Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megtudni, hogy minden lény ugyan az? Ez alatt azt értem, hogy lehet-e olyan fajt létrehozni, ami csak a vízben él? vagy azt szereti ha a bolygó kéntartalma nagy, vagy tud repülni, vagy föld alatt él?
Ha ilyen nincs, akkor nekem az nem számít, hogy nincs keze vagy hat van, húst eszik vagy növényt, stb...
Nekem úgy tûnik, hogy nagyon jó volt az ötlet, de a megvalósítás évezredekkel van tõle.
Gyõzzetek meg, hogy érdemes kipróbálni!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nálam legalábbis ezt irogatja. Még nem láttam olyat, hogy valaki a civ fázist érné el...
Þór vígi þessi rúnar
Ugyanis a civ fázisra is törzsfázist ir!
Þór vígi þessi rúnar
Viszont van egy hatalmas magyarítási hiba a sejtfázis-ragadozó ûrképességével kapcsolatban. Magyarban azt írja hogy megnöveli a fegyverek sebzését v valami ilyesmi. Viszont ez nem igaz. Az a képesség az energiatartalékát növeli meg a hajónak
Nekem az jött be... 😄
Þór vígi þessi rúnar
Köszönöm Hmuda, hogy mire rájöttem Te is belinkelted a megfelelõ képeket, de legalább megcsináltad😊)
Megvan amit kerestem, lényfázisban kell Ragadozónak lenni, mert ott ad Elsõdleges egyed nevû tulajdonságot ûrfázisnál, ezzel lehet növelni az életerõt.
Kösz mindenkinek, egy rövid táblázat-szerû dologként mehetne a FAQ-ba Carlos.
Ui: Ha jól sejtem errõl beszélt Hmuda, hogy ezt kellene keresnem a kézikönyvben, nos a pdf-es verzióban nincs benne, sorry😊
The Matrix has you...
Nézd meg. PPZZ->hittérítõ(zealot), ZpPZ->ugyanez, PPPP->harcos(warrior), PPPZ->ugyanez, PKZP->lovag(knight) és így tovább.
Ugyanis nem arról szól, hogy hogy lehetsz vándor, hanem arról, hogy az ûrfázisban hogyan tudsz személyiséget váltani, milyen küldiket kell megcsinálnod ahhoz, hogy "megnyiljon" az a személyiségcsere.
Þór vígi þessi rúnar
Sokan írjátok itt, hogy: Sámán, Kereskedõ, Vándor meg ilyenekké lehet válni...Ezt a játékban sehol nem találom. Egyszer belinkelte valaki ide azt az ábrát, hogy merre kell haladni, melyik ághoz, de nem lelem...a FAQ-ban nincs benne ugye? (neménvagyokvak)😛
Az elsõ ikon az azt követõ fázis jelzi mindig, az utolsó pedig az ûr fázist, ez gondolom egyértelmû. Ha ráviszitek az egeret akkor egy rém egyszerû tooltip kiírja, hogy mi a neve, mit tud és milyen fázisban lesz elérhetõ.
Emellett minden fázis idõvonalának végén ott van mind a három lehetõség, így lehet elõre tervezgetni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De a gyengébbek kedvéért mindjárt csinálok egy screenshotot hogy hol lehet játék közben megnézni milyen beállítottság milyen bónuszt ad késõbb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
10-15 perc. (megyek még vc-re elõtte)
Þór vígi þessi rúnar
Nem lehet véletlen. Figy, végig piros voltam, próbáltam törzsi fázisnál fentebb vinni, de nem sikerült középre evickélni a fejlõdési csíkon, így lettem harcos faj. Nekem most max életerõvel (minden maxon van már a hajón) 2205 életerõ pontom van, neked alapból, kezdésnél 1500 pont!!???
Ezért mondom, hogy ha kezdek újat, akkor a homlokegyenest másik irányt fogom csinálni, növényevõ, diplomata, ilyesmi😊 akkor majd kiderül, mert már figyelni fogom, hogy mikor mire mit ad.
The Matrix has you...
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Az, hogy mennyi hp-ja van a hajómnak, az még mindig kérdés a számomra.
Szerintem egyébként két lehetõség van:
1, földi, légi, vizi jármüveid százalékos arányából öröklõdik.
2, rejtett értékeket vesz figyelembe az ûrhajó elemeibõl való építkezésnél. (mint a légi, földi stb, csak itt nincs kijelezve).
Én magam az elsõre tippelnék, de közel sincs kizárva a második sem.
Þór vígi þessi rúnar
The Matrix has you...
azt már eldöntöttem, hogy egy teljesen más úton fogok haladni a következõ játékomban, de addig még hátravan a mag felfedezése a mostaniban, szóval csak bizonyosságot szeretnék, hogy jól tippeltem-e egy dologban. homályosan fogalmazok, de megvan az oka😊
The Matrix has you...
Þór vígi þessi rúnar
The Matrix has you...
csak azért, mert megpróbálhatnád betölteni, ha nem vagy túl messze ettõl a résztõl, nem az igazi másnak a játékát használni. mondjuk nekem pölö fagyás volt civ fázis elõtt, szóval kompletten végig kellett nyomnom a törzsfázist elõlrõl és nem tartott tovább 10 percnél😊 ha már tudod mi hogy mûködik pofonegyszerû és gyors az egész.
The Matrix has you...
be lehetne rakni faq-ba, hogy a HOME és az END gombokkal gyorsabban lehet ki/be lépkedni a bolygófelszín/rendszerek között.
The Matrix has you...
sorolhatod végig is, sejtbõl miként léptél át és így tovább.
The Matrix has you...
Megépíted a hajót.
Ekkor kapsz egy olyan küldetést, hogy menny át a város feletti körökön. Ezután jön egy tapogass le egy lényt küldi, majd egy emelj fel egy lényt a rakteredbe, akit ezután le kell sugározni egy városba.
Ezek után jön egy irts ki a lézerrel 5 fertõzött állatot küldetés. Ha ez is kész, akkor asszem kapsz egy olyat, hogy menj át egy másik bolygóra a rendszeredben. Ha ezis megvan, akkor kapod meg a hajtómûvet, amivel elhagyhatod a rendszert.
Þór vígi þessi rúnar
Nem kell elhagyni a rendszert!
Ott van az, csak lehet, hogy nem látod, mert takarja egy gázóriás vagy valami!
Elõször a saját rendszered egy másik bolygójára kell elmenni és csak utánna kell elhagyni a rendszert!
Þór vígi þessi rúnar