8545
Spore
-
#7543 Végülis lehet apropó föld: a mi naprendszerünket is véletlenszerűen helyezi el a game vagy lehet valahonnan tudni merre találom? -
#7542 Eszükbe jutott hogy achievementet kapj ha elpusztítod a Földet szóval nem értem ez miért ne jutna az eszükbe :S -
#7541 Miért? Ők más bolygóról származnak?
Amúgy meg ha lenne ilyen, már biztosan kiderült volna. -
#7540 Egyszer már dobtam le monolitot egy civilizált bolygóra kiírta hogy majd késöbb jöjjek visza, csak a galaxis meghódítása mellet még nem volt időm viszanézni. Amugy meg nem hiszem hogy A maxisnál bárkinek is ilyen eszébe jutna. -
#7539 Próbálkozott már valaki azzal hogy monolitot dob a Földre? Gondolom egy random fajt emel föl, de nagy poén lenne ha ember lenne az (és kapnál egy rejtett achievementet, hogy "az emberiség felemelője" vagy valami hasnolót) -
#7538 #7274 és #7288-at nézd meg. -
Aragorn83 #7537 10 féle alaptípus van.
A FAQ-ban olvashatsz róluk, illetve hogy milyen különleges képességet ad az adott típus... -
#7536 Találok arról valami infót, hogy milyen "kombók" vannak űrfázisra?
Véletlenül összeraktam (piros piros kék kék) egy "tudós" népet, az eléggé kemény, az extrája elpusztítja a civilizációt a bolygóról, tiszta Halálcsillag fíling.... :) Gyorsan építettem is egy csillagrombolót űrhajónak... :P
Ismerem még a végig kék kereskedőt, meg a végig piros kalózhívót, mik vannak még? A végig zöldet már nincs erőm befejezni, pláne nem merek belegondolni se, hányféle kombináció van... (81, egyébként) -
#7535 Ja. Saját cucc. Tudom van fent egy csomó a sporepedián, de akartam egy olyat ami úgy áll mintha a kezemben lenne :D -
Aragorn83 #7534 Lobster: Ez a te NES Controllered? Szerintem jó lett! :DD -
olcsy11 #7533 ez most mi is tulajdonképpen? :D -
#7532 Sajnos a gombok és a felirat elcsúsztak, de újra nem csinálom, mert 2 réteget kell egymásra igazítani, azt viszont ha megbuzerálom csúszik minden más is. -
Me Ga #7531 Király... -
:D -
BonBon #7529 Hát csak azt írták a beharangozóban, hogy jön a Spore, minden online játéknak vége :) -
#7528 Miért borítja?
Szerintem nem nagyon. -
BonBon #7527 Aha, Értem!
Hát akkor nem nagyon értem, hogy mitől borítja az online játékok piacát, vagy akár csak a WOW-ot?
Köszönöm a választ -
#7526 Arról szól a dolog, hogy mondjuk én csinálok egy lényt, vagy mondjuk aragorn. Mi feltöltjük a sporepedia-ba.
Ezután, te ezeket letöltheted (ajánlott csak a haveroktól tölteni, ez beállítható) a játékodba és találkozhatsz velük az egyes fázisokban (jellemzően lény-törzs-űr fázisban). Nagyjából csak ettől jobb az eredeti játékosoknak. Sajnos.
Tehát, ha nektek nem fontos, hogy az én lényeimmel, vagy bárki máséval találkozz és harcolj vagy épp szocializálódj, akkor nem érdemes megvenni. -
BonBon #7525 Sziasztok!
Előre is bocs az ostoba kérdésért!
A 10 éves lányom nyaggat az eredeti játékért.
Igazából, nem látom, hogy az online játék miben több mint a normál.
Annyi, hogy megismerhetem, megnézhetem más emberek alkotásait?
Igaz még csak a törzsi fázisban van, lehet, hogy azért rossz a kérdés?
Köszönöm előre is. -
Aragorn83 #7524 Mondjuk a hivatalos oldal fórumján. :) -
#7523 Olvasgattam erről a tavasszal várható kiegészítőről. Hát ez megint csak nehezebbé és összetettebbé teszi az amúgy is igen esemény dús űrfázist. A helyett, hogy nagyobb látó szögből nézhetnénk és jobban eligazodhatnánk rajta, még inkább bele fogunk kavarodni a sok teendőbe ezzel a lesugárzom magam a bolygóra dologgal az tuti.
Pedig logikus lenne, hogy a hajó kapitánysága kinövése után flotta irányító, esetleg uralkodóként folytathatnánk a játékot.
