8545
Spore
  • Carlos
    Addig nézz szét itt: Sporium
  • ThornThomas
    Ok elöre is kösz Carlos

addig holnap össze szedem a gondolataimat.

aztán ha minden jól megy még továbbít hatom a Megváltó Igét

Kösszönöm.

Dreadnoth
  • ThornThomas
    Helló

Alkalmatlan ... járt közületek valaki http://www.worldofspore.hu/forums/ - ezen ?
    mert ez alkalmatlan a legjobban a hibák , problémák megoldására .
    Be írsz valamít nekik , aztán talán írnakrá valami egyszerütt és utána ...

Csend

Dreadnoth
  • Carlos
    ÉS HÉTFŐN IRJ IDE EGY OLYAN 10 KÖRÜL, HOGY NE FELEJTSEM EL!!!!!!!!
  • Carlos
    Ok.
    Akkor hétfőn felhívom a supportot. Hátha.
    Csak akkor légyszi írd le pontosan, hogy mi történik pontosan!
    Felrakod az eredeti spore-t, mit teszel, ilyesmik. Mi a hibajelenség, kiir-e valamit, szóval egy nagyon részletes leírást a hibajelenségről.
  • Aragorn83
    Nagyon szívesen! :)
  • Lobsterman
    Kösz. Erre nem gondoltam volna pedig de egyszerű :D
  • Aragorn83
    Ebből a mappából: C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Data\Locale\en-us NameGeneration.packege átmásolod a hu-hu-s mappába.
  • Aragorn83
    Szerintem a magyar EA fórum oldal nem épp a legalkalmasabb erre...

Vagy hívd fel őket vagy írj nekik egy mail-t...
  • ThornThomas
    Üdv Carlos

rámentem a http://eusupport.ea.com oldalra és a http://forums.electronicarts.hu oldalon forumban be írtam problémámat , jó lenne ha te is rámnnél megnézni ezt az oldal , mivel sokan küzködünk ugyanazzal a hibával , és ha tényleg jóban vagy az EA vel , akkor a lelki társaim nevében is kérem kommunikálj velük erröl a 2.javítócsomag hibárol .

Köszönettel Dreadnoth
  • Lobsterman
    Hogy lehet csak a névgenerátort átállítani?
  • Aragorn83
    Ez nagy! :DDD

Ne mennyé' oda Carlos, mert még jól lebasznak! :DD

Egyébként az ilyen idióta névgenerációk miatt átváltottam a névegenerátoromat angol nyelvűre... :)

• Carlos
    Kézikönyvben ottvan a telefonszám.
  • ThornThomas
    nincs is ilyen oldal http://termektamogatas.electronicarts.hu/
  • Carlos
    Ha a magyarországi supportot hívod fel, akkor oda nem kell az angol. :D
  • ThornThomas
    A Patch 33% nál szokot lefagyni , vagy 50% nál.
    Egyébként másoknál , példáulnálad nem fordult elö ilyen eset ?
    Türelmesen végig szoktam várni , általában 45 perc után indítom ujra a gépoet addíg 33% ill. 50% áll .Már töbször probálkoztam minimum 15 ször .
    Remélem az EA Support nál van magyar diszpécser mert csak felhasználoi szinten tudok angolul.
  • Rip
    Haha! :D
    Azért a Ríszeg is jó :)
  • Carlos
    Hogy mit csinál velem a második bolygó?
  • Carlos
    Mikor áll be a patch telepítésekor?
    Nálam nagyon sokáig vacakol vele (10 perc). Lehet, hogy csak várnod kellene?
    Olyankor indítsd el a patch telepítését, amikor valami dolgod van (elmenni boltba vagy kitakarítani). Ha visszaérsz és még mindig nem jó, akkor hívd fel az EA supportot. Kedvesek, jófejek. Mondjuk lehet, hogy csak velem, mert a szakmában dolgozom és ezt mondom is nekik, hogy ne nézzenek nagyon lámernek.
  • ThornThomas
    Tisztelt Carlos .

Mindent úgytettem ahogy írtad , ám ugyanúgy mint eddig az 1.03 patch javítócsomag futtatása közben lefagy a rendszer , Ctrl+Alt+Del > Teljesítmény fülnél látható hogy nem történik semmi , valamint a dátum és idő beállítrásnál is megáll az ídő , néha a kurzor is odaragad.

Tehát sajnos nem jártam eredményel.
  • Carlos
    Amit javaslok!
    Ments ki az application data/SPORE -ból a file-okat! (GraphicsCache-ek nem kellenek).
    Ezután uninstalld az egész játékot! Töltsd le a 1.03-as patch-et (manuálisan (én a DLH-ról szoktam)).
    Installáld a SPORE-t. Majd a patch-et. Majd a kieget.
    Tedd vissza az Application Data file-okat a helyére.
    Indítsd el a játékot.

Ha ez megvan, akkor ird le az eredményt, hogy jó-e.
  • ThornThomas
    Üdv Minden SPOREolonak !

lenne gondom a Spore javítócsomagjaival , még hozzá a 1.02 és 1.03 as sal az hogy a futatássa allat lefagy ebben kérnék segítséget , mert meg van az Édes és Rémes kiegészítöje is és ott telepítésnél is elkezdí javítani de sajnos az eredmény u.a. , dvd mellékletröl is próbálkoztam , net röl is , újra telepítéssel is , semmi eredmény .

Kösszönettel Dreadnoth és teremtményei .
  • Carlos
    nm.
    Ha kell Subscriber az adásaidhoz szólj.
    Wormy, Carlomus, Trader Trinky, Midgard spóradások várják a lelkes segítőket (Subscrib)!
  • Aragorn83
    Köszi Carlos! :)

Ja és grat a Sejtfüggő Ach-hez! :)
  • Carlos
    Urak, juteszembe.
    Aki meg akarja tartani a mentéseit, az ne csak a game könyvtárat backupolja, hanem a editorsave.package vagymi fájlt is!
    Ugyanis az tartalmazza a lények bolygóhoz rendelését.
    Én azt nem tartottam meg, ezért megmaradtak a bolygóim, az ótvonalakkal, medálokkal mindennel, csak éppen random lények lettek a bolygóim tulajdonosai. Sux.
    Ez van. Legalább nem buktam el a medálokat.
    Amúgy javallom megtartani az egész Application Data/SPORE könyvtárat (kivéve a GraphicsCache fájlokat).
  • Lobsterman
    A lényt ha feltöltötted úgyis megmarad legalább a szerveren szóval max a játékbeli haladásod bukhat el. Mondjuk az sem rossz ha mint az én esetemben már volt kb 10 civilizációd az űrfázisban, jó sok medállal egy csomó. De ha a save lett korrupt akkor más megoldás nagyon nincs sajnos.
  • Esty568
    Igen, kb. idáig jutottam most. Teljesen egyet értünk :)
    Leszedtem az egészet és majd megpróbálom a reinstallt. Ugyanis most, mikor beléptem, hirtelen a városban mászkáló állatkáim mind négyzetekből álltak, az sem oldotta meg, hogy visszacseréltem a régi mentéseket... szóval kezdem majd előlről.
    De nem mondok le erről az állatkáról, mert nagyon tetszett :)
  • Carlos
    Max 5 lehet.

u.i.: Cuki lett ez a városházám:
  • Lobsterman
    Áh az nem lehet a baj. Nekem is fent volt a kieg és ilyennel nem találkoztam. Ha "népszerű" bug lenne már jött volna hozzá minimum hotfix. Amúgy elég fura a dolog, de szerintem új fajt kezdenél ott nem lenne, vagy ha mégis egy reinstall is lehet megoldaná. Vagy egy teljes mentés-törlés, bár az kicsit erős :)

Mondjuk jöhetne új patch, talán megint kapnánk új alkatrészeket, akkor megint felraknám a játékot :D Így várok a kiegészítőig.
  • Blinkye
    hány szövetséges hajó lehet max? nekem most 5 van asszem de jóval többel full jóba vagyok
  • Blinkye
    bakker.. arra nem is gondoltam.. köszi a helpet.. :) szerencsére mindekivel jóban vagyok. kiv vagyok milyen cuccok vannak még.. :)
  • Esty568
    Ok... majd megnézem, de ezt a lényt nagyon sajnálom, mert jól nézett ki... :(

És igen, még a megjelenésekor megszereztem a Spore-t, csak tartottam egy kis szünetet :) Most is a kieg miatt vettem elő, mert tetszett az a ragadozó a borítón :D
    Nem lehet, hogy az a baj, hogy a kiegészítő új elemeit használtam?
  • Carlos
    Még nem.
    Amúgy ez egyéni probléma lehet, mert még nem láttam hasonlót.
    Próbáld ki, más lénnyel is csinálja-e.
  • Rip
    Grat!
    És a lény is jó! :)
  • Esty568
    Sajnos nem működik... kitöröltem a Game0-t, átraktam bele mindent a game0.old-ból... de a probléma megmaradt.
    A legrosszabb az, hogy nem értem, mi okozza. Eddig soha nem volt ilyen. Van esetleg valami patch a kieghez?
  • Carlos
    Juteszembe. Hogyhogy nem láttunk még erre. Ahogy nézem régi motoros vagy.
    Ha gondolod add hozzá a játékodhoz az ittenieket, ha még nem tetted.

Aragorn83
    Hmuda
    Lobsterman
    Venompapa
    Crippler
    waren
    olcsy11
    és jómagam Carlos
  • Carlos
    Igen.
    Ha gondolod backupold az új elrontottat.
    Aztán töröld le, majd nevezd át a Game0.old-ot Game0-ra.
    És reménykedj hogy abban még jó. Ha nem, akkor buktad és másold vissza a félrerakott mentést.
  • Esty568
    Visszavonom! Megvan az App Data...
    És akkor a Game0.old ban lévő fájlokkal írjam felül a sima Game0 mappát? Úgy tudom ez a "save mappa"...
  • Esty568
    Ugyanígy Esty568 az ingame nevem :)
    A játékban meg látom a lényem mert mászkálnak a városban, meg minden, csak a szerkesztőben ilyen :S Ráadásul kipróbáltam, hogy teszek valamit erre az izére, majd mikor visszavontam, akkor eltűnt az ovális cucc és minden üres.
    Ezt az Applications Data mappát meg nem találom... az egész gépet átnéztem, de a kereső sem találja. Egész pontosan hol kéne lennie?
  • Carlos
    Végre megvan (ráment a délutánom):

És EasyRider: