8545
Spore
  • Tibbor
    Na, az se lehet semmi...!Akkor ehhez is grat a programnak.Mert mindet összevetve nagyon tetszik és napok óta ezzel játszom, de nem értem, miért ad egyidőben három küldit a program(hangsúlyozom:mind időfüggő!), amikor én nem tudok egyszerre háromfelé szakadni!
  • Carlos
    Nekem eddig sose volt gondom ezzel.
    Ha problémás a célzás, akkor ne a lézert használd, hanem a löveget.
    Amúgy az idő szerintem bőven elég. Kivéve ha a világ másik feléről kéne odaérni, de akkor már úgyis mindegy.
    Mondok jobbat: a program szereti vízbe tenni a fertőzött lényeket és a víz alatt a víz alfája miatt nem látni bizonyos LOD-on kívül a sárga szmötyit!
  • Tibbor
    Egyre jobban felhúzom magam az űrfázis lényirtós küldijeivel, amikor a "vírus terjed a vad Bigyó falkák között" ökokrízist kellene megoldanom.A gondom pedig a CÉLZÁS.Egyedül se volt piskóta rájönnöm, hogy merre is vannak a foszforeszkáló célpontok, mert vijjogott ugyan a radarom, de célpont sehol.Aztán rájöttem, hogy a program előszeretettel helyezi a kiirtandó lényeket a fák közé...Gratulálok!!!Remek!!!Most, hogy már 4 tagú a flottám, ha teljesen földközelben röpködök, szinte lehetetlen normálisan betájolni a célpontokat.A négy űrhajó sose arra megy, amerre kellene, ha eltávolodok a földtől, elhallgat a radar is, szóval kínszenvedés.Persze, hogy lejár az idő(szerintem minimum a duplája kellene!!!), aztán kihal minden és mehetek növényekért, meg állatokért a közeli bolygókra.És még örülhetek is, ha eközben nem riogatnak az anyabolygóról, vagy a szövetségeseim nem kezdenek el nyavalyogni.
  • Lobsterman
    Az 5 bolygót nekem sikerült egy felfedezőút közben elvesztenem. Kellett nekem úgy elmenni körülnézni hogy 2 másik fajjal is háborúban álltam :D
  • Carlos
    Én gyüjtögetős vagyok. De morális dilemmákba ütközöm folyton.
    Ban, cheat, 5 bolygó elvesztése...
    Én mondjuk nem adnék azért achievmentet ha elbaszol valamit. Tök gáz.
    Jutalmazni a csítet és a szar dolgokat (ban).
    Amúgy azóta se kaptam meg RejszMatyi miatt az achievment-et.
  • Lobsterman
    Szerintem abban a galaxisban már nem fogsz utána achievementeket kapni.
    Amúgy már azt sem értem a fáziselbukós ach-et miért csináltam meg. Negatív cuccal nem jó dicsekedni :)
  • Hmuda
    Nekem se. Nálam az lesz a teljesítmény ha nem kapom meg őket.
  • Carlos
    Ha csalsz, akkor teljesen letiltja a többi achievmentet vagy csak az adott fajjal nem tudsz szerezni?
    Mert akkor kell csinálni egy csiter fajt. Szénnécsalod magad, majd ha megvan az achievment, akkor törlöd azt a fajt a fenébe.
  • Lobsterman
    Hát akkor az utolsó két rejtett achievement nem lesz meg nekem. :)
  • Neton
    Nagyon komoly. :) Esetleg egy hogyan készült-et tudnál róla csinálni? Az enyém nem így néz ki, bár eléggé hasonló. :)
  • Carlos
    Talán az uccsó secret achievment:

Pathological Cheater - Use a cheat more than 50 times
    Achievment képe
  • HErBY30y
    Nekem sikerült és nem kis vesződés (új windows) után felrakni a patch-et....és nagyon jó:)....általa értem el az űrfázis megszeretését....szóval 10 év múlva találkozunk....
    Nektek is jó játékot:)
  • Carlos
    Nálam stabilabb lett (eddig a patch óta egyszer fagyott, addig meg minden nap egyszer).
    Nekem bejött, nincs problémám vele. Vannak még bugok, amiket kijavíthatnának, de azt majd gondolom később!
  • Carlos
    Nem fotosopp!!! :)
    A random az egyik szövetségesemnek azt az űrhajót adta be, ami épp akkor az enyém volt. :)
  • Rip
    Ah, változó.
    Van akinek nem okoz gondot (pl. szerencsére nekem sem), de vannak, akiknek sok galibát okoz.
  • Rip
    Fotosopp!! :D

Amúgy gratula a bevételhet! Szíp!
  • Voltan
    A Patchet érdemes felrakni? Hallottam hideget is, meleget is...
  • olcsy11
    mert így fordították le
  • Aragorn83
    Amúgy én már 76.000-ér is el tudtam adni. De majd legközelebb hozok róla képet :)

Amúgy a Lila fűszer miért bíbor hivatalosan? :)
  • Carlos
    Hehe, két űrhajóm van:

És újabb rekord bevétel:
  • MaxPayne
    ok akkor keresgéljek csontvázakat amik testrészeket adnak :)
  • Hmuda
    Amellett amit Carlos mondott még ajánlott másokat is bevenni a csapatodba (én mindig a saját fajom tagjait szervezem be) így összeadódnak az értékek.
  • Carlos
    Tegyél fel fejlettebb testrészeket.
  • MaxPayne
    A játék elején elakadtam... mikor felfedezek új fajokat és elkezdek énekelni nekik és utánozni kell őket de persze lehet ez elbűvölés,ének, tánc, pózolás akkor megjelenik a fejem felett egy görbe csík és mikor utánozom a másik fajt akkor az én csíkom lasabban megy fel és nem fogadják el. Gondolom azért van ez mert kicsi szinten van még a tánc ének stb... ezeket hogy tudom fejleszteni nagyobb szintre, hogy szövetkezni tudjak a fajokkal?
  • Carlos
    Hogy lehet örökre(!!!) törölni a minden könyvtárból?
    Csakmert kitörlök dolgokat onnan és a következő indításkor megint ott lesznek (pár saját cucc)
  • Carlos
    firerfox 3 alatt jó
  • Carlos
    Én először arra gondoltam, hogy azt a kis ikont kell drag and drop-al a spore-ra húzni, hogy letöltse, de nem próbáltam ki!
  • Aragorn83
    Jól van! Így kell abszolút hülyét csinálni magából az embernek! :DDD Szóval mégis csak ott van az mindenütt, de csak akkor mutatja meg magát, ha az adott kárty fölé viszed az egered, de hogy minek van ott az tényleg nem tudom. :)
  • Aragorn83
    Visszaszívom mégse! :DDD

Eddig amikor az Sp-t néztem mindegyiken rajta volt. Mostmár magam sem értem. :) Hátha van itt okosabb, aki tudja a megfejtést :)
  • Aragorn83
    Igazából ezenkívül más hiba nincsen, és egyébként meg vagyok elégedve az IE7-el, amit használok. :)

A kis lények? No látod ez egy jó kérdés. Amikor először föltűntek, valamelyik sokadik karbantartás után kb 2-3 hete, először azt hittem a különféle fázisokat jelölik majd vele, de nem mert az űrhaóknál, épületeknél, járműveknél ugyanez van. Sőt minden egyes kártyán, megkockáztatom mind a több, mint 25 millión ott van ez kis klambó...
  • Rip
    Jéé, ott vagyok! :D

Amúgy látom, nekem nem csinál ilyet, fura. Próbáltad más bönglszővel?

Szerk.:
    Viszont a képek jobb alsó sarokban a kis lények mit jelentenek?
  • Aragorn83
    Ha rákattintotok a képre, akkor már jól lehet látni. :)

Lebuktam. Ezzel nyilvánosságra került a buddylistem. Ha valaki felvett engem, az nyugodtan szóljon és én is fölveszem a 8 kiválasztott mellé! :D
  • Aragorn83

Íme egy kép róla. Nem tudom, hogy lehet-e látni?
  • Rip
    Hol? Nekem nem tűnt fel.
  • Aragorn83
    Nálatok is van egy 6x7-es négyzetrács a Sporepedián? Már pár napja ott van nálam, és engem kissé (nagyon) zavar... pff
  • Rip
    Uh, most néztem Fotosynthesis nevű user alkotásait, őrületes űrhajói vannak.
  • Venom
    Új fajommal hittérítőként jutottam az űrfázisba. Hát nemsemmi az ottani képessége. Lenyomom egy ellenfél fő bolygójára és máris az összes város az enyém, még csak rombolnom se kell :D
  • Rip
    Valami NHancer nevű okossággal oldották meg.
  • Venom
    Nekem nv van és mégis hiába forceolom nincs AA csak szerkesztőknél színező módban :(
  • limperatore
    coolio