8545
Spore
-
#7663 Valaki feltette már szépre a csúnyát? Esetleg te Lobster? -
#7662 Legalábbis egy ilyen part packből. -
#7661 Nem tudom, de szerintem nem lehet belőle nagy gebasz -
#7660 Lehet a csúnya verziót telepiteni a szép verzióra?
Nem lesz galiba belőle? -
#7659 Hát ha rendes kiegről lenne szó, akkor azt mondom megéri. De gondolom ez a parts pack kerül annyiba, az meg tényleg nem normális. Marad a csúnya verzió belőle :) -
#7658 Tölti... :)
Kiváncsi vagyok azért. Lehet, hogy egy kicsit játszadozom vele... :)
Rájöttem valamire.
Az a baj, hogy viszonylag drága ez a kieg. Ha 1990-ért vagy 990-ért adnák, akkor mennék megvenni, mert annyit megér. De most ezt a 4000 Ft-ot komolyan gondolják??? Nem normális szerintem.
Majd ha egybecsomagolnak pár kieget, akkor lehet róla szó. De igy szólóban nem. -
#7657 Új "exoskeleton" végtagok kerültek be az új patchel. -.- -
#7656 24 új végtag? Érdekes. Bár nem esek hanyatt tőle, de azért megnézem... -
#7655 Majd nézd meg a végtagokat, lesz egy kis meglepi. :-) -
#7654 2 hónap után most vettem elő és nálam műxik rendesen. Még be is szólt, hogy van új peccs!
(ablakban játszom (a játék fut ablakban)) -
#7653 A legújabb VGA frissitésem van... Na nem baj, holnap felhívom ezt a számot, mondjuk pár hete már küldtem egy e-mailt a supportnak, de nem válaszoltak... -
Aragorn83 #7652 Nálam egy kicsit másabb gond volt. Az EA logó előtt, betöltés közben kiírta, hogy "A program hibát észlelt és leállt", újra telepíteni nem akartam, ezért bementem a rejtett Aplications data könyvtárba és ott van valahol egy Temp könyvtár, na onnan kitöröltem mindent, mert már teli volt pár száz fájllal, igaz pár alkotásom bánta, de azóta ismét megy a játék... -
#7651 ugyanez a problémám nekem is :( -
#7650 Próbálj meg feltenni 1 ujab VGA frissitést!
vagy hívd fel a +36/15059550 a kézikönyvben ezt írják! -
#7649 hívd fel a készitőket! Vagy nézd meg a kézikönyvnek a hátuljában vannak tanácsok! -
#7648 Helló! Kérdésem lenne, a FAQ-ban nem találtam választ a problémámra.
Már régebben, a megjelenés után játszottam Spore játékommal, körülbelül egy hónapig, de azután nem volt rá időm, ezért félretettem, a gépemen rajta maradt. Most, amikor újra elővenném, nem tudok vele játszani, mert miután elindítom megjelenik a fekete képernyő, de ahelyett hogy belépne, pár pillanat múlva kilép az asztalra, tálcán sincs a Spore, feladatkezelőbe sincs, semmi hibaüzenet. Újratelepítettem, újraraktam az EADM-t, frissitettem a fájlt benne, de nem működik. Tudja valaki, hogy mi lehet a baja, és mi a megoldás rá? -
#7647 Van valamilyen módszer amivel könnyen meg lehet találni 1 bolygót?
Kaptam 1 küldetést(bár nem akartam) szóval hogy mentsek meg 1 bolygót és ki kéne írtanom ott pár lényt! a gond csak az hogy van rá 2percem és azt se tudom hogy hól van a bolygó!
Ja a bolygó neve "afrovs" -
#7646 köszi! Lepakóltam őket az anya bólygómra!
Amúgy az mitől van hogy amiket én alapítotam városok vagy civilizációk szóval azoknál pénzbe kerül a javítás+energia?
Ez nagy pofon szerintem! -
#7645 Nyugodtan eladhatod, jó pénzt kapsz értük. Bár szerintem nyugodtan lerakhatod őket egy bolygóra, mégis azt mondom, hogy rövid úton add el őket. A gyűjteményt az alapján számolja, hogy mit birtokolTÁL és nem azt, hogy mit birtokolSZ.
A másik kérdésre: nem viccből van a topik bannere alatt kiírva az a kis felszólítás. -
#7644 A másik kérdésem hogy hogy tudom növelni 1 bolygó T szintjét?
Légkörcsökentő növelő cucokal nem megy :S -
#7643 Hello!
Űrfázisban járok és gyüjtöm a ritka tárgyakat.
Ezeket el lehet valahogy rejteni a bólygókon?
