8545
Spore
-
#7463 Akkor kezd egy játékot onnan. Istenem... -
#7462 Én nem próbáltam, de gamecopyworldön láttam, biztos működnek. -
#7461 Ha nincs kedve újra eljutni odáig :D -
#7460 Tréner ehhez a játékhoz?
De szánalmas... -
#7459 Fejlődj trainerrel odáig! :D
Amúgy nekem is elveszett a régi mentésem és most törzsivel kezdtem. -
olcsy11 #7458 de úgy már nem lesz meg a fejlődéscsík :S és az ürfázis beálítottság is más lesz.. vagy nem? :) -
#7457 Minden korábbi fázis kihat az összes utánalevő fázisra. -
#7456 Az, hogy húevő és barátságos lett a lényem, számít a civilizációs fázisban vagy majd az űrfázisban? -
#7455 Szerintem legegyszerűbb ha új bolygót kezdesz az adott lénnyel kapásból a törzsi fázisban. -
#7454 Hello!
Akinek Vistája van és nVidia 7-es szériás kártyája, és a törzsi fázist nem tölti be, hanem megfagy, az frissítsen Videókártya drivert! 177 fölöttiek már mind jók szerintem. Kell utána újraindítás is!!
Felraktam a legújabb XG drivert és most tökéletes :)
Most kezdtem a civilizáció fázist :D -
#7453 Ha már van mentésed, akkor szerintem nem lehet újrakezdeni (vagy nem jöttünk rá) mert mindig az uccsó mentést tölti be. (láma dolog) -
#7452 nincs mit, újságban találtam, tehát nem csak az Én érdemem:) -
#7451 hú ezt hogy köszönhetném meg :D másik játék miatt már egy hónapja szopok mert nem találok egy registry keyt amit ki kéne törölni :D isten vagy htx :D -
olcsy11 #7450 #7441-re valaki tud nekem válaszolni? -
#7449 Kész!
FAQ-ban megtalálod. -
olcsy11 #7448 Nem. Csak vallási hajók voltak :) de végülis sikerült vallásiba kihoznom a civ fázist :D -
#7447 Van egy Revo Uninstaller nevű program, ez mindent, mindenhonnan töröl, a te beállításod szerinti mélységben. (programok közül, registryből is és egy mély kutatási szint is van (nem tudom pontosan mit takar, de hatásos:)
Tudom ajánlani neked is, meg mindenki másnak aki pc-t használ:) -
#7446 ok. Megírom.
Szerintem belecsápolom a FAQ-ba.
Aztán onnan nyugodtan viheted! -
#7445 Szuperfegyver amit használtál az katonai?
Egyszer énis megszivtam ezzel! -
Aragorn83 #7444 Oh... Telejesen elfelejtettem... Neked angol nyelvű a játék ugye?
Igazából magyar nyelven kellene, mert játék tippet akarok írni erről a témáról. -
olcsy11 #7443 ha vallási módszerekkel foglaltam, akk a csík mért katonai felé ment? egyébként gazdasági az alap beállítottsága -
#7442 Milyen nyelven?
Csak holnap lesz meg. Illetve ma. Csak később...Ehhh... -
olcsy11 #7441 hogyan kell egy fázist újrakezdeni? mert rossz helyen mentettem el a törzsi fázist, és így most mindig bukom. :S -
Aragorn83 #7440 Carlos: Lenne hozzád egy kérésem. Megtennéd, hogy leírod a 10 alaptípusnál, az Űrfázis járulékos képességeinek (Retúrjegy,
Tőkeinjekció, Nyugtató dal, Fanatikus örjöngés stb) az ismertető szövegét?
Előre is köszönöm a segítséget. :) -
#7439 miután megvan az első pár bolygód ami 30 db bíbor/rózsaszín fűszert termel úgy, hogy mind a három kolónia 120db/óra, na onnantól sokkal könnyebb az űrfázis is :D -
#7438 Naja.
Én plö nem foglalkozom a támadásokkal. Vigyék a fűszert. Van 20 másik bolygó amin ott rohad meg a tárolóban. :) -
#7437 Na ja ez az űrkorszak achillesus sarka (hú de magasröptű fogalmazás túl sokszor láttam a rómat :D) állandóan ide oda kell rohangálni itt egy ökokatasztrófa máshol meg a grox támad vagy egy más nép aztán a fűszereket is nekünk kell állandóan szállítgatni szal igazából alig marad időd játszani, de késöbb vehetsz majd a bolygóidra autómata védelmi rendszert jó drágán és én egyel nem sokra mentem eddig meg elvileg az ökokatasztófák ellen is van valami kütyü, de a fűszerek akkor sem hoznak pénz meguktól max rakhatsz tárolókat és ritkábban kell öszeszedned őket. -
#7436 Védelem, kiegyezés az ellenségekkel.
Ha kalózok támadnak, az a leszarni kategóriába tartozik. -
laca71 #7435 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az űrkorszakkal kapcsolatban. Ez a rész tetszik egyébbként a legjobban, de sajnos nem tudom a megoldást arra, hogyan védjem meg az anyabolygómat annélkül, hogy folyton vissza kellene rohangálnom.
Mire egy küldetésbe belemerülök akkorra haza kell rohannom. -
#7434 A galaxis közepébe jutást tekintem a játék végének, amit nem egy perc elérni. -
Neton #7433 A Romulan-Neutral Zone külön poén az Edge of Federation Sector 001-gyel együtt. Trek rlz. :) -
Aragorn83 #7432 Ez tényleg aranyos. :) -
#7431 Ez aranyos. Lentről felfelé kell nézni (humoros/aranyos topikból):
-
#7430 De. csak KIBEBA***TTUL macerás és necces. És sok időbe tellik, mire "elfelejtik" hogy szénnélőttél pár bolygójukat meg hajójukat.
(én lelőttem véletlenül egy gépét, kaptam -10 pontot, kábé 2-3 óra játék múlva már "csak" -4 volt) -
#7429 Akkó tanujjá meg!
Ebben a világban azért nem árt ha alapszinten tudsz. Márcsak a pc miatt is. Aztán később úgyis kell az egyetemre. Miért ne kezd el korábban? -
Neton #7428 Ez csak azért lenne vicces, mert ugye egymillió kolóniával rendelkezik, ami annyira nem poén, ha mire újjászervezem magam, megint ugyanannyi kolóniája van, mint előtte. :) Na mind1, majd megnézem. Amúgy ha már egyszer harcban állok velük, nem tudok békét kötni ugye? -
#7427 Ódd meg! (Meglehet) -
#7426 jó de mindig két oldalra tesz kereket:S -
#7425 nem tudok angolul :(:D -
#7424 thx