8545
Spore
  • Aragorn83
    Úgy látom kissé el vannak havazódva azért volt ennyire "gyors" az intézkedés.

Ha nem vették volna ki, most a tiéd lenne a Bad Baby ach. :)
  • Solten
    lol EA :)
  • Carlos
    Ahhoz képest, hogy már legalább 1 hónapja leszedtem a jó öreg rejzsmatyit, ma ezt kaptam:

Tisztelt,

Az On Electronic Arts szamlaja 7 napra felfuggesztesre kerult az Electronic Arts Inc Szolgaltatasi Feltetelek megsertese miatt. Ugy gondoljuk, hogy szabalysertese vagy viselkedese komoly okot adnak a szolgaltatashoz valo hozzaferes felfuggesztesehez.

Visszaeles: Inappropriate Content/Creature
    Violation type: Nudity
    Asset Name: RejszMatyi
    Asset Creation Date : 09.17.2008
    Description: Created for the ban badge! Ban it please. :)
    Tags: penis stupid ban achievment
  • kabel15
    Melyikel járok jobban? Ha kiírtok mindenkit vagy békésen szövetséget kötögetek? Mert én próbálom egyensúlyban tartani a 2-őt remélem így lesz a legjobb :)
  • JackSparrow88
    Én most kezdtem elé nemrég az űrfázist és ez mind közül a legjobb. Egyrészt nem fullad unalomba, hiszen rengeteg küldetést vállalhatunk más civilizációktól, másrészt meg ugye a galaxis elég nagy, szal mire eljutunk minden csillagrendszer összes bolygóra, nos hát... Míg az előző fázisok nem tartottak olyan sokáig, ezzel hihetetlen hosszú ideig el lehet szórakozni...
  • gabor940825
    A sporenak soha sincs vége? mert már eljutottam a galaxis közepébe, teljes a csík alul, tök durva lenne ha valaki elfoglalná a spore összes létező bolygólyát és T3-as szintre terraformálnák. Na ezt csak valami nagyon spore imádó csinálhatja meg de lehet hogy rámegy egy éve
  • kabel15
    És melyikkel érdemes kezdeni? vagy milyen taktikával játszak? Mert az előbb kezdtem húsevővel hogy aztán mindenevő lehesek megszereztem azt a mindenevő szájat de a lényfázisban csak húsevő szájat jelzet és csak azt tehettem fel :(
  • Carlos
    Akkor nem vészes.
    Nem befolyásolja annyira. Az, hogy milyen szinten végzel az egyes fázisokban csak azt befolyásolja, hogy mi leszel az űrfázisban.
  • kabel15
    Normál és a 1.0.2 van fent!
  • Carlos
    Attól függ van-e fent patch éshogy milyen nehézségi szinten játszol.
  • kabel15
    Ha LÉNY fázisban nem kötök békét csak háborúzok akkor a CIVILIZÁCIÓ korszakban az ellenfelek is felveszik ezt a stílust? Csak mert civilizációnál járok és mindenki engem támad!
  • Carlos
    Amúgymeg FAQ.
  • Aragorn83
    Ezt nehezen hiszem, de parancsolj:

Patch-ek leírása
  • atila4
    Mit tartalmaz a 2 javító csomag?mert nemigazán találtam leírást :S
  • Venom
    Hát a legfrisseb:) és igen megoldja.
  • natalyel
    Melyik?
    És az megoldja, jóól? Kevesebb lesz a b*sztatás?
    Ok, nem dumálok, inkább felrakom, és tesztelem :).
  • Carlos
    Patch
  • natalyel
    Uff.
    Nem igazán vagyok noob, de most kicsit megakadtam ennél a játéknál az űrfázisnál. Kérdésem lenne: Ennek úgy kell lennie, hogy kb. 2-3 percenként kapok egy hívást/küldetést? Mert így már fél napja még mindig azt próbálom megoldani, hogy "legyen hét különböző csillagrendszerben kolóniád". Gyakorlatilag semmire sincs idő, mert szinte mindig zargatnak, kalózok támadnak - haza kell repülni, támad egy agresszív faj - haza kell repülni, szövetséges kér segítséget - oda kell repülni. Már baromira bosszantó, hogy egyszerűen nem tudok előrébb jutni, még kereskedni is alig lehet így. Lenyomni az agresszív fajt esélyem sincs, simán szétlőnek a hajói, nekem még csak két szövetséges hajóm van. Küldetést felvenni nem is merek, mivel idő nem lenne rá, és amiket eddig kaptam, mind időre ment ráadásul.

