8545
Spore
-
Aragorn83 #7219 Az űrfázis elején jársz? Telejesítsd a kitűzött feladatot, amely a naprendszered egy másik bolygóján van. Egy felderítő küldetés. Ha ezzel megvagy már kiléphetsz a galaxisba. -
gyonax #7218 Miért van az, hogy miután elértem az űrfázist, nem tudom elhagyni a bolygót? Csak a bolygó körül enged keringeni? Valaki nem tudna segíteni? -
#7217 szerintem is :D -
newhenry34 #7216 Köszi, de inkább lenyomtam mindenkit, egyszerűbb XD -
#7215 lehető legtöbbféle hangszerrel odamész a törzshöz, szólsz hogy zenélni akarsz, aztán nézed a szövegbuborékokat, hogy milyen hangszert szeretnének, és elnyomod azt a fajta hangszert. -
newhenry34 #7214 Sziasztok!
A törzs korszakban, hogy lehet szövetséget kötni? Azt írja megfelelő időbe nyomjam le a dudát. Azt, hogy kell?
Előre is köszi! -
HErBY30y #7213 Hónapelején lehetrámozdulok. De álltalában türelmetlen vagyok ilyen ügyekben és inkább megveszem drágábban a 10 percre lévő boltban:)
-
olcsy11 #7212 megcsináltam :D:D:D rendszervisszaállítás powaa :D -
#7211 HErBY30y? Occsóé' van. Neked megérné megvenni, mert jó cuccokat csinálsz! -
#7210 Van egy eladó Spore-m bontatlanul 10.000 Ft-ért!
Akit érdekel írjon a [email protected] -ra, bár szerintem itt már a többségnek megvan a játék:) -
olcsy11 #7209 megvan.. az application datában lévő Pollination.package fájlom hibás.. vagyis nem tudom visszarakni.. de nekem nicns kedvem elöröl kezdeni a játékot.. :S azt sehogy nem lehet megcsinálni? -
olcsy11 #7208 áááh... újraraktam és így se jó.. :/ -
HErBY30y #7207 Nekem is volt ilyen és az uninstall-reinstall segített rajta
-
olcsy11 #7206 még el se indul a játék, és már kiírja, h a spore hibát észlet és leáll.. mit tudnák vele csinálni? pedig mostanában nem dobott így ki, elötte pedig ki szokott űrfázisban.. :/ -
HErBY30y #7205 -
olcsy11 #7204 Köszi, én beraktam a játékomba :) -
#7203 Azon csodálkozom a jézusomra nem jöttek ilyenek :D -
#7202 Feltettem a WTC-t, de le is vettem:
"That's evil, ya know? ^^' Someone might get offended."
Így alkoss eredetit... -
#7201 Letöltés után nevezd át png-re:
-
#7200 Hasonló volt nekem is az idióta kajakos majmommal.
Gyerek átvette (creditet legalább nyomott), átszínezte zöldre, meg a fejét lecserélte emberre, és jöttek a kommentek, hogy micsoda eredeti ötlet, meg tetszik a lapát kidolgozása, meg így meg úgy. Bah. Az élet igazságtalan! -
olcsy11 #7199 carlos: ez kurva jó lett :D pls szúrj ide be egy png-t :D -
#7198 Aztaqrva... -
HErBY30y #7197 ehhe :)
-
#7196 Az uccsó rejtett achievment:
Kóros csaló - Használj egy csalást 50-nél többször!
Nála lehet megnézni -
HErBY30y #7195 -
#7194 Gyárkémény!
Advanced using of gameplay elements... -
HErBY30y #7193 HááááááááháháháháháháháháháááááXDXDXDXDXDxdxd
Muháháháháháhááá...de kísz:)
Morbid, de király.
A füstöt hogy csináltad? -
#7192 Én azt mondom k*rva jó, de jihad-gyanús a dolog :)
Én nem raknám fel a helyedben, Rejsz Mátyás után :) -
#7191 Hehe:
Szerintetek feltegyem, vagy dzsihádot hirdet ellenem az EA? -
#7190 Bazze!
Ha feltöltök egy épületet szerintem permanent bant kapok!
Nem merem!
De olyan kúrva jó lett! -
#7189 Ja. Én gonosz vagyok. Csak rate-elek :) Amit eddig kommenteltem mind klisének tűnt úgyhogy leszoktam róla :D
Amúgy nem baj az hogy nincs 23 kommentem, de mekkora vakegerek az emberek hogy egy másolt akármire rákommentelik h "great idea" meg "original" ha még a descriptionben is ott van hogy nem az illető csinálta :D -
#7188 Énis szembetalálkoztam az egyik járgányommal.
Amúgy ezek a kommentek tök marhaságok. Az enyémet még ti se kommentelitek, szóval nem érdekel annyira a dolog. -
#7187 Érdekes. Csináltam pár hete egy Anubis fej űrhajót. Egy srác átvette, átszínezte, meg becsukta a száját(creditet kaptam azért :)). Az én hajómat Carlos meg ez a srác kommentelte, az átszínezett verziónál meg van már 5 komment hogy milyen jó ötlet, meg milyen eredeti a hajó xD
Az emberek nem olvassák a leírásokat :D -
#7186 na közben betöltöttem régebbi űrfázisos állást és most egész jol elvok. :D -
#7185 Ez meg itt elég érdekes (épp most értem el az űrfázisba):
-
#7184 lehet hogy semmi de akkor se volt annyim és nem oldodott meg a problémám. de azota meromboltak pár várost, maradt 2 de 2 perc alatt k.o. az a 2 is.
ilyen űr fázis ujrakezdödik v mi? :S -
#7183 Good Mooorning Vietnaaaaam! :D -
#7182 62 ezer az még semmi... majd mikor ilyen 500 meg 900 ezreket fognak kérni hajajajj :D -
#7181 bazzeee. pls valaki mondjon valami taktikát hogy hogyan irtsak ki 1 civilizációt űr fázisban mert van 1 aki kért tőlem 62000-et és másik bolygón is ugyanez a civ kért 60ezret... nem volt kedvem kicsengetni ugyh betámadnak kb fél percenként és egyszerre 3 városom támadják. egyedül meg nem tok mit csinálni velük.... a gyarmatomat a másik bolygón be is foglalták amig otthon irtottam öket o.O szal pls vki mondjon vmit hogymit csináljak -
#7180 Ezis meglett: