8545
Spore
  • Carlos
    Akkor kezd egy játékot onnan. Istenem...
  • skyli991
    Én nem próbáltam, de gamecopyworldön láttam, biztos működnek.
  • skyli991
    Ha nincs kedve újra eljutni odáig :D
  • Carlos
    Tréner ehhez a játékhoz?
    De szánalmas...
  • skyli991
    Fejlődj trainerrel odáig! :D
    Amúgy nekem is elveszett a régi mentésem és most törzsivel kezdtem.
  • olcsy11
    de úgy már nem lesz meg a fejlődéscsík :S és az ürfázis beálítottság is más lesz.. vagy nem? :)
  • Hmuda
    Minden korábbi fázis kihat az összes utánalevő fázisra.
  • skyli991
    Az, hogy húevő és barátságos lett a lényem, számít a civilizációs fázisban vagy majd az űrfázisban?
  • Hmuda
    Szerintem legegyszerűbb ha új bolygót kezdesz az adott lénnyel kapásból a törzsi fázisban.
  • skyli991
    Hello!
    Akinek Vistája van és nVidia 7-es szériás kártyája, és a törzsi fázist nem tölti be, hanem megfagy, az frissítsen Videókártya drivert! 177 fölöttiek már mind jók szerintem. Kell utána újraindítás is!!
    Felraktam a legújabb XG drivert és most tökéletes :)

Most kezdtem a civilizáció fázist :D
  • Carlos
    Ha már van mentésed, akkor szerintem nem lehet újrakezdeni (vagy nem jöttünk rá) mert mindig az uccsó mentést tölti be. (láma dolog)
  • bigapó
    nincs mit, újságban találtam, tehát nem csak az Én érdemem:)
  • Kicsikiraly
    hú ezt hogy köszönhetném meg :D másik játék miatt már egy hónapja szopok mert nem találok egy registry keyt amit ki kéne törölni :D isten vagy htx :D
  • olcsy11
    #7441-re valaki tud nekem válaszolni?
  • Carlos
    Kész!
    FAQ-ban megtalálod.
  • olcsy11
    Nem. Csak vallási hajók voltak :) de végülis sikerült vallásiba kihoznom a civ fázist :D
  • bigapó
    Van egy Revo Uninstaller nevű program, ez mindent, mindenhonnan töröl, a te beállításod szerinti mélységben. (programok közül, registryből is és egy mély kutatási szint is van (nem tudom pontosan mit takar, de hatásos:)

Tudom ajánlani neked is, meg mindenki másnak aki pc-t használ:)
  • Carlos
    ok. Megírom.
    Szerintem belecsápolom a FAQ-ba.
    Aztán onnan nyugodtan viheted!
  • Carlos
    Szuperfegyver amit használtál az katonai?
    Egyszer énis megszivtam ezzel!
  • Aragorn83
    Oh... Telejesen elfelejtettem... Neked angol nyelvű a játék ugye?

Igazából magyar nyelven kellene, mert játék tippet akarok írni erről a témáról.
  • olcsy11
    ha vallási módszerekkel foglaltam, akk a csík mért katonai felé ment? egyébként gazdasági az alap beállítottsága
  • Carlos
    Milyen nyelven?
    Csak holnap lesz meg. Illetve ma. Csak később...Ehhh...
  • olcsy11
    hogyan kell egy fázist újrakezdeni? mert rossz helyen mentettem el a törzsi fázist, és így most mindig bukom. :S
  • Aragorn83
    Carlos: Lenne hozzád egy kérésem. Megtennéd, hogy leírod a 10 alaptípusnál, az Űrfázis járulékos képességeinek (Retúrjegy,
    Tőkeinjekció, Nyugtató dal, Fanatikus örjöngés stb) az ismertető szövegét?

Előre is köszönöm a segítséget. :)
  • Kicsikiraly
    miután megvan az első pár bolygód ami 30 db bíbor/rózsaszín fűszert termel úgy, hogy mind a három kolónia 120db/óra, na onnantól sokkal könnyebb az űrfázis is :D
  • Carlos
    Naja.
    Én plö nem foglalkozom a támadásokkal. Vigyék a fűszert. Van 20 másik bolygó amin ott rohad meg a tárolóban. :)
  • nemesadam
    Na ja ez az űrkorszak achillesus sarka (hú de magasröptű fogalmazás túl sokszor láttam a rómat :D) állandóan ide oda kell rohangálni itt egy ökokatasztrófa máshol meg a grox támad vagy egy más nép aztán a fűszereket is nekünk kell állandóan szállítgatni szal igazából alig marad időd játszani, de késöbb vehetsz majd a bolygóidra autómata védelmi rendszert jó drágán és én egyel nem sokra mentem eddig meg elvileg az ökokatasztófák ellen is van valami kütyü, de a fűszerek akkor sem hoznak pénz meguktól max rakhatsz tárolókat és ritkábban kell öszeszedned őket.
  • Carlos
    Védelem, kiegyezés az ellenségekkel.
    Ha kalózok támadnak, az a leszarni kategóriába tartozik.
  • laca71
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem az űrkorszakkal kapcsolatban. Ez a rész tetszik egyébbként a legjobban, de sajnos nem tudom a megoldást arra, hogyan védjem meg az anyabolygómat annélkül, hogy folyton vissza kellene rohangálnom.
    Mire egy küldetésbe belemerülök akkorra haza kell rohannom.
  • Nohab
    A galaxis közepébe jutást tekintem a játék végének, amit nem egy perc elérni.
  • Neton
    A Romulan-Neutral Zone külön poén az Edge of Federation Sector 001-gyel együtt. Trek rlz. :)
  • Aragorn83
    Ez tényleg aranyos. :)
  • Carlos
    Ez aranyos. Lentről felfelé kell nézni (humoros/aranyos topikból):
  • Carlos
    De. csak KIBEBA***TTUL macerás és necces. És sok időbe tellik, mire "elfelejtik" hogy szénnélőttél pár bolygójukat meg hajójukat.
    (én lelőttem véletlenül egy gépét, kaptam -10 pontot, kábé 2-3 óra játék múlva már "csak" -4 volt)
  • Carlos
    Akkó tanujjá meg!
    Ebben a világban azért nem árt ha alapszinten tudsz. Márcsak a pc miatt is. Aztán később úgyis kell az egyetemre. Miért ne kezd el korábban?
  • Neton
    Ez csak azért lenne vicces, mert ugye egymillió kolóniával rendelkezik, ami annyira nem poén, ha mire újjászervezem magam, megint ugyanannyi kolóniája van, mint előtte. :) Na mind1, majd megnézem. Amúgy ha már egyszer harcban állok velük, nem tudok békét kötni ugye?
  • Carlos
    Ódd meg! (Meglehet)
  • atila4
    jó de mindig két oldalra tesz kereket:S
  • atila4
    nem tudok angolul :(:D
  • Carlos
    thx