Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Hello!

Ûrfázisban járok és gyüjtöm a ritka tárgyakat.
Ezeket el lehet valahogy rejteni a bólygókon?
Mert a raktáram már tele van velük de eladni nem akarom!

BattleTag: kabel15#2672

Kicsikiraly
hmm ma reinstallálnom kellett a sporet, mivel nagyob belassultak a betöltések, stb, meg is történt szépen a reinstall, de most nem akar elindulni :( ha elindítom átvált fekete képernyõre, aztán visszadob az asztalra :(

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Ez a jó a Spore-ban: most ismét tudtam vele játszani, és megint eljutni másik beállítottságú fajjal az ûrfázisig stb. de az igazi ok hogy írok ide: nézzétek meg Slartibartfast38 ûrhajóit :O egyszerûen hihetetlenül kidolgozottak :D

DFTBA ಠ_ಠ

Lobsterman
Univerzum egy dobozban-ra nem tudom miért nem adja meg
A személyiségzavart úgy kapod meg ha konkrétan azt a civilizációt találod meg és teremtesz szövetséget vele, amit te csináltál végig. Tehát nem saját fajjal kell összejönni, hanem oda kell menni egy másik fajjal a galaxisban ahol mentett játékod van(ha elég közel jársz a térképen jelöli is a játék), és velük kell szövetségre lépni

A Hasdt személyiség közben sikerült :)

Tanácsot kérnék!

Hogy tudom megszerezni az "Univerzum egy dobozban" ach-ot? (Játssz minden fázisban és minden Laborral!)

Tudom, hogy kell de nem jön össze valamiért a dolog. Amikor még csak csúnyaverzióm volt akkor az elsõ játék idején megadta, de mióta megvan az eredeti SPORE a játék nem hajlandó megadni ezt az achot. Pedig minden fázisban és minden laborban is voltam, több lénnyel is....

A másik "Személyiségzavar - Létesíts szövetséget két általad alkotott ûrjáró faj között!" ach itt is megvolt a dolog. Szövetségessé tettem két általam alkotott fajt.

A harmadik pedig: "Hasadt Személyiség Teljesíts egy „alaptípus változtatása” küldetést!"" ach. Ezen dolgozok, az egyik saját fajom (ugyanaz, akirõl szó van a "Személyiségzavar" kapcsán) Élet filozofájú az én általam irányitott faj pedig Harcos vagyis Erõ filozofájú, és már legalább 30 küldetést teljessítettem nekik, de még mindig nem ajánlották fel a lehetõséget, hogy megtanuljam az õ filozofájukat.
Meddig kell még ezzel szenvedni? Alaptípustól függõ, hogy mennyi küldetés után osztják meg velünk a titkaikat?

Lobsterman
Hát a japán lineáris RPG-t nem nevezném nagyon RPG-nek, inkább akciójátéknak, fejlõdéssel és loot-tal :)
Nagyjából az FPS inkább csak a nézõpont miatt. Lásd még: Might&Magic sorozat vagy az Elder Scrolls sorozat.

Érdekes egy kombó! :D

Az RPG-ket komálom, a Final Fantasy sorozat nagy kedvencem! :D

Carlos
Ehhhh...

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Nem FPS az hanem FPSRPG :S

Carlos
HKO:
MMO. vagy olyasmi. szörnyeket 'ölsz' (csak elájulnak, nem halnak meg), kveszteket csinálsz, spanolsz a guild társakkal. Még béta fázisban van.

Fallout:
Nukleáris csapás után játszódó mostmár fps. Régen izometrikus körökre osztott cucc volt.

Þór vígi þessi rúnar

Nyugi én nem vagyok olyan ember. Mindenkinek vannak hóbortjai (film, sorozat, könyv, zene vagy épp játék), amiket valamiért megszeretett... :)

Egyébként mit lehet ott a HKO-n csinálni?

Egyébként a Fallout 3-at sem ismerem, behoztam a honlapját és úgy tûnik valami FPS játék. A honlapján az art menünél az a kép, amin épp szétlövik a tag fejét az nagyon brutálra sikeredett. :)

Carlos
õõõ...
nem kiröhögni!
Hello Kitty Online... :)
Tök jó...
Nem ömlik a vér, nem kell hentelni, békés, kellemes, aranyos.
Fallout 3 mellé épp ideális.

Þór vígi þessi rúnar

Mi az a HKO? Nem jövök rá...

Beírtam gugliba, de csak a Hong Kong Obeservatory-t dobta ki, amit értelmes találatnak tünt! :DD

ÉN kockulnék csak lenne idõm... :(

Azért tegnap ismét sikerült egy ach-ot szereznem. :)

Carlos
Naja. Énsem.
HKO, Fallout 3...

Þór vígi þessi rúnar

én mostanába pihentetem kicsit a játékot.. játszok vele, csak nem kockulok olyan durván.. :D

Lobsterman
Ó igen :D

Nem tudom, mennyire számítok én réginek, de amikor van idõm akkor játszani szoktam, meg akarom szerezni az összes ach-ot amire csak képes vagyok.

Bár mostanában sajna kevés idõm jut bármire is naponta 11 óra ledolgozása után... :S

Carlos
Jah...
Szemetek...

Amúgy játszik még valaki a régiek közül?
Lobster-t mostanában a fallout 3 topicban látom rendszeresen... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Úgy látom kissé el vannak havazódva azért volt ennyire "gyors" az intézkedés.

Ha nem vették volna ki, most a tiéd lenne a Bad Baby ach. :)

Solten
<#hehe> lol EA :)

Saor Alba

Carlos
Ahhoz képest, hogy már legalább 1 hónapja leszedtem a jó öreg rejzsmatyit, ma ezt kaptam:

Tisztelt,

Az On Electronic Arts szamlaja 7 napra felfuggesztesre kerult az Electronic Arts Inc Szolgaltatasi Feltetelek megsertese miatt. Ugy gondoljuk, hogy szabalysertese vagy viselkedese komoly okot adnak a szolgaltatashoz valo hozzaferes felfuggesztesehez.

Visszaeles: Inappropriate Content/Creature
Violation type: Nudity
Asset Name: RejszMatyi
Asset Creation Date : 09.17.2008
Description: Created for the ban badge! Ban it please. :)
Tags: penis stupid ban achievment

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Melyikel járok jobban? Ha kiírtok mindenkit vagy békésen szövetséget kötögetek? Mert én próbálom egyensúlyban tartani a 2-õt remélem így lesz a legjobb :)

JackSparrow88
Én most kezdtem elé nemrég az ûrfázist és ez mind közül a legjobb. Egyrészt nem fullad unalomba, hiszen rengeteg küldetést vállalhatunk más civilizációktól, másrészt meg ugye a galaxis elég nagy, szal mire eljutunk minden csillagrendszer összes bolygóra, nos hát... Míg az elõzõ fázisok nem tartottak olyan sokáig, ezzel hihetetlen hosszú ideig el lehet szórakozni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

A sporenak soha sincs vége? mert már eljutottam a galaxis közepébe, teljes a csík alul, tök durva lenne ha valaki elfoglalná a spore összes létezõ bolygólyát és T3-as szintre terraformálnák. Na ezt csak valami nagyon spore imádó csinálhatja meg de lehet hogy rámegy egy éve
kabel15
És melyikkel érdemes kezdeni? vagy milyen taktikával játszak? Mert az elõbb kezdtem húsevõvel hogy aztán mindenevõ lehesek megszereztem azt a mindenevõ szájat de a lényfázisban csak húsevõ szájat jelzet és csak azt tehettem fel :(

Carlos
Akkor nem vészes.
Nem befolyásolja annyira. Az, hogy milyen szinten végzel az egyes fázisokban csak azt befolyásolja, hogy mi leszel az ûrfázisban.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Normál és a 1.0.2 van fent!

Carlos
Attól függ van-e fent patch éshogy milyen nehézségi szinten játszol.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Ha LÉNY fázisban nem kötök békét csak háborúzok akkor a CIVILIZÁCIÓ korszakban az ellenfelek is felveszik ezt a stílust? Csak mert civilizációnál járok és mindenki engem támad!

Carlos
Amúgymeg FAQ.

Þór vígi þessi rúnar

Ezt nehezen hiszem, de parancsolj:

Patch-ek leírása

atila4
Mit tartalmaz a 2 javító csomag?mert nemigazán találtam leírást :S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Venom
Hát a legfrisseb:) és igen megoldja.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Melyik?
És az megoldja, jóól? Kevesebb lesz a b*sztatás?
Ok, nem dumálok, inkább felrakom, és tesztelem :).

Carlos
Patch

Þór vígi þessi rúnar

Uff.
Nem igazán vagyok noob, de most kicsit megakadtam ennél a játéknál az ûrfázisnál. Kérdésem lenne: Ennek úgy kell lennie, hogy kb. 2-3 percenként kapok egy hívást/küldetést? Mert így már fél napja még mindig azt próbálom megoldani, hogy "legyen hét különbözõ csillagrendszerben kolóniád". Gyakorlatilag semmire sincs idõ, mert szinte mindig zargatnak, kalózok támadnak - haza kell repülni, támad egy agresszív faj - haza kell repülni, szövetséges kér segítséget - oda kell repülni. Már baromira bosszantó, hogy egyszerûen nem tudok elõrébb jutni, még kereskedni is alig lehet így. Lenyomni az agresszív fajt esélyem sincs, simán szétlõnek a hajói, nekem még csak két szövetséges hajóm van. Küldetést felvenni nem is merek, mivel idõ nem lenne rá, és amiket eddig kaptam, mind idõre ment ráadásul.

Ti ezt hogy csináljátok? Annyira felbosszantott, hogy jópár napja el sem indítom, mert amúgy sem jutnék elõrébb, sõt, elõbb-utóbb még azt a pár kolóniámat is elveszítem, amit eddig sikerült létrehozni.
Két fajom is az ûrfázisban van, de mindkettõvel csak becsõdöltem. Pedig ez a fázis tetszene a legjobban, ha egy kicsit nyugodtabban zajlanának az események.

Elõre is köszi a segítséget.

Carlos
Súlyos volt szegény...

Þór vígi þessi rúnar

Lol... ez komoly? Mert még viccnek is rossz...

kabel15
Amúgy van a játéknak olyan fázisa amikor más játékosok ellen is lehet játszani?

Carlos
Miért?
Kérdezz itt. Azé' van!

Þór vígi þessi rúnar

akinek megvan eredetiben a spore légyszi vegyen fel msn-re köszi : [email protected]
kabel15
Egész jó játék :)
Egyre jobban tetszik :P

Carlos
Húsevõként szerintem könyebb.
Leversz mindenkit és annyi.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Eredetiben van meg ezért is jött ebbe a FÓRUM ba!
Amúgy iszonyatosan tetszik csak lehet hogy elrontottam ez elején azzal hogy csak HÚSEVÕ lettem mivel mostmár nagyon erõs lények vannak körülöttem akiket iszonyat nehéz leverni :S!
Na majd hólnap megpróbálkozok 1 mindenevõvel!

Carlos
Amennyiben eredeti a játék, annyiban nem lesz gond.
Ha warez, akkor nemtom és nem is itt kell megkérdezned!

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Hello!

Nekem olyan kérdésem lenne hogyha a játékot nem oda telepítem ahova ó szeretné akkor annak lehetnek következményei? Mert alapból a C re akarja telepíteni de én a D re raktam! Az érdekelne hogyha mondjuk leszedek 1 PATCHET akkor az rendesen a játékba fog települni vagy oda ahova a játék alapból telepítette vólna magát?

Készítettem nemrég ezügyben egy játéktippet. Talán hasznát veszed.

A grox fajról

Carlos
a galaxis közepénél!

Þór vígi þessi rúnar