8545
Spore
-
#7503 Nekem pedig angedi a HL2-őt. Mondjuk lehet azért mert steames van. Bár ott a boltban megvettet is hozzá lehet adni Steam accounthoz és onnantól már bármikor letölthető. -
#7502 Most néztem meg nekemis ezt irta ki és tudtam offline játszani. -
#7501 bal alul vannak ilyen szűrők, ott van hogy küldetés szűrő, az megmutatja nagyjából merre van a bolygó (mellesleg kaptál egy csillagrendszer nevet is, az alapján könnyebben megtalálod) és hiába írod ide hogy Kökénia, randomly generated nevek vannak (találkoztam ugyan már két ugyanolyan bolygónévvel két különböző játékban, de még csak ugyanúgy sem néztek ki) -
olcsy11 #7500 hát ja.. origivel nincs offline játékra lehetöség... :S -
#7499 Azért ez kicsit gáz hogy nincs offline játékra lehetőség. Namost ha nincs netem egy ideig mert szerelnek valamit akkor unatkozzak? :D
Na mindegy. Ez szószerint egy újabb értelmetlen dolog mert kilehet kerülni -_- -
#7498 Keresd tovább. -
0246886420 #7497 Hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Spore-ban az űrfázisban kaptam egy olyan küldetést amit nem lehet kitörölni. Az a küldetés, hogy jussak el Kökénia bolygóra és ott lőjem le a fertőzött lényeket. De nem találom a bolygót és nem mutatja semmi sem, hogy merre van. -
#7496 Ez egy jó ötlet hogy ha már van elég sok kolóniád, új fázis indulna. Jelenlegi állapotában nem biztos h mindent meg tudnak oldani, amit a játékosok nem szeretnek az űrfázisban de ha új fázis lenne, ott meg lehetne csinálni az ilyeneket hogy armada, meg kevesebb személyes mászkálás. -
#7495 Nagyon jó ez a játék, biztosan lesz folytatása és kiegek.
Viszont szerintem kihagytak belőle egy utolsó fázist, amikor birodalom irányítóként játszhatnánk.
Mert ugye egy több ezer csillagrendszeres galaxist nem lehet egy hajóval feltérképezni és kolonizálni, közben meg a birodalom és a szövetségesek dolgait intézni vele, a harcokról már nem is beszélve.
Megcsinálhatnák úgy ahogyan a város irányító időszakot is, hogy egész népedet irányítod, mint egy űrstratégiában csak kicsit egyszerűbben (hajók gyártása, bolygók beépítése...).
Egyébként nekem még egyszer sem volt vele semmi bugos vagy fagyós problémám, patch rajta van és rendesen mükszik. Pedig... -
olcsy11 #7494 mert csak 10 naponta nézi, h van-e neted... -
#7493 Ez olyan mint HL2-nél. azt sem engedi offline módban játszani (eredetit mármint) -
#7492 Nekem egy kommersz üzenettel indult amikor még el sem indult a játék, hogy net nélkül nem indul. OK. -
Aragorn83 #7491 Tudom, de én más hibajelzést nem tudtam előcsalni... -
olcsy11 #7490 ez a bejelentkezés miatt kiírt szöveg.. ha autómata bejelentkezésre van rakva, akkor azért -
Aragorn83 #7489 Vagy nektek más szöveget írt? -
Aragorn83 #7488 Ez érdekes. Próbaképp én is kikapcsoltam a netet, és ezt a szöveget adta be:
De attól függetlenül még tudtam játszani... -
olcsy11 #7487 kipróbáltam, sajna nem maradt meg a fejlődéscsík :( -
#7486 Szerintem is az lenne a jó,hisz akkor megtisztítod az univerzumot a zsarnoktól,és lehetne békében,vagyismajdnem éldegélni.
Csomó javítani való kellene,jólenne ha több saját űrhajód is lehetne,hogy amig eggyel kalandozol meg világot fedezel fel,addig a többivel tudnál fűszereket is gyűjteni kereskedni.
Így azért amikor több féreglyukra vagy otthonodtól,akkor ugye be sem tudsz avatkozni semmibe,főleg néha azt sem tudom,melyiken keresztül jutottam el:-)Mondjuk van olyanom,hogy ha bolygón vagyok egyből hazatudok jutni,de akkor meg viszsa nemjutok..szóval ez itt lett elcseszve.Kevés ez az egy űrhajó amivel bejárod a világegyetemet.főleg hogy kolonizálni kellene. -
#7485 Remélem, hogy a patch-ben megcsinálják azt, hogy el lehet pusztitani a Grox-okat teljesen. Ez új perspektívát adna a játéknak, de sok kérdést vet fel.
(ha egyik népeddel 100% kiirtod a Groxokat, akkor mi lesz a többi népek grox jellegű főküldetéseivel (szerezz infót, látogasd meg), pl) -
#7484 Eljutottam szinte az univerzum közepébe.Grox-okat betámadtam,az 5 szövetségesem kicsi tápolással,bírták vagy 20mp-ig:-D ,Így egyedül indultam harcba,felvagyok szerelve mindennel ami csak kell.
Pár bolygót letisztítottam,nemnagyon örülnek:-)Sőt még fel is robbantottam nekik 1-et! Persze győzött a túlerő,és gondoltam jobblesz visszavonulni. Útközben akivel csak találkoztam,barátságot,vagy szövetséget kötöttem. Van pár rész ahol egymást érik a fajok,alig bírsz haladni tőlük:-) Szerencsére otthon néha van egy kis kalózkodás,de a bolygóvédelmi rendszer azért valahogy ellátja. Az ökokatasztrófákat nemszeretem azt próbálom megoldani,ha tudom,bár vannak ahhoz is lerakva a fontosabb helyeken kütyük. De most végülis azon tűnődten hoygan tovább?Grox-okkal hadban állok,mással nem,van legalább 15 faj akivel haverság,ők azért egymást szokták aprítani,de nemfigyelek rá,az ő dolguk,ha esetleg nem nevetnek,akkormegyek adok nekik egy kis lóvét,már vigyorognak is!:-D Persze ha nagy unalom van csinálok pár küldit.
Mondjuk térítőként kezdtem az űrfázist,nem is kell sokat győzködnöm,egy kis pénz,egy küldi,pénz már haverok is! Csak mindegyik elég gyenge,a Grox ellen ez bebizonyosodott.
Most így hirtelen nemtudom,hogy hány naprendszer tulajdonosa vagyok,de végülis akkor mostmár csak ott elvan az ember,és kész.Groxok,ha támadnak leszerelni..már elég uncsi lett,hisz őket legyőzni úgysem lehet:-(
Bár most így esetleg javítnai kellene a viszonyunkon,de azthiszem ezek után nehéz lesz:-) -
#7483 Újabb patch a láthatáron:
"Hi Spore Players,
We have been listening to the reports of issues on this board and to Customer Support and we will be putting out another patch very, very soon. The patch is of course free and should fix the major issues some players are experiencing. We will release it as soon as it's been certified by testing. I know that you've waiting and we really appreciate your patience. It's going to be out very soon as soon as it's been certified.
Thanks again for your patience.
This patch will be mainly focused on fixing the critical bugs some users are seeing. We'll post a full list of fixes when the patch is released.
As Lucy said in this thread, http://forum.spore.com/jforum/posts/list/2897.page we will be releasing the ability to add multiple Screen Names to a Spore Online Account on our website very soon but that new feature will be released outside of this patch once it's fully tested.
We will continue to look at issues people are seeing and are trying to respond as fast as we can.
-MaxisKane" -
#7482 Kilőttem a netet és nekem is azt irta ki, hogy nem lehet offline játszani.
Ez van.
Biztos meg volt rá az okuk amiért ezt tették, nem érdekel annyira, mert az esetek 99%-ban online vagyok.
Szóval ez a tipikus ígyjárás esete. Ha játszani akarsz, légy online. Ennyi.
Gyanítom valami olyasmi is lehet a dologban, hogy megveszel egy játékot és többen használjátok és ütközés lép fel. Vagy, az egyik gép nincs neten és használod offline módban 100 másik gépen. Ennek több értelmét látom, mint a telepítési limitnek. Ez legalább egy előrelépés. -
#7481 Szerintem te nem érted hogy ebben az esetben mi a külömbség az onlne és az offline között!
Regisztráltam, utána játszottam sokszor on és off is. Most elővettem és csak a neten enged, rögtön be is jelentkezik és már megy is.
De én net nélkül szeretném használni!!!!!!!!!! Amúgy leírás és jogszerűen. -
#7480 mer kivan húzva a nete
-
#7479 Én értem a kérdésed.
De miért baj az, hogyha eredeti játékod van, hogy előtte ellenőrzi a cd kulcsot, mert ugye kell neki ellenőrizni. -
#7478 Aki érti a kérdésemet kérem adjon tanácsot! -
#7477 Talán az elsők vettem meg. G.E.
-
#7476 Nem virus. Miért lenne? Nincs is ilyen vírus...
A rendszer minden belépéskor figyeli, hogy valid-e a regisztrációd, ezért kell a net kapcsolat.
Legyél online. Ennyi.
Nemtom hogy miért fáj ez. Ha meg warez valami oknál fogva a játékod, akkor ne itt keress megoldást. -
#7475 Sziasztok jó nagy gond állt elő széttép az ideg. Kb 2 hete nem vettem elő a játékot (egyéb okok miatt, aztán jött a Sacred2)m most meg offline (ki van húzva a net) nem engedi futtatni, azt mondja lépjek fel a netre hogy a jogosultságot megosszabbítsam(?) Mondom jó, fellépek, indít, azonosít, be vagyok jelentkezve és csak így enged játszani. Hiába pipálom be hogy csak offline, akoor is kéri a netet. Mi a sz*** csináljak? Vírus lehet? -
#7474 Miért is várod hogy legyen végcélja egy vég nélküli játéknak? -
#7473 Windows területi beállítást állítsd át magyarra, mert a windows-od angol lehet.
Control Panel/Regional and Language options:
Regional Options fül: Hungarian
Advanced fül: Hungarian
FAQ-ba betéve a Technikai kérdések alá! -
olcsy11 #7472 Nálam mindig a legutolsó mentéstöl folytatja.. :S -
mnorbi #7471 sziasztok!
Megvettem , és feltelepitettem ,és nem tudom beálítni hogy magyar legyen bent, nem értem mert kint azt állitottam hogy hungarian , ás a telepítő végig magyarul irt mindent. végig olvastam a faq nem ír erröl semmit..
Van valami spec hely ahol állítani kell magyara ? vagy az én rendszerembe van a hiba ? -
#7470 attól, hogy nem tudsz játszani egy játékkal nem kéne leszarozni. ha patchet letöltöd, máris kevesebb a támadás. a grox nagyon erős katonailag, ezért kell jóban lenni velük (nem szövetség, csak pozitív legyen a csúszka hogy ne támadjon annyit) -
#7469 Na játszottam ezzel a dologgal... Igazából komoly stratégiákkal szeretek játszani, de azért kipróbáltam, miért is volt a nagy felhajtás.
Az első fázisokkal nem foglalkoznék, elég gyenge sztem, belefért volna vmi komolyabb is, de legalább volt cél.
Na az űrkorszak az viszont kegyetlenül el van cseszve. Normál végcél nincs(csak a középpont), össze-vissza kell ugrálni a bolygóid között, mindig vmelyik sír. Így esélyed sincs a galaxist benépesíteni. Pl. a védelmi szatellit a kalózokat rendezi, de a grox szétszedi a bolygót, ha nem mész oda.
Ha nekiállok a groxot irtani(ami ha végezni akarnék vele sztem 1 év játék), akkor is folyton sír valamiért. Ha a saját bolygóm már nem, mert felszereltem, akkor a szövetséges. Állandóan vissza kell mennem, pedig foglalnám tőlük a bolygókat. NINCS VÉGCÉL, A JÁTÉK VÉGE, HA MEGSZAKADSZ IS AZ, HOGY A GROX SZÉTKENI A GALAXIST(PERSZE EZ TÖBB ÉV JÁTÉK).
Szerintem akkora, de akkora egy szart csináltak egy kurva jó alapötletből, hogy hihetetlen. -
Aragorn83 #7468 Én is így tudtam, de olcsy azt mondta nekem, hogy nála nem így van. Ez azért érdekes, mert nálam csakis a legelejétől hajlandó újra elkezdeni a Törzsi fázist. -
#7467 Deha elbukod a törzsi fázist akkor az újra kezdődik nem? -
Aragorn83 #7466 Köszönöm a segítséget! :) -
#7465 Legjobb tudomásom szerint a helyileg mentett lények PNG-jén mindig ott van, hogy az eddigi szakaszokban milyen volt a beállítottság, ezek alapján miért ne venné figyelembe a játék őket? -
#7464 hápersze...Namost vagy warezolsz vagy hazucc...
Egyik se szerencsés...