8545
Spore
-
#7423 OMFG. -
#7422 használd a képzelőerőd és a kreativitásod. -
#7421 Magyarul ? -
#7420 Use or Imagination and your Creativity. -
#7419 Állítólag valaki már látott ilyet.
Se megerősíteni, se cáfolni nemtom. Ezt egy külföldi fórumon olvastam. -
Neton #7418 A Grox vajon újjáépíti a lezúzott kolóniáit?:D -
#7417 hogy kell csak egy kereket feltenni a járgányra? motort szeretnék csinálni -
gyonax #7416 Teljesen jogos a kérdés. Itt egy javított változat: SporeLauncher v2 Itt egy Virustotal scan: Virustotal, ahol 2 vírusirtó valóban vírust jelez, de a nevesebb irtók nem találtak vírust. Ha még mindig nem hisztek nekem, feltölthetem a source-ot ha valaki át akarná nézni. -
#7415 Sporepedia->eredményeim -
#7414 Köszi! Az achievementekre gondoltam, az űrfázis medáljait megtaláltam.
És meg tudom nézni, hogy mi van meg? :) Az első próbajátékommal is begyűjtöttem párat, azt sem tudom mik voltak... -
Zóanagyvarázsló #7413 A medálok többsége új felszerelést tesz elérhetővé, illetve több medál eredménye együttesen adhat egy továbbit, illetve segíti a "státuszmedál" fejlődését, az pedig idővel több szövetséges hajó felvételét engedi a flottádba. De a játékban is meg lehet nézni, hogy tételesen melyik mire jó.
Az achievementek esetében a lényeg csupán annak elérése, amolyan mini(mellék)küldetésnek fogható fel. -
#7412 Mire jók a medálok, achievementek, vagy mi a tökömnek nevezi? Hol lehet megnézni, hogy mik vannak? És csinálnak valamit, vagy csak a lelkemnek tesz jót, hogy "ez is megvan"?
Most öltem gigászt lényfázisban, meg repültem 200 métert... -
olcsy11 #7411 ez a cucc csak a program filesból akar tallózni.. és ha én nem oda telepítettem a játékot? -
olcsy11 #7410 lehet, h valami baj van vele, de most egy rewindowssal több vagy kevesebb.. nem számít, úh kipróbálom :D -
#7409 miért van olyan érzésem, hogy senki sem fog ebben a mondatban bízni? -
gyonax #7408 Azoknak AKIKNEK MŰKÖDÖTT a GraphicCache.package fájl törlése, összedobtam egy programot, amivel ha indítod a Spore-t minden indítás előtt automatikusan törli a fájlt... Remélem valakinek azért segít: SporeLauncher NÉHÁNY VÍRUSIRTÓ VÍRUST JELEZHET, DE NEM AZ! Amiatt a program miatt van amiben írtam, mivel ebben a programban sok mai vírust írnak, de ebbe nincs;) -
#7407 Ha van CC accod, akkor azzal lépj be, mert akkor megmaradnak a lényeid, amikkel összefuthatsz. :) -
Hydroceph #7406 Nem olvastam az aprobetus részt :)
C:\Program Files\InstallShield Installation Information
innen is torolnom kellett.
csak ugye elsore nem sikerult, probaltam mas megoldasok utan nézni. most, hogy masodszor nyalaztam végig, már eszrevettem, szemem nem szurta csak ki :)
Egyenlore telepul, de valszeg ugyenez lesz -
#7405 np. mi volt a baj?
Csakhogy más is olkulhasson...
Majd add meg a SPORE nick-edet, hogy felvehesselek buddy list-be. -
Hydroceph #7404 Értem.
Közben megoldodott, egyvalamit nagyon elnéztem, ugye, a figyelmetlenségem.
És bocsi -
#7403 Asszem olcsy-nak volt hasonló gondja. Majd ő reagál, mert nekem nem volt gondom.
Uninstall CC és EA downloader.
Megvettem, install Spore, Install EA szar és ment.
Nálam ez volt. -
Hydroceph #7402 Hello.
Visszaolvastam. megnéztem faq ot.
de nem talaltam megoldast a problemamra, ami az, hogy nemtom feltenni, mert nem tudom letorolni lénylabort..
REgedites modszer nem segit, talán mert mar idegembe toroltem jobbgombbal a jatekot, lomtarban sincs.
Ha valaki tud vmi megoldast az legyenszives segitsen!
delben vettem emg azota itt szenvedek =/ -
#7401 Ezt én is tudtam, csak az volt a gondom, hogy nem volt elég pénzem a békekötésre és a hajóm sem volt elég erős egy háborúhoz. Azóta már megoldódott ez probléma, és az a nép már szövetségesem is. -
#7400 Hmm érdekes h múlt héten szedtem le a gépemről az xfire-t, de a profilomban egy szót nem említ a spore-ról :S -
#7399 Azért várható volt hogy egy hónap alatt lecsökken az érdeklődés. Én most per pill jegeltetem egy-két hétig, aztán újra belevágok.
Amúgy meg ebben a mezőnyben nincs mit szégyenkezni. Sőt.
A Top 25ben 2 kivétellel(Spore és GTA:SA) MMORPG-k vagy online játszott gamek(tactical shooterek hada, Diablo2 meg a Warcraft3) szerepelnek. Crysis Warhead-et kiadták vagy 3 hete, már csak 32. helyen áll fele ekkora számmal.
