8545
Spore
-
#7051 Vettem mini boldogsásugarat,lementem egy haragos bolygóra(remélem értitek mit értek haragoson,piros fej,lőnek:)),volt ott 4 véros,az egyiket elkezdtem boldogságsugarazni,mire megjelent 230123 ürhajó és porrá lőttek...
Ez biztos beválik?Mert nekem nagyon nem jött be...!Vagy ezt a boldogságsugarat hogyan kell használni?Gráááá...de felbosszant ez a game...:)! -
#7050 Egy rövid kérdés még:):
Mi az a Badge?:D -
#7049 Ha jól sejtem a prima guide van meg neked.
Ez esetben a 198. oldaltól van leírva minden képesség. -
#7048 1, Valamilyen badge-hez van kötve, költséges de jól bevédi a bolygót
2, Barátságos eszközökkel(boldogságsugár, nagykövetség, etc), ha tejelsz nekik az sem baj persze :)
3, a legjobbra mindig :D -
Zóanagyvarázsló #7047 Szoftver nem szállítanak az Amazontól Magyarországra. Vagy ez hirtelen megváltozott volna?
Mellesleg eBayen is vannak üzletek is, van biztosítás, fedez a PayPal stb. Megbízható eladó (pl. Power Seller) aligha fog átverni. -
#7046 :) -
#7045 Oké,köszi a tippeket!Már csak azt meséld el hogy ezek a bolygóvédő robotok,ezek mik?Mert én még egyáltalán nem találkoztam ilyenekkel..:S!Hol lehet ilyeneket szerezni!A bolygókütyüt sejtettem,hogy nem túl sima ügy,meg hogy nem annyira fognak örülni neki a szomszédok,meg azt is,hogy ilyen kiba***tt drága.
Szóval ha ebbe segítesz,akkor azt nagyon megköszönném.
Akkor még egyszer a kéréseim:
-Ezek a robotok,merre találhatóak?Vagy majd idővel megjelennek?
-Hogyan kössek egy olyan fajjal szövetséget,amelyik piros mérges fejjel van jelölve?Ugy tudom azokkal nem lehet...vagy ha tejelek nekik,megváltozik a véleményük?
-Milyen fajta lézerre/bombára érdemese beruházni?
Egyenlőre ennyi!:) -
#7044 Értelmes arcot kérek, köszönöm:
-
olcsy11 #7043 ti magatoktól találtátok meg a földet? véletlenül, vagy kerestétek?
-
#7042 Amazon-t javasolnám inkább...
Rengetegszer vásároltam ott és megbízható, korrekt, pontos.
És fontos: ott boltokkal üzletelsz, nem magánszemélyekkel, tehát nem b***nak át. -
#7040 gyanításod helytálló:)
szégyellem, de egyenlőre nincs meg eredetiben, éppen ebay-en próbálom beszerezni a Galactic Edition-t, csak még kell hozzá egy-két banki effekt is:)
azért ezt megnézem, hátha valahol megtalálom amit említettél. -
#7039 Az én 12-ik oldalamon (angol GE):
Space Stage: Consequense abilities.
Szóval nemtom neked milyen verziód van, gyanitom, hogy pdf. Abban nemtom hol van. -
#7038 kösz, de nekem az angol verzióban a 12. oldalon a Cell Stage Advice-ról írnak.
a 24.-en van egy olyan, hogy End Game: Evolution. Itt írják, hogy van 3 féle trait (jellemvonás), a Herbivore, az Omnivore és a Carnivore. Ehhez képest kapjuk a különböző skill-eket az adott fejlettségi fokon, ami meg is volt. Én a Kalóztámadást kaptam, mert harcias voltam űrbe lépés előtt.
Ettől függetlenül mivel elkezdtem kereskedni megkaptam a Cash Infusion-t is, azaz megvehetek egy-egy adott rendszert idővel.
Alatta ez áll: Read up about these skills in the appropriate chapter, under Legacy Traits.
Na, Én ezt a fentebbi szöveghivatkozást nem találom sehol, nem találok olyat, hogy Legacy Traits.
Csak, hogy világos legyen, nekem annyi volt a kérdésem, hogy hogy tudott 10000-es életerőt adni az űrhajójának, de eddig semmilyen leírást nem találtam azokon kívül amik megvannak, tehát megvan az Extreme Health is az hajómhoz, ennél többet nem tudom hogy lehet belerakni.
Másik verzió, hogy át kellene váltanom a hajómat másikra, mert azt nem tudom, hogy számít-e itt is, úgy mint a civ fázisban a különféle harci járműveknél a páncél/életerő/gyorsaság arány?
röviden ennyi lenne a problémám... -
adsa #7037 sziasztok lenne egy kérdésem. ha elkezdtem jáccani az angol verzióval és elmentem a játékot, lehet folytatni majd onnan magyarul? előre is köszi -
#7036 Bolygókütyüre ne áhítozz nagyon, mert 1, 2.5 millába kerül, anyabolygón 5milla és ez csak 1 db, 2, ha használod, mindenkivel a környéken -70(?)-et kap a kapcsolatod, szóval még több bajod lesz velük. Inkább gyúrj bombákra és lézerekre. Lőtornyok nem sokat érnek inváziós flották ellen, viszont a bolygóvédő robotok annál többet.
De szerintem is inkább szövetségeket kötni érdemes. 1-2 háború belefér persze, de csak ha nem húzódik el évekig :) -
#7035 Szerintem erdemeseb szovetseget kotni, es ha kiirtasz barkit kalozok meg tamadnak -
#7034 Na most már kezdek azért belejönni.Lassan megvan a hódító 3 medál is...(a 4 re fáj a fogam,mert akkor kapom meg a bolygókütyüt,azzal meg aztán nem lesz sok dolgom,ha felidegesít egy faj..legalább is remélem).