Ti ezt hogy csináljátok? Annyira felbosszantott, hogy jópár napja el sem indítom, mert amúgy sem jutnék előrébb, sőt, előbb-utóbb még azt a pár kolóniámat is elveszítem, amit eddig sikerült létrehozni.
    Két fajom is az űrfázisban van, de mindkettővel csak becsődöltem. Pedig ez a fázis tetszene a legjobban, ha egy kicsit nyugodtabban zajlanának az események.

Előre is köszi a segítséget.
  • Carlos
    Súlyos volt szegény...
  • Me Ga
    Lol... ez komoly? Mert még viccnek is rossz...
  • kabel15
    Amúgy van a játéknak olyan fázisa amikor más játékosok ellen is lehet játszani?
  • Carlos
    Miért?
    Kérdezz itt. Azé' van!
  • gabor940825
    akinek megvan eredetiben a spore légyszi vegyen fel msn-re köszi : [email protected]
  • kabel15
    Egész jó játék :)
    Egyre jobban tetszik :P
  • Carlos
    Húsevőként szerintem könyebb.
    Leversz mindenkit és annyi.
  • kabel15
    Eredetiben van meg ezért is jött ebbe a FÓRUM ba!
    Amúgy iszonyatosan tetszik csak lehet hogy elrontottam ez elején azzal hogy csak HÚSEVŐ lettem mivel mostmár nagyon erős lények vannak körülöttem akiket iszonyat nehéz leverni :S!
    Na majd hólnap megpróbálkozok 1 mindenevővel!
  • Carlos
    Amennyiben eredeti a játék, annyiban nem lesz gond.
    Ha warez, akkor nemtom és nem is itt kell megkérdezned!
  • kabel15
    Hello!

Nekem olyan kérdésem lenne hogyha a játékot nem oda telepítem ahova ó szeretné akkor annak lehetnek következményei? Mert alapból a C re akarja telepíteni de én a D re raktam! Az érdekelne hogyha mondjuk leszedek 1 PATCHET akkor az rendesen a játékba fog települni vagy oda ahova a játék alapból telepítette vólna magát?
  • Aragorn83
    Készítettem nemrég ezügyben egy játéktippet. Talán hasznát veszed.

A grox fajról
  • Carlos
    a galaxis közepénél!
  • Hmuda
    Pedig nagyon szépen leírták a küldetésben. A galaxis közepe felé.
  • newhenry34
    Sziasztok!

Elakadtam ott, hogy a gorx vagy grox fajt kéne megtalálni az űrben. Merre találhatom őket?
  • Aragorn83
    Látod ezt nem tudhattam! :)
  • Rip
    Na igen, ezt a sort elolvasva pár másodpercig csak pislogtam, hogy akkor most mi is van :)
  • Rip
    Természetesen tisztában vagyok vele, alapmű számomra is, azért is volt ott a kis smiley, de azért kösz :)
  • Carlos
  • szabod
    54-et
  • Lobsterman
    Mit kapsz ha megszorzod a hatot kilenccel? xD
  • Aragorn83
    Galaxis útikalauz stopposoknak... Ahogy például a Galaxis közepébe eljutáskor megkapott ach-nek is ez a neve...

Egyfajta tisztelgés a mű előtt. De rengeteg sci-fis utalás van a játékban.
  • Rip
    Vajon miért épp csak 42? ;D