3, igen -
Gauge #6983 Hali!
Több kérdésem lenne:
1.) Multiplayer van a játékban. Ha igen, milyen?
2.) Előfizetős?
3.) Megéri a pénzét?
-
#6982 Köszi a reportokat!
Aki még nem tette volna meg légyszi reportolja ezt a lényt:
RejszMatyi
Köszönöm! -
#6981 nálam is! -
#6980 állat :) -
#6979 Hogy a fenébe lehet, egy fázist újrakezdeni? Ez a mentésrencer katasztrófális. -
#6978 Ha-ha! :D -
#6977 Áh annak semmiképp sem. A fanatikusok 5 percen belül itt topognának az ajtóm előtt vasvillákkal meg fáklyákkal :D -
#6976 Hát hallod, ez mehet featurednek! :D -
#6975 ha nem támadnak 2 percenként, attól még nem lesz változatosabb
mindegy, én sem nagyon szeretem ha fikázzák a kedvenc porgramjaimat, szal inkább nem mondok semmit, meg nem vitatkozom
uninstall azt kész :) -
#6974 Immár Jézus 2.0.
Now with more beard, walking and halo actons :D -
#6973 En is arra kovetkeztettem de valahogy nem talalok semmit :(( -
#6972 Te miről beszélsz? Én amióta felraktam a patchet tökre nyugisabb lett az űrfázis. Bár ha hardon nyomod nem :) -
#6971 Ja és énis repoltoltam már :D előbb nagyba játszok az új lényemmel lényfázisban aztán nézem mi csüng a lába között. Na mondom honnan szabadult ez ide. Aztán látom a neved XD -
#6970 Kész ennyi volt, űrfázissal szopok, elég volt. Roppant változatos a program de tényleg, beteg dögök, támadások visszaverése, közben fűszer szállítgatása, mindezt egyetlen hajóval, saját kolónia fejlesztése, közben küldetés, de az imént 3 helyről szóltak: beteg dögök, kettőt megtámadtak, az ember az sem tudja hova rohanjon, közben meg küldetéseket kéne csinálni, ami megint beteg állatok megöléséből, vagy vmelyik istenverte bolygó felfedezéséből áll, esteleg vmi bizbasz megkereséséről a felszínen
ez a játék a lénygeneráláson kivül, nem adott nekem semmit
további kellemes játékot mindenkinek, kreativkodást a lénykészítéshez!
uninstall
-fav
sziasztok