Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha vallási módszerekkel foglaltam, akk a csík mért katonai felé ment? egyébként gazdasági az alap beállítottsága

Carlos
Milyen nyelven?
Csak holnap lesz meg. Illetve ma. Csak késõbb...Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

hogyan kell egy fázist újrakezdeni? mert rossz helyen mentettem el a törzsi fázist, és így most mindig bukom. :S

Carlos: Lenne hozzád egy kérésem. Megtennéd, hogy leírod a 10 alaptípusnál, az Ûrfázis járulékos képességeinek (Retúrjegy,
Tõkeinjekció, Nyugtató dal, Fanatikus örjöngés stb) az ismertetõ szövegét?

Elõre is köszönöm a segítséget. 😊

Kicsikiraly
miután megvan az elsõ pár bolygód ami 30 db bíbor/rózsaszín fûszert termel úgy, hogy mind a három kolónia 120db/óra, na onnantól sokkal könnyebb az ûrfázis is 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Carlos
Naja.
Én plö nem foglalkozom a támadásokkal. Vigyék a fûszert. Van 20 másik bolygó amin ott rohad meg a tárolóban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

nemesadam
Na ja ez az ûrkorszak achillesus sarka (hú de magasröptû fogalmazás túl sokszor láttam a rómat 😄) állandóan ide oda kell rohangálni itt egy ökokatasztrófa máshol meg a grox támad vagy egy más nép aztán a fûszereket is nekünk kell állandóan szállítgatni szal igazából alig marad idõd játszani, de késöbb vehetsz majd a bolygóidra autómata védelmi rendszert jó drágán és én egyel nem sokra mentem eddig meg elvileg az ökokatasztófák ellen is van valami kütyü, de a fûszerek akkor sem hoznak pénz meguktól max rakhatsz tárolókat és ritkábban kell öszeszedned õket.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Carlos
Védelem, kiegyezés az ellenségekkel.
Ha kalózok támadnak, az a leszarni kategóriába tartozik.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az ûrkorszakkal kapcsolatban. Ez a rész tetszik egyébbként a legjobban, de sajnos nem tudom a megoldást arra, hogyan védjem meg az anyabolygómat annélkül, hogy folyton vissza kellene rohangálnom.
Mire egy küldetésbe belemerülök akkorra haza kell rohannom.
Nohab
A galaxis közepébe jutást tekintem a játék végének, amit nem egy perc elérni.
A Romulan-Neutral Zone külön poén az Edge of Federation Sector 001-gyel együtt. Trek rlz. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Ez tényleg aranyos. 😊

Carlos
Ez aranyos. Lentrõl felfelé kell nézni (humoros/aranyos topikból):

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De. csak KIBEBA***TTUL macerás és necces. És sok idõbe tellik, mire "elfelejtik" hogy szénnélõttél pár bolygójukat meg hajójukat.
(én lelõttem véletlenül egy gépét, kaptam -10 pontot, kábé 2-3 óra játék múlva már "csak" -4 volt)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkó tanujjá meg!
Ebben a világban azért nem árt ha alapszinten tudsz. Márcsak a pc miatt is. Aztán késõbb úgyis kell az egyetemre. Miért ne kezd el korábban?

Þór vígi þessi rúnar

Ez csak azért lenne vicces, mert ugye egymillió kolóniával rendelkezik, ami annyira nem poén, ha mire újjászervezem magam, megint ugyanannyi kolóniája van, mint elõtte. 😊 Na mind1, majd megnézem. Amúgy ha már egyszer harcban állok velük, nem tudok békét kötni ugye?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Carlos
Ódd meg! (Meglehet)

Þór vígi þessi rúnar

atila4
jó de mindig két oldalra tesz kereket:S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

atila4
nem tudok angolul 😞😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Carlos
thx

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
OMFG.

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
használd a képzelõerõd és a kreativitásod.

DFTBA ಠ_ಠ

atila4
Magyarul <#vigyor4>?

Carlos
Use or Imagination and your Creativity.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Állítólag valaki már látott ilyet.
Se megerõsíteni, se cáfolni nemtom. Ezt egy külföldi fórumon olvastam.

Þór vígi þessi rúnar

A Grox vajon újjáépíti a lezúzott kolóniáit?😄

atila4
hogy kell csak egy kereket feltenni a járgányra? motort szeretnék csinálni

Teljesen jogos a kérdés. Itt egy javított változat: SporeLauncher v2 Itt egy Virustotal scan: Virustotal, ahol 2 vírusirtó valóban vírust jelez, de a nevesebb irtók nem találtak vírust. Ha még mindig nem hisztek nekem, feltölthetem a source-ot ha valaki át akarná nézni.
Lobsterman
Sporepedia->eredményeim

dronkZero
Köszi! Az achievementekre gondoltam, az ûrfázis medáljait megtaláltam.

És meg tudom nézni, hogy mi van meg? 😊 Az elsõ próbajátékommal is begyûjtöttem párat, azt sem tudom mik voltak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A medálok többsége új felszerelést tesz elérhetõvé, illetve több medál eredménye együttesen adhat egy továbbit, illetve segíti a "státuszmedál" fejlõdését, az pedig idõvel több szövetséges hajó felvételét engedi a flottádba. De a játékban is meg lehet nézni, hogy tételesen melyik mire jó.

Az achievementek esetében a lényeg csupán annak elérése, amolyan mini(mellék)küldetésnek fogható fel.
dronkZero
Mire jók a medálok, achievementek, vagy mi a tökömnek nevezi? Hol lehet megnézni, hogy mik vannak? És csinálnak valamit, vagy csak a lelkemnek tesz jót, hogy "ez is megvan"?

Most öltem gigászt lényfázisban, meg repültem 200 métert...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ez a cucc csak a program filesból akar tallózni.. és ha én nem oda telepítettem a játékot?

lehet, h valami baj van vele, de most egy rewindowssal több vagy kevesebb.. nem számít, úh kipróbálom 😄

Carlos
miért van olyan érzésem, hogy senki sem fog ebben a mondatban bízni?

Þór vígi þessi rúnar

Azoknak AKIKNEK MÛKÖDÖTT a GraphicCache.package fájl törlése, összedobtam egy programot, amivel ha indítod a Spore-t minden indítás elõtt automatikusan törli a fájlt... Remélem valakinek azért segít: SporeLauncher NÉHÁNY VÍRUSIRTÓ VÍRUST JELEZHET, DE NEM AZ! Amiatt a program miatt van amiben írtam, mivel ebben a programban sok mai vírust írnak, de ebbe nincs😉
Carlos
Ha van CC accod, akkor azzal lépj be, mert akkor megmaradnak a lényeid, amikkel összefuthatsz. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nem olvastam az aprobetus részt 😊

C:\Program Files\InstallShield Installation Information

innen is torolnom kellett.
csak ugye elsore nem sikerult, probaltam mas megoldasok utan nézni. most, hogy masodszor nyalaztam végig, már eszrevettem, szemem nem szurta csak ki 😊
Egyenlore telepul, de valszeg ugyenez lesz

Carlos
np. mi volt a baj?
Csakhogy más is olkulhasson...

Majd add meg a SPORE nick-edet, hogy felvehesselek buddy list-be.

Þór vígi þessi rúnar

Értem.
Közben megoldodott, egyvalamit nagyon elnéztem, ugye, a figyelmetlenségem.
És bocsi

Carlos
Asszem olcsy-nak volt hasonló gondja. Majd õ reagál, mert nekem nem volt gondom.
Uninstall CC és EA downloader.
Megvettem, install Spore, Install EA szar és ment.
Nálam ez volt.

Þór vígi þessi rúnar

Hello.

Visszaolvastam. megnéztem faq ot.
de nem talaltam megoldast a problemamra, ami az, hogy nemtom feltenni, mert nem tudom letorolni lénylabort..
REgedites modszer nem segit, talán mert mar idegembe toroltem jobbgombbal a jatekot, lomtarban sincs.
Ha valaki tud vmi megoldast az legyenszives segitsen!
delben vettem emg azota itt szenvedek =/

szabod
Ezt én is tudtam, csak az volt a gondom, hogy nem volt elég pénzem a békekötésre és a hajóm sem volt elég erõs egy háborúhoz. Azóta már megoldódott ez probléma, és az a nép már szövetségesem is.

Mente et Malleo

Lobsterman
Hmm érdekes h múlt héten szedtem le a gépemrõl az xfire-t, de a profilomban egy szót nem említ a spore-ról :S

Lobsterman
Azért várható volt hogy egy hónap alatt lecsökken az érdeklõdés. Én most per pill jegeltetem egy-két hétig, aztán újra belevágok.

Amúgy meg ebben a mezõnyben nincs mit szégyenkezni. Sõt.

A Top 25ben 2 kivétellel(Spore és GTA:SA) MMORPG-k vagy online játszott gamek(tactical shooterek hada, Diablo2 meg a Warcraft3) szerepelnek. Crysis Warhead-et kiadták vagy 3 hete, már csak 32. helyen áll fele ekkora számmal.

Ha lenne online játékra lehetõség...

Carlos
Játékban eltöltött idõmennyiség azok között akik XFire-t használnak.
Reprezentativ jellegû (gyönyörûen látszanak a hétvégék, de folyamatosan csökken), érdekes:

És a link

Þór vígi þessi rúnar

Nekem is tele van leállós bugokkal a játék... érdekes módok, csak az ûrfázis. a save-mtöl nem akarok megválni, úgyhogy inkább percenként ctrl+s xd

Tényleg, csak már a én is elvesztem a sok siránkozást olvasva. (Bár ki nem állhatom a másolásvédelmeket, és ez a rendszer sem tetszik, sokaknak sikerült ezt túlzásba vinni.)
Majd egy hónapja probléma nélkül fut a játék. Erre most csinál egy ilyet... pff Nem értem mitõl jöhetett elõ...

Pedig eddig milyen büszke voltam, hogy nálam aztán semmi probléma nincs. Mindegy terraformálok simán abban több poén van, csak ez olyan jól nézett ki... :S

Carlos
Szar a játék? 😊
Ha fixen elõjön, lehet, hogy el kéne gondolkodni azon, hogy elküldöd a save game-et a fejlesztõknek, hogy debug-olják ki.

Þór vígi þessi rúnar