8545
Spore
  • Aragorn83
    Nem. Ebből csak az a 42 darab van...
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Az életpálcák ha kifogytak, újra beszerezhetőek??
  • spidey
    Hello! Windows reinstall után feltelepítettem ugyanoda a Spore-t, úgy, hogy az Application Data/Spore és a Documents and Settings/My Spore Creations megmaradt (nem volt uninstall). Mégsem látom a lementett játékom. A korábbi mentés dátumával 3 file van az App Data mappában: stars.db, planetRecords.pkp, és PlanetScripts.pld. Valamiért nincs meg a "lénynév".spo file. Valami ötlet, hogy hol lehet, amikor még felül sem lett írva? Hogy lehet visszaállítani egy mentést?
  • Carlos
    Felrakod a sporepedia-ra és onnan automatice letölti.
    A FAQ jól működik.
  • Doom 4
    nekem nem nyitja meg a FAQ-t De azt szeretném kérdezni hogy amit csináltam lény a lénycsinálóba azt hogy tudom bele rakni a játék lényfázisába?
  • Rip
    Igen, ez igaz.
  • Aragorn83
    A 2. patchel már fölkerült a leendő Édes és Rémes Elemek csomag rendezési funkciója...

• Venom
    hát nekem 3,5 giga üres van ott :D
    mindegy felkéne mennie mert amikor az előst raktam akkoris csak ennyi helyem volt.
  • Lobsterman
    Passzolok. De 4 giga csak van a c-den már csak a windowsnak is elengedhetetlen. A temp fileokat meg úgyis törli utána.
  • Lobsterman
    A bannolós cucc. Gondolom azok miatt vették le akik csak azért csináltak sértő contentet, hogy meglegyen a badge. Plusz munkát csináltak ezzel az adminoknak. Ugye Carlos? :D
  • Venom
    Hát remélem ezeket nem a C-re csomagolja ki mert felkötöm magam :D
  • olcsy11
    melyik az a bad baby achievement? mert akk leszedem a pachet, megcsinálom, aztán visszarakom
  • Lobsterman
    Az igaz, de ki kell csomagolni a tömörített package fileokat, mielőtt felül tudná írni a benne levő cuccokat.
  • Aragorn83
    Látom te is megkaptad a titkos Maxis infókat! ;-) :DD
  • Rip
    Yikes!!
    4 giga szabad hely helyett csináltam 6 gigát neki, és így már felment a patch!! (ami 100 megás)
  • Lobsterman
    Nekem oda.
  • Carlos
    nekem nem.
  • Rip
    Default könyvtárba van nektek telepítve?
  • Lobsterman
    Másodjára már nekem is :)
  • Carlos
    Nálam tökéletesen lejött és feltelepült!
  • Carlos
    Köszönöm a hasznos információkat:
  • Carlos
    Köszönöm!
  • Lobsterman
    Features

* Hold down the Control key in Sporepedia to select multiple creations for deleting or banning.
    * Hold down the Shift key in Sporepedia to select a range of creations for deleting or banning.
    * New planet style: Cubes.

Graphics/Aesthetics

* Fix for game entry screen turning black when banning a creature in a Saved game.
    * Fixed issue with flora card in Sporepedia.
    * Space phase: Fixed graphic issue with water levels not updating properly with terraform tools so that visible water and atmosphere levels will now correspond in the Atmosphere monitor.
    * Fixed problems introduced via atmospheric and drought terraforming tools.
    * Improved gaits for multi-legged creatures.
    * Improved gaits for creatures with 2 limbs, but without any feet.

Audio

* Space phase: Fixed missing VOX in some animations in Comm Screen.
    * Fixed audio issue with switching mode to 5.1 breaking music and VOX.
    * Fixed audio syncing issue when minimizing and/or maximizing Spore before opening video.
    * Fixed crash with city music player when Save and Load dialogs are present.
    * Fix for audio lag and missing models due background loading slow-down on certain single-processor machine configurations. This fix improved overall stability on this machine configuration.

Tuning

* Space phase: Tuned relationship status to update in communication window after completing a mission.
    * Tribe phase: Tuned Normal difficulty mode to make social game easier.

Miscellaneous

* Fixed the ESC key to consistently skip the Spore introduction movie.
    * Creators: YouTube video uploads are set to private. Go to YouTube.com and log in. Then go to Account >> My Videos to set them to Public if you want to share your videos with the world.
    * Creators: Fixed limb joints not being selectable behind other limbs.
    * Tribe phase: Fixed crash while harvesting fruit and fish.
    * Space phase: Fixed timing bug using Planet Buster during Grox invasion.
    * Space phase: Fixed destroyed turrets mission.
    * Space phase: Fixed crash when zooming out to full galactic view from the center of the galaxy.
    * Fixed for game entry screen staying zoomed in after deleting a game and entering/exiting Sporepedia.
    * Space phase: Fixed City Hall updating bug. City Hall will now update to correct version if player has chosen a new City Hall during the transition from Civilization phase to Space phase.
    * Space phase: Fixed Vehicles updating bug. Vehicles chosen in the Colony planner will now update without requiring the player to leave and re-enter a planet's atmosphere.
    * Fixed crash when transitioning from Tribe phase to Civilization phase
    * Discontinued the Bad Baby Achievement.
  • Carlos
    Akkor nem sokat vesztettem eddig.
    Van valami hír arról, hogy miket javítottak?
  • Lobsterman
    Nekem is ugyanezt dobta ki. Majd nekifutok délután mégegyszer.
  • Aragorn83
    Nálam javította a korábbi hibát ismét tudom használni az Élet pálcáját! :)
  • Rip
    Most nézem, még helyesírási hiba is van benne :/.
  • Rip
    El sem hiszem: bugos a patch...

Valakinek hasonló?
  • Hmuda
    Kiszedték a Bad Baby achievementet. :D
  • Rip
    Köszi, már nézem is!
  • Aragorn83
    Kinn van a hivatalos amerikai oldalon a 2. patch.

Illetve nálunk a My Spore-on linkelve az Édes és Rémes Elemek mini-kiegből 5. új kép.
  • kucsi08
    ohh köszi szépen a segitséget!
  • Kicsikiraly
    van egy medál (neve perpill nem jut eszembe, késő van) amelyiknél minél több csillag között kell repülni, és mindíg amikor egy újabb szintjét nyitod ki, egyes bolygókon vehetsz olyat hogy csillagközi hajtómű 2, 3, 4, 5 és minél nagyobb szintű annál nagyobb a kör amiben mozoghatsz :)
  • kucsi08
    és azt hol kell?? bocsi:)
  • Kicsikiraly
    vegyél jobb hajtóművet
  • kucsi08
    sziasztok!

el tudná valaki mondani hogy hogyan juthatok el a föld-höz? a helyét tudom csak nem érek el odáig mert az ut amin indulok egy idő után olyan hogy túl messziek a naprendszerek és nemtok tovább menni...
    pls valaki segitsen
    előre is köszi
  • Carlos
    FAQ
  • mnorbi
    sziasztok

szeretném az állásomat a kisfiam gépére átmásolni , de nem találom sehol... van erre lehetöség ?
  • szabod
    Hát megnéztem és ezt kaptam:
  • szabod
    Mindig ugyanott van.
    Itt egy részletes leírás hogyan találod meg. Egyik civilizációmmal már megtaláltam (mondjuk kb 15 naprendszerrel arréb volt csak )és ez alapján kerestem.