8545
Spore
-
Aragorn83 #7743 például? Milyen hasznos módosításokat lehet vele csináni? -
#7742 Kicsit utánna olvastam a linken. Package fájlokba lehet turkálni vele illetve újakat csinállni amit beis tölt a játék. -
#7741 gondolom package fájlokat lehet kicsomagolni vele meg áttirogatni. -
Aragorn83 #7740 Bocs!
Mégegyszer: Spore Modding Tool -
Aragorn83 #7739 Srácok ez mi?
Spore Modding Tool -
#7738 jézusom :O az egy dolog h FAQ-t nem olvasol, de ha már eredetid van, a kézikönyvet elolvashatnád legalább :O űrfázisból nem lehet továbbfejlődni, ott a gomb egy timeline, ahol jelzi h miket csináltál. -
#7737 Az űrfázisban mikor végig ér az a zöld csík akkor van ott még 1 kék gomb amivel a fázisok között lehetett fejlődni! Szóval ha az űrfázisnál rákattintok mi történik? Csak mert nem szeretnék elhamarkodottan fejlődni. -
#7736 keresgess, nekem mindíg vannak ügyfeleim akik 60k fölött veszik, bíbort és rózsaszínt is. -
#7735 Ti a BÍBOR fűszert menyiért adjátok? mert nekem mindenhól csak 1800 körül akarnak adni érte!
A rózsaszint meg 50.000 tudom adni!
-
#7734 Akinek megvan küldje át valahogy -
#7733 PC-s sporeba ez a jó, hogy nehéz elakadni, bármilyen lényt csinálsz el lehet vinni a végére :D -
#7732 de szánalmas... -
olcsy11 #7731 nekem megvan... bár nem sokat ér.. olyasmi mint a sejtfázis, de a 7es pályán elakadtam, mert szar állásba kerültem oda, új játékot meg csak a játék újratelepítésével leeht kezdeni... -.-' -
#7730 Amúgy megvan valakinek a játék telefonra?
-
#7729 Remélem ez nem úgy lesz mint a SIMS2 hogy 2havonta dobják ki az új KIEG eket! Nincs rá pénzem hogy mindegyiket megvegyem
-
#7728 No kipróbáltam a csúnya verzióját a kiegnek. Érdekes.
Vannak benne jópofaságok, talán majd ha lemegy az ára meg is veszem.
De most 4K-t elkérni ezért elég rablás szerintem. -
#7727 nekem mákomra egyszer a kezdőcsillagomnál volt egy rózsaszín fűszeres bolygó :D (igaz, kék volt, de később meg lehet oldani energiás terraformáló cuccokkal :D) -
#7726 Ezért érdemes csak lila/rózsaszín/kék/zöld bolygókra ráállni. -
#7725 Hát így a kisebb értékű fűszereknél elég bosszantó mert nem lehet sokat keresni vele! De ha majd értékesebb fűszerrel fogok kereskedni akkor talán nem lesz akkora gond! -
Aragorn83 #7724 Nehogy túl hamar meggazdagodj! :D Egyébként én sem értek egyet ezekkel a limitekkel. A másik, amit utálok, hogy max csak 99.999.999 Spóradollárt gyüjthetsz össze... pff! -
Aragorn83 #7723 összesen 4 űrhajó kísérhet, de sok hasznát nem veszi az ember... illetve a lény! :D -
#7722 És max csak 3+ hajó jöhet velem? -
#7721 Az a limit.
Szerintem is fasság, ez van. -
#7720 Sikerült békét kötnöm ellenségeimmel!
Amúgy az mitől van hogy csak 99fűszer fér a hajómba?
Van még 5-6 üres SLOT de mégsem tudok többet berakni 1 fajtábol! -
Aragorn83 #7719 Mármint a sokat kevésnek értettem, csak elírtam. :D
30 perc alatt háromszor is körbejárok 15 bolygómat és összegyüjtöm a fűszereket rajtuk, eladom és máris van pénzem. :) -
#7718 Úgy meg pláne nem sok ha van 1-2 ellensége, amit ha jól olvastam van :) -
Aragorn83 #7717 Most olvasom. 30 perc az miért sok? Nem is értelek... -
#7716 30 percenként! Az luxus! :D
A patch előtt nekem 2-3 percenként jött a támadás, és nem ám egy, hanem minimum 2-3! :) -
Aragorn83 #7715 Csinálj nekik küldetéseket, akkor javulni fog a viszonyotok... -
#7714 Kereskedj fűszerrel. Ez a lényege! -
#7713 Na egyre jobb mostmár a kincseimet is lopják!
Próbálok békében élni de nem akarnak szövetséget kötni
Pénzem meg alig van mert a folyamatos védekezések miatt be kellet szereznem jó fegyvereket azok meg elvitték a pénzt! -
#7712 Egyetértek. Énis igy vagyok ezzel. -
Aragorn83 #7711 Törekedj a körülötted lévő fajokkal legalább a semleges viszony elérésére, ha háborúba keveredsz is nem kezdj bele egyszerre csak egybe... Ez után már nem lehet gond... -
#7710 Hmm hát nemtudom én amióta felraktam az első patchet tök nyugis lett az űrfázis. Mondjuk patch előtt se volt annyira zavaró csak az amikor 3 risztást kaptam egyszerre. -
#7709 Ez nagyon lol.
Juteszembe: Dö pókmalac -
#7708 mondjuk közvetlenül melletem van a támadó bolygó lehet az a gond? -
#7707 De elég idegesítő mert régóta keresek olyan játékot amiben lehet jól kereskedni és itt még rádásul fajokat és bolygókat is lehet teremteni szóval számomra tökéletes! De ezek a támadások elrontják a hangulatot! Jó 2-3 óránként beleférne 1 támadás de engem 30percenként támadnak!
De akkor milyen idegesítő lesz majd mikor már a rendszer közepe felé jársz és akkor kapsz 1 üzenetett hogy megtámadták a világ végén lévő bolygód!
Lenne még 1 kérdésem!
Szereztem 1 MINI boldogság sugarat! Azt írja hogy javítja a kapcsolatomat 1 fajal na én elutaztam 1 olyan bolygóra ahól vörös smile vólt a hangulat! Elkezdtem nekik nyomni de semmi nem történt! Vagy rosszul csináltam vagy ez nem arra való? -
Aragorn83 #7706 Az ujjaim alól vetted ki az írni valót, épp ezt akartam én is mondani. Nem tudom ki hogy van vele, de én már a játék elején se zavartattam magam a támadások miatt. A kalózok, de még a groxos se zavarnak túl sok vizet és még a patchek előtt se voltam sűrű tűmadásnak kitéve. Most jászottam végig (10-es mestermedálig) nehéz szinten és egyáltan nem támadtak sűrűn, igaz már az összes patch fenn van.
De mondom nem kell nagyon foglalkozni ilyenekkel én is csak akkor megyek adott csillagrendszerbe, ha épp arrafelé van dolgom... -
#7705 érdekes hogy mindenki a támadások miatt nyavalyog :O én még első patch előtt is simán tudtam űrfázisban játszani, nem olyan hű de megerőltető elmenni egy ökoszisztéma összeomlást vagy kalóztámadást visszaverni, és még csak nem is azonnal kell menni, egy picit várni azért lehet.
(nem csúnya verzióm van, szép GE :D) -
#7704 Amúgy ez a támadgatás meddig lesz így? csak mert elég zavaró hogy kereskedelmi út közben mehetek harcolni!
A másik meg hogy leteszem a lövegtornyokat de nem sokat használnak rádásul midig rakhatom újra őket