Szerintetek milyen fórumon lehetne ezt megemlíteni olyanoknak akik a felhasználók véleményeit figyelgetik? Hátha mások is egyet értenének ezzel az új fázis bevezetéssel.
-
olcsy11 #7522 hát... nem tudom mért pont ürfázisos kieget csinálnak.. jó.. az a vége, meg az tart el a végtelenségig, de akk is a játékosoknak az korábbi fázisok rövidségével volt bajuk, mért nem azt bövitik :D am se szeretem az ürfázist, emrt széjjel bugolt :D -
#7521 Ó ezzel tisztában voltam. Nem gondoltam volna hogy mindjárt cuccossal kezdenek de jajj. Azt is tudtam hogy nem fogom mindet megvenni csak az értelmeseket, amik adnak is valamit a játékélményhez. -
Aragorn83 #7520 De srácok most komolyan, a Sims 2 óta nyilvánvaló volt, hogy ez lesz...
A TS2 esetében bevált szóval biztos voltam, hogy a SPORE esetében is ez lesz. Szóval idén lesz egy "cuccos" minikieg. majd pedig jövőre két kieg és újabb 2-3 "cuccos" :) -
#7519 Én lewarezolom az elsőt, az űrfázisos dolog meg ha jó lesz akkor meg lesz véve :)
Ahelyett, h ingyen adnák a részeket mondjuk sporepedián keresztül, és az értelmes kiegészítőket árulnák pénzért. De hát a pénz nagy úr :S -
#7518 Ezeket a part pack-eket viszont nem értem. Minek? Kinem szarik arra, hogy lesz 100 új arc, amikor semmi játékmenetbeli szerepe nincs?
Mert mégha lenne (ronda: nehezebben barátkozik, szép: damage malus, 2 lába van, gyorsan fut, gyorsan fárad, 10 lába van: lassab, de nem fárad).
1000+1 ötlet lehetne amivel improve-olni lehetne, de nem... -
Aragorn83 #7517 Van egy fél évük, hogy valami jót dobjanak össze :) -
#7516 Vegyes érzelem.
Testrészeket leszarom. Viszont a kibővített, fejlesztett űrfázis érdekes lehet, de erős fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban! -
#7515 talált! -
mnorbi #7514 eddig azt hittem stratégiát értem... de itt a lény fázison sem tudok tuljutni...
nem értem a többi fajnak van a fészkébe vagy 20 mob nekem 2 db... mert mindig halok ahogy kilépek..
aztán ha netán a sajűt fajtűmbol összejönne 2 db magam mellé a falkáb , instant ott terem egy giga mob és megöl miket. addig sehol sincs , persze.
szóval mi a trük ? mert fejlesztem a elbüvölést meg a támadó képességeket is egyszerre... gondolom az egyik vonalat kellene csak es akkor lenne a jó a lényem ugye ? -
Aragorn83 #7513 Édes és Rémes elemek -
#7512 nm -
#7511 Jah, és köszi szépen. ;) -
#7510 Jó tudom hogy ea kiadta, nem ő a fejlesztőgárda, de most nem túrtam fel a wikit, elvégre így is értitek, hogy mit akartam. :P -
#7509 Flow és nem az ea csinálta a játékot.
Ezen felül nem koppintották, hanem a flow fejlesztőjét felvették a Maxis-ba.
Jó lenne tisztában lenni a fogalmakkal! -
#7508 Üdv. Sg-s haver említette, hogy van egy hasonló játék, mint a Spore sejt fázisa, tehát csak arról szól. Elvleg arról "koppintották" EA-ék. Tudnátok segíteni, hogy melyik játék az? -
#7507 Will I be able to play offline?
Yes, you’ll be able to play Spore offline.
(Official EA-UK-ról) és hol van hivatalosan ez a 10 nap? -
Aragorn83 #7506 Feltelepítás után tényleg lehet offline játszani, de 10 naponta tényleg szüksége van netre, különben letiltja magát a játék. Úgylátszik, hogy mostmár csak netkapcsolattal tudsz játszani... -
Aragorn83 #7505 Pár órája írtam, hogy tudok offline játszani, tegnap is tudtam és ma is. Az enyém is original.... -
#7504 1, Nem értetlenkednék ha eddig sem tudtam volna off. játszani, de megvétel után kb 2 hétig tudtam.
2, A liszencben az van, hogy első fellépéskor regelni kell, utána lehet akár net nélkül használni.
2/b Akkor pedig hadd döntsem el én hogy hogyan akarom használni.