Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes dolog történt velem. Tegnap vígan, azaz többször is használtam az Élet pálcáját. Legalább négyszer vagy ötször minden gond nélkül. Majd ezután szintén tegnap óta, az Élet pálcája elsütése után, mindig ugyanazon a ponton, mikor a bolygó T2-es terraszintre váltana a játék kifagy és hibaüzenettel kilép.

Nem értem a dolgot. Fõleg, hogy elõtte mûködött. Aztán gondol egyet és onnantól nem mûködik. Szerintetek mitõl lehet?

Carlos
Én egyszer kipróbáltam.
Nálam is megakadt egy olyan 1-3 mp-re, aztán elboritotta a képernyõt a warning, meg a sok üzenet.
LoL volt.

Þór vígi þessi rúnar

New Holland
Na mind1 kössz a választ.Amúgy groxokkal nem szövetkezek azok után amit Hmuda írt<#idiota>

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Carlos
ez van. keress egy erõs hajóval rendelkezõ fajt, plö: grox. 😊

Þór vígi þessi rúnar

New Holland
A faqba ezt találtam:"Ûr fázisban:
Elmész a szövetséges egyik bolygójára és diplomácia párbeszéden belül kérsz tõlük egyet. (Csak legmagasabb kapcsolat szinten lehet ûrhajót kérni: zöld smiley)"
De ez megvan. Van 3 csapat tagom de mindegyiknek 1500körüli élete van miközben nekem 9000 és általában 2perc alatt szétlövik õket. Azért kérdezem hogy nem tudnék-e venni olyanokat mint ami nekem van.

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

hen-tes
Szerintem kicsik ezek a piros betûk, és nem roncsolják eléggé a szemet. :hn

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Carlos
Vagy békét kötsz pénzért vagy szétrombolod/elfoglalod az összes bolygóját.

Þór vígi þessi rúnar

szabod
Helló!
Ûrfázisban van egy nép aki állandóan adót követel tõlem különben megtámad. Próbáltam javítani a kapcsolatunkon, de semmit sem változott, csináltam neki küldetést is meg adtam ajándékot is, de semmi. Kitört a háború. Az még elmegy hogy állandóan megtámadja a bolygóimat, de én hogyan tudnám õt legyõzni? Megtámadtam az egyik bolygóját, meg az egyik szövetségesemnek is szóltam hogy küldjék a flottájukat. Ezekkel sem értem semmit, mert õk a segítést úgy fogták fel, mint valami sétahajókázást és aztuán mentek is haza <#idiota> Úgyhogy nekem kellett az összes ûrhajóját levadásznom. Ez még ment is de amikor a városát akartam, a védelmi rendszere egybõl kinyírt. tud valaki vmi megoldást hogyan tudnék ennek a háborúnak véget vetni?<#help>

Mente et Malleo

Carlos
-Tojások idõnként a tárolóban találhatók.
-Ajándék cipelésével neutralba teheted a törzset egy ideig.
-Pech.
-Pech.

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
Tegnap törzsi fázist játszottam hajnali fél háromig. Néhány kérdésem is lett közben
- Háziasítotam egy lényt, besétált a karámba, de utána semmit nem tudtam kezdeni vele. Jó ez egyáltalán valamire, vagy csak valamire nem jöttem rá?
- Próbáltam békésen játszani és egyesével lenyûgözni a többi törzset. Egyet sikerül, azután jön a többi fosztogatni. Ugye mit lehet tenni, megölöm a támadó törzs tagjait. Ez viszont automatikusan agresszív irányba tolja a személyiséget. Végül éppen csak sikerült zöldben végezni.
- Fogtam a törzset, és elküldtem õket zenélni egy másik törzshöz. Erre megtámadták õket, amíg a fõnök ajándékot adott. Így nehéz barátkozni.
- Éppen kezdenék zenélni egy törzsnek, erre megtámadja a falut egy gigász. És az egyik saját törzstagom beragadt a gigász alá, és nem tudott mozdulni, csak forgott egy helyben. A másik törzs szépen lemészárolta a gigászt, de az én törzstagom beragadva maradt, azután is, hogy elhordtuk a gigászt kajának. Mivel szárnyas lényem volt, megpróbáltam rávenni, hogy ugorjon, vagy repüljön. Erre függõlegesen felemelkedett magasra, és utána már látni se lehetett. Meg kellett várnom, míg éhen hal, hogy újra használható törzstagom lehessen.

Nézd meg, hogy mi a bolygó pillanatnyi állása. Kevés légkör - sok légkör, Hideg - meleg. Ennek függvényében vegyél légkörgenerátort, vagy légkörcsökkentõt, Meteorhívót, vagy valami hõmérsékletcsökkentõ kütyüt. Vigyél vagy 6 féle növényt(lehetõleg 10 - 10 db ot mindbõl) az anyabolygódról, amik még nincsenek a planétádon, és növény, mindenevõ, vagy húsevõ életformákat. Dobd le a gyarmaton a légkörcuccost, és ez elmozgatja a célkeresztben a pontot.
Amint beér a pont a célkeresztnél a T2 es mezõbe, kezd el ledobálni a növényeket. Lesz amire kiírja, hogy magasabb T-szint kell neki, értelemszerûen abból nem raksz többet. A T-szint igénye a növényeknek nem feltétlenül lesz az anyabolygóddal azonos mértékû. Érdemes 3-asával ledobálni kontinensenként, így hamar stabilizálja a T-szintet. Ezután jönnek a növényevõk, majd a húsevõk ugyan ezzel a stratégiával, így kialakul az ökoszisztéma. Vársz egy kicsit, míg teljesen stabilizálódik minden, és a végállapot státuszától függõen veszed meg a következõ terraformáló kütyüt. Amennyiben légkörnövelõt veszel, valszeg hûlni fog a bolygód, szal érdemes meteorhívót vinni. T3 szintnél már eléggé kell kapkodni, mert a meteorok nagyon elviszik a hõt a meleg felé. Amint megvan a 3. ökoszisztéma, szépen beáll magától középre a pont.
Köszi a tippet, és valamennyire segített is. A furi, hogy kb 500 mb-os filerõl van szó...
Egy ideig megint ment a játék, aztán, miután a file ismét eléri a 180 MB-os körüli méretet, megint meghal a dolog..
Még megpróbálok pár másik filet is törölni párhuzamosan, hátha az segít.
bigapó
ugyanúgy, mint addig. meg kell nézni, hogy a piros pötty milyen helyzetben van a középponthoz képest és olyan terraformáló eszközt használni amivel középre terelheted. mindegyik eszköznél egy kis sárga nyíl mutatja, hogy merre fogja változtatni a klímát. amint megnyílik a T2-es kör, el kell kezdeni növényeket és állatokat lerakni, hogy stabilizálódjon az ökoszisztéma. ezt gondolom tudod hogy kell.

The Matrix has you...

nagy1miklos
Apropó terraformálás T1 után hogyan lehet még emelni a szintet?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Kicsikiraly
ha ugyanazon a gépen telepíted újra, nem használsz el lehetõséget.

DFTBA &#3232;_&#3232;

nálam már nem csak anyabolygónál, egyes más bolygónál is csinálja.. :S

Köszönöm a tippet, de sajnos a helyzet változatlan. Próbáltam más . package fájlokat is - backupolás után - törölgetni, de semmi eredmény.
Van egy megoldás ami néhány embernek bevált: A C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\SPORE mappából töröljétek ki a GraphicsCache.package fájlt... A TÖRLÉS ELÕTT MINDENKÉPPEN KÉSZÍTSETEK BIZTONSÁGI MÁSOLATOT! A fájl törlése után néhány grafikai bug elõfordulhat a játékban, de pár perc alatt(maximum a játék egyszeri újraindítása) megoldódnak. Ha mégsem csak egyszerûen visszamásoljátok az eredeti fájlt. Írjatok ha mûködik
Segíteni nem tudok, de megnyugtathatlak, én is pontosan ugyanezzel a problémával küzdök, pontosan ugyanebben a helyzetben. Sokaknál viszont a patch hozta elõ, illetve tette gyakoribbá a fagyást, tehát egy reinstall megoldás lehet, talán viszi az 1.0 az újabb mentéseket. (Én várok az 1.02-re...)
Sziasztok!
Nagyon überfaxa a játék, fõleg miután az ember eljut az ûrkorszakig, csak volna egy problémám.
Egy idõ után, ha bemegyek az anyabolygóm légkörébe, és bármit csinálok ott, miután kijönnék a bolygóközi térbe, kidob a játék. Bármilyen esemény következik, ha bemegyek az anyabolygóra, és kijövök, kidob.
Érdekes módon ezt nem teszi meg a gyarmati bolygóknál, csak az anyabolygónál, de az elvesztett városágyúk felszerelése miatt, kénytelen vagyok olykor bemenni az atmoszférába. Sajnos azóta menthetetlenül kidob, bármikor megyek oda vissza, bármit is teszek, ha kijövök a bolygóról, vége a játszadozásnak, és nézhetem a windows asztalt...
Valaki találkozott már ezzel a hibával??
Hálás lennék, ha segítenétek megoldani ezt a dolgot, mert mostmár, hogy kitapasztaltam hogyan lehet t0 -ás bolygóból t3 ast csinálni, igazán fajává kezdett válni a játék.
Elõre is köszönöm..
Rip
Utánozd, amit õk csinálnak. Ha bandában mész, több az esélyed.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kisgabo
dehosszú a fórum...

még az elején vagyok, de énekkel és tánccal próbálom lenyûgözni a szomszédokat, elég kis eséllyel... mi a trükk?

nagy1miklos
Magyar nyelvû kézikönyv engem is érdekelne, mert most mindenre úgy kell rájönni ha szerencsém van és egyáltalán találkozok a lehetõséggel. De mi van ha tehetnék valamit ami elõnyt biztosít egy fázisban de nem is találkozok vele akkor nem is tudom hogy egyáltalán keresni kéne.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

zomgzerg
nem lesz több patch, kiegészítõket kell venni 7500ért a javításokhoz ^^

Ez nem kizárólag a befejezés hiányából fakad, hiszen az ûrfázisban egyébként is 40-szer több lehetõség van, mint a "felvezetõ" fázisokban.

Rebesgetnek már valamit új patchrõl? Nálam a fagyások miatt teljesen élvezhetetlenné vált a játék, és nincs kedvem 1.01 nélkül újratelepíteni (és második installt ellõni), kipróbálandó, hátha a patch ludas.
hy
nekem vmiért nem indul el...
ezt írja ki: videókártyád teljesítménye nem éri el a szükséges minimumot. a játék nem indul el. a részletekért lásd az olvassel fájlt <2001>
pedig mennie kéne a gépemen... mit csináljak?
Carlos
A végtelen végû játékok már csak ilyenek.
Ez olyan mondat volt, mintha azt mondtad volna:
"Nem szeretem, hogy a SimCity-ben akármeddig lehet építeni a várost."

Þór vígi þessi rúnar

Nohab
Engem csak az zavar, hogy úrkorszak aránytalanul elnyúlik idõben a többi korszakhoz képest.
valakinek nincs meg a magyarnyelvû kézikönyv .pdf-ben. nekem GE-s angol kézikönyvem van, de a magyart szívesen elolvasnám.

Voltan
Hehe. De igazuk van, baszus. A nagy ellenzõk, meg a lehúzó kritikusok mit vártak? Egy hatalmas über áttörést. Egy Earth Worm Jim-Mario klónt, meg egy Civilization-War(Star)Craft utódot, utána meg Imperium Galactica-val? És még közben a Collectors Edition prezentálja a rák ellenszerét is????

Azt kell felfogni, hogy ez nem "5 játék egyben", ahogy egynémely kritikus prezentálta, hanem egy fantasztikus egység, amit nem lehet átlátni egy tesztelés folyamán. Igenis máshogy mûködnek a különbözõ játékstílusok, és más a világ is. Ugyanakkor pedig fantasztikusan összefüggõ. Akiknek nem tetszik, azok vagy reménytelen Csé-függõk, vagy nem élték bele magukat. Hozzátenném, én sem játszok sokat hetente.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nagy1miklos
Kár pedig azt hittem csinálok egy aratógépet

Gando
nem, annyi lessz a támadásod mint a legnagyobb szintû testrészed

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Faterx
De miért is?!
Ez marketing.
...És még mindíg szivesebben nézem mint a lila szörny félrevezetéseit!
nagy1miklos
Sziasztok most kaptam kézhez a gamet és érdekelne ha több karmot rakok a lényre akkor összeadósik pl a csapás érték? persze értem ezt a többire (harapás,éneklés stb) is. esetleg ráteszek tízegynéhány 1-es buzogányt az ér valamit vagy ráteszem az 5-öset azt az a plafon?

Carlos
ehhh...
akkor felejtõs...
Egy kis önfényezés spore módra:

Sux...

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Mondjuk hogy az oldal adminjai azzá teszik? 😛

Carlos
És az hogy?

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hát hogy bekerül a featured lények közé a weblapon. :S

Carlos
Igen. Énis ezen akadtam meg. Mi az, hogy featured?
Kiválasztják a készítõk, hogy valamelyik kiegbe bennelegyen?

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Vagy akármid 😛

Lobsterman
Akkor kapod ha van Featured lényed.

Carlos
Hogy lehet megszerezni ezt az achievmentet:
Címlapsztori: Egy alkotás vagy spóradásod megjelenjen a spore.com-on

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
elvileg kapcsolatot teremtesz egy bolygón lévõ fajjal (gondolom pozitív irányba tolja el a mutatót)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Engem elkapott egy Gigász, nem evett meg, hanem eldobott a rákba a tenger közepébe. Meghaltam, de megadta a medált😊
Én úgy csináltam meg, hogy egy gejzír körül repkedtem, mire elfáradva leérkeztem volna, azzal újra fellövettem magam a magasba. A szárnyakkal pedig nem érdekes ész nélkül csapkodni, hacsak nem kolibrit alkottál 😊

Egyébként a gabonakör jó valamire?
Azonkívül, hogy medálokat kapsz érte másra nem nagyon...

A legjobb szárnyon kívül válaszd ki az 5-ös szintû ugró alkalmatosságot, rakd fel lényedre és menj fel a bolygód legmagasabb pontjára. Onnanrugaszkodj el.

Nkrissz
Császtok.
Ezek a mesekönyv bolygók jók valamire?Találtam egyet de semmi különleges nem volt rajta.

bigapó
ja, lényeget, meg nem írtam, igaz már átléptem a lényfázison. szóval nektek hogy sikerült 200 métert repülni, hogy meglegyen az ach. ?

Nekem olyan 10 szárnycsapás után elfárad és nemtok a levegõben maradni tovább. maxi szárnyam volt, legnagyobbra felnöveltem méretileg is, hátha számít, de a fáradás miatt nem tudtam ezt megcsinálni.

The Matrix has you...