8545
Spore
  • limperatore
    köszi
  • bigapó
    úgy valahogy, az lesz az 1.1.1 vagy 1.12 vagy 1.1a. ez van, gyorsan jön és hibásan:((
  • Rip
    Nyomták az EA-t, hogy kell a patch, kell a patch, rengetegen voltak felhábrodva, hogy ilyen bugosan jött a Spore, petíciókat indítottak, sokaknak el sem indult a játék, vagy állandóan kilépett, okolták a kiadót.
    Gondolom, ők meg gyorsan akartak lépni, és nem volt idejük tesztelni.

Szerencsére nekem komoly gondom nem volt, csak az AA hiányzik kicsit (ATi-m van, NV alatt lehet force-olni).
    Meg a mosottas textúrák miatt is sokan panaszkodtak, de erre még nem léptek.

• Aragorn83
    Azért ez nem semmi. Manapság már a patchek-ben sem lehet megbízni. Most mi lesz? Csinálnak a patch-hez egy patchet?

Kíváncsi leszek a Maxis reakciójára....
  • Rip
    Elég megnézni a hivatalos fórumokat, tele van panaszos thread-ekkel.
    (Az eu.spore.com-ról nyíló fórum a tuti)
  • Aragorn83
    Úgy néz ki tényleg problémás lehet a patch.

"Spore Patch Problems & Solutions thread on the Spore Forum outlines problems users are having with the newly released version 1.1 patch for Spore along with possible solutions and workarounds. Seems that many people are experiencing stability issues since patching the game. [Source: Blue's]"

• Carlos
    De bennevan a FAQ-ban! Én tettem oda!
  • Rip
    O...M....G!
  • olcsy11
    ehh :D ez rohadt jó lett :D
  • Carlos
    No, új lényem városházája:

Bal kéz értelmezését mindenkinek a fantáziájára bízom...
  • olcsy11
    rámész a MySpore oldalamra, és ott van a képed alatt hogy előfizetve: valamennyi. és ott mutatja.. nálam ott 11 van :)
  • Carlos
    Hol látom, hogy hány ember vett fel?
  • olcsy11
    te nekem is fel vagy véve, össz 5 ember 6ot nem tudok, h ki az :D
    woow :D
  • Carlos
    Plö én.

Fú miket kaptam, hót meglepődtem amikor megjöttek...

Teremtő - Tölts 50 órát a laborokban!
    Biológus - Készíts és publikálj 100 lényt!
    Bestiális - Játszd végig 10 alkalommal a Lényfázist!
  • olcsy11
    felvettek 11en friendlistre, és nem tudom kik azok... kíváncsi lennék rá, h kik azok, kár, h nem csinálták úgy meg, h én is lássam, h kik vettek fel.. :D
  • Carlos
    easy szint már csak ilyen...
  • Enosh Chan
    Amugy en erzem kicsit lassunak a Civ fázist?

Ugyertem seperc alatt elfoglalok 6 varost es elsutom azt a "mindent elfoglalot"
  • Zan
    Nos!

Kiirtottam két fajt:)!Ez a boldogságsugaras cucc nem jött be,ugyhogy felfegyverkeztem,elősször terrarombolás a főbolygón,aztán leirtottam a gyarmatokat,utánna pedig leirtottam a főbolygót is,az egyik megadta magát,ugyhogy ez még így jó is,a másik kipurcant szó nélkül!:)

Viszont most van megint egy faj,őt már nem biztos,hogy ki szeretném pusztítani,viszont ő is nagyon mérges rám..:)!
    Szóval:Mi az a nagykövetség?Mit értsek az alatt,hogy kimaxoltam e a bónuszát..Minek?Nekem most van ilyen sugaram(hogy rohadna meg) meg gabonaköröm is.Elmetörlést akkor most fogok venni,most kaptam meg az agysebész medált.

Szóval,akkor a boldogságsugártól ha netán,véletlenül pánikba esnének...(abszurd...ahelyett hogy örülne)...akkor elmetörlés és utánna esetleg nagykövetség?Én még olyat nem is láttam..:D!

Zan
  • Énvagyokazapád
    áh ez durva lett :D
  • RedRiot
    na mégegyszer:
  • Lobsterman
    Majd betámadok valakit hogy becsekkoljam :D
  • Carlos
    patch után már normalizálódott kicsit.
  • Lobsterman
    Hmm nem is tudtam hogy resetelődik. Mondjuk amikor ilyen helyzetben voltam sosem volt elég pénzem a kiegyezésre :)
  • Carlos
    SporePedia:
  • Carlos
    Lentebb belinkeltem egy képet, amin -308 volt a kapcsolat.
    Ilyenkor odamész a bolygóra, felajánlod, hogy egy kis pénz talán segit a béke érdekében. A legtöbbet kiválasztod, ilyenkor az összes negatív resetelődik (kivéve a nem bizunk az idegenekben), adsz egy kis ajándékot (100K), majd kereskedsz egy kicsit (eladsz fűszert), kereskedelmi út, opcionálisan egy-két küldi és nagykövetség és máris +100,+150 körül vagy.
    Én igy szoktam. Befoglalom a fő bolygót (T3, sok várossal) szuperfegyóval (térítés vagy egyéb, hogy a városok ne sérüljenek) és utánna a fent leírtak. Mindenki happy... :)
  • Lobsterman
    Lemész a bolygóra, elkezded az egyik várost besugározni. Ha pánikolnak, elmetörlés. Egy-két gabonakört is le lehet rakni ha már ott vagy. Ha már kimaxoltad a bónuszt amit ezért lehet kapni, vagy meguntad/szétlőttek, érdemes ledobni egy nagykövetséget, és idővel visszanézni hogy mennyire szerettek meg. Ha beszélnek veled az sem baj ha adsz nekik 150k pénzt, attól is szeretni fognak. Meg ha küldit csinálsz nekik. Mondjuk ha úgy kb -150 alatt van a kapcsolatod velük, csinálhatsz amit akarsz, mert onnan visszarángatni már vagy baromi nehéz vagy lehetetlen.
    De ha Hmuda meg tudta szelidíteni a Grox-okat, akkor más nemzet nem nagyon lehet probléma :D
  • bigapó
    lehet, hogy lézerrel sugároztad őket :DDD

csak poén volt, ne szívd mellre.

nekem egyébként többször sikerült úgy békét kötnöm, hogy lezúztam egy-két bolygóját, erre rögtön bedobta a törülközőt. persze, ha még nem vagy eléggé fejlett fegyverekben akkor nehezebb, de talán ez is egy megoldás. onnan már könnyebb, mert legalább nem lőnek és tudsz nekik csinálni küldiket.
  • Carlos
    patch.
  • olcsy11
    csináltam egy olyan kis képet :D nem éppen felismerhető, de az a föld :D
  • Zan
    Na jó!

Most már tényleg nm tudom,hogy hogyan lehetne rávenni egy piros-smilys fajt rra,hogy jobb belátással bírjon a fajom iránt!Most már egy küldetést is buktam miatta,mert egy olyan bolygón kellett volna vásárolnom rózsaszín fűszert,ahol megláttak és lőttek!A boldogság-sugár mondom,szarra sem jó,mármint nem értem,hogy mire lenne jó...mert elkezdem vele mondom sugározni a tagokat a városban,erre szétszednek darabokra...!Vagy máshogyan kell használni?Gráá..:!

Akkor marad a pénzelés?De olyan sokat kérnek..!
  • bigapó
    nem a táblázat nincs, hanem amit Én kerestem:))

történetesen Legacy Traits, amit a 24. oldalon említenek, ezt írtam a 7038-as hsz-emben, szóval nekem valszeg ez kellene.
  • Lobsterman
    Most akkor milyen könyved van neked, mert amiket itt emlegettél a hogy mi van bizonyos lapokon az tökéletesen megegyezett a prima guide-al.
    Ha meg a kaszt képességekre vagy kíváncsi tényleg az prima guide 198. oldaltól kezdődik minden képesség felsorolása, és ott vannak köztük a kasztképességek is. Magyar kézikönyvben csak a neveik vannak benne, a 12. oldalon.
  • bigapó
    Az jó, mert akkor nincs ötletem, hogy hol keressem tovább, abban nincs ilyen:) kösz azért.
  • Laczy
    Itt a második verzió szerintem mégjobb íhy
  • Rip
    Le lehet tölteni a patch-et külön, és játékon kívül telepíteni. Nem rémlik, hogy telepítésnél sírt volna a kapcsolat miatt, de az is igaz, hogy online voltam.
  • Laczy
    [IMG][/IMG]
  • Zan
    OK köszi!
  • Zan
    Hát így hívják,sajnálom:D!
  • Aragorn83
    Ezt definiáltam a 7007-es hsz-emben...
  • HErBY30y
    Boldogságsugár...jujj...az a nem mindegy:)
    Én még mindíg a hogy kell telepíteni a Patchet internetkapcsolat nélkül dolognál offolok...nemgondoltam volna, hogy egy patch feltelepíthetetlensége miatt fogom feladni lassan ezt a game-et..:M