Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Vicces az emberek értékítélete. A Crysis Warheadtopicjába benéztem, és olvasom hogy fontolgatják a népek hogy megveszik mégis milyen olcsó 7k-s árával, és 4-5 óra játékidõvel, ezért meg mindenki sokallja a 12k-t, gyakorlatilag végtelen játszhatósággal, de minimum 20-30 óra játékidõvel(a galaxis közepéig megtett úttal számolva, elsõ játékra). Nem értem én az embereket. Nagyon nem.

Carlos
Készülnek...
Van egy smarties park is (szórakoztató).
Valami überkjút lényt akarok csinálni ebbe a városba.

Þór vígi þessi rúnar

Lehet venni ilyen cuccot ami nõveli az ürhajó maximális életerejét...5 szintig lehet menni....úgyanígy az energiához is van..
doxadmin
lol, sütiváros <#vigyor> Ehhez már valami süti kinézetû lények kellenének <#idiota>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

bigapó
Hmuda.

Hogy csináltál 10000 életpont fölötti hajót?

nekem 2250 vagy mennyi, azzal szenvedek egy ideje, hogy javítsam a helyzetet groxéknál, mert hamar lenyomják az életerõm mikor megpróbálok átevickélni rajtuk, de ilyen hajóval kicsit könnyebb lenne😊

The Matrix has you...

Solten
LOÁL

Saor Alba

téll mi az a BC? én csak a WoW-Bunrning Crusadet tudom, aminek ez a rövidítése, de gondolom nem arról van szó 😄

Mi az a BC?
hehe...kész.😊😊...király! Ez eszembe se jutott volna, hogy a saját fejét fogja...háááXD
a.carkey
Van arról hír, hogy most a Spore elkészülte után Will folytatja-e a BC-t, vagy az soha sem készül el?

A medve nem játék.

Carlos
Az én verzióm:

Þór vígi þessi rúnar

Solten
<#zavart1>

Saor Alba

fölé
Egy bolygójuk felé mész, megnyitod a komunikációs panelt és KERESKEDÉS.
Benny04
Amúgy hogy kell eladni más birodalomnak fûszert?<#wow3>

Benny04
:ASD:_SD?A:_D?:_DA

Nem engedte a bonyulúltságmérõ a másik kezét.😞

Nekem nem jeleníti meg....nem volt ékezet a fájl névben?
Hmuda
Akit érdekelt az már úgyis látta, de azért mégis. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hihi😊

Fabio Capello
Lobsterman
Tortaaaa! xD

Carlos
Készülnek Sweety lényeim csoki épületei...
Ház:

Városháza:

Gyár:

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Ja, nem egyhez, annyira nem vagyok népszerû. Úgy összesn 😄

Carlos
Az achievmentek account alapúak. A badge-ek profil alapúak.
Ergó: achievmenteket elég egyszer megszerezni, míg a badge-eket (medálok/érmek) azokat minden lényeddel meg kell szerezni (ûr fázis).

Þór vígi þessi rúnar

Hello!

Igen, találkozhatsz újjátékban a lényeiddel. Ez a legszebb az egészben😊😊😊
achievement témában vannak itt benfentesek, én nemtom 😛
bigapó
Sziasztok!

Ha indítok egy másik játékot, akkor találkozhatom majd a most kreált lényemmel?

Szintén ehhez kapcsolódó, hogy az elért achievement-eket (a rejtett dolgokra is gondolok) még egyszer meg lehet szerezni az újban vagy csak azokat adja majd be amiket nem csináltam meg az elsõben?

The Matrix has you...

Melyik alkotásdhoz?

Ha megmondod leszek én a 91. ;-)

Zan
Sziasztok!

Miért van az,hogy lementettem az otthon mentéseket a játékból,átvittem egy másik számítógéphez,bemásoltam(a spóropédiát is,vagy mit,ami a dokumentumokban van,nem rejtve) és amikor elindítom a játékot lehet játszani a mentésemmel,viszont egy teljesen random-összeállított lényt rak be al enyém helyett...valamiért nem látja a saját lényem képét,a saját autóm/házaim/repülõim képét sem...egyszóval,azokat a képeket,amiket elvileg bemásoltam a helyükre,mert nem csak a mentést másoltam be--->lsd felntebb,bemásoltam a spóropédiát is,vagy mit.Gondolom oda menti a saját lényemet...

Lehet,hogy az zavar be neki,hogy ez egy 64 bites windows és az otthoni az egy sima 32-es?:S

Ha valakinek van valami ötlete,szoljon bátran!

Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Lobsterman
Yuhéy! 90 hsz a sporepedián! 😄

HarryProf

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Énvagyokazapád
jahmert onnan is le lehet tölteni? :o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Venom
akkoris ittvan a legtöbbnek a profil linkje az aláírásában

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Énvagyokazapád
de én a fórumozók által létrehozott vicces/érdekes lényeket/ûrhajókat szeretném betenni, érted.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

newil
Kösz bocs nem vettem észre,annyira siettem a gépeléssel. 😊

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Hmuda
Kár, hogy a fõbb alapelemeket nem lehet jobbra-balra mozgatni. Egyelõre beértem ezzel. :-)

SZERK: franc, most látom, hogy valaki már csinált hasonló dolgot a featured cuccok között. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lobsterman
Miért? Ez mókás lett. Idõ amíg belejön az ember a jármû/épületeditorba (utóbbiba nekem még nem sikerült), de rengeteg a lehetõség, és nagyon szépeket lehet csinálni akár egy nagyon alapszintû ötletbõl.

Inkább megyek vissza a lénylaborba szerintem😊

Hát nemistudom, nem valami eredeti...túl tipikus lett.😊😊😊😊

Lobsterman
Köszi. Bár munkának nem nevezném. Ahhoz túlságosan élveztem 😄

Lobsterman
FAQban le van írva.

Venom
FAQ

Most egy kicsit irígy lettem és elkezdek csinálni egy ûrhajót csakazért is😊😊😊...na majd jelentkezem ha kész😛....csakötletkell (meg kávé)😊😊😊
Interstellar time machine..Lol...kész...a Spore 2-ig, nem fogok aludni 😊😊
""ellentétben veled én tudok ultizni, sõt még stratégiai játékot is játszani, sajnálom ha az olyan aprófaszú kis csírák mint te kötelezõnek érzik, hogy más baszogatásában éljék ki azt a frusztrációt, amit egy mindenki által szarnak titulált játék megvásárlása okozott. ""

..Fúúú Magul, ha tudom, hogy ilyen offalak (vagy 8 éves) vagy , akkor nem védelek be...pfff....ez tényleg ilyen AKKOR MINEK IDE ÍRSZ fórum beírás volt tõled.....vagy most mi ez a aprófaszúzás?.....szûz vagy vagy mi a baj?? 😊😊😊😊😊😊
Kicsikiraly
egy ték.

DFTBA &#3232;_&#3232;

reaper4
és végül is mi ez?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rip
44 játékmagazin értékeléseinek összegzése alapján eddig a játék 86.1%-on áll. Annyira nem lehet szar.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Jaja, szép munkák!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Venom
Ezek nagyon jók lettek 😊