Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemesadam
Végülis lehet apropó föld: a mi naprendszerünket is véletlenszerûen helyezi el a game vagy lehet valahonnan tudni merre találom?

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Lobsterman
Eszükbe jutott hogy achievementet kapj ha elpusztítod a Földet szóval nem értem ez miért ne jutna az eszükbe :S

hen-tes
Miért? Õk más bolygóról származnak?

Amúgy meg ha lenne ilyen, már biztosan kiderült volna.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nemesadam
Egyszer már dobtam le monolitot egy civilizált bolygóra kiírta hogy majd késöbb jöjjek visza, csak a galaxis meghódítása mellet még nem volt idõm viszanézni. Amugy meg nem hiszem hogy A maxisnál bárkinek is ilyen eszébe jutna.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

szabod
Próbálkozott már valaki azzal hogy monolitot dob a Földre? Gondolom egy random fajt emel föl, de nagy poén lenne ha ember lenne az (és kapnál egy rejtett achievementet, hogy "az emberiség felemelõje" vagy valami hasnolót)

Mente et Malleo

Lobsterman
#7274 és #7288-at nézd meg.

10 féle alaptípus van.

A FAQ-ban olvashatsz róluk, illetve hogy milyen különleges képességet ad az adott típus...

dronkZero
Találok arról valami infót, hogy milyen "kombók" vannak ûrfázisra?

Véletlenül összeraktam (piros piros kék kék) egy "tudós" népet, az eléggé kemény, az extrája elpusztítja a civilizációt a bolygóról, tiszta Halálcsillag fíling.... 😊 Gyorsan építettem is egy csillagrombolót ûrhajónak... 😛

Ismerem még a végig kék kereskedõt, meg a végig piros kalózhívót, mik vannak még? A végig zöldet már nincs erõm befejezni, pláne nem merek belegondolni se, hányféle kombináció van... (81, egyébként)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lobsterman
Ja. Saját cucc. Tudom van fent egy csomó a sporepedián, de akartam egy olyat ami úgy áll mintha a kezemben lenne 😄

Lobster: Ez a te NES Controllered? Szerintem jó lett! 😄D

ez most mi is tulajdonképpen? 😄

Lobsterman
Sajnos a gombok és a felirat elcsúsztak, de újra nem csinálom, mert 2 réteget kell egymásra igazítani, azt viszont ha megbuzerálom csúszik minden más is.

Király... <#vigyor3>

Lobsterman

😄

Hát csak azt írták a beharangozóban, hogy jön a Spore, minden online játéknak vége 😊

Carlos
Miért borítja?
Szerintem nem nagyon.

Þór vígi þessi rúnar

Aha, Értem!
Hát akkor nem nagyon értem, hogy mitõl borítja az online játékok piacát, vagy akár csak a WOW-ot?

Köszönöm a választ

Carlos
Arról szól a dolog, hogy mondjuk én csinálok egy lényt, vagy mondjuk aragorn. Mi feltöltjük a sporepedia-ba.
Ezután, te ezeket letöltheted (ajánlott csak a haveroktól tölteni, ez beállítható) a játékodba és találkozhatsz velük az egyes fázisokban (jellemzõen lény-törzs-ûr fázisban). Nagyjából csak ettõl jobb az eredeti játékosoknak. Sajnos.
Tehát, ha nektek nem fontos, hogy az én lényeimmel, vagy bárki máséval találkozz és harcolj vagy épp szocializálódj, akkor nem érdemes megvenni.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Elõre is bocs az ostoba kérdésért!
A 10 éves lányom nyaggat az eredeti játékért.
Igazából, nem látom, hogy az online játék miben több mint a normál.
Annyi, hogy megismerhetem, megnézhetem más emberek alkotásait?
Igaz még csak a törzsi fázisban van, lehet, hogy azért rossz a kérdés?

Köszönöm elõre is.

Mondjuk a hivatalos oldal fórumján. 😊

ozzz
Olvasgattam errõl a tavasszal várható kiegészítõrõl. Hát ez megint csak nehezebbé és összetettebbé teszi az amúgy is igen esemény dús ûrfázist. A helyett, hogy nagyobb látó szögbõl nézhetnénk és jobban eligazodhatnánk rajta, még inkább bele fogunk kavarodni a sok teendõbe ezzel a lesugárzom magam a bolygóra dologgal az tuti.
Pedig logikus lenne, hogy a hajó kapitánysága kinövése után flotta irányító, esetleg uralkodóként folytathatnánk a játékot.

Szerintetek milyen fórumon lehetne ezt megemlíteni olyanoknak akik a felhasználók véleményeit figyelgetik? Hátha mások is egyet értenének ezzel az új fázis bevezetéssel.

hát... nem tudom mért pont ürfázisos kieget csinálnak.. jó.. az a vége, meg az tart el a végtelenségig, de akk is a játékosoknak az korábbi fázisok rövidségével volt bajuk, mért nem azt bövitik 😄 am se szeretem az ürfázist, emrt széjjel bugolt 😄

Lobsterman
Ó ezzel tisztában voltam. Nem gondoltam volna hogy mindjárt cuccossal kezdenek de jajj. Azt is tudtam hogy nem fogom mindet megvenni csak az értelmeseket, amik adnak is valamit a játékélményhez.

De srácok most komolyan, a Sims 2 óta nyilvánvaló volt, hogy ez lesz...

A TS2 esetében bevált szóval biztos voltam, hogy a SPORE esetében is ez lesz. Szóval idén lesz egy "cuccos" minikieg. majd pedig jövõre két kieg és újabb 2-3 "cuccos" 😊

Lobsterman
Én lewarezolom az elsõt, az ûrfázisos dolog meg ha jó lesz akkor meg lesz véve 😊
Ahelyett, h ingyen adnák a részeket mondjuk sporepedián keresztül, és az értelmes kiegészítõket árulnák pénzért. De hát a pénz nagy úr :S

Carlos
Ezeket a part pack-eket viszont nem értem. Minek? Kinem szarik arra, hogy lesz 100 új arc, amikor semmi játékmenetbeli szerepe nincs?
Mert mégha lenne (ronda: nehezebben barátkozik, szép: damage malus, 2 lába van, gyorsan fut, gyorsan fárad, 10 lába van: lassab, de nem fárad).
1000+1 ötlet lehetne amivel improve-olni lehetne, de nem...

Þór vígi þessi rúnar

Van egy fél évük, hogy valami jót dobjanak össze 😊

Carlos
Vegyes érzelem.
Testrészeket leszarom. Viszont a kibõvített, fejlesztett ûrfázis érdekes lehet, de erõs fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
talált!

Þór vígi þessi rúnar

eddig azt hittem stratégiát értem... de itt a lény fázison sem tudok tuljutni...

nem értem a többi fajnak van a fészkébe vagy 20 mob nekem 2 db... mert mindig halok ahogy kilépek..

aztán ha netán a sajût fajtûmbol összejönne 2 db magam mellé a falkáb , instant ott terem egy giga mob és megöl miket. addig sehol sincs , persze.

szóval mi a trük ? mert fejlesztem a elbüvölést meg a támadó képességeket is egyszerre... gondolom az egyik vonalat kellene csak es akkor lenne a jó a lényem ugye ?
Carlos
nm

Þór vígi þessi rúnar

zvaragabor
Jah, és köszi szépen. 😉

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Jó tudom hogy ea kiadta, nem õ a fejlesztõgárda, de most nem túrtam fel a wikit, elvégre így is értitek, hogy mit akartam. 😛

Chaos Anno Domini

Carlos
Flow és nem az ea csinálta a játékot.
Ezen felül nem koppintották, hanem a flow fejlesztõjét felvették a Maxis-ba.
Jó lenne tisztában lenni a fogalmakkal!

