8545
Spore
-
#7259 most olvasgatom az angol fórumot és azt hiszem igazad van, legalábbis más is hasonló gondokkal küzdött mint Te. Ott annyi elég volt, hogy kezdett egy új játékot, azt most nem tudom, hogy törölte a régit vagy egy másik "csápon" kezdett újat? -
#7258 nem úgy értem, engem kifejezetten ez érdekelne, mert ahogy látom és mondtad is, éppen a kép készítésénél kezdted az űrfázist és máris 1500 pontos hajód van:)
azt már eldöntöttem, hogy egy teljesen más úton fogok haladni a következő játékomban, de addig még hátravan a mag felfedezése a mostaniban, szóval csak bizonyosságot szeretnék, hogy jól tippeltem-e egy dologban. homályosan fogalmazok, de megvan az oka:) -
gyonax #7257 Na van egy ötletem:D Kéne egy savegame egy nem bugos űrfázis elejéről(miután megvan a hajtómő) majd egy új bolygón kezdek a saját fajommal egy játékot rögtön az űrfázisba:D Tehát légyszíves töltsön fel valaki egy savegamet, mert nagyon ki szeretném már próbálni az űrfázist:D -
#7256 Egy kivétellel már minden voltam. Egyedül a vándor van hátra és a bárd mester (amit most csinálok) -
gyonax #7255 Nem kezdhetek új játékot mert nem mentett az űrrfázisban... -
HErBY30y #7254 Lépj ki a főmenübe és kezdj újjátékot az űrfázistól kezdve. -
gyonax #7253 Ezaz hogy azzal a mentéssel próbálkozok már 3 napja... :( -
#7252 akkor hajrá, folytasd onnan, szerintem másodjára nem ad be bugot (ha ez az volt). csak most már figyelmesen olvasd el mit írnak és azt csináld, meglesz az:)) -
gyonax #7251 Pont az űrfázis előtt, mert nem engedett menteni az űrfázisban :) Én se feltétlenül akarnék máséval játszani, de ha egyszer az enyém nem megy.... -
#7250 hol van a mentésed?
csak azért, mert megpróbálhatnád betölteni, ha nem vagy túl messze ettől a résztől, nem az igazi másnak a játékát használni. mondjuk nekem pölö fagyás volt civ fázis előtt, szóval kompletten végig kellett nyomnom a törzsfázist előlről és nem tartott tovább 10 percnél:) ha már tudod mi hogy működik pofonegyszerű és gyors az egész. -
#7249 bocs, űrfázis akarna lenni:)
be lehetne rakni faq-ba, hogy a HOME és az END gombokkal gyorsabban lehet ki/be lépkedni a bolygófelszín/rendszerek között. -
gyonax #7248 Na ilyet nem kaptam.... Amúgy millitaryba kezdtem az űrfázist... Szerintem ez bug lesz:( Valaki nem tudna küldeni egy savagemet egy rögtön training utáni helyről? -
#7247 milyen tulajdonsággal kezdted az úrfázist?
sorolhatod végig is, sejtből miként léptél át és így tovább. -
#7246 No, akkor leirom.
Megépíted a hajót.
Ekkor kapsz egy olyan küldetést, hogy menny át a város feletti körökön. Ezután jön egy tapogass le egy lényt küldi, majd egy emelj fel egy lényt a rakteredbe, akit ezután le kell sugározni egy városba.
Ezek után jön egy irts ki a lézerrel 5 fertőzött állatot küldetés. Ha ez is kész, akkor asszem kapsz egy olyat, hogy menj át egy másik bolygóra a rendszeredben. Ha ezis megvan, akkor kapod meg a hajtóművet, amivel elhagyhatod a rendszert. -
gyonax #7245 Értem én de a bolygót nem tudom elhagyni nem a rendszert... vagy van valami különleges mód, ahogy el kéne hagynom a bolygót? Nem elég egérgörgőzni? Eszközeim ilyenek vannak: radar és a kalózok elleni dolog. -
#7244 A kezdő rendszered egy másik bolygója!
Nem kell elhagyni a rendszert!
Ott van az, csak lehet, hogy nem látod, mert takarja egy gázóriás vagy valami!
Először a saját rendszered egy másik bolygójára kell elmenni és csak utánna kell elhagyni a rendszert! -
gyonax #7243 Ez a baj, hogy ilyenem nincs! A küldetést megcsinálnám én, de azt kérik hogy menjek másik bolygóra, amit pedig nem tudok megtenni hajtómű nélkül. Amit eddig csináltam: Megterveztem az űrhajót. Kiírt 2 üzenetet, majd rákattintottam a bejövő adás gombra. Ott mondtam hogy az xxx fajból jöttem, köszöntöttek. Majd katt a küldetésekre, és ott felvettem az elsőt, ami arra kér hogy menjek másik bolygóra, és a SETI-vel keressek rajta életet. Ha valahol hibát fedeztek fel szóljatok:D És ezután nem tudtam elmenni a bolygóról. -
#7242 Szerintem jobb lenne amúgy, dehát ti tudjátok. -
Aragorn83 #7241 Köszi a tanácsot. Még nem tudjuk igazán hogy legyen, de valószínű, hogy a zárójeles rejtett szöveget kiemelem sárgával, úgy majd feltűnő lesz. :) -
#7240 Oooops benéztem. Hirtelen, a járműgyárosra hittem azt.
