Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Õõõ...például hagyod, hogy legyõzzék a lényed? <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gando
hova raknád amúgy? :D

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Lobsterman
Lol. Jó kis achievement :D
Creature és Cell-ben hogy? :S

Hmuda
Na, már csak két rejtett achievemnt hiányzik.

A legutóbbi amit megnyitottam: "Can't Win for Losing"

Mindegyik fázisban legyõztek egyszer. <#whatever>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ez mi zsivány lett. :D

-amúgy nem baj, hogy ide rakosgatom a lényeimet? csak nincs kinek mutogatni, anyámat nem érdekli :D:D:D
Rip
Ah, pedig de megnéztem volna a gigász majmocskámat! :D

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hmuda
Hihetetlen mennyire debil az AI. Meg akartam nézni milyen mikor legyõznek Civ fázisban, indítottam egyet easy fokozaton, és eljutottam arra pontra, hogy csak egy ellenfelem volt, piros megítéléssel, katonai beállítottsággal, de egyszerûen nem csinált semmit. Övé volt a városok kétharmada amik dögivel ontják a pénzt, de mégis ült a seggén, kettõ (KETTÕ) darab egységgel és három negyed óráig nem volt hajlandó megmozdulni. Easy fokozaton szó szerint lehetetlen veszíteni.

Zan
Na asszem törzsi fázis készen van:)!

Lezuztam minden pirossmily-fejt!Egy kicsit nehézkesen indult a dolog,de végül belejöttem.Elõsször mindenkivel jóban lettem,akivel csak lehetett.Aztan szépen szövetséget kötöttem velük...ez szerintem zért volt jó taktika,mert így csak az a 2 faj zaklatott miközben szövetkeztem másokkal,akiknek alapjából bajuk volt velem:)!

Gondoltam megosztom veletek,mi volt az taktika,hátha segítek valakinek vele.

Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Venom
Próbáld ki és ha érdemesnek tartod akkor vedd meg:) én személy szerint nembántam meg mert nagyon bejön a játék és jó látni benne mások alkotásait :)

Aragorn: Az igen :D kenus majommal énis összefutottam már meg kocsiban ülõvel. A kenus egyszer gigász volt nálam, sajna nemvolt idõm leshotolni mert kiment az áram :(

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

carterx
Ja igen azt elfelejtettem mondani hogy kaptam egy nem eredetit kipróbálásra és azzal akartam reggelni.
Tehát ahhoz meg kell venni eredetiben,értem.
De érdemes? Van annyira jó? Nem rég kezdtük a gyerekkel.

Köszi

Én általában egyszerre küldtem õket mindenhova, egységben az erõ ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nini kikkel találkoztam a Törzsi fázisban! :)

Zan
Hát már megpróbáltam nehogy azt hidd...!!!De sajna nem megy...elég nehéz így...

Te hogy csináltad
mindig ott jobb oldalt kijelölted öket?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Venom
Eredeti a játékod? Ha nem akkor sehogy.

carterx
Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni hogy hogy kell regisztrálni a játék elején?
Kitöltök mindent de a tovább nyílnál azt írja ki hogy nem feleltem meg a regisztráció követelményeinek.
Mi lehet a baj??

köszi

Carlos
Jó kérdés, ez engem is érdekelne!

Másik kérdés. Mi van akkor, ha már háromszor telepítettem a játékot és szeretném megint?

Þór vígi þessi rúnar

A mesebolygós badge-t hol keressem majd? Mi a neve annak a bolygónak?

Lobsterman
Én azt sajnálom hogy ártepülni sem lehet másik kontinensre. Pedig hányszor próbáltam. De félúton bár még tudnék repüln a lény egyszer csak elfárad leesik és megeszi Dagon :D

Venom
Oriás csontvázat énis találltam már és tényleg elég érdekes zenét adott a közelben :)
Ma az új fajommal ûrfázisban egy elég érdekes kinézetû bolygóra leltem :)

Valamint lényfázisban összefutottam egy nagyon ismerõs lénnyel :)

Max a ctrl+számot próbáld meg, legtöbb rts-ben mûködik, de h itt mi a helyeztet, azt nem tom. Talán nem, de 1 próbát megér.

Itt van még egy érdekes kép. Gondolom azé a lényé lehet, ez a lábnyom, akinek a csontvázát felfedeztem. Gigászé biztos, hogy nem lehet õk ennél kisebbek és nem hagynak ilyen lenyomatot.
Egyébként azt sajnálom, hogy a repülésre képes lényeddel nem tudsz az ilyen sziklából készült természetes képzõdményeken megpihenni. Milyen jó lenne így szétnézni a környéken. :)

Zan
Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi,hogy hogyan tudom kisebb csapatokra bontani a törzsi fázisban a törzsemet és azokat gyorsbillentyûkkel irányítani?Vagy ilyen lehetõségem nincs?Csak mert elég macerás így kijelölgetni mindig egy kettöt a csapatból és akkor ízokat elküldeni ide oda,a másikakat megint kijelölni,azokat máshová küldeni...de ha nincs ilyen lehetõség akkor nem baj,valahogy majd csak megszokom..

