8545
Spore
  • Carlos
    Ma reggel döbbentem rá, hogy miről beszéltünk tegnap!
    A sok riasztás egyszerre!
    Hirtelen bevillant, hogy tegnap fasz voltam. A riasztás nem az, amikor feldobja a küldetést, hogy gyerünk rohanj, mert megsemmisül az ökoszisztéma, hanem a kis kék radarképecskék (bejövő adás), amikre ha rákattintasz akkor ad egy küldit (legtöbbször a szövetségeseid támadják egymást).
  • Carlos
    Ehhh, kicsi uncsi volt:
  • Lobsterman
    De lehet hogy sok százezer évvel ezelőtt erre járt egy idegen faj, felhúztak egy monolithot, majd a bolygón felemelkedett civilizációt kipusztította a Grox, így teret adva nekem, a monolithot pedig az idő vasfoga megrágcsálta :D
  • Aragorn83
    Ez tényleg aranyoslehet. Nem is tudtam. :) No majd kipróbálom! :D
  • Aragorn83
    Hatalmas, egyenes alakzat egy lyukkal a közepén ergó monolit! :D

Egyébként tudom milyen a monolit, ami a játékban van de ez egy (valószínűleg) temészet alkotta monolit! :)

Kíváncsi vagyok hány ilyen érdekesség lehet a Galaxis bolygóin. :)
  • Venom
    Én próbáltam :) mind rak egy tüzet. Sőt ha saját városodból viszel ki valakit azis tüzet rak a vadonban :D

Aragorn83: Az nem monolit hanem egy lukas szikla :D
  • Voltan
    Azt annyira bírom, hogy mikor valami törzsi fázisban lévő bolygóról "hazaviszel" egy lakost, és lerakod, rögtön tüzet rak és melengedni kezd :D Nagyon aranyos. Többnyire inkább visszaszállítom, mert nincs szívem otthagyni :D
    Amúgy próbálta valaki, hogy mi történik, ha tömegével pakolod le őket a fejlettebb bolygókon?
  • Aragorn83
    Ezek tényleg szép képek. :) De mi az a monolit a 3. képen?

A járművek meg jól néznek ki. :)
  • Carlos
    Hogy a legegyszerűbb megcsinálni az állatkertbolygót?
    Tudna adni valaki tippet akinek megvan ez az achievment?
    Elég uncsinak tűnik, hogy szeggyek össze 30 különféle állatot, majd ezeket telepítsem be 15 bolygóra...
  • Carlos
    Szórakoztató. Offkorsz... :)
  • RedRiot
    Eh, elszúrtam kissé a civilizációs fázist, menteni is elég rosszkor sikerült. Újra lehet kezdeni valahogy egy adott fázist?
  • Lobsterman
    NAgyon kemény kis kereszteshadjárat xD
  • Rip
    Szórakoztatás.
  • Kicsikiraly
    milyen épülettípusnak?
  • Rip
    Higgy bennem:

I own:
  • Carlos
    Combat Pit:
  • Carlos
    Hmmm...akkor nem értem. Nekem hardon sem volt ilyen (patch előtt).
    Lehet, hogy azóta lett ilyen?
  • Rip
    Oh, nekem mindig egyszerre jöttek a riasztások. 1-2 percig semmi, aztán 3-4 MINDIG egyszerre. Természetesen legális verzió, szívtam is a fogam miatta. 1 magában soha(!) nem volt. Volt 2 kolónia támadás, egy anyabolygó támadás, és egy ökokatasztrófa egy időben. Normal fokozat mellett. Szóval sajnos nem egyedi probléma.
  • Rip
    Lentről haladtem felfelé, de már rögtön tudtam, hogy a te képeid lesznek! :)
    Gratula, szépek lettek!
  • olcsy11
    most én vagyok balfasz, v tényleg nehéz egy törzset kiölni törzsi fázisban? már legalább 3adszorra kezdem újra,mert mindig kiölnek.. -.-' xD
  • Lobsterman
    Nem is tudom miért szúrkálom be ide őket :)
    Illetve tudom. Hogy jó sokan felvegyenek friendlistre xD
  • Carlos
    Az én mai termésem:
  • Carlos
    A járgányokat már láttam.
    Ami különösen tetszik: Kron, Infinity
  • Lobsterman
    Pár kép amiket szépnek gondoltam. :o)

És egy pár új járművem:

• Carlos
    Akkor felejtős!
    Bár RejszMatyi-val nemtom mivan.
    Elméletileg törölték a lényeim közül.
  • Aragorn83
    A Ban ach-ről ezt találtam:

"Bad Baby! - Have one of your assets banned.
    In order to get this achievement one of your shared creations needs to be banned from the spore servers. (But your account will be suspended for 7 days)"

• Gando
    ööö, szerintem ilyenkor fejlődnek mert én, egyszer láttam ahogy szípen sorban átváltoztak ilyen cuccá
  • Carlos
    Helyes!
    Mi a nicked a spórpédián?
    Betolnálak a haverlistába!
  • Carlos
    Ja, nemtom tuggyátok-e, de ha lényfázisban széttörtök egy más faj tojását akkor kaptok 25 dns pontot.
    Csak szóltam, hátha nem tudta valaki.
  • olcsy11
    de ebben a játékban mindenki tojással szaporodik "igazság szerin" egyébként, addig olyanok voltak, még egyszer meg nem haltam, utána már jök lettek
  • HErBY30y
    Szerintem annyi, hogy nem tojással szaporodnak, hanem lárvával...vagymi...naszóvalérted:):):)
  • olcsy11
    sorry, megpróbálom akk mégegyszer:
  • Tibbor
    Maradjunk annyiban - mert nincs kedvem vitázni, arról nem is beszélve, hogy nem is vitatémának szántam, hanem észrevételnek...-, szóval, hogy igen, nekem nagyon összejött, legközelebb screenshot-tal bizonyítom, de frankón!Ja, és nem csúnya verzió...
  • Tibbor
    Tudom, hogy az időkorlátosok csak akkor kezdenek ketyegni, mikor leszállok az illető bolygóra, de nem mindegy, hány faj hal ki addig, amíg odaérek.(Pótlólagos megjegyzés)
  • Carlos
    Nem érzem annak!
    Mondjuk még hardon sem akadtam ilyenbe bele legális játékkal.
    Az, hogy az egyik küldire szarsz, az egy dolog. Az, hogy felveszel egy küldit amit csinálsz ami időkorlátos az megint egy másik dolog.
    Az, hogy hagysz egy egész bolygót kihalni (3*3 darab riasztás ~ 27-36 perc) az fasság, és ha közben jön még egy ökokatasztrófa az pech, az hogy az ellen lövi egymást meg AI.
    Szóval neked nagyon összejött, de eddig rajtad kivül senki nem említett ilyesmit, úgyhogy no para.
    Lehet, hogy a csúnya verzió csinál ilyet.
  • Tibbor
    Tegnap történt az eset: volt egy folyamatban lévő ökoküldim, amit hagytam a francba és elkezdtem egy pénzes küldit(törzstag elrablása volt, ez is időkorlátos).Eközben befutott egy újabb ökoszisztémás riasztás, valamint egy "megtámadtak" kezdetű.Tehát összesen(ha már ennyire precíz vagy) 3 időkorlátos küldim ketyegett+a szövetségesemet sem árt megvédeni.Szerintem ez "kicsit" túlzás egyszerre.
  • Carlos
    Ilyet még nem láttam.
    Amúgy a csak az ökoszisztéma az ami időkorlátos, a segits megtámadták a bolygódat és a segíts a szövetségesednek nem időkorlátos. A groxok jöttek sem. Más riasztás most nem jut eszembe ami lehet.
  • Tibbor
    Bocsi, de ezek nem felvett küldik, hanem "Riasztás"-ok(Ökoszisztéma összeomlása, Megtámadtak...)stb.Úgyhogy kösz a tanácsot, de nem paralel csinálom a küldiket, hanem paralel kapom!
  • Carlos
    Nem kéne több küldit paralell csinálni. LoLz...
  • Carlos
    Végtelen terraformálás állat/növény rohangálás nélkül:
    Szügséges hozzá asszem level 3-as raktér.
    Nos. Összeszedsz minden növényt/állatot az anyabolygódon. Mindegyikből 2-t (biztonság kedvéért).
    Elmész egy T0-ás bolygóra.
    T1: lerakod a három növényt, majd felszeded. Állatokat egyesével lerakod, felszeded.
    T2: lásd T1
    T3: lást T1

Igy nem fogy ki az ellátmány. Lehet, hogy már más is rájött, de én eddig faszkodtam, hogy most honnan szerezzek xy állatot. Igy egyszerűbb.
    Mindig amikor leraksz valamit, azt szedd is föl. Állatok hajlamosak elkóricálni, ott gyorsnak kell lenni. Ne rakj le növényevő mellé ragadozót, mert azonnal megeheti... :)