8545
Spore
  • bigapó
    újat kezdtem hardon és törzsfázisban nagyon szívatós:)

le kellett jönnöm középre, mert onnan akartam bónuszt, tehát harcban kellett legyőznöm az ellenséget. hát, hogy mit össze szívatott. volt, hogy egyszerre két törzs is megtámadott, persze esélyem se volt. hiába vittem ajándékot, két perc múlva megint haragudtak és attackoltak mint állat:))
    aztán elsütöttem egy tüzijátékot a táborukban és rögtön haverok lettünk, az tetszett, igazi köpönyegforgató:))
  • newhenry34
    megvan, bakker és ott volt egy köpésre, én meg végignéztem az eész térképet :/, thx
  • newhenry34
    Kerestem már elég sokat, de nem találtam :S
  • HErBY30y
    Ha nem mutatja se piros se kék útvonal sem akkor van valahol egy kör (ilyen radarszerű, valamelyik bolygó körül) aminek a peremén kesz valahol.
  • newhenry34
    Sziaszotok!
    Ott akadtam el, hogy meg kell keresni valami lvida vagy valami ilyesmi bolygót, de nem találom. Tudna valaki segíteni? :S
    Köszi előre is!
  • Carlos
    Van egy olyan cucc amit a bolygóra téve lehet lassitani az ilyen ökokatasztrófákat. Nem emléxem a nevére...
  • MrSpock
    Carlos: (off:Igen Jeff Gordon the best..de sajna valszeg idén sem lesz bajnok:-()
    Megtaláltama Gorxot nemsokkal miután ide írtam,kb egy 20percet játszottam. Persze egyből betámadtak,illetve megcsináltam nekik egy küldit adtak érte 146000 pénzt.De utánna távoztam,és a hajóik már lőttek is.
    Hazaértem otthon elintéztem ami volt,bolygómentés kalóztámadás satöbbi.
    Erre kicsit odébbmegyek,ismét támadás de már a grox volt.Jó hamar odaértek a fővárosomhoz.Szemetek gyorsan leöltem mindet.De mostmár azthiszem nemfognak leállni,valahogy közben meg azért megkelene tartanom a rendszeremet.
    Érdekes egyik bolygón folyamatos ökobaj van,de nemtudom elállítan,leraktam növényeket állatokat mindent. lehet hagyom a fenébe,úgysem sok minden van rajta.
    Ennyni történt röpke félórában.
  • Carlos
    ???
    Ezzel meg mi, hogy?????
    Köszi!
  • olcsy11
    Carlos: Joci nevü lényed 17 példányban van fönt xD vagy csak nekem töltötte le sokszor?
  • Szabi1991
    első űrhajóm :D
  • olcsy11
    ez tök jó, csak kár, h ilyen használhatatlanul bugos :)
  • olcsy11
    biztonsági mentés kész, run flora editor :D
  • Kicsikiraly
    :O érdekes
  • Carlos
    A rejtett/kikapcsolt/bugos Flora Editor:

Aki ki akarja próbálni az editort:

Persze hozzáteszem, hogy az esetleges károkért, nem vállalok felelőséget. Ha szétcseszi a játékot egy mentés, akkor magára vessen a delikvens. (nyomogattam kicsit, de nem mentettem el semmit, nem akarom, hogy szétcsessze a játékomat)
  • Carlos
    1, kinyirsz mindenkit, vagy pénzért békét kötsz
    2, nem kéne szétlőni a várost, és akkor el tudod foglalni. Ha már kint van a városon a fehér zászló, akkor ne lődd tovább, mert akkor megsemmisül.
  • Carlos
    Hát nemtom. Nekem nem volt ilyen gondom.
    Próbáld meg leszedni, majd feltenni megint az egészet.
  • Kicsikiraly
    felraktam a patchet énis... hát azóta meghalt a spore. nem tölti be rendesen a dolgokat, lemegyek egy bolygóra támadnék, a lézerem pl nem látom csak azt ahogy a földhöz ér, hangokat egyáltalán nem hallok, mi lehet a probléma? (patch előtt tökéletesen futott)
  • Kodlovag
    Kérdeznék én is. Űrfázis:
    1. Hogy lehet egy háborút befejezni? Legyőzni esélyem sincs őket, pénzem sincs, mert folyamatosan támadnak, semmi másra nincs időm védekezésen kívül. És lassan de biztosan felőrölnek.
    2. Hogyan tudok kolóniát foglalni? A gép valahogy elfoglalta az összes enyémet, én meg csak lerombolni tudtam egyet az övéiből.
  • Carlos
    Nem lehet teljesen legyőzni.
    Vannak olyan bolygók, amik nem elérhetők.
  • ALIENwoods
    Ki hol tart a Grox legyőzésében? :D
  • Carlos

Megvan ez is. 15-20 perc volt exploit-tal.
  • Kicsikiraly
    célszerű először kifejleszteni a feketelyukon keresztül való közlekedést, utána addig keresgélni fekete lyukat amíg nem találsz egyet ami elvisz közéjük (én pont találtam egy ilyet ami kirak tök közel a közepéhez, szerintem mostmár nemsokára elérek oda :D)
  • Carlos
    Jéééé, egy Jeff Gordon rajongó!
  • Carlos
    Én most értem el a rápihenek fázisba.
    ez után most nem sok cél van.
    Persze van még az 50 épület és a 25 lényfinomító, de most rápihenek kicsit.
  • Kicsikiraly
    más: már azon gondolkoztam hogy milyen hülye vagyok hogy megvettem és már nem is játszom vele, de ma újra játszottam és rájöttem hogy mégsem untam meg :) megunhatatlan, 1-2 hét szünet után is ugyanolyan élvezetes vele játszani :)
  • Kicsikiraly
    ha sokan vannak egy bolygón, ne támadgass egyfolytában, próbáld először megszerezni az energiával működő terraformálókat. én is úgy csinálom, vicces hogy hogy lesz egy virágzó T3-as bolygóból pillanatok alatt lávabolygó :D
  • MrSpock
    Igen,végülis ezt tudtam,hogya közepefelé:-)Demi van ha rájuktalálok?Utánna mehetek haza,és várhatom,hogy elérjenek hozzám:-D
    Mert ugye speciel megtámadni nemnagyon lehet egyszálmagadban.
    Elég szar így egyedül építgeni a birodalmad egyszál hajóval:-(
    szerintem ez a legnagyobb hiba a játékban. Ha megoldották volna azt,hogy szövetségesnek,saját hajódat is betudd rakni úgy már azért lehetett volna mit kezdeni.Elég erős,és vagytok 6-an,persze az MI is okos lett volna,ugyanúgy használta volna pajzs egyebek,de még úgyis,hogy esetleg minden hajódra ugyanazok a parancsok vonatkoznának.
    Mindenesetre addig megyek amig nem találkozom Grox-szal:-)Úgyis az a küldetésem,hogy keressemmeg őket:-D
  • Lobsterman
    A galaxis közepén van a Grox. Nem is kevesen.
  • Lobsterman
    1, normalban is elvileg :)
    3, a csészealj ikon azt mutatja mennyire vagy közel a galaxis közepéhez, a ház azt hogy mennyire van közel az anyabolygód.
  • MrSpock
    Én nem használok patch-et,nemtudommiben módosul. Igen nagyon sokat támadnak az elején,amíg ki nemírtod a gaz szomszédokat! Érdekes mert van oylan faj,melyikkel az elején szövetséget kötöttem azóta mosolyognak:-)Míg,volt olyan hogy,ráadásul ránézésre elég erősebb,hogy egy idő után megunták és elkezdtek fenyegetőzni.Pedig alapból azért vigyáztam,hogy jólegyen a viszony. Mondjuk volt 4 szövetségesem a maradék 3-mal megtámadattam,aztán odamentem és elpusztítottam azóta békesség van:-D Csak kalóztámadás van,de a főbolygót az eléggé megerősítettem nemsokáig riasztanak.Nincs kedvem mindig hazarohangálni segíteni.Főleg hogy most annyira messze vagyok,a féreglyukak miatt,hogy mire visszatalálnék uhh..Mondjuk jönnek a riasztásök ökobaj,meg egyebek,de nemtudok eljutni,mondhatnám eltévedtem mit a Voyager.:-)
    Groxokat még nemtaláltam meg,nemtudommerre lehetnek:-D Azokat keresem..de már kicsit unom,otthontól távol a világegyetemben:-(
    Egyébként a flottádban majd később ahogy fejlődsz lehet töb szövetséges is,de sajnos nemsokat érnek:-( Mondjuk nekem 5 van jelenleg,de ha táposabb az ellen gyorsan leverik őket:-( Ilyenkor kénytelen vagyok egyedül,még jó,hogy már azért megvannak a fegyverek, meg maxon 7500 az űrhajóm hp-je.Bekapcsolom a pajzsot,és szétbombázom a városokat,majd elfoglalom.
    Egyébként halad a kis csészealj ott az alján,de nagyon lassann.Nekem úgy 1/3-ánál van.Szóval jólenne ez csak,tényleg azért lehetne saját úrhajód több,mondjuk amit otthagysz a galaxisodban,hogy tudj felügyelni,másikal meg kalandozol.Így a világegyetem másik végéről nemigen térsz haza,nem beszélve a kereskedésről,nemtudom begyűjteni a fűszereket sem:-(
  • Carlos
    1, igen. Easy-ben igen.
    2, FAQ
    3, badge-eket kell szerezned és akkor megy felfelé a csik.
  • huhuhorgasz
    üdv!

Remélem tudnátok segíteni nekem. Lenne pár kérdésem:

1. A patch megoldja, hogy kevesebbet támadjanak? Valaki használja és így is van? Mert az csak egy dolog hogy odaírták hogy ezt a hibát kijavítottuk.

2. Hogyan lehet több hajó a flottámban? Unom már hogy magammal viszek 2 barátot akikiet lealáznak nagyon hamar, azt az ellenséget meg irthatom egyedül, akik mellesleg vagy 20-an vannak.

3. A fejlődési csíkon (képernyő alján lévő csík) van egy repülő csészealj szimbólum. Az mit is jelentene? Mert nekem az ott dekkol az első vonalnál az űrfázis eleje óta. Közben meg kapom a rangokat sorban. Azt hogyan lehetne fejleszteni?

Előre is köszi a válaszokat.

(a kérdést feltettem másik fórumban is, ha valakinek ismerős lenne)
  • Carlos
    Az első nagyok kemény...
  • HErBY30y
    Fekvőtámi

Smile
  • atila4
    Próbálok valós dolgok beli tárgyakat megcsinálni
  • Carlos
    Aranyosak.
  • atila4
    Alkotásaim :D

• Carlos
    Hát, mondjuk napi 4 óra.
    Nem játszom minden nap, de nagyon sokat játszom.
  • Aragorn83
    Egyébként 2-a óta mindennap játszottál? Egy nap átlagos mennyit SPORE-ozol? Csak mert kíváncsi vagyok körülbelül mennyi időbe telik megszerezni az Alteregó alteregója ach-ot. :)
  • Carlos
    Ehhh...ok...ehhh...erre nem is gondoltam...