Tipp a linkre: a rejtetteket vedd külön szekcióba szerintem. Igy keresni kell, ha csak azok érdekelnek! -
Aragorn83 #7239 Én az Építészt nem látom nálad...
Egyébként semmi különös, csak gyüjtöm az ach-okat az oldalra.
Eredmények (Achievements) -
#7238 Kábé egy olyan hajtóművet kéne látnod, mint a #7185 hsz-ben.
Igaz, hogy ott egy bugot fényképeztem, de a hatómű rajtavan. :) -
#7237 Én lesugárzom, és amikor leér, és megjelenik a karika, hogy elterjedt (kitöltődik az üres karika) akkor vissza is szedem.
Nálam ez egy olyan 2mp.
Eredeti, patchelt verzió. -
#7236 Hagyd hogy egy kicsit elszaporodjon. 10-15 másodperc bőven elég nekik. -
#7235 Carlos!
Korábban mondtad, hogy Te úgy terraformálsz, hogy mikor leraksz egy növényt/állatot, akkor rögtön utánna fel is sugarazod, így nem kell tartani tőle, hogy kifogy. Én kipróbáltam, de nekem ki is törölte a bolygó növényei közül, magyarán vissza kellett raknom az adott növényt.
Nálad volt ilyen? mert ez lehet, hogy megint patch dolog lesz vagy csak nem vártam eleget, hogy elterjedjen? -
#7234 ha nem látsz küldetéseket a bal felső sarokban, akkor a bal alsó sarokban lévő ikonok közül a legjobboldalira (szép szó) kattintva megtalálod a küldetéseket valamint az elérhető badgeket, eltűnt dolgokat stb. itt kell kipipálni az adott küldetést, így már folyamatosan mutatja, hogy mit kell csinálnod.
a másik megoldás, hogy még nem vetted meg. nem emlékszem, hogy kezdődik az űrkorszak, de csak erre tudok gondolni. nyisd meg a kommunikációs panelt és ott a kereskedésen belül nézd meg van-e ilyen csillagközi hajtómű. -
HErBY30y #7233 Én 224-ért adtam el a pirosat magamnak.....aza nemsemmi rekord:):):):):):) -
#7232 73K-ért adtam el 99 darabot. Az eddig a rekord. -
#7231 Mi a kérdés?
A bárdhősön most dolgozok, a sejtfüggő alakul, egy köpésre vagyok a két alteregótol, az építész megvan. -
HErBY30y #7230 Bolygóközi meghajtást meg szerintem találsz a Tesco-ban :):):) -
#7229 Bal felső sarokban kiírja a küldetéseket. Csináld meg amit akarnak a hazaiak, és utána szabad vagy. Mondjuk ki is lehet hagyni ezt a részt de elsőre érdemes megcsinálni, különben nagyon sokat kell majd kérdezned itt :) -
gyonax #7228 Meg is van a probléma: nincs bolygóközi meghajtásom.... Na most ezt hogy lehetne megszerezni? -
gyonax #7227 Azzal van a baj, hogy nem bírok utazni a saját naprendszeremben.... Nem engedi elhagyni a bolygót. Kizoomolok addig, hogy as bolygó körül tudjak keringeni, de onnan hogyan tovább? -
#7226 azt figyeli a program, hogy milyen nyelvi beállítások vannak a gépen, mivel valszeg magyar xp-t/vistat használsz magyarul fog települni, nekem legalábbis elsőre magyart írt nyelvnek, nem is néztem van-e több:) -
#7225 hali!
körülbelül hány küldit csináltál meg, mire elérted az 50 pontot?
már vagy egy tucatot csináltam de még mindig csak sárgafejes a viszonyunk. robbantottam bolygót is, igaz még csak egyet, mert rögtön az egész környék hadatüzent:)
a nagykövetséget meg elkezdik lőni amikor lerakom. az mikor ad pontot, mert rögtön nem aktiválódik, legalábbis nem volt a listába. -
attila117 #7224 csa
minden verzió magyar? vagy van külön magyar verzió? -
#7223 eleve magyar, ember... -
attila117 #7222 hello
Van magyaritás? -
Aragorn83 #7221 Keresném az alább felsorolt Achievement-eket. Ha valakinek megvannak ezek vagy estleg a barátlistájában rendelkezik valaki ilyen ach-al, annak a Sporepediaban található nicknevét, kérlek írjátok le nekem.
- Felívelő csillag
- Építész
- Sejtfüggő
- Alteregó
- Alteregó Alteregója
- Bárdhős
Előre is köszönöm! :) -
Aragorn83 #7220 Új rekord (ha minden igaz)! :) Több mint 60.000 Spóradollár a Lila fűszerért!