8545
Spore
  • kabel15
  • REPS0L
  • HarryProf
    Na még mindig nem tudok játszani, de ma már írtam az EA supportnak, kíváncsi vagyok válaszolnak-e, mert legutóbb megfeledkeztek róla. De ha ez sem jön be, akkor felhívom a telefonos supportot, gondolom ott csak nem csapják le a telefont... :D
    Egyébként van egy eladó bontatlan Spore-m, 10.000 Ft, és ajándék Spore füzet mellé. (az EA Spore pályázatán nyertem anno, de amikor kiderült, akkor már megvettem a játékot)
  • kabel15
    Ja értem!
    Én azt hittem hogy megkapom azonnal (gondoltam jó sok pénzt lehetne vele megspórolni)
    Amúgy arra van valami módszer hogyha megtámadnak egy bolygómat és zúzák a várost akkor az regenerálódjon ha vége a támadásnak? Csak mert ha megtámadnak utána egy csomó idő elmegy azzal hogy újra építem a házakat a lövegtornyokat STB!
  • Lobsterman
    A tökeinjekció csak azonnal megvásárolhatóvá teszi a bolygót, nem adja neked azonnal. Meg is kell venni utána.
  • kabel15
    Az mitől van hogy ha rányomom 1 bolygóra a TŐKEINJEKCIÓT (Olyan rendszerek azonnali átvétele amelyekel kereskedelmi útvonalad van)
    Akkor megjelenik 1 léghajó tesz pár kőrt eltünik és enyi!
    Szóval nem lesz az enyém a bolygó
  • Zóanagyvarázsló
    Attól függ, hol veszi az ember, a netkorszakban kissé már tágabbak a lehetőségek. Én ázsiai GE-t vettem, 10k alatt kijött postaköltséggel együtt. Ez is tud mindenféle nyelven (maygarul is), a matériák pedig angol nyelvűek, csak a National Geographic DVD nem jár hozzá.

Idehaza az EA valóban elszállt áron kínálja a játékait, a játékaikat érdemes máshonnan beszerezni.
  • kabel15
    Igazad van tényleg sok!
    Bár ha azt veszed hogy mondjuk egy undercover 12.000ft és játszól vele 10órát ezzel pedig több hónapon keresztül elvagy!
  • JackSparrow88
    pl. nfsuc, fifa 09, mercenaries 2, csak néhány amiket biztos jóval kevesebbért kéne adni. Ja és bocs am meg 13 rugóba kerül a spore, most ugrorr be, szal az meg már végképp sok egy átlag embernek.
  • JackSparrow88
    Hát nem akarok kötekedni, de akármennyire is jó ez a game, 12 rugót akkor sem ér sztem. Persze te tudod. Igaz a mostanában kijött játékok egyike se naon éri meg a pénzét, főleg ha már 10-12 ezer FT körül van...
  • kabel15
    Köszönöm a választ!

Itt 1 kép a játékomról a további hitetlenkedések elkerülése véget!
  • Lobsterman
    Ne is foglalkozz vele. Rosszak akik rosszra gondolnak :)
  • Carlos
    Nem.
    A patch globálisan változtatja az ai viselkedését, mivel az Exe-ben van amit a patch lecserél.
  • kabel15
    Amúgy az lehet a gond hogy azon a bolygón a játékot még az 1.0.2 nél kezdtem és lehet hogy azért támadnak ilyen intenzíven?
  • kabel15
    Mindenki ezzel jön!
    EREDETI VAN!!!
    Kezdtem 1 növényevőt és azon a bolygón ahól voltam az egyik teremtményem vólt a gigász!
  • Aragorn83
    Lényeid lényednek farkasa. :)

Csúnya verziód van? Akkor valószínűleg azért...
  • kabel15
    Ez de nagy hülyeség! Az általam teremtett lények esznek meg!
  • Carlos
    Nehézségi szint és patch függő. De igen.
  • Carlos
    Ehhh...ez azért szánalmas.
    Nemtom hogy gondolta ezt a Maxis.
    Saját magát járatja le. Inkább kussoltak volna még fél évig és kidobhattak volna egy normális kieget és ahhoz hozzácsaptak volna egy flora editort meg ezeket az alkatrészeket és egy bocsánatkérést, amiért fos a játék (najó nem fos, de csalódás).
  • Lobsterman
    Na, felraktam a kieg "demóját". Tapasztalatok:
    Ennyi cuccért 4k forintot kiadni nevetséges. Egy ezrest nem ér meg.
    Amúgy fel lehet rakni, nem hőbörög a játék, de feltölteni olyan lényeket nem lehet amiben kieges alkatrészek vannak(minden mást enged), de helyi használatra megfelel.
    Amúgy nevetséges hogy képesek ezt pénzért adni. Nagyon szép és jó ez a 60 új alkatrész meg minden, de ha jobban megnézi valaki, ez lényegesen kevesebb mint ami a CC demójában volt. A játékra meg semmi hatással nincs amit ezzel a csomaggal adnak.
  • Flocky
    Hol lehet megnézni hogy hányas patch van éppen fent?
  • kabel15
    ok THX!
    Amúgy ha ilyen hitéritő leszek vagy mi akkor is enyire fognak támadni?
  • Carlos
    Ja.
    Vagy ha szofisztikáltabbat szeretnél, akkor Rip válasza.
  • kabel15
    Ez akar lenni a válasz?
  • Carlos
    Igen. De már leírtuk.
  • kabel15
    Rendben jó nektek! Szóval van valami tanács amivel meg tudom akadájozni hogy cseszegesenek az UFO-k vagy sem?
  • Carlos

Nekem a megjelenés napja előtt egy nappal már achievment-jeim voltak!
  • Kicsikiraly
    csak az az igazi sporeos aki a megjelenés napján vett GE-t
  • kabel15
    nekem most a 1.0.3.0000 PATCH em van most szedtem le!
    Lehet hogy már az is csökkentette de nekem később lett meg a játék és mikór felraktam már rögtön le is tudtam szedni az 1.0.2 patch et!
    Szóval nem kell röktön a tórkomnak esni!
  • Rip
    Már a legelső patch lecsökkentette a támadásokat az űrfázis elején (pedig még az is játszható volt, bár kicsit idegesítő).
  • kabel15
    Rosszul gondolod!
  • Carlos
    Szerintem igen.
  • kabel15
    Na ezt nem mondod komolyan!
    Szerinted nekem tört változatom van?
  • Carlos
    Eredeti játék és patch irányába.
  • kabel15
    Milyen irányba kell ahoz fejlődnöm hogy ne cseszegesenek folyton támadásokal? Mert most is 3bolygómat támadják egyfojtában!
    Úgy terveztem hogy majd bizniszelek eladom a fűszert majd abbol veszek bolygókat és stb! Ehez képest mikór már kezdene bejönni a bizni elkezdet nőni a területem folyamatosan támadnak
  • kabel15
    Amúgy a lövegtornyok használnak valamit?
    Mert körbe raktam vele a városomat és mégsem lőtték az ellenfelet miközben az loptam a fűszeremet!
  • Lobsterman
    Nekem nem volt DVDm xD
  • Carlos
    Nem estem hanyatt az új végtagoktól.
    Esetleg, ha nem csak a külsőre mennének rá, hanem arra is, hogy az új lábak befolyásolnak egy-két dolgot, akkor több értelme lenne.
  • Carlos
    Köszönöm!
    Én még nem szedtem le, de amikor kellett a hely, akkor majdnem. De inkább DVD-t írtam. :)
  • Lobsterman
    Még nem. Most rakom újra a játékot. A kiegre rákerestem most, de úgy néz ki még nincs fent. Szóval majd ha lesz vele tapasztalatom szólok :)