Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Köszönöm a választ!

Itt 1 kép a játékomról a további hitetlenkedések elkerülése véget!

BattleTag: kabel15#2672

Lobsterman
Ne is foglalkozz vele. Rosszak akik rosszra gondolnak 😊

Carlos
Nem.
A patch globálisan változtatja az ai viselkedését, mivel az Exe-ben van amit a patch lecserél.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Amúgy az lehet a gond hogy azon a bolygón a játékot még az 1.0.2 nél kezdtem és lehet hogy azért támadnak ilyen intenzíven?

kabel15
Mindenki ezzel jön!
EREDETI VAN!!!
Kezdtem 1 növényevõt és azon a bolygón ahól voltam az egyik teremtményem vólt a gigász!

Lényeid lényednek farkasa. 😊

Csúnya verziód van? Akkor valószínûleg azért...

kabel15
Ez de nagy hülyeség! Az általam teremtett lények esznek meg!

Carlos
Nehézségi szint és patch függõ. De igen.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ehhh...ez azért szánalmas.
Nemtom hogy gondolta ezt a Maxis.
Saját magát járatja le. Inkább kussoltak volna még fél évig és kidobhattak volna egy normális kieget és ahhoz hozzácsaptak volna egy flora editort meg ezeket az alkatrészeket és egy bocsánatkérést, amiért fos a játék (najó nem fos, de csalódás).

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Na, felraktam a kieg "demóját". Tapasztalatok:
Ennyi cuccért 4k forintot kiadni nevetséges. Egy ezrest nem ér meg.
Amúgy fel lehet rakni, nem hõbörög a játék, de feltölteni olyan lényeket nem lehet amiben kieges alkatrészek vannak(minden mást enged), de helyi használatra megfelel.
Amúgy nevetséges hogy képesek ezt pénzért adni. Nagyon szép és jó ez a 60 új alkatrész meg minden, de ha jobban megnézi valaki, ez lényegesen kevesebb mint ami a CC demójában volt. A játékra meg semmi hatással nincs amit ezzel a csomaggal adnak.

Hol lehet megnézni hogy hányas patch van éppen fent?

kabel15
ok THX!
Amúgy ha ilyen hitéritõ leszek vagy mi akkor is enyire fognak támadni?

Carlos
Ja.
Vagy ha szofisztikáltabbat szeretnél, akkor Rip válasza.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Ez akar lenni a válasz?

Carlos
Igen. De már leírtuk.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Rendben jó nektek! Szóval van valami tanács amivel meg tudom akadájozni hogy cseszegesenek az UFO-k vagy sem?

Carlos
<#ravasz1>
Nekem a megjelenés napja elõtt egy nappal már achievment-jeim voltak! <#schmoll2>

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
csak az az igazi sporeos aki a megjelenés napján vett GE-t <#schmoll2>

DFTBA &#3232;_&#3232;

kabel15
nekem most a 1.0.3.0000 PATCH em van most szedtem le!
Lehet hogy már az is csökkentette de nekem késõbb lett meg a játék és mikór felraktam már rögtön le is tudtam szedni az 1.0.2 patch et!
Szóval nem kell röktön a tórkomnak esni!

Rip
Már a legelsõ patch lecsökkentette a támadásokat az ûrfázis elején (pedig még az is játszható volt, bár kicsit idegesítõ).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kabel15
Rosszul gondolod!

Carlos
Szerintem igen.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Na ezt nem mondod komolyan!
Szerinted nekem tört változatom van?

Carlos
Eredeti játék és patch irányába.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Milyen irányba kell ahoz fejlõdnöm hogy ne cseszegesenek folyton támadásokal? Mert most is 3bolygómat támadják egyfojtában!
Úgy terveztem hogy majd bizniszelek eladom a fûszert majd abbol veszek bolygókat és stb! Ehez képest mikór már kezdene bejönni a bizni elkezdet nõni a területem folyamatosan támadnak <#falbav>

kabel15
Amúgy a lövegtornyok használnak valamit?
Mert körbe raktam vele a városomat és mégsem lõtték az ellenfelet miközben az loptam a fûszeremet!

Lobsterman
Nekem nem volt DVDm xD

Carlos
Nem estem hanyatt az új végtagoktól.
Esetleg, ha nem csak a külsõre mennének rá, hanem arra is, hogy az új lábak befolyásolnak egy-két dolgot, akkor több értelme lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!
Én még nem szedtem le, de amikor kellett a hely, akkor majdnem. De inkább DVD-t írtam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Még nem. Most rakom újra a játékot. A kiegre rákerestem most, de úgy néz ki még nincs fent. Szóval majd ha lesz vele tapasztalatom szólok 😊

Carlos
Valaki feltette már szépre a csúnyát? Esetleg te Lobster?

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Legalábbis egy ilyen part packbõl.

Lobsterman
Nem tudom, de szerintem nem lehet belõle nagy gebasz

Carlos
Lehet a csúnya verziót telepiteni a szép verzióra?
Nem lesz galiba belõle?

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hát ha rendes kiegrõl lenne szó, akkor azt mondom megéri. De gondolom ez a parts pack kerül annyiba, az meg tényleg nem normális. Marad a csúnya verzió belõle 😊

Carlos
Tölti... 😊
Kiváncsi vagyok azért. Lehet, hogy egy kicsit játszadozom vele... 😊

Rájöttem valamire.
Az a baj, hogy viszonylag drága ez a kieg. Ha 1990-ért vagy 990-ért adnák, akkor mennék megvenni, mert annyit megér. De most ezt a 4000 Ft-ot komolyan gondolják??? Nem normális szerintem.
Majd ha egybecsomagolnak pár kieget, akkor lehet róla szó. De igy szólóban nem.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Új "exoskeleton" végtagok kerültek be az új patchel. -.-

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
24 új végtag? Érdekes. Bár nem esek hanyatt tõle, de azért megnézem...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Majd nézd meg a végtagokat, lesz egy kis meglepi. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
2 hónap után most vettem elõ és nálam mûxik rendesen. Még be is szólt, hogy van új peccs!
(ablakban játszom (a játék fut ablakban)) <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

HarryProf
A legújabb VGA frissitésem van... Na nem baj, holnap felhívom ezt a számot, mondjuk pár hete már küldtem egy e-mailt a supportnak, de nem válaszoltak...

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Nálam egy kicsit másabb gond volt. Az EA logó elõtt, betöltés közben kiírta, hogy "A program hibát észlelt és leállt", újra telepíteni nem akartam, ezért bementem a rejtett Aplications data könyvtárba és ott van valahol egy Temp könyvtár, na onnan kitöröltem mindent, mert már teli volt pár száz fájllal, igaz pár alkotásom bánta, de azóta ismét megy a játék...

Kicsikiraly
ugyanez a problémám nekem is 😞

DFTBA &#3232;_&#3232;

kabel15
Próbálj meg feltenni 1 ujab VGA frissitést!
vagy hívd fel a +36/15059550 a kézikönyvben ezt írják!

kabel15
hívd fel a készitõket! Vagy nézd meg a kézikönyvnek a hátuljában vannak tanácsok!

HarryProf
Helló! Kérdésem lenne, a FAQ-ban nem találtam választ a problémámra.
Már régebben, a megjelenés után játszottam Spore játékommal, körülbelül egy hónapig, de azután nem volt rá idõm, ezért félretettem, a gépemen rajta maradt. Most, amikor újra elõvenném, nem tudok vele játszani, mert miután elindítom megjelenik a fekete képernyõ, de ahelyett hogy belépne, pár pillanat múlva kilép az asztalra, tálcán sincs a Spore, feladatkezelõbe sincs, semmi hibaüzenet. Újratelepítettem, újraraktam az EADM-t, frissitettem a fájlt benne, de nem mûködik. Tudja valaki, hogy mi lehet a baja, és mi a megoldás rá?

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

kabel15
Van valamilyen módszer amivel könnyen meg lehet találni 1 bolygót?
Kaptam 1 küldetést(bár nem akartam) szóval hogy mentsek meg 1 bolygót és ki kéne írtanom ott pár lényt! a gond csak az hogy van rá 2percem és azt se tudom hogy hól van a bolygó!
Ja a bolygó neve "afrovs"

kabel15
köszi! Lepakóltam õket az anya bólygómra!
Amúgy az mitõl van hogy amiket én alapítotam városok vagy civilizációk szóval azoknál pénzbe kerül a javítás+energia? <#levele>
Ez nagy pofon szerintem!

Hmuda
Nyugodtan eladhatod, jó pénzt kapsz értük. Bár szerintem nyugodtan lerakhatod õket egy bolygóra, mégis azt mondom, hogy rövid úton add el õket. A gyûjteményt az alapján számolja, hogy mit birtokolTÁL és nem azt, hogy mit birtokolSZ.

A másik kérdésre: nem viccbõl van a topik bannere alatt kiírva az a kis felszólítás.

kabel15
A másik kérdésem hogy hogy tudom növelni 1 bolygó T szintjét?
Légkörcsökentõ növelõ cucokal nem megy :S