Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az Építészt nem látom nálad...

Egyébként semmi különös, csak gyüjtöm az ach-okat az oldalra.

Eredmények (Achievements)

Carlos
Kábé egy olyan hajtómûvet kéne látnod, mint a #7185 hsz-ben.
Igaz, hogy ott egy bugot fényképeztem, de a hatómû rajtavan. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én lesugárzom, és amikor leér, és megjelenik a karika, hogy elterjedt (kitöltõdik az üres karika) akkor vissza is szedem.
Nálam ez egy olyan 2mp.
Eredeti, patchelt verzió.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Hagyd hogy egy kicsit elszaporodjon. 10-15 másodperc bõven elég nekik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigapó
Carlos!

Korábban mondtad, hogy Te úgy terraformálsz, hogy mikor leraksz egy növényt/állatot, akkor rögtön utánna fel is sugarazod, így nem kell tartani tõle, hogy kifogy. Én kipróbáltam, de nekem ki is törölte a bolygó növényei közül, magyarán vissza kellett raknom az adott növényt.

Nálad volt ilyen? mert ez lehet, hogy megint patch dolog lesz vagy csak nem vártam eleget, hogy elterjedjen?

The Matrix has you...

bigapó
ha nem látsz küldetéseket a bal felsõ sarokban, akkor a bal alsó sarokban lévõ ikonok közül a legjobboldalira (szép szó) kattintva megtalálod a küldetéseket valamint az elérhetõ badgeket, eltûnt dolgokat stb. itt kell kipipálni az adott küldetést, így már folyamatosan mutatja, hogy mit kell csinálnod.

a másik megoldás, hogy még nem vetted meg. nem emlékszem, hogy kezdõdik az ûrkorszak, de csak erre tudok gondolni. nyisd meg a kommunikációs panelt és ott a kereskedésen belül nézd meg van-e ilyen csillagközi hajtómû.

The Matrix has you...

Én 224-ért adtam el a pirosat magamnak.....aza nemsemmi rekord😊😊😊😊😊😊
Carlos
73K-ért adtam el 99 darabot. Az eddig a rekord.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mi a kérdés?
A bárdhõsön most dolgozok, a sejtfüggõ alakul, egy köpésre vagyok a két alteregótol, az építész megvan.

Þór vígi þessi rúnar

Bolygóközi meghajtást meg szerintem találsz a Tesco-ban 😊😊😊
Lobsterman
Bal felsõ sarokban kiírja a küldetéseket. Csináld meg amit akarnak a hazaiak, és utána szabad vagy. Mondjuk ki is lehet hagyni ezt a részt de elsõre érdemes megcsinálni, különben nagyon sokat kell majd kérdezned itt 😊

Meg is van a probléma: nincs bolygóközi meghajtásom.... Na most ezt hogy lehetne megszerezni?
Azzal van a baj, hogy nem bírok utazni a saját naprendszeremben.... Nem engedi elhagyni a bolygót. Kizoomolok addig, hogy as bolygó körül tudjak keringeni, de onnan hogyan tovább?
bigapó
azt figyeli a program, hogy milyen nyelvi beállítások vannak a gépen, mivel valszeg magyar xp-t/vistat használsz magyarul fog települni, nekem legalábbis elsõre magyart írt nyelvnek, nem is néztem van-e több😊

The Matrix has you...

bigapó
hali!

körülbelül hány küldit csináltál meg, mire elérted az 50 pontot?

már vagy egy tucatot csináltam de még mindig csak sárgafejes a viszonyunk. robbantottam bolygót is, igaz még csak egyet, mert rögtön az egész környék hadatüzent😊
a nagykövetséget meg elkezdik lõni amikor lerakom. az mikor ad pontot, mert rögtön nem aktiválódik, legalábbis nem volt a listába.

The Matrix has you...

csa
minden verzió magyar? vagy van külön magyar verzió?

bigapó
eleve magyar, ember...

The Matrix has you...

hello
Van magyaritás?

Keresném az alább felsorolt Achievement-eket. Ha valakinek megvannak ezek vagy estleg a barátlistájában rendelkezik valaki ilyen ach-al, annak a Sporepediaban található nicknevét, kérlek írjátok le nekem.

- Felívelõ csillag
- Építész
- Sejtfüggõ
- Alteregó
- Alteregó Alteregója
- Bárdhõs

Elõre is köszönöm! 😊

Új rekord (ha minden igaz)! 😊 Több mint 60.000 Spóradollár a Lila fûszerért!

Az ûrfázis elején jársz? Telejesítsd a kitûzött feladatot, amely a naprendszered egy másik bolygóján van. Egy felderítõ küldetés. Ha ezzel megvagy már kiléphetsz a galaxisba.

Miért van az, hogy miután elértem az ûrfázist, nem tudom elhagyni a bolygót? Csak a bolygó körül enged keringeni? Valaki nem tudna segíteni?
Kicsikiraly
szerintem is 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Köszi, de inkább lenyomtam mindenkit, egyszerûbb XD
Kicsikiraly
lehetõ legtöbbféle hangszerrel odamész a törzshöz, szólsz hogy zenélni akarsz, aztán nézed a szövegbuborékokat, hogy milyen hangszert szeretnének, és elnyomod azt a fajta hangszert.

DFTBA ಠ_ಠ

Sziasztok!
A törzs korszakban, hogy lehet szövetséget kötni? Azt írja megfelelõ idõbe nyomjam le a dudát<#szomoru1>. Azt, hogy kell?
Elõre is köszi!
Hónapelején lehetrámozdulok. De álltalában türelmetlen vagyok ilyen ügyekben és inkább megveszem drágábban a 10 percre lévõ boltban😊
megcsináltam 😄😄😄 rendszervisszaállítás powaa 😄

Carlos
HErBY30y? Occsóé' van. Neked megérné megvenni, mert jó cuccokat csinálsz!

Þór vígi þessi rúnar

HarryProf
Van egy eladó Spore-m bontatlanul 10.000 Ft-ért!
Akit érdekel írjon a [email protected] -ra, bár szerintem itt már a többségnek megvan a játék😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

megvan.. az application datában lévõ Pollination.package fájlom hibás.. vagyis nem tudom visszarakni.. de nekem nicns kedvem elöröl kezdeni a játékot.. :S azt sehogy nem lehet megcsinálni?

áááh... újraraktam és így se jó.. :/

Nekem is volt ilyen és az uninstall-reinstall segített rajta
még el se indul a játék, és már kiírja, h a spore hibát észlet és leáll.. mit tudnák vele csinálni? pedig mostanában nem dobott így ki, elötte pedig ki szokott ûrfázisban.. :/

Köszi, én beraktam a játékomba 😊

Lobsterman
Azon csodálkozom a jézusomra nem jöttek ilyenek 😄

Carlos
Feltettem a WTC-t, de le is vettem:
"That's evil, ya know? ^^' Someone might get offended."

Így alkoss eredetit...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Letöltés után nevezd át png-re:

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Hasonló volt nekem is az idióta kajakos majmommal.
Gyerek átvette (creditet legalább nyomott), átszínezte zöldre, meg a fejét lecserélte emberre, és jöttek a kommentek, hogy micsoda eredeti ötlet, meg tetszik a lapát kidolgozása, meg így meg úgy. Bah. Az élet igazságtalan!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

carlos: ez kurva jó lett 😄 pls szúrj ide be egy png-t 😄

Solten
Aztaqrva... <#zavart1>

Saor Alba

ehhe 😊

Carlos
Az uccsó rejtett achievment:
Kóros csaló - Használj egy csalást 50-nél többször!
Nála lehet megnézni

Þór vígi þessi rúnar

<#beka2>
Carlos
Gyárkémény!
Advanced using of gameplay elements... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

HááááááááháháháháháháháháháááááXDXDXDXDXDxdxd
Muháháháháháhááá...de kísz😊
Morbid, de király.
A füstöt hogy csináltad?
Lobsterman
Én azt mondom k*rva jó, de jihad-gyanús a dolog 😊
Én nem raknám fel a helyedben, Rejsz Mátyás után 😊

Carlos
Hehe:

Szerintetek feltegyem, vagy dzsihádot hirdet ellenem az EA?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bazze!
Ha feltöltök egy épületet szerintem permanent bant kapok!
Nem merem!
De olyan kúrva jó lett!

Þór vígi þessi rúnar