Rip
Meteoritot én is találtam, de óriáscsontvázat nem. Jól néz ki!
Nekem az egyik erdõben játszott nagyon sejtelmes zenét, mintha mûszerek pittyegnének, meg halk rádióadás lenne, de nem láttam semmit. (Visszamenve az erdõbe mindig ott az az effekt, majd csinálok róla videót :) )
Amúgy belelendültem, és másodszor a lényfázisban összeszedtem minden összeszedhetõ alkatrészt :) Már nincs több csontváz a földön, és az alfák sem adnak már testrészt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

No akkor az elsõ képet megpróbálom mégegyszer:

Íme két kép amely két érdekességet mutat be a lényem szülõbolygójáról. Az elsõ egy nagyobb meteorit darab. Gondolom meteorzáport és rémülten futkosó lényeket már mindenki látott a játékában. :)

A második kép egy hatalmas csontváz, talán egy gigászé lehetett egykoron. Az érdekesség még az, hogyha bementem a csontok közé, sejtelmes zenét adott be.... :)

Lobsterman
Nekem egyébként ami bejött fejlõdési útnak az a húsevõ-ragadozó-barátságos-gazdasági. Így csupa olyan képességet kapok ûrfázisban amiket kihasználok(barátságos üdvözlés, fûszerláz, hajó életerejének és sebzésének a feltornászása). Egyetlen hátránya hogy Lovag leszek így a végén, akinek nem túl jó a képessége(MiniMe), de utána már át lehet térni zealotra némi munka árán, de sok barátkozással és kenõpénzzel megoldható, a járulékos képességeknek köszönhetõen meg mindegyik nagyon megy :)

Aham, nekem ilyen gondom nem volt, végig öltem :) Másodikra meg csak spanolok majd.

Lobsterman
A fejlõdési csík végén mindig ott van kis ikonokként hogy mit fogsz kapni ha úgy fejezed be a fázist.

Amúgy itt van egy kis eligazítás hogy hogyan leszel egy bizonyos kaszt a végén. Szürke középpontból indulsz, egy pötty egy fázisban való elmozdulás.

Gando
oké köszi

Carlos
jaja. De lehet változtatni filozófiát. Sok küldit kell megcsinálni egy fajnak és akkor lehet.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nézd meg a medálok leirásában, a help-ben, vagy a kézikönyvben.
Lehetõségek garmadálya áll elõtted.
Énmeg fejbõl nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
ja persze, mert attól függ milyen szinten léptél ki az ûrbe:))

akkor nekem is aggresszívként azért van kalózhívás:)

The Matrix has you...

Gando
és még 1 kérdés, badgebõl lehet megszerezni azokat a terra formáló cuccokat amik energiából mennek?

Gando
óóó nagyon jó, akkor én is erre törekszem :D

Carlos
igen, neked az.
Nekem a hazateleport volt, most meg a vallási fanatizmus. :)

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Minden olyan képesség benne van a kézikönyvben amit a játék során kapsz a fázisok különféle befejezéseiért.

Egyébként ûrfázisban van különleges képesség ? vagy nekem a kalózhívás lenne az ?

Carlos
Esetleg amit Hmuda is csinált: pár bolygómegsemmisítéssel felviszed olyan szintre, hogy szóba álljanak veled és ekkor vállalsz be pár küldetést.
Persze lehet, hogy a többi nép is megorrol egy kicsit, de azokat könnyebb kiengesztelni pénzzel és kereskedelemmel.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem ilyen nem volt még.
Esetleg próbáld meg a diplomáciával megédesgetni õket. Lecsapsz egy városházát az 10 plussz, egy kis pénz is jól jöhet, meg nyalás.

Ok, megpróbálom majd, bár most nem vagyok játékközelben, a páromnál vagyok és spore hiányom van.

Þór vígi þessi rúnar

jó az világos normál helyzetben mivel lehet javítani a dolgokon. De jelen esetben ha megpróbálok dialogust kezdeni annyit ír hogy " grox will eliminate you";p és azért kellene annyira feljavítani a kapcsolatot hogy ne legyünk "war-ban" és tudjak küldetéseket válalni stb. na ebben az esetben mivel lehetne javítani a kapcsolatot.

Lourker

De ha csak az az opció van h találkozunk csatamezõn eléggé gázos :D

Azt vhogy meg lehet adni a katonáknak h ne lõjjenek maguktól ? :p

1ébként mester, próbáld meg h odamész és tolsz 1 tüzijátékot a városa felet t:D

Carlos
Küldetések!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
will bácsi... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
50-ig lehet elhúzni a küldis számlálót.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Engem egyáltalán nem!
Kialakitottam velük egy semleges-normál viszonyt és csak akkor macerálnak, ha odamegyek, amúgy békén hagynak.

Þór vígi þessi rúnar

OMG, addig elfoglaltad ? :O

MadBence
A groxok alapvetõen az ellenségeid, nem hinném, hogy túlzottan barátkozóak.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

bigapó
Én õszintén szólva John Lennon-nak néztem, de ez azért lehet, mert nem ismerem arcról ezt a Will csávót:)

The Matrix has you...

Venom
Na senkinek nem tûnik fel Will feje a képen? :D

magus:
Te hajódon kívül csak a szövetséges hajók lehetnek veled.
Alul minél nagyobb a fejlõdés csík annál több. Maximum 5 hajó mehet veled.

magus
szóval, valaki? tényleg nem lehet több hajóm, és azzal az eggyel kell kiírtani az egész galaxist?