Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Ha problémás a célzás, akkor ne a lézert használd, hanem a löveget.
Amúgy az idõ szerintem bõven elég. Kivéve ha a világ másik felérõl kéne odaérni, de akkor már úgyis mindegy.
Mondok jobbat: a program szereti vízbe tenni a fertõzött lényeket és a víz alatt a víz alfája miatt nem látni bizonyos LOD-on kívül a sárga szmötyit! <#vigyor1>#vigyor1>
Þór vígi þessi rúnar
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Ban, cheat, 5 bolygó elvesztése...
Én mondjuk nem adnék azért achievmentet ha elbaszol valamit. Tök gáz.
Jutalmazni a csítet és a szar dolgokat (ban).
Amúgy azóta se kaptam meg RejszMatyi miatt az achievment-et.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy már azt sem értem a fáziselbukós ach-et miért csináltam meg. Negatív cuccal nem jó dicsekedni 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mert akkor kell csinálni egy csiter fajt. Szénnécsalod magad, majd ha megvan az achievment, akkor törlöd azt a fajt a fenébe.
Þór vígi þessi rúnar
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Pathological Cheater - Use a cheat more than 50 times
Achievment képe
Þór vígi þessi rúnar
Nektek is jó játékot😊
Nekem bejött, nincs problémám vele. Vannak még bugok, amiket kijavíthatnának, de azt majd gondolom késõbb!
Þór vígi þessi rúnar
A random az egyik szövetségesemnek azt az ûrhajót adta be, ami épp akkor az enyém volt. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Van akinek nem okoz gondot (pl. szerencsére nekem sem), de vannak, akiknek sok galibát okoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy gratula a bevételhet! Szíp!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy a Lila fûszer miért bíbor hivatalosan? 😊
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Csakmert kitörlök dolgokat onnan és a következõ indításkor megint ott lesznek (pár saját cucc)
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Eddig amikor az Sp-t néztem mindegyiken rajta volt. Mostmár magam sem értem. 😊 Hátha van itt okosabb, aki tudja a megfejtést 😊
A kis lények? No látod ez egy jó kérdés. Amikor elõször föltûntek, valamelyik sokadik karbantartás után kb 2-3 hete, elõször azt hittem a különféle fázisokat jelölik majd vele, de nem mert az ûrhaóknál, épületeknél, jármûveknél ugyanez van. Sõt minden egyes kártyán, megkockáztatom mind a több, mint 25 millión ott van ez kis klambó...
Amúgy látom, nekem nem csinál ilyet, fura. Próbáltad más bönglszõvel?
Szerk.:
Viszont a képek jobb alsó sarokban a kis lények mit jelentenek?
Lebuktam. Ezzel nyilvánosságra került a buddylistem. Ha valaki felvett engem, az nyugodtan szóljon és én is fölveszem a 8 kiválasztott mellé! 😄
Íme egy kép róla. Nem tudom, hogy lehet-e látni?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
The Matrix has you...
Gondolom, õk meg gyorsan akartak lépni, és nem volt idejük tesztelni.
Szerencsére nekem komoly gondom nem volt, csak az AA hiányzik kicsit (ATi-m van, NV alatt lehet force-olni).
Meg a mosottas textúrák miatt is sokan panaszkodtak, de erre még nem léptek.
Kíváncsi leszek a Maxis reakciójára....
(Az eu.spore.com-ról nyíló fórum a tuti)
"Spore Patch Problems & Solutions thread on the Spore Forum outlines problems users are having with the newly released version 1.1 patch for Spore along with possible solutions and workarounds. Seems that many people are experiencing stability issues since patching the game.