Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Ó igen. Jó nagy szar. Mi is csak azért játszunk ám vele hogy fikázhassuk :S

Lobsterman
Necrophage

Interstellar time machine(a közepe forog ám 😄)

Venom
ümm Spore pédiát nemtudod megnézni ha nemvagy regisztrálva? Mert onnan is tudsz berakocsgatni. Nekemis kint van itt aláírásban a profilom linkje.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Zomil
akkor hogy regelted a játékot neten? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Énvagyokazapád
most ez aztán tényleg rohadtnagy warez, és ha nincs netem, most pl pdaról írok? hm?
köszi.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Én úgy szoktam, hogy rögtön rámegyek a városára, és akkor vagy lerombolom, vagy ha átadják (kirakják a fehér zászlót) akkor hagyom õket, ha minden várost leromboltál, vagy fehér zászlóztál, akkot ott lesz fönt az elsoglalás gomb, sé tiéd a bolygó

Kicsikiraly
szépen módszeresen megtisztítod a bolygót. minden ûrhajót szétszedsz, utána a kolóniák fõbázisát is, és kész el van foglalva (legalábbis azt hiszem ennyi, még nem nagyon harcászkodtam, csak civ fázis ellen)

DFTBA ಠ_ಠ

Látom itt már vannak igazi Spore nagymesterek ezért az õ segítségüket kérném: Hogy lehet bolygókat elfoglalni (harcászatilag) mert lövésem sincs nekik van vagy 5-10 ûrhajójuk nekem meg 1...

Zomil
én ugyan nem vagyok elájulva a játéktól, jópofa, el lehet vele hülyülni 😄
de emellett nem tudok elmenni:
"amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott"
ehh, te nagyon el vagy tévedve 😄
és ha attól szar a játék, mert nem sikerül elsöre a világ ura lenni, hát tudlak sajnálni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
õõõ. mindenki által szarnak titulált? ne haragudj. látom se utána nem olvastál, se elõtte nem érdekelt a játék, mivel akkor tudnád hogy rengetegen várták, és a legtöbbjének tetszik. azzal volt bajunk, hogy leszarozod a játékot mert nem tudsz játszani vele.

DFTBA ಠ_ಠ

doxadmin
Ûrfázisnak nincs konkrét vége. Menj el a galaxis közepébe, ez a cél, utána meg rajtad múlik mi merre hogyan tovább.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Venom
Játékban is van help, talán ha áttolvasnád többre mennél.

Rip
Én emlékszem. 😊 Imádtam, jól összerakott játék volt!
Csakúgy, mint a Spore (csak hogy ne legyen offtopic, hehe).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Van tutorial az elején ha azt követed akkor az elsõ birodalommal békében kell lenned, mivel a legelején csak azt ajánlja fel (én harcos voltam és így is csak olyat tudtam választani). Ha zöld feje van valamelyik népnek lépj vele szövetségre, a fûszert meg olyan helyen add el ahol az adott fûszer nem terem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kicsikiraly
akkor vedd meg. ha az sem oldja meg a problémát, na majd akkor szólj 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Venom
Naneee ez így levolt zuhanva? 😄 nagyon LOL

Tényleg van még mindíg újdonság....eddig mindíg egybõl megevett a Gigászocska..
Volt itt szó arról, hogy a 300 métert, vagy mennyit, hogy lehet megrepülni.
Hát nekem szárny nélkül sikerült.😊
Felkapott egy 6 kezû Gigász és eldobott a francba az "óceán" közepébe, ott meg szétszedett valami Lokneszörny😊😊😊
És akkor írta ki, hogy: DOngóröpte...vagymi😊😊😊
capetto tessék: www.cdgalaxis.hu
beszerezheted 😉 😄

Patrucz
nem

TDUnick: Patrucz

Fabio Capello
masters of orion nagy kedvencem volt, sõt még most is az, csak már sehol nem lehet megtalálni... az elsõ és a harmadik megvan eredetibe, a második ami a legjobb volt, az bezzeg nincs... 😞

Mike at home
gyér de aranyos 😊
szal nem morgolódom, még játszom vele :9

a master of Orion-t jó hogy említed, igazi ronda de finom volt C64-es grafikával, hányan lehúzták elsõ ránézésre, te jóisten

meg volt még egy, Ascendency, emlékszik még rá valaki?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lobsterman
Én nem is izgatom magam miatta. 😄

Carlos
Beszéltem errõl az EA-vel...nem lesz itt gond szerintem... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Mike-nak szólt, mert morgolódik itt is, meg az új Spore másolásvédelem cikk hsz-ai közt is hogy mennyire gyér a játék.

Ez eddig a legjobb játék. Nem mondtam az ellenkezõjét. Vagy ez nem nekem szólt?😊😊😊...Én csak Magust akartam nyugtatni, hogy ne mérgelõdjön, hanem élvezze. :
Lobsterman
Igen. Láttunk már jobb RTS-t, mindenféle stílusból. De itt nem csak azt kapsz. Itt kapsz egy egyszerûsített Master of Orion-t, egy Populust, egy Civilizationt, egy offline WoW-ot EGY játékban. Persze hogy nem fognak tudni a komponensek rivalizálni ezekkel a játékokkal. Maga a design fantasztikusan meseszerû, a részletekre nagyon odafigyeltek a készítõk, mert lassan elérem a 100 óra játékidõt és még mindig találok újdonságokat. Plusz kapsz egy olyan editor rendszert amiben MINDENT meg tudsz csinálni ha van elég kreativitásod, mindent személyre tudsz szabni, meg tudod osztani másokkal a saját kreálmányokat, kapsz egy galaxist félmillió naprendszerrel, 3* ennyi bolygóval. Ezeket hol kapod meg más játéktól? Senki ne mondja azt hogy egy rossz játék. Nem mindenkinek jöhet be, van aki sokkal többet várt tõle, van aki már a grafikától is kiakad. Nem forradalom(bár a technikai háttere annak tekinthetõ), de nem is szar ahogyan néhányan nekiállnak.