Ha lenne online játékra lehetőség... -
#7398 Játékban eltöltött időmennyiség azok között akik XFire-t használnak.
Reprezentativ jellegű (gyönyörűen látszanak a hétvégék, de folyamatosan csökken), érdekes:
És a link -
olcsy11 #7397 Nekem is tele van leállós bugokkal a játék... érdekes módok, csak az űrfázis. a save-mtöl nem akarok megválni, úgyhogy inkább percenként ctrl+s xd -
Zóanagyvarázsló #7396 Tényleg, csak már a én is elvesztem a sok siránkozást olvasva. (Bár ki nem állhatom a másolásvédelmeket, és ez a rendszer sem tetszik, sokaknak sikerült ezt túlzásba vinni.) -
Aragorn83 #7395 Majd egy hónapja probléma nélkül fut a játék. Erre most csinál egy ilyet... pff Nem értem mitől jöhetett elő...
Pedig eddig milyen büszke voltam, hogy nálam aztán semmi probléma nincs. Mindegy terraformálok simán abban több poén van, csak ez olyan jól nézett ki... :S -
#7394 Szar a játék? :)
Ha fixen előjön, lehet, hogy el kéne gondolkodni azon, hogy elküldöd a save game-et a fejlesztőknek, hogy debug-olják ki. -
Aragorn83 #7393 Érdekes dolog történt velem. Tegnap vígan, azaz többször is használtam az Élet pálcáját. Legalább négyszer vagy ötször minden gond nélkül. Majd ezután szintén tegnap óta, az Élet pálcája elsütése után, mindig ugyanazon a ponton, mikor a bolygó T2-es terraszintre váltana a játék kifagy és hibaüzenettel kilép.
Nem értem a dolgot. Főleg, hogy előtte működött. Aztán gondol egyet és onnantól nem működik. Szerintetek mitől lehet? -
#7392 Én egyszer kipróbáltam.
Nálam is megakadt egy olyan 1-3 mp-re, aztán elboritotta a képernyőt a warning, meg a sok üzenet.
LoL volt. -
#7391 Na mind1 kössz a választ.Amúgy groxokkal nem szövetkezek azok után amit Hmuda írt -
#7390 ez van. keress egy erős hajóval rendelkező fajt, plö: grox. :) -
#7389 A faqba ezt találtam:"Űr fázisban:
Elmész a szövetséges egyik bolygójára és diplomácia párbeszéden belül kérsz tőlük egyet. (Csak legmagasabb kapcsolat szinten lehet űrhajót kérni: zöld smiley)"
De ez megvan. Van 3 csapat tagom de mindegyiknek 1500körüli élete van miközben nekem 9000 és általában 2perc alatt szétlövik őket. Azért kérdezem hogy nem tudnék-e venni olyanokat mint ami nekem van. -
#7388 Szerintem kicsik ezek a piros betűk, és nem roncsolják eléggé a szemet. :hn -
#7385 Vagy békét kötsz pénzért vagy szétrombolod/elfoglalod az összes bolygóját. -
#7384 Helló!
Űrfázisban van egy nép aki állandóan adót követel tőlem különben megtámad. Próbáltam javítani a kapcsolatunkon, de semmit sem változott, csináltam neki küldetést is meg adtam ajándékot is, de semmi. Kitört a háború. Az még elmegy hogy állandóan megtámadja a bolygóimat, de én hogyan tudnám őt legyőzni? Megtámadtam az egyik bolygóját, meg az egyik szövetségesemnek is szóltam hogy küldjék a flottájukat. Ezekkel sem értem semmit, mert ők a segítést úgy fogták fel, mint valami sétahajókázást és aztuán mentek is haza Úgyhogy nekem kellett az összes űrhajóját levadásznom. Ez még ment is de amikor a városát akartam, a védelmi rendszere egyből kinyírt. tud valaki vmi megoldást hogyan tudnék ennek a háborúnak véget vetni? -
#7383 -Tojások időnként a tárolóban találhatók.
-Ajándék cipelésével neutralba teheted a törzset egy ideig.
-Pech.
-Pech. -
#7382 Tegnap törzsi fázist játszottam hajnali fél háromig. Néhány kérdésem is lett közben
- Háziasítotam egy lényt, besétált a karámba, de utána semmit nem tudtam kezdeni vele. Jó ez egyáltalán valamire, vagy csak valamire nem jöttem rá?
- Próbáltam békésen játszani és egyesével lenyűgözni a többi törzset. Egyet sikerül, azután jön a többi fosztogatni. Ugye mit lehet tenni, megölöm a támadó törzs tagjait. Ez viszont automatikusan agresszív irányba tolja a személyiséget. Végül éppen csak sikerült zöldben végezni.
- Fogtam a törzset, és elküldtem őket zenélni egy másik törzshöz. Erre megtámadták őket, amíg a főnök ajándékot adott. Így nehéz barátkozni.
- Éppen kezdenék zenélni egy törzsnek, erre megtámadja a falut egy gigász. És az egyik saját törzstagom beragadt a gigász alá, és nem tudott mozdulni, csak forgott egy helyben. A másik törzs szépen lemészárolta a gigászt, de az én törzstagom beragadva maradt, azután is, hogy elhordtuk a gigászt kajának. Mivel szárnyas lényem volt, megpróbáltam rávenni, hogy ugorjon, vagy repüljön. Erre függőlegesen felemelkedett magasra, és utána már látni se lehetett. Meg kellett várnom, míg éhen hal, hogy újra használható törzstagom lehessen.