8545
Spore
  • Aragorn83
    Az űrfázis elején jársz? Telejesítsd a kitűzött feladatot, amely a naprendszered egy másik bolygóján van. Egy felderítő küldetés. Ha ezzel megvagy már kiléphetsz a galaxisba.
  • gyonax
    Miért van az, hogy miután elértem az űrfázist, nem tudom elhagyni a bolygót? Csak a bolygó körül enged keringeni? Valaki nem tudna segíteni?
  • Kicsikiraly
    szerintem is :D
  • newhenry34
    Köszi, de inkább lenyomtam mindenkit, egyszerűbb XD
  • Kicsikiraly
    lehető legtöbbféle hangszerrel odamész a törzshöz, szólsz hogy zenélni akarsz, aztán nézed a szövegbuborékokat, hogy milyen hangszert szeretnének, és elnyomod azt a fajta hangszert.
  • newhenry34
    Sziasztok!
    A törzs korszakban, hogy lehet szövetséget kötni? Azt írja megfelelő időbe nyomjam le a dudát. Azt, hogy kell?
    Előre is köszi!
  • HErBY30y
    Hónapelején lehetrámozdulok. De álltalában türelmetlen vagyok ilyen ügyekben és inkább megveszem drágábban a 10 percre lévő boltban:)
  • olcsy11
    megcsináltam :D:D:D rendszervisszaállítás powaa :D
  • Carlos
    HErBY30y? Occsóé' van. Neked megérné megvenni, mert jó cuccokat csinálsz!
  • HarryProf
    Van egy eladó Spore-m bontatlanul 10.000 Ft-ért!
    Akit érdekel írjon a [email protected] -ra, bár szerintem itt már a többségnek megvan a játék:)
  • olcsy11
    megvan.. az application datában lévő Pollination.package fájlom hibás.. vagyis nem tudom visszarakni.. de nekem nicns kedvem elöröl kezdeni a játékot.. :S azt sehogy nem lehet megcsinálni?
  • olcsy11
    áááh... újraraktam és így se jó.. :/
  • HErBY30y
    Nekem is volt ilyen és az uninstall-reinstall segített rajta
  • olcsy11
    még el se indul a játék, és már kiírja, h a spore hibát észlet és leáll.. mit tudnák vele csinálni? pedig mostanában nem dobott így ki, elötte pedig ki szokott űrfázisban.. :/
  • HErBY30y
  • olcsy11
    Köszi, én beraktam a játékomba :)
  • Lobsterman
    Azon csodálkozom a jézusomra nem jöttek ilyenek :D
  • Carlos
    Feltettem a WTC-t, de le is vettem:
    "That's evil, ya know? ^^' Someone might get offended."

Így alkoss eredetit...
  • Carlos
    Letöltés után nevezd át png-re:
  • Rip
    Hasonló volt nekem is az idióta kajakos majmommal.
    Gyerek átvette (creditet legalább nyomott), átszínezte zöldre, meg a fejét lecserélte emberre, és jöttek a kommentek, hogy micsoda eredeti ötlet, meg tetszik a lapát kidolgozása, meg így meg úgy. Bah. Az élet igazságtalan!
  • olcsy11
    carlos: ez kurva jó lett :D pls szúrj ide be egy png-t :D
  • Solten
    Aztaqrva...
  • HErBY30y
    ehhe :)

• Carlos
    Az uccsó rejtett achievment:
    Kóros csaló - Használj egy csalást 50-nél többször!
    Nála lehet megnézni
  • HErBY30y
  • Carlos
    Gyárkémény!
    Advanced using of gameplay elements...
  • HErBY30y
    HááááááááháháháháháháháháháááááXDXDXDXDXDxdxd
    Muháháháháháhááá...de kísz:)
    Morbid, de király.
    A füstöt hogy csináltad?
  • Lobsterman
    Én azt mondom k*rva jó, de jihad-gyanús a dolog :)
    Én nem raknám fel a helyedben, Rejsz Mátyás után :)
  • Carlos
    Hehe:

Szerintetek feltegyem, vagy dzsihádot hirdet ellenem az EA?
  • Carlos
    Bazze!
    Ha feltöltök egy épületet szerintem permanent bant kapok!
    Nem merem!
    De olyan kúrva jó lett!
  • Lobsterman
    Ja. Én gonosz vagyok. Csak rate-elek :) Amit eddig kommenteltem mind klisének tűnt úgyhogy leszoktam róla :D
    Amúgy nem baj az hogy nincs 23 kommentem, de mekkora vakegerek az emberek hogy egy másolt akármire rákommentelik h "great idea" meg "original" ha még a descriptionben is ott van hogy nem az illető csinálta :D
  • Carlos
    Énis szembetalálkoztam az egyik járgányommal.
    Amúgy ezek a kommentek tök marhaságok. Az enyémet még ti se kommentelitek, szóval nem érdekel annyira a dolog.
  • Lobsterman
    Érdekes. Csináltam pár hete egy Anubis fej űrhajót. Egy srác átvette, átszínezte, meg becsukta a száját(creditet kaptam azért :)). Az én hajómat Carlos meg ez a srác kommentelte, az átszínezett verziónál meg van már 5 komment hogy milyen jó ötlet, meg milyen eredeti a hajó xD
    Az emberek nem olvassák a leírásokat :D
  • 22Barna22
    na közben betöltöttem régebbi űrfázisos állást és most egész jol elvok. :D
  • Carlos
    Ez meg itt elég érdekes (épp most értem el az űrfázisba):
  • 22Barna22
    lehet hogy semmi de akkor se volt annyim és nem oldodott meg a problémám. de azota meromboltak pár várost, maradt 2 de 2 perc alatt k.o. az a 2 is.
    ilyen űr fázis ujrakezdödik v mi? :S
  • Rip
    Good Mooorning Vietnaaaaam! :D
  • Gando
    62 ezer az még semmi... majd mikor ilyen 500 meg 900 ezreket fognak kérni hajajajj :D
  • 22Barna22
    bazzeee. pls valaki mondjon valami taktikát hogy hogyan irtsak ki 1 civilizációt űr fázisban mert van 1 aki kért tőlem 62000-et és másik bolygón is ugyanez a civ kért 60ezret... nem volt kedvem kicsengetni ugyh betámadnak kb fél percenként és egyszerre 3 városom támadják. egyedül meg nem tok mit csinálni velük.... a gyarmatomat a másik bolygón be is foglalták amig otthon irtottam öket o.O szal pls vki mondjon vmit hogymit csináljak
  • Carlos
    Ezis meglett: