Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy smarties park is (szórakoztató).
Valami überkjút lényt akarok csinálni ebbe a városba.
Þór vígi þessi rúnar
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Hogy csináltál 10000 életpont fölötti hajót?
nekem 2250 vagy mennyi, azzal szenvedek egy ideje, hogy javítsam a helyzetet groxéknál, mert hamar lenyomják az életerõm mikor megpróbálok átevickélni rajtuk, de ilyen hajóval kicsit könnyebb lenne😊
The Matrix has you...
A medve nem játék.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ergó: achievmenteket elég egyszer megszerezni, míg a badge-eket (medálok/érmek) azokat minden lényeddel meg kell szerezni (ûr fázis).
Þór vígi þessi rúnar
Igen, találkozhatsz újjátékban a lényeiddel. Ez a legszebb az egészben😊😊😊
achievement témában vannak itt benfentesek, én nemtom 😛
Ha indítok egy másik játékot, akkor találkozhatom majd a most kreált lényemmel?
Szintén ehhez kapcsolódó, hogy az elért achievement-eket (a rejtett dolgokra is gondolok) még egyszer meg lehet szerezni az újban vagy csak azokat adja majd be amiket nem csináltam meg az elsõben?
The Matrix has you...
Ha megmondod leszek én a 91. ;-)
Miért van az,hogy lementettem az otthon mentéseket a játékból,átvittem egy másik számítógéphez,bemásoltam(a spóropédiát is,vagy mit,ami a dokumentumokban van,nem rejtve) és amikor elindítom a játékot lehet játszani a mentésemmel,viszont egy teljesen random-összeállított lényt rak be al enyém helyett...valamiért nem látja a saját lényem képét,a saját autóm/házaim/repülõim képét sem...egyszóval,azokat a képeket,amiket elvileg bemásoltam a helyükre,mert nem csak a mentést másoltam be--->lsd felntebb,bemásoltam a spóropédiát is,vagy mit.Gondolom oda menti a saját lényemet...
Lehet,hogy az zavar be neki,hogy ez egy 64 bites windows és az otthoni az egy sima 32-es?:S
Ha valakinek van valami ötlete,szoljon bátran!
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
SZERK: franc, most látom, hogy valaki már csinált hasonló dolgot a featured cuccok között. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
..Fúúú Magul, ha tudom, hogy ilyen offalak (vagy 8 éves) vagy , akkor nem védelek be...pfff....ez tényleg ilyen AKKOR MINEK IDE ÍRSZ fórum beírás volt tõled.....vagy most mi ez a aprófaszúzás?.....szûz vagy vagy mi a baj?? 😊😊😊😊😊😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu