Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt 1 kép a játékomról a további hitetlenkedések elkerülése véget!
BattleTag: kabel15#2672
A patch globálisan változtatja az ai viselkedését, mivel az Exe-ben van amit a patch lecserél.
Þór vígi þessi rúnar
EREDETI VAN!!!
Kezdtem 1 növényevõt és azon a bolygón ahól voltam az egyik teremtményem vólt a gigász!
Csúnya verziód van? Akkor valószínûleg azért...
Nemtom hogy gondolta ezt a Maxis.
Saját magát járatja le. Inkább kussoltak volna még fél évig és kidobhattak volna egy normális kieget és ahhoz hozzácsaptak volna egy flora editort meg ezeket az alkatrészeket és egy bocsánatkérést, amiért fos a játék (najó nem fos, de csalódás).
Þór vígi þessi rúnar
Ennyi cuccért 4k forintot kiadni nevetséges. Egy ezrest nem ér meg.
Amúgy fel lehet rakni, nem hõbörög a játék, de feltölteni olyan lényeket nem lehet amiben kieges alkatrészek vannak(minden mást enged), de helyi használatra megfelel.
Amúgy nevetséges hogy képesek ezt pénzért adni. Nagyon szép és jó ez a 60 új alkatrész meg minden, de ha jobban megnézi valaki, ez lényegesen kevesebb mint ami a CC demójában volt. A játékra meg semmi hatással nincs amit ezzel a csomaggal adnak.
Amúgy ha ilyen hitéritõ leszek vagy mi akkor is enyire fognak támadni?
Nekem a megjelenés napja elõtt egy nappal már achievment-jeim voltak! <#schmoll2>#schmoll2>
Þór vígi þessi rúnar
DFTBA ಠ_ಠ
Lehet hogy már az is csökkentette de nekem késõbb lett meg a játék és mikór felraktam már rögtön le is tudtam szedni az 1.0.2 patch et!
Szóval nem kell röktön a tórkomnak esni!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Úgy terveztem hogy majd bizniszelek eladom a fûszert majd abbol veszek bolygókat és stb! Ehez képest mikór már kezdene bejönni a bizni elkezdet nõni a területem folyamatosan támadnak <#falbav>#falbav>
Mert körbe raktam vele a városomat és mégsem lõtték az ellenfelet miközben az loptam a fûszeremet!
Esetleg, ha nem csak a külsõre mennének rá, hanem arra is, hogy az új lábak befolyásolnak egy-két dolgot, akkor több értelme lenne.
Þór vígi þessi rúnar
Én még nem szedtem le, de amikor kellett a hely, akkor majdnem. De inkább DVD-t írtam. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Kiváncsi vagyok azért. Lehet, hogy egy kicsit játszadozom vele... 😊
Rájöttem valamire.
Az a baj, hogy viszonylag drága ez a kieg. Ha 1990-ért vagy 990-ért adnák, akkor mennék megvenni, mert annyit megér. De most ezt a 4000 Ft-ot komolyan gondolják??? Nem normális szerintem.
Majd ha egybecsomagolnak pár kieget, akkor lehet róla szó. De igy szólóban nem.
Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(ablakban játszom (a játék fut ablakban)) <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
vagy hívd fel a +36/15059550 a kézikönyvben ezt írják!
Már régebben, a megjelenés után játszottam Spore játékommal, körülbelül egy hónapig, de azután nem volt rá idõm, ezért félretettem, a gépemen rajta maradt. Most, amikor újra elõvenném, nem tudok vele játszani, mert miután elindítom megjelenik a fekete képernyõ, de ahelyett hogy belépne, pár pillanat múlva kilép az asztalra, tálcán sincs a Spore, feladatkezelõbe sincs, semmi hibaüzenet. Újratelepítettem, újraraktam az EADM-t, frissitettem a fájlt benne, de nem mûködik. Tudja valaki, hogy mi lehet a baja, és mi a megoldás rá?
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Kaptam 1 küldetést(bár nem akartam) szóval hogy mentsek meg 1 bolygót és ki kéne írtanom ott pár lényt! a gond csak az hogy van rá 2percem és azt se tudom hogy hól van a bolygó!
Ja a bolygó neve "afrovs"
Amúgy az mitõl van hogy amiket én alapítotam városok vagy civilizációk szóval azoknál pénzbe kerül a javítás+energia? <#levele>#levele>
Ez nagy pofon szerintem!
A másik kérdésre: nem viccbõl van a topik bannere alatt kiírva az a kis felszólítás.