Þór vígi þessi rúnar

zvaragabor
Üdv. Sg-s haver említette, hogy van egy hasonló játék, mint a Spore sejt fázisa, tehát csak arról szól. Elvleg arról "koppintották" EA-ék. Tudnátok segíteni, hogy melyik játék az?

Chaos Anno Domini

Faterx
Will I be able to play offline?

Yes, you’ll be able to play Spore offline.

(Official EA-UK-ról) és hol van hivatalosan ez a 10 nap?
Feltelepítás után tényleg lehet offline játszani, de 10 naponta tényleg szüksége van netre, különben letiltja magát a játék. Úgylátszik, hogy mostmár csak netkapcsolattal tudsz játszani...

Pár órája írtam, hogy tudok offline játszani, tegnap is tudtam és ma is. Az enyém is original....

Faterx
1, Nem értetlenkednék ha eddig sem tudtam volna off. játszani, de megvétel után kb 2 hétig tudtam.
2, A liszencben az van, hogy elsõ fellépéskor regelni kell, utána lehet akár net nélkül használni.
2/b Akkor pedig hadd döntsem el én hogy hogyan akarom használni.
Venom
Nekem pedig angedi a HL2-õt. Mondjuk lehet azért mert steames van. Bár ott a boltban megvettet is hozzá lehet adni Steam accounthoz és onnantól már bármikor letölthetõ.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Most néztem meg nekemis ezt irta ki és tudtam offline játszani.

Kicsikiraly
bal alul vannak ilyen szûrõk, ott van hogy küldetés szûrõ, az megmutatja nagyjából merre van a bolygó (mellesleg kaptál egy csillagrendszer nevet is, az alapján könnyebben megtalálod) és hiába írod ide hogy Kökénia, randomly generated nevek vannak (találkoztam ugyan már két ugyanolyan bolygónévvel két különbözõ játékban, de még csak ugyanúgy sem néztek ki)

DFTBA &#3232;_&#3232;

hát ja.. origivel nincs offline játékra lehetöség... :S

Venom
Azért ez kicsit gáz hogy nincs offline játékra lehetõség. Namost ha nincs netem egy ideig mert szerelnek valamit akkor unatkozzak? 😄
Na mindegy. Ez szószerint egy újabb értelmetlen dolog mert kilehet kerülni -_-

Carlos
Keresd tovább.

Þór vígi þessi rúnar

Hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Spore-ban az ûrfázisban kaptam egy olyan küldetést amit nem lehet kitörölni. Az a küldetés, hogy jussak el Kökénia bolygóra és ott lõjem le a fertõzött lényeket. De nem találom a bolygót és nem mutatja semmi sem, hogy merre van.

Lobsterman
Ez egy jó ötlet hogy ha már van elég sok kolóniád, új fázis indulna. Jelenlegi állapotában nem biztos h mindent meg tudnak oldani, amit a játékosok nem szeretnek az ûrfázisban de ha új fázis lenne, ott meg lehetne csinálni az ilyeneket hogy armada, meg kevesebb személyes mászkálás.

ozzz
Nagyon jó ez a játék, biztosan lesz folytatása és kiegek.
Viszont szerintem kihagytak belõle egy utolsó fázist, amikor birodalom irányítóként játszhatnánk.
Mert ugye egy több ezer csillagrendszeres galaxist nem lehet egy hajóval feltérképezni és kolonizálni, közben meg a birodalom és a szövetségesek dolgait intézni vele, a harcokról már nem is beszélve.
Megcsinálhatnák úgy ahogyan a város irányító idõszakot is, hogy egész népedet irányítod, mint egy ûrstratégiában csak kicsit egyszerûbben (hajók gyártása, bolygók beépítése...).

Egyébként nekem még egyszer sem volt vele semmi bugos vagy fagyós problémám, patch rajta van és rendesen mükszik. Pedig...

mert csak 10 naponta nézi, h van-e neted...