Mike at home
wareztopikban kérd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja értem
mondjuk én is úgy gondolom, hogy sokat markolt és kevesett fogott tipikus példája ez a játék, de ugyanakkor a lénykészítés tökjó, ez adja a savát borsát, minden mást (rts, sci-fi rts) már láttunk jobbat, bonyolultabbat, de emiatt a véleményem miatt még sem félkegyelmû nem vagyok, sem játszani nem tudok
ugyanakkor azokat sem tartom hülyének akiknek tetszik, itt van pl. Árnyvadász, ha neki tetszik vmi az csak jó lehet 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hmuda
Minek? A játék automatikusan tölti a tartalmakat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Spórpédián mindent megtalálsz! Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Énvagyokazapád
hali!
légyszi egy png filet is tegyetek már be a lényeitekrõl/ûrhajókról hogy betudjam magamnak tenni (már ha nem probléma), köszi!

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Carlos
Énsem mondom azt az ultira, hogy mekkora egy faszláma játék, meg epic fail, mert nem tudok ultizni.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
látom spórásoknál a másik fikázása, bevett szokás

De hát kinek a pap kinek a papné. Én az apácákra hajtok 😊😊😊
Én ott adtam fel élvezni az ûrfázist, mikor a bolygómon repkedtem, tök nyugi minden, kizoomoltam belõle és csipogott a progi, hogy megtámadták a bolygómat. Azt amelyikrõl most száltam fel....de kizoomolás közben nem láttam arra menni hajót...pff...mondom az igen...comodor szerû véletlen halál. egybõl a bolygóra tesz egy pár ellenfelet oszt jóvan...oda se kell menniük..😊😊😊😊😊
Hát igen Magus. Az ûrfázis nekem se jött be annyira, ezzel a egérgörgõt használom egyfolytába és néha nyomok egy balgombot módszerével. Lehet, mert nagy Freelancer Fan vagyok😛...ezért gyorsan elnyomkodtam a galaxis közepéig a hajómat úgy, hogy volt nálam 4-5 javítócsomag, hogyha gyepálnak akkor tudjak javítani. Megnéztem a végevideót és mentem vissza a Lény és Törzsifázisba...Nekem azok jöttek be....Ezvan..Találd meg a kedvenc fázison és imádkozz, hogy mire azt megunod addigra jön valami fasza kieg. a játékhoz.😊
Carlos
Akkor hajrá!
Ha lenne agyad, akkor nem epic fail-eznél, hanem próbálnál rájönni, hogy mihogymerre.
Minden benne van a FAQ-ban és a kézikönyvben!

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Nem negatív csak nincs szeme a lényemnek és így lát. Kicsit fakón és fekete fehéren 😄

magus
najó, kész. hogy lehet megcsinálni az ûrfázist? háborúban állok egy birodalommal, és állandóan kétfelé kell szakadnom, védekezni és küldetéseket csinálni, hogy legyen pénzem fejleszteni.

támadni ugye nem tudok, mert 1 hajóval szétszednek állandóan, és alig van fegyverem

küldetések amikor csak annyit mondd, hogy x csillagrendszer, és nincs nyíl, akkor esélytelen hogy megtaláljam.

a fûszergyûjtögetés meg alig hoz pár ezret.

a megoldás az, hogy ne háborúzzak amíg nincs minden bolygómon 10 õrtorony, a hajómon univerzumrobbantó fotontorpedók, aztán egyesével kattintgassam végig a bolygókat?

akkora epic fail ez a játék amekkorát még nem láttam, talán a konzolos játékok versenyre való kivitelén sírtam és röhögtem ennyit, de mostmár végig akarnám vinni

ezt egy kicsit bõvebben is lehetne 😄 iMac -et használok és a spore mappa egy spore.exe -bõl és egy readme.txt -bõl áll 😄😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Carlos
Újabb hidden achievment-et találtam, de sajna még nem sikerült elérnem:
Bad Baby! - Have one of your assets banned.

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Húúú, de kis negatív pikcsör a maga f/f mivoltával.. 😊 tetszik!

gamertag: kenobita

Lobsterman
Ja, az árnyék a földön pedig egy Grox hajótól származik 😛
(bocs a tripláért)

Lobsterman
És ahogy nézem a csontvázat egy lényre is rázuhant 😄

Lobsterman
Sajnálom Venom, de valaki beleállította a bolygómba a hajódat xD

Eggdealer...LoL..😊😊😊😊😊😊😊kísz 😄
Kicsikiraly
eredeti a játék?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Patrucz
mi van akkor ha jól megy a játék meg minden de mikor kilépnék a szárazföldre hibajelentést ír ki?

TDUnick: Patrucz

Kicsikiraly
betettelek buddynak, eszméletlen jók az ûrhajóid 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;