Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A SZENT
Hogy a fenébe lehet, egy fázist újrakezdeni? Ez a mentésrencer katasztrófális.

Rip
Ha-ha! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lobsterman
Áh annak semmiképp sem. A fanatikusok 5 percen belül itt topognának az ajtóm elõtt vasvillákkal meg fáklyákkal 😄

Rip
Hát hallod, ez mehet featurednek! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Mike at home
ha nem támadnak 2 percenként, attól még nem lesz változatosabb

mindegy, én sem nagyon szeretem ha fikázzák a kedvenc porgramjaimat, szal inkább nem mondok semmit, meg nem vitatkozom

uninstall azt kész 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lobsterman
Immár Jézus 2.0.
Now with more beard, walking and halo actons 😄

Enosh Chan
En is arra kovetkeztettem de valahogy nem talalok semmit 😞(

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Venom
Te mirõl beszélsz? Én amióta felraktam a patchet tökre nyugisabb lett az ûrfázis. Bár ha hardon nyomod nem 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Ja és énis repoltoltam már 😄 elõbb nagyba játszok az új lényemmel lényfázisban aztán nézem mi csüng a lába között. Na mondom honnan szabadult ez ide. Aztán látom a neved XD

Mike at home
Kész ennyi volt, ûrfázissal szopok, elég volt. Roppant változatos a program de tényleg, beteg dögök, támadások visszaverése, közben fûszer szállítgatása, mindezt egyetlen hajóval, saját kolónia fejlesztése, közben küldetés, de az imént 3 helyrõl szóltak: beteg dögök, kettõt megtámadtak, az ember az sem tudja hova rohanjon, közben meg küldetéseket kéne csinálni, ami megint beteg állatok megölésébõl, vagy vmelyik istenverte bolygó felfedezésébõl áll, esteleg vmi bizbasz megkeresésérõl a felszínen

ez a játék a lénygeneráláson kivül, nem adott nekem semmit

további kellemes játékot mindenkinek, kreativkodást a lénykészítéshez! <#smile>

uninstall
-fav

sziasztok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Venom
Ááá ez nagyon nagy 😄

Enosh Chan
Fene a kreativ fajtatokat 😊)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Kicsikiraly
ez nagyon jó lett 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

No, mostmár értem és nekem is fáj! 😄D

Rajtam nem múlt! Jelentettem a lényed! 😄

Lobsterman
Ezért tuti kapok még a p*csámra a keresztényektõl, de what the hell...

Kicsikiraly
"3 civemet amiket az istenért nem sikerült felraknom most csont nélkül felpakolta."

csont nékül. na most ha egy lényben nincsenek csontok, akkor hogy fog kinézni? szplöttyedten 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lobsterman
Nem tudjuk. Sry. Szerintem nem lehet átállítani. Max valami .ini buzerálással.

Carlos
Jaja...
Tessék reportolni azt a lényt ezerrel!
Besegítek énis a többieknek!
Mehet a negatív és a report rá! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Enosh Chan
Egyik achievment

Nem mondod, hogy van ban-badge! XDDD

Ez mekkora már! 😄

Venom
"created for the ban badge! Ban it please. 😊"
Naneee azigen XDDD

Venom
Carlos szerintem a RejszMatyi nevû lényedet nagyon gyorsan töröld a sporepédiáról!

Enosh Chan
Erre nem valaszolna valaki? :S

szplöttyedten?? Én ezt most nem vágom! 😄

Kicsikiraly
nekik is fájhat :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lobsterman
Jajj. Ez fájt 😄

Kicsikiraly
szerencsétlenek :S akkor most ott szplöttyedten mászkálnak a városban?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lobsterman
Úgy nézem a patch javítot feltöltési hibákat is, mert 3 civemet amiket az istenért nem sikerült felraknom most csont nélkül felpakolta.

Lobsterman
Nekem még nem volt ilyen pedig megjelenés óta tizenpárszor már végigvittem a lényfázist.

Lobsterman
Van az is csak elég drága. Ha több bolygót is be akarsz védeni.

de van valami bolygó védõ rendszer,nem?
mintha régebben olvastam volna valami ilyesmit.
repvez
Tudnátok abban segiteni hogy miért akad el a karakter a játékban a tájba. egyszerüen néhány gödörböl nem tud kijönni sehogy sem és emmiatt csak ugy tudok továbbhaladni hogy éhenhalasztom, de az minél jobban fejlödik annál tovább tart.elég idegesitö hogy emiatt hal meg a kari.Ezen a patch javit valamit?
Lobsterman
És ez akkor mi?

* Creature phase: Improved the pacing towards the end of the game, and increased the challenge in Normal and Hard modes.
* Tribe phase: Increased the challenge in Normal and Hard difficulty modes.
* Civilization phase: Increased the challenge in Normal and Hard difficulty modes.

Carlos
tábortûz

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
akkor olvasgasd a patch leírását még egy kicsit!

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
az melyik jelzés? amikor mancs van a bolygó neve mellett?

The Matrix has you...

bigapó
vicces ez a patch, csak az easyre meg normalra gondoltak? igaz, így legalább több kihívás van a hardban. Igazából nem nehéz az sem, csak sok a kis idegesítõ dolog benne, lehet, hogy pont ezért nehéz😊)

The Matrix has you...

Lobsterman
<#rolleyes>

Lobsterman
Ha kalózok támadnak akkor patch, ugyanis az lecsökkenti a támadások gyakoriságát easyn és normalon. Ha viszont más civilizáció támad, csak azt tudom mondani: ne piszkáld õket, és haverkodj sokat 😄

Rip
Tedd fel az új patchet.

hali!

bocs,de rohadtul belassult a netem és nincs kedvem visszaolvasni,mert kva sokat kell várni,h bejöjjön 1 oldal.
szóval nem tudná valaki leírni,mit kell tennem,h ne támadják be állandóan a bolygóimat??!nagy nehezen megtisztítok 1et,erre jön a következõ hívás...
elõre is köszi a választ!
Carlos
ójajj!
Köszönöm! Igy egy kicsit macerásabb!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Igen, csak törzs->civ számít, szóval csak törzsi bolygókra szabad letenni hogy meglegyen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Enosh Chan
Nice 😊 Nekem epulet meg hajo tervezes nem ment 😞 Azokat a sporepediarol toltottem le, de a tobbi leny ment 😊

Carlos
Kérdeznék azoktól akiknek megvan a "juttas el 20 idegen törzset a civ fázisig" achievment!

Csak azokat számolja bele, akik a törzsi fázisból mennek civbe, vagy azokat is, akiket a kezdetektõl emelek fel: lény-törzs-civ-ûr?????

Þór vígi þessi rúnar

Venom
Legújabb ûrhajóm 😊
Spacepirate:

Valami van a netemmel és kapcsolódás után megszakad pár perccel....nemlehet telepíteni a patch-t, úgy hogy nincs net? A Patchet már leszedtük...azt a 90 megásat.
Most ilyenkor hehogymi?

Hmuda
Mert a fordító inkább menjen krumplit pucolni a seregbe, ahhoz talán jobban ért. A helyes fordítás:

"Ûr fázis: easy és normal fokozaton a többi birodalom elfogadhatóbb pénzt kér a békéért cserébe és finomítottuk a büntetés mértékét abban az esetben ha a játékos nem fizet."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun