8545
Spore
-
#7823 Mi az ingame neved? Felvennélek Friendlistbe. :) -
#7822 Tyűűű...
Az egész lényed kuka lett.
Az Applications Data/SPORE/Game-ben van egy olyan könyvtár, hogy Game0.old
Ez egy backup. Ird felül a régivel az új mentésedet (egyszerűbb törölni, majd átneveztni), hátha jó lesz. -
#7821 Mentettél lényfázisban, törzsfázisban?
Jöhet a kép, mert nem teljesen vágom a problémád. :) -
Esty568 #7820 Erről lenne szó:
Sajnos csak ilyen kicsiben sikerült :S -
Esty568 #7819 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Megvettem az Édes & Rémes kieget, és azóta van egy nagyon bosszantó, különös problémám. Egy este alatt jutottam el a törzsi fázisig, de mikor ma visszamentem, és valamit változtatni akartam a ruhában, nem a lényem jelenik meg a szerkesztőben, hanem egy ilyen... ovális dolog. A civilizációs fázisban is maradt ez a probléma. Küldök róla képet... -
#7818 Valószínű hogy azokra gondolsz, amik a fajspecifikusak.
Minden egyes filozófiának van egy "szupertárgya".
Tudós, Lovag, Bár, satöbbi.
Tudsz filozófiát váltani űrfázisban: egy különböző filozófiájú fajjal jóban kell lenni, akkor felajánlja, hogy térj át az ő filozófiájukra. Ezután kapsz egy questet, amit ha megcsinálsz, akkor átálsz arra a filozófiára és megkapod az új szupercuccot. (a régi elveszik, mindig csak egy lehet) -
#7817 Hali. Egy kérdésem lenne. az eszközök között űrfázisban vannak kérdőjelesek is.. azokat,hogy lehet megszerezni és mik azok? Lassan megvan mindenem. -
#7816 (boldog szülinapot :) -
#7815 Köszi!
1, sporpedia, lényeid
2, új spóradás létrehozása
3, megadod a nevét, leirását
4, majd a lényeid közül drag and drop-pal behúzod a lényt a spóradásba
-
Aragorn83 #7814 Feliratkoztam 5 Sporecast-edre. Remélem elég lesz. :)
Majd én is jelentkezem, ha majd ezt Ach-ot szeretném megszerezni! :))
Egyébként, hogy kell ilyen Sporecast-et létrhozni? Mert nem világos előttem a mechanizmusa... -
#7813 Na, párra feliratkoztam. Előre a csillagokig!! :D -
#7812 Sziasztok!
Aki teheti légyszi iratkozzon fel a SporeCast-jaimra! (meg szeretném szerezni a felívelő csillag Achievmentet (5 spóradásnak legyen 10-10 subscribe-ere)).
SporeCast-jaim. Rákattintasz az általam csinált spóradásra majd a megnyíló lapon megnyomod a subscribe gombot.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#7811 Jahh!
Aszt hittem ez egy kieg. -
#7810 Mi a kérdés?
Miért lettél tudós?
Azért, mert Mindenevő-Alkalmazkodó-Agressziv-Katonai utat választottál. -
#7809 Igen direkt, bár a kérdés inkább az, hogy miért akarod felrakni? A játékban ugyanúgy elérhető az editor. -
#7808 Ha fenvan a játék ménem tom feltenni a Spore Creature Creator-t?
Csak kkor engedi ha letörlöm előtte.
Vagy direkt? -
#7807 Megtudná mondani valaki hogy ezt hogy sikerült összehoznom?
-
#7806 Csak ezt tettem.
A sok gigás fájlokat ki sem mentettem.
(uninstall után reistall, majd vissza a save-ek és összebarmolódott) -
Aragorn83 #7805 A Spóralkotások meg az Application data mappát is visszamásoltad? Mégse működik? Hát akkor nem tudom... :S -
Aragorn83 #7804 Szerintem olyan 8000 Ft környékén lesz... -
#7803 Nos.
Van valami normális megoldás arra, hogy a régi save-game-em normálisan müködjön?
Csakmert minden megvan, de mégsem.
Az univerzum teljesen el van katymaszolva.
Rossz lények laknak a bolygókon, stb. Miez? -
#7802 Ez ok-ésnak tünik majd.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen árban lesz.
Köszi az infókat. -
Aragorn83 #7801 Nem nagyon. Csak annyi ami nálunk is ki van írva:
Megtörtént amire vártunk. Két angolnyelvű oldal információi alapján a Galactic Adventures (Galaktikus kalandok) névre keresztelt, első nagy kiegésztő lemez 2009 március 31-én fog megjelenni. De akár már március 17-én előrendelhető lesz.
Gamestop
Amazon
Aki még nem ismerné ezt kiegészítő lemezt, annak íme egy kis infó az október 13-án kitett EA-s cikkünkből:
"Hála a 2009 tavaszára tervezett kiegészítőnek, a játékosok még összetettebb játékélményre számíthatnak az űrfázisban. A játékosok űrjáró teremtményei most először lesugározhatják majd magukat az űrhajójukból, hogy felderítsék az új bolygókat, és jutalmakat gyűjtsenek be különféle, embert próbáló küldetések végrehajtásával. Ráadásul az új Kalandlabor lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját, egyedi küldetéseket is létrehozzanak és megosszanak a neten, ami szinte kimeríthetetlen játéklehetőséget kínál." -
#7800 Van valami új hír valami kiegről? -
#7799 A játék vége a nimáció. Nézd meg a jútúbon. -
#7798 Még nincs, talán majd lesz. Nemtudjuk mikor. -
#7797 Spore FAQ / Játékmenet / Lehet vízben élő lényem?:
(Lehet, hogy az első küldetéslemezbe belekerül a kimaradt vízi rész)
Van már ilyen?/Mikor lesz?
-
#7796 Megkérdezhetem mivan a galaxis középpontjában? (f*ck Grox) -
#7795 Na ebben igazad van :) -
#7794 De arra gondolj, hogy ez a megoldás még mindig jobb mintha egyáltalán nem lenne lehetőséged visszavonni. -
Aragorn83 #7793 Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Lobster: Híres lett az egyik lényed! :)
Gondenknight -
#7792 Hmm de ez akkor a szervernek elküldi hogy na ezaz egy felszabadítva?
Mert akkor sokra megyek vele ha pl kinyiffan a C hardisk -
#7791 Elinditottam, de nem történt semmi.
Mind1. Majd ha egyszer megint felteszem, akkor kipróbálom. :D -
#7790 Elvileg a gép még akkor is tárolja valamilyen módon az aktiválást (elvégre nem kell kétszer ugyanazon a gépen érvényesíteni). Próbáld meg futtatni , hátha felismeri, hogy ez a gép foglalt és visszavonja. -
#7789 És ha már uninstalltam? -
Zóanagyvarázsló #7788 Felszabadítja az adott gépen felhasznált installációs lehetőséget. Mint alább már írtam, ehhez nem is kell külön uninstallálni (ami önmagában amúgy sem elég). -
#7787 Öhöm mire is jó ez pontosan? Nemvagyok valami nagy angolos és a felét nemérten. -
#7786 Lényegtelen hogy hol vetted. Ha eredeti a kulcs és még nincs regelve steamen akkor hozzáadhatod és onnantól bármikor letölheted a játékot. -
#7785 Működik és 1 sec.
Boldog karácsonyt evribádi! -
Zóanagyvarázsló #7784 Azt, ami ott le van írva :)
Vissza lehet vele venni az adott gépen elhasznált lehetőséget, és ehhez még uninstallálni sem kell, ha például csak egy bizonyos ideig akarjuk egy másik gépre költöztetni a Spore-t.