Most már csak tényleg azok a fránya szomszédok idegesítenek,akik valami iszonyat tempóban támadnak...!Egyszer ezt a bolygómat,egyszer azt a bolygómat,már 2-öt el is veszítettem,mert azokat csak ugy csináltam,hogy legyen meg a quest,szoval nem volt bevédve...de ez a bevédés is..annyi lehet max,hogy telerakom lőtoronnyal mindegyik vérosomat?Vagy hogyan érdemes?Gondolom máshogy nem lehet.Az a sz*r az egészben,hogy én egyedül vagyok és nem tudok egyszerre 10 helyen lenni,folyamatosan kapom a riasztást,hogy ezt támadják-azt támadják..mindegy.magy lesz valahogy.
Na de amiért írok:Ha kiirtom amjd most már egyszer végre valahára magam mellöl a szomszédokat,azon a területen(ezt hangsúlyozom,mert gondolom más környéken ugyan ugy lesznek) számítsak még a későbbiekben is támadásokra?Vagy akkor ott már annyira nem lesznek?Ezt csak úgy érdekelne...mert már nagyon várom,hogy elhúzzonak onnan a marhák;azaz a földel tegyem őket egyenlővé!:)..
Zan -
#7033 Én tegnap kezdtem el a gémet. Havernál láttam és megtetszett. Jó kis lényeket lehet csinálni benne, majd teszek fel képeket. A játék menet is leköt és a grafika is szépnek mondható kicsi gépigénnyel. -
#7032 sziasztok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor középpen voltam, beszélt a kis űrhajó egy bolygóról, gondolom a földről, és az érdekelne hogy hogy tudnám megtalálni szokványos keresgélés nélkül. -
#7031 hogy ezt mennyire eltalaltad -
#7030 256 ha jól láttam vagy 128 nemtudom pontosan :D -
#7029 Szerintem nem sok fogalmad van arról, hogy hogyan néz ki egy save game. -
#7028 eeees, mennyi a minimum?:D Most nem nezem meg, de lehet ez egy esely nekem, hogy jatszak :)) Carlos, csak felhoztam, jomagam sem jatszottam meg vele, csak hat... -
#7027 Na sikerült a terraformálás,viszont egyenlöre csak légkörgenerátort tudok venni,meg szárazsággenerátort...szóval olyan cuccot nem,amivel mozogva tudnám folyamatosan csökkenteni a légkört..csak olyat,amit ledobok a földre és akkor az ott szórakozik magának.
-
#7026 GraphicCache vagy mi a neve aza grafikus tároló. Videó beállításokba meglehet adni a maximális megengedett méretét annak a fájlnak. -
#7025 Mit jöttök a crysis-el mindig.
A mentésnek nincs semmi köze ahhoz, hogy most crysis, vagy spore.
Nyilván a crysis mentése sokkal-sokkal egyszerűbb, mint a spore-é. -
#7024 Jah, akkor arra kene rajonni, hogy azok mig, mert valami elkepesztoen idegesito hogy meg a crysis is kepes nehany emgas metnest csinalni de ez?... -
#7023 ha a két 1 gigás cache filera gondolsz, nem tudom mik azok, de ha minden igaz magukhoz a mentésekhez nincs közük -
#7022 Azt megmagyarazza valaki miert ekkorak a mentesei a Spore-nak? -.- -
#7021 Szívesen! Megérdemelted! :) -
#7020 Kösz Rip. Te voltál a 100. kommentem ever :D -
#7019 3, bármelyik energiával működő terraformáló eszköz megteszi. -
#7018 1: Terraformálás
2: keress köröket a csillagtérképen
3: amivel csak akarod, mind1 -
#7017 Megtörtént.
Kíváncsi vagyok, megkapod-e. (Aztán persze lehet, hogy nem is ezért jár :) ) -
#7016 1, Full terraformáltság kell a questekhez, fix ökoszisztémával. Szóval a 3féle növény, 3 féle állat dolog. Részletesebben a FAQban benne van.
2, Mindig van valami utalás. Ha bekapcsolod a quest filtert alul a szűrőknél, mutatja is. Vagy a bolygó neve, és hogy melyik rendszeről kb milyen messzire van(ezt adottszínű karikával jelöli, azon belül keresd), vagy pontosan megmondja melyik rendszer(ek) melyik bólygó(k)(ezeket meg nyilakkal jelöli be). Ha nem találod kapcsolja ki minden más szűrőt, úgy már elég könnyű megtalálni.
3, Erősebb fajta lézer vagy bomba és teljes hp töltő nélkül elég nehéz bedarálni egy főbolygót. Vagy összehaverkodsz velük(de legalábbis tűzszünet) amíg nem lesznek erősebb fegyvereid, és több pénzed, vagy lemész a bolygóra energiatöltőkkel, és körberohangálva folyamatosan rongálod a t-szintjét a bolygójának amíg t0 nem lesz. -
#7015 1.OK,de melyik részen?--keresem folyamatosan.
2.Le van írva a bolygó neve,az is hogy mi a csillagrandszer,de az nincs hogy kb merrefele vam...
3.Hmm...terrarombolás..köszi!:D Most már csak annyit,hogy mivel érdemes? -
#7014 1: FAQ
2: olyan nincs, hogy nem irják le, hogy melyik bolygó
3: Szövetség, terrarombolás. -
#7013 12 -
#7012 Nekem angol kézikönyvem van annak valahol az eleje felé van a táblázat. -
#7011 hali!
hát Én kerestem, de nem találtam meg, hogy hol van.
egyszerűbb lenne, ha megmondanád az oldalszámot esetleg le is írnád.
Hálám üldözni fog örökké, köszönöm.