8545
Spore
  • Rip
    Hogy sikerült kiszúrni?
  • Carlos
    Hát igen. Ez lenne a korrekt!
    Csakhát...tudjuk milyenek az emberek.
  • Lobsterman
    Nagyjából én is így vagyok vele.
    Becsekkolom, hátha az én hajóimnak is van klónja valahol :D 1ről tudok de a srác rendes volt, mert kommentelte is hogy átveszi, meg meg is említett description-ben.
  • Carlos
    Naja!
    Mondjuk énis szoktam átvenni ötleteket, de akkor azt megemlitem a kommentben.

TÉK!
  • Lobsterman
    Hehe. A kis lopós :)
  • Carlos
    Újabb érdekesség mára: Hogyan találjuk fel a spanyolviaszt:

(legalább odairhatta volna, hogy az én ötletemet nyúlta le vagy az inspirálta (hamár ilyen pofátlanul nyúlta le az amúgy szerintem tök szar járgányomat))
  • Carlos
    Érdekes a sporepedia.
    Megnéztem a lényeket, majd megnyomtam megint hogy mutassa az újakat. A számláló növekedett, mig a lények ugyanazok maradtak. Úgy tűnt, hogy minden másodpercben növekszik legalább egyel a számláló!
    Igy nem nehéz reklámozni, hogy 67 millió kreálmány van a pedia-n.
    LoL.
  • Carlos
    Mesekönyvbolygó egy olyan bolygó ami legalább T2-es és nincs rajta élet (se törzsi, se civilizációs).
    Az az igazság, hogy én nem vettem észre semmi bónuszt amit kaptam volna, amikor összegyűlt a 10/10-es cuccok. Nem arra gondolsz, hogyha megvan mindegyik egy sorozatból akkor többért tudod eladni őket? (érdekelne, hogy hol olvastad ezt, mert nekem ez tök új)

Mesebolygók:
    Rákláb
    Kráterek
    Kapros kovászos uborka
    Fogaskerekek
    ???
    ???
    Ananász
    Csápok
    Csörgőkígyó
    Kőhalom
  • Aragorn83
    Leírnád felsorolosként, hogy mi a nevük a mesekönyvbolygóknak?
    Mennyi időbe telt pl ez a 8 mesekönyv bolygó felfedezése?
    Én egyet találtam azóta sem... :S

Illetve még az érdekele, hogy mit kaptál egy-egy gyüjtemény teljessé válás után? Ugyanis azt írta a kézikönyv, hogy valami jutalmat kapsz. Mik voltak ezek?
  • Carlos
    Már csak 4 cucc hiányzik:

Ez igy kezd nagyon szivola lenni...
  • Carlos
    Nagyban repkedek, keresem a mesebolygókat, egyszercsak:

WOW!
  • Carlos
    Adnak egy új kulcsot!
  • Carlos
    Ááááááááááááá...
    Akkor olvasd el megint!

EGYSZERRE nem lehet ötnél több gépen a játék! (hugi, anyu, apu, nővér, te).
    Annyiszor telepíted a játékot ahányszor akarod (végtelen) HA(!!!) uninstall előtt elinditod a de-authi-akármi programot ami felszabaditja azon a gépen a authorizációt! (szép szó)

Magyarul. Ha te 123x cserélsz videókarit vagy procit vagy alaplapot, akkor 123x telepítheted újra. Csak le kell futtatni azt a progit.
  • Lobsterman
    1, ha 5* alaplapot cserélsz a következő 5-10 év során mondjuk akkor gratulálok :) Nekem az elmúlt kb 10 évben 4 alaplapom volt :D
    2, ahogy carlos is írta van eltávolító progi ami visszaadja a lehetőséget
    3, ha még így is elcsesznéd felhívod a supportot és vissza tudnak állítani eredeti állapotra ha szépen megkéred őket
  • Pluskast
    Szóval magyarán ha ötször alaplapot cserélek akkor a hatodik után dobhatom a kukába??
  • Carlos
    Na, egy nagyon kedves srác volt a supportos, jókat röhögcséltünk.
    Szerinte ami lehet:
    -regisztribejegyzések keffentődtek el -> regedit és kiszedni minden spore-os cuccot.
    -net elérés tilt valamit (router tűzfal)
    -új windows kellen.

Ezeket javasolta.
    Más: Az az eltávolító program tulképpen azt csinálja, hogy végtelenszer lehet telepíteni ugyanazt a játékot. EGYSZERRE(!!!) nem lehet 5-nél több gépen! Tehát ha alkatrészt cserélsz: de-auth akármi túl elindit. Leszedi a bejegyzést. Uninstall. Gépfrissités. Install és ugyanúgy 5 lehetőséged marad!

Más: Mindenkinek 5 telepítési lehetősége van, még azoknak is, akik a legelején vették meg. Megnézte az én szériaszámomat és azzal is 5 lehetőség volt, pedig szerintem én voltam az első regelők egyike (szept. 2)

Más: Mostantól nagyjából minden EA játék ilyen Securom/DRM fassággal fog kijönni. SZóval óvatosan az EA játékokkal. Utálják ők is (EA Magyar support), látják hogy fasság, de az "okosok" kitalálták.
    Jót röhögött, amikor mondtam, hogy a legal játékosokat szopatják ezzel tudja-e. Persze, nagy fasság az egész, dehát nem tehetünk semmit. :)

Nagyjából ezt szedtem ki a srácból. Úgyhogy nem kell félni az EA support-tól, jó arcok! (nem mondtam, hogy játékfejlesztő vagyok, nem volt ellenséges és nem kezelt le)
  • ThornThomas
    nem ez egy pc

• Carlos
    Ez egy laptop?
  • ThornThomas
    Konfigom :

Microsft Windows XP Home Editon 2002 verzíó Szervízcsomag 3
    Fujitsu Siemens Intel Celeron CPU 3.06 GHz 1.00Gb Ram 140 Gb szabad terület
    Nvidia GeForce 9600 GT 512 MB DDR3
  • ThornThomas
    vagy legalább is a patch telepítésénél vagy a Spore Éds és Rémes telepítésénél a javítócsomag feltéteét , és instalálását hiba ként észlelí , ezért va az elején sárga három szög ben ! felkíáltó jel .
  • ThornThomas
    nah ennyí
    egyéb ként mínt már régebben írtunk egymásnak
    többször probálkoztam

és úgy is eljártamahogy te mondtad
    Spore telepítés , patch telepítés ( ekkor is lefagyott ) Édes és Rémes Elemek telepítés ( mivel sem 1.02 sem 1.03 nem megy rá ezért nem telepítí , ill .lehet hogy menne csak hát a patch rossz )
  • ThornThomas
    a Spore elíndítása után

Frissitések elérhetök

1. elíndítom a Spore-t az aztalí parancs ikkonnal
    tölt > bejelentketzem > email cím > jelszó
    Frissítések elérhetök
    2.Letöltödött a Spore javítócsomag , letöltés sikeres
    3. InstallwizardShield 1.00.000 > 1.03.000 frissítés
    Állományok javítása ...
    33 % le fagy
    nincs hibacsak a windows lefagy
    nem reagál semmírre
    4.Ctrl+Alt+Del billenytyü kombinácíóra sem rá a Alt+F4 billenytyü kombinácíóra nem reagál.
  • Carlos
    No, akkor ne postolj többet mostmár.
    Tedd ezt:
    Spore feltelepít.
    Spore v3 feltelepít: innen töltheted
    Ha felmegy és nem fagy szét, akkor: Édes és Rémes telepít.

Aztán írd le, hogy mi történt.
  • ThornThomas
    Patch elés

Spore_dd_patch_all_v2

Spore InstallWizardShield
    Üdvözöl a Spore program telepítö frissiti a következöt a Spre feltelepített verzíóját (1.00.000) erre a verzíóra 1.02 > Tovább >
    12-15 Állományok javítása ...
    12-45 a rendszer le fagy , nem ír hibát
    a kurzor le fagy, az ídő lefagy 12-15 ír holott a valós ídő 12-45
    Ctrl+Alt+Del billenytyü kombinácíóra sem rá 5 percel a Alt+F4 billenytyü kombinácíóra nem reagál.
  • Carlos
    OK. Akkor lásd #7877.
    Ha ez megvan és úgy sem megy, akkor kitalálunk valamit!
  • ThornThomas
    > Tovább >
    elö ugrik egy ablak az elején egy szép nagy sárga háromszögben Felkíáltójel ! Spore Édes és Rémes Elemek InstallWizardShield The Spore telepítő előszőr a legfrissebb verzíóra frissiti a Spore játékot , majd folytatja a Spore Édes és Rémes Elemek telepítését lehet ki ikszelni x ( ekkor kilép a telepítésböl ) vagy le Ok-ézni.
    le Ok-ézom
    7.Üdvözöl az InstallWizardShield frissiteni fogja a(Z) Spore telepített verzíóját (1.00.000) erre a vezíóra 1.02.000 > Tovább >
    fel ugik egy olyan ablak hogy Állományok javítása 0%
    alata a Spore InstallWizardShield a betöltési csík maximumon
    10-50 kor ott hagyom
    11-50 vissza nézek rá 50% -ok van
    viszont le fagyott
    nem ír ki hibát
    le fagyott biztos mert a kuzor nem mozog az ídő 10-50 ent mutatt holott a valós ídő 11-50

újra indítom agépet mível 5 perc után sem a Ctrl+Alt+Del billenytyü kombinácíóra sem rá 5 percel a Alt+F4 billenytyü kombinácíóra nem reagál.
  • Carlos
    Namost nem akarok kötöszködni, de úgy próbáltad már, hogy Spore felrak. PATCH felrak.
    És utánna Édes és Rémes?
    Mert elméletileg úgy kéne! (Bár elméletileg nem kéne számitania)
    Ugye csak a legfrissebb patch-et rakod fel, nem sorjában az összeset?
  • ThornThomas
    Spore Édes és