Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem baj az hogy nincs 23 kommentem, de mekkora vakegerek az emberek hogy egy másolt akármire rákommentelik h "great idea" meg "original" ha még a descriptionben is ott van hogy nem az illetõ csinálta 😄
Amúgy ezek a kommentek tök marhaságok. Az enyémet még ti se kommentelitek, szóval nem érdekel annyira a dolog.
Þór vígi þessi rúnar
Az emberek nem olvassák a leírásokat 😄
ilyen ûr fázis ujrakezdödik v mi? :S
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
A sok riasztás egyszerre!
Hirtelen bevillant, hogy tegnap fasz voltam. A riasztás nem az, amikor feldobja a küldetést, hogy gyerünk rohanj, mert megsemmisül az ökoszisztéma, hanem a kis kék radarképecskék (bejövõ adás), amikre ha rákattintasz akkor ad egy küldit (legtöbbször a szövetségeseid támadják egymást).
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként tudom milyen a monolit, ami a játékban van de ez egy (valószínûleg) temészet alkotta monolit! 😊
Kíváncsi vagyok hány ilyen érdekesség lehet a Galaxis bolygóin. 😊
Aragorn83: Az nem monolit hanem egy lukas szikla 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Amúgy próbálta valaki, hogy mi történik, ha tömegével pakolod le õket a fejlettebb bolygókon?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A jármûvek meg jól néznek ki. 😊
Tudna adni valaki tippet akinek megvan ez az achievment?
Elég uncsinak tûnik, hogy szeggyek össze 30 különféle állatot, majd ezeket telepítsem be 15 bolygóra...
Þór vígi þessi rúnar
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
I own:
Lehet, hogy azóta lett ilyen?
Þór vígi þessi rúnar
Gratula, szépek lettek!
Illetve tudom. Hogy jó sokan felvegyenek friendlistre xD
Bár RejszMatyi-val nemtom mivan.
Elméletileg törölték a lényeim közül.
Þór vígi þessi rúnar
"Bad Baby! - Have one of your assets banned.
In order to get this achievement one of your shared creations needs to be banned from the spore servers. (But your account will be suspended for 7 days)"
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Csak szóltam, hátha nem tudta valaki.
Þór vígi þessi rúnar

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Mondjuk még hardon sem akadtam ilyenbe bele legális játékkal.
Az, hogy az egyik küldire szarsz, az egy dolog. Az, hogy felveszel egy küldit amit csinálsz ami idõkorlátos az megint egy másik dolog.
Az, hogy hagysz egy egész bolygót kihalni (3*3 darab riasztás ~ 27-36 perc) az fasság, és ha közben jön még egy ökokatasztrófa az pech, az hogy az ellen lövi egymást meg AI.
Szóval neked nagyon összejött, de eddig rajtad kivül senki nem említett ilyesmit, úgyhogy no para.
Lehet, hogy a csúnya verzió csinál ilyet.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy a csak az ökoszisztéma az ami idõkorlátos, a segits megtámadták a bolygódat és a segíts a szövetségesednek nem idõkorlátos. A groxok jöttek sem. Más riasztás most nem jut eszembe ami lehet.
Þór vígi þessi rúnar
Szügséges hozzá asszem level 3-as raktér.
Nos. Összeszedsz minden növényt/állatot az anyabolygódon. Mindegyikbõl 2-t (biztonság kedvéért).
Elmész egy T0-ás bolygóra.
T1: lerakod a három növényt, majd felszeded. Állatokat egyesével lerakod, felszeded.
T2: lásd T1
T3: lást T1
Igy nem fogy ki az ellátmány. Lehet, hogy már más is rájött, de én eddig faszkodtam, hogy most honnan szerezzek xy állatot. Igy egyszerûbb.
Mindig amikor leraksz valamit, azt szedd is föl. Állatok hajlamosak elkóricálni, ott gyorsnak kell lenni. Ne rakj le növényevõ mellé ragadozót, mert azonnal megeheti... 😊
Þór vígi þessi rúnar