Mert a raktáram már tele van velük de eladni nem akarom! -
#7642 hmm ma reinstallálnom kellett a sporet, mivel nagyob belassultak a betöltések, stb, meg is történt szépen a reinstall, de most nem akar elindulni :( ha elindítom átvált fekete képernyőre, aztán visszadob az asztalra :( -
#7641 Ez a jó a Spore-ban: most ismét tudtam vele játszani, és megint eljutni másik beállítottságú fajjal az űrfázisig stb. de az igazi ok hogy írok ide: nézzétek meg Slartibartfast38 űrhajóit :O egyszerűen hihetetlenül kidolgozottak :D -
#7640 Univerzum egy dobozban-ra nem tudom miért nem adja meg
A személyiségzavart úgy kapod meg ha konkrétan azt a civilizációt találod meg és teremtesz szövetséget vele, amit te csináltál végig. Tehát nem saját fajjal kell összejönni, hanem oda kell menni egy másik fajjal a galaxisban ahol mentett játékod van(ha elég közel jársz a térképen jelöli is a játék), és velük kell szövetségre lépni -
Aragorn83 #7639 A Hasdt személyiség közben sikerült :) -
Aragorn83 #7638 Tanácsot kérnék!
Hogy tudom megszerezni az "Univerzum egy dobozban" ach-ot? (Játssz minden fázisban és minden Laborral!)
Tudom, hogy kell de nem jön össze valamiért a dolog. Amikor még csak csúnyaverzióm volt akkor az első játék idején megadta, de mióta megvan az eredeti SPORE a játék nem hajlandó megadni ezt az achot. Pedig minden fázisban és minden laborban is voltam, több lénnyel is....
A másik "Személyiségzavar - Létesíts szövetséget két általad alkotott űrjáró faj között!" ach itt is megvolt a dolog. Szövetségessé tettem két általam alkotott fajt.
A harmadik pedig: "Hasadt Személyiség Teljesíts egy „alaptípus változtatása” küldetést!"" ach. Ezen dolgozok, az egyik saját fajom (ugyanaz, akiről szó van a "Személyiségzavar" kapcsán) Élet filozofájú az én általam irányitott faj pedig Harcos vagyis Erő filozofájú, és már legalább 30 küldetést teljessítettem nekik, de még mindig nem ajánlották fel a lehetőséget, hogy megtanuljam az ő filozofájukat.
Meddig kell még ezzel szenvedni? Alaptípustól függő, hogy mennyi küldetés után osztják meg velünk a titkaikat?
-
#7637 Hát a japán lineáris RPG-t nem nevezném nagyon RPG-nek, inkább akciójátéknak, fejlődéssel és loot-tal :)
Nagyjából az FPS inkább csak a nézőpont miatt. Lásd még: Might&Magic sorozat vagy az Elder Scrolls sorozat. -
Aragorn83 #7636 Érdekes egy kombó! :D
Az RPG-ket komálom, a Final Fantasy sorozat nagy kedvencem! :D -
#7635 Ehhhh... -
#7634 Nem FPS az hanem FPSRPG :S -
#7633 HKO:
MMO. vagy olyasmi. szörnyeket 'ölsz' (csak elájulnak, nem halnak meg), kveszteket csinálsz, spanolsz a guild társakkal. Még béta fázisban van.
Fallout:
Nukleáris csapás után játszódó mostmár fps. Régen izometrikus körökre osztott cucc volt. -
Aragorn83 #7632 Nyugi én nem vagyok olyan ember. Mindenkinek vannak hóbortjai (film, sorozat, könyv, zene vagy épp játék), amiket valamiért megszeretett... :)
Egyébként mit lehet ott a HKO-n csinálni?
Egyébként a Fallout 3-at sem ismerem, behoztam a honlapját és úgy tűnik valami FPS játék. A honlapján az art menünél az a kép, amin épp szétlövik a tag fejét az nagyon brutálra sikeredett. :) -
#7631 őőő...
nem kiröhögni!
Hello Kitty Online... :)
Tök jó...
Nem ömlik a vér, nem kell hentelni, békés, kellemes, aranyos.
Fallout 3 mellé épp ideális. -
Aragorn83 #7630 Mi az a HKO? Nem jövök rá...
Beírtam gugliba, de csak a Hong Kong Obeservatory-t dobta ki, amit értelmes találatnak tünt! :DD -
Aragorn83 #7629 ÉN kockulnék csak lenne időm... :(
Azért tegnap ismét sikerült egy ach-ot szereznem. :) -
#7628 Naja. Énsem.
HKO, Fallout 3... -
olcsy11 #7627 én mostanába pihentetem kicsit a játékot.. játszok vele, csak nem kockulok olyan durván.. :D -
#7626 Ó igen :D -
Aragorn83 #7625 Nem tudom, mennyire számítok én réginek, de amikor van időm akkor játszani szoktam, meg akarom szerezni az összes ach-ot amire csak képes vagyok.
Bár mostanában sajna kevés időm jut bármire is naponta 11 óra ledolgozása után... :S -
#7624 Jah...
Szemetek...
Amúgy játszik még valaki a régiek közül?
Lobster-t mostanában a fallout 3 topicban látom rendszeresen...