Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
256 ha jól láttam vagy 128 nemtudom pontosan 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Carlos
Szerintem nem sok fogalmad van arról, hogy hogyan néz ki egy save game. <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Enosh Chan
eeees, mennyi a minimum?😄 Most nem nezem meg, de lehet ez egy esely nekem, hogy jatszak 😊) Carlos, csak felhoztam, jomagam sem jatszottam meg vele, csak hat...

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Zan
Na sikerült a terraformálás,viszont egyenlöre csak légkörgenerátort tudok venni,meg szárazsággenerátort...szóval olyan cuccot nem,amivel mozogva tudnám folyamatosan csökkenteni a légkört..csak olyat,amit ledobok a földre és akkor az ott szórakozik magának.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Venom
GraphicCache vagy mi a neve aza grafikus tároló. Videó beállításokba meglehet adni a maximális megengedett méretét annak a fájlnak.

Carlos
Mit jöttök a crysis-el mindig.
A mentésnek nincs semmi köze ahhoz, hogy most crysis, vagy spore.
Nyilván a crysis mentése sokkal-sokkal egyszerûbb, mint a spore-é.

Þór vígi þessi rúnar

Enosh Chan
Jah, akkor arra kene rajonni, hogy azok mig, mert valami elkepesztoen idegesito hogy meg a crysis is kepes nehany emgas metnest csinalni de ez?...

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Lobsterman
ha a két 1 gigás cache filera gondolsz, nem tudom mik azok, de ha minden igaz magukhoz a mentésekhez nincs közük

Enosh Chan
Azt megmagyarazza valaki miert ekkorak a mentesei a Spore-nak? -.-

Rip
Szívesen! Megérdemelted! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lobsterman
Kösz Rip. Te voltál a 100. kommentem ever 😄

Lobsterman
3, bármelyik energiával mûködõ terraformáló eszköz megteszi.

Carlos
1: Terraformálás
2: keress köröket a csillagtérképen
3: amivel csak akarod, mind1

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Megtörtént.
Kíváncsi vagyok, megkapod-e. (Aztán persze lehet, hogy nem is ezért jár 😊 )

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lobsterman
1, Full terraformáltság kell a questekhez, fix ökoszisztémával. Szóval a 3féle növény, 3 féle állat dolog. Részletesebben a FAQban benne van.
2, Mindig van valami utalás. Ha bekapcsolod a quest filtert alul a szûrõknél, mutatja is. Vagy a bolygó neve, és hogy melyik rendszerõl kb milyen messzire van(ezt adottszínû karikával jelöli, azon belül keresd), vagy pontosan megmondja melyik rendszer(ek) melyik bólygó(k)(ezeket meg nyilakkal jelöli be). Ha nem találod kapcsolja ki minden más szûrõt, úgy már elég könnyû megtalálni.
3, Erõsebb fajta lézer vagy bomba és teljes hp töltõ nélkül elég nehéz bedarálni egy fõbolygót. Vagy összehaverkodsz velük(de legalábbis tûzszünet) amíg nem lesznek erõsebb fegyvereid, és több pénzed, vagy lemész a bolygóra energiatöltõkkel, és körberohangálva folyamatosan rongálod a t-szintjét a bolygójának amíg t0 nem lesz.

Zan
1.OK,de melyik részen?--keresem folyamatosan.
2.Le van írva a bolygó neve,az is hogy mi a csillagrandszer,de az nincs hogy kb merrefele vam...
3.Hmm...terrarombolás..köszi!😄 Most már csak annyit,hogy mivel érdemes?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Carlos
1: FAQ
2: olyan nincs, hogy nem irják le, hogy melyik bolygó
3: Szövetség, terrarombolás.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
12

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Nekem angol kézikönyvem van annak valahol az eleje felé van a táblázat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigapó
hali!

hát Én kerestem, de nem találtam meg, hogy hol van.

egyszerûbb lenne, ha megmondanád az oldalszámot esetleg le is írnád.

Hálám üldözni fog örökké, köszönöm.

The Matrix has you...

Zan
Sziasztok!

Ûrkorszakban vagyok,most kezdtem nem olyan régen!Van egy pár dolog,amit egyszerüen nem értek.

1.Van egy olyan küldetés amit az elején kapsz még az anyabolygódtól,miszerint gyarmatosítsak egy bolygót,terrafolmáljam.Oké,azt már tudom micsoda.Azt irja a quest hogy terraformáljam t1-szintig,oké,ez megvan,most azt írja,hogy hogy rakjak le növényeket.Ez is megvan.És ennyi,nincs kész a quest...nem irja,hogy végeztem...nem tudom miért.mindent leraktam,amit kért,T1 en van.Lehet hogy az a baj,hogy közben elmentem bevédeni a szomszéd szövetségest?nem tom.

2.Miégis hogyan találjak meg egy olyan csillagot,azon belül egy bolygót,amihez semmi azaz semmi leírást nem mellékel a quest?Nincs ilyen "keresés" része a játéknak?:

3.Az egyik szomszéd folyamatosan támadja az anyabolygómat.Egy pár telepesbolygóját már leírtottam,ahol csak egy város volt.De aholmondjuk 6 van?Azzal mit kezdjek?Egyedül nem megy,egy szövetségesnek van csak hely a csapatomban még,azt meg egyböl lenyirják.Mit tegyek?Szövetkezzek mindenkivel,akivel csak lehet?

Bocsánat a láma dolgokért...
lecci segitsetek.

Zan

Ja! De én nem is válaszoltam neked. 😊 Nincs ott alul a neved, csak mintegy érdekességképpen írtam be. 😊

Egyébként sajnos a hidden Ach.-eket nem írják le még ebben sem... 😞

Carlos
az a nemegyenlõ.
Rákérdeztem egy achievmentre és egy badge-el válaszoltál.

Þór vígi þessi rúnar

Mindig is hülye voltam matekból. Ezzel most mit is akarsz kifejezni? 😄

Egyébként én úgy tudom, hogy

badge = érem, amiket csak az ûrfázisban gyûjthetsz és minden új játéknál elõlrõl kell kezdened a gyüjtésüket

Achievement = Eredmény, amelyet az egész játék során gyüjthetsz és az accountod-hoz kötõdik, tehát csak egyszer kell megszerezned...

Ha valami baromságot írtam, akkor javítsatok ki, de én így tudom. 😊Szóval a groxos egy badge.

Carlos
Crippler!
Tiltsd le az egyik lényemet a játékodban. Hátha...

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Ez még rámegy egy vinyóra 😊

Rip
Ez nem az, amikor egy lényt játékon belül tudsz letiltani azzal az áthúzott karikás ikonnal?

Carlos
Badge <> Achievment

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nagyából most kábé 476 gigányi lény van a spórpédiában, ha jól számoltam:
20 millió lényel, 25K-s mérettel:
20 millió*25=500 millió
500 millió/1024 = 488.281 Mb
488.281/1024 = 476 Gb.

Kábé. Lehet, hogy elszámoltam valahol...

Þór vígi þessi rúnar

Most nézem a SPORE Prima Official Game Guide-ot

Van egy olyan badge, hogy: "Badge outta heck: Beat the Grox"

Hmm. Pár szát bolygót lenyomni, mi az... Ha-ha XDD

Carlos
Két titkos eredmény maradt, amit nem találok.
Valaki rájött már, hogy mik azok?

(Gézengúz - Legyen betiltva egy eszközöd!) Ez a talán a banolt lény lehet.

Þór vígi þessi rúnar

Venom
inkább windowsot installáld mert tuti az gubancol. Itt senki nem panaszkodott olyan problémákra mint te és máshol sem láttam ilyet.

repvez
Na azszem uninstall eme gyönygyszemnek, mert amiota felpatcheltem meg elindul,de mihelyt rákattintok egy másik lényre akkor hibát észlel és leáll hibaüzit kapok. na mondhatom szép kis javitás ez ha rosszabb lett mint volt töle.
Hmuda
Nekem az lesz az "achievement" ha sose kapom meg. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
700K volt a kiegyezés. Sweety-vel játszottam, úgyhogy õk nem randalíroznak...annyit.

Þór vígi þessi rúnar

Aranyos és ezek még csak nem is groxok. 😄

Úgy látom, hogy õket muszáj lesz kiirtanod a galaxisból. 😊

Carlos
Nos.
Eltávolították a RejszMatyit a lényeim közül. A direkt link még megy, tehát nem törlõdött még teljesen. Viszont nem kaptam meg az achievment-et.
Érdekes...
Kíváncsi vagyok mi lesz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

hen-tes
Lehet ezt még tovább rontani? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Carlos
Nem tapasztaltam semmit.
Néha még mindig lefagy a galaxistérképen.

Némi egyet nem értés:

Þór vígi þessi rúnar

Náaltok volt valakinek gondja a patch-el? Mert nálunk többen is hibákat észleltek a feltelepítése óta...

hen-tes
A hiba az ön készülékében lehet.
Az ugráshoz meg tegyél szárnyakat a lényedre, vagy valamit amitõl tudsz ugrani, az adott testrésznél írja, hogy milyen képességet ad. Bár fura, hogy ezt itt kell elmondani, pedig erre még én is rájöttem. 😞

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

repvez
Ezt nem hiszem el hogy csak nálam szarakodik a játék, hogy beleragad a talajba a lény.Most megint várhatok fél orát mire megdöglik és ujra tudok vele mozogni.<#boxer>Nem lehet valamivel ugrani vagy mittudom én.Az a dühitö hogy nem egy mély szakadék van hogy ennél mélyebben meg simán átmegy.Már nagyon régen volt olyan hogy egy játékot azért nem lehet játszani mert beleakad vagy belesüllyed a tereptárgyakba talán a 90-es évek közepénél volt ez jellemzö maikor bejött a 3d.
És azt sem értem hogy hogy lehet hogy csak 20-30FPS-el megy mikor nem is olyan szép a grafikája a CrysisWH minden fullon megy 50fps körül.
Solten
Inkább wtf 😊

Saor Alba

Rip
Hagyományos értelemben vett multi nincs benne, csak a mások által kreált dolgokat tudok beletenni a te saját single játékodba.

Engem igazából csak a multiplayer rész érdekelne (haverokkal játszanék), de nem nagyon találtam róla semmit. Esetleg tudsz adni linket, ahol olvashatok a részletekrõl?
Carlos
1, félig van
2, nem
3, igen

Þór vígi þessi rúnar

Hali!

Több kérdésem lenne:

1.) Multiplayer van a játékban. Ha igen, milyen?
2.) Elõfizetõs?
3.) Megéri a pénzét?
Carlos
Köszi a reportokat!
Aki még nem tette volna meg légyszi reportolja ezt a lényt:
RejszMatyi
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nálam is!

Þór vígi þessi rúnar

5c0rp330n