Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
köszi.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
DFTBA ಠ_ಠ
de emellett nem tudok elmenni:
"amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott"
ehh, te nagyon el vagy tévedve 😄
és ha attól szar a játék, mert nem sikerül elsöre a világ ura lenni, hát tudlak sajnálni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
DFTBA ಠ_ಠ
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Csakúgy, mint a Spore (csak hogy ne legyen offtopic, hehe).
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hát nekem szárny nélkül sikerült.😊
Felkapott egy 6 kezû Gigász és eldobott a francba az "óceán" közepébe, ott meg szétszedett valami Lokneszörny😊😊😊
És akkor írta ki, hogy: DOngóröpte...vagymi😊😊😊
beszerezheted 😉 😄
szal nem morgolódom, még játszom vele :9
a master of Orion-t jó hogy említed, igazi ronda de finom volt C64-es grafikával, hányan lehúzták elsõ ránézésre, te jóisten
meg volt még egy, Ascendency, emlékszik még rá valaki?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk én is úgy gondolom, hogy sokat markolt és kevesett fogott tipikus példája ez a játék, de ugyanakkor a lénykészítés tökjó, ez adja a savát borsát, minden mást (rts, sci-fi rts) már láttunk jobbat, bonyolultabbat, de emiatt a véleményem miatt még sem félkegyelmû nem vagyok, sem játszani nem tudok
ugyanakkor azokat sem tartom hülyének akiknek tetszik, itt van pl. Árnyvadász, ha neki tetszik vmi az csak jó lehet 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
légyszi egy png filet is tegyetek már be a lényeitekrõl/ûrhajókról hogy betudjam magamnak tenni (már ha nem probléma), köszi!
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Þór vígi þessi rúnar
Ha lenne agyad, akkor nem epic fail-eznél, hanem próbálnál rájönni, hogy mihogymerre.
Minden benne van a FAQ-ban és a kézikönyvben!
Þór vígi þessi rúnar
támadni ugye nem tudok, mert 1 hajóval szétszednek állandóan, és alig van fegyverem
küldetések amikor csak annyit mondd, hogy x csillagrendszer, és nincs nyíl, akkor esélytelen hogy megtaláljam.
a fûszergyûjtögetés meg alig hoz pár ezret.
a megoldás az, hogy ne háborúzzak amíg nincs minden bolygómon 10 õrtorony, a hajómon univerzumrobbantó fotontorpedók, aztán egyesével kattintgassam végig a bolygókat?
akkora epic fail ez a játék amekkorát még nem láttam, talán a konzolos játékok versenyre való kivitelén sírtam és röhögtem ennyit, de mostmár végig akarnám vinni
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Bad Baby! - Have one of your assets banned.
Þór vígi þessi rúnar
TDUnick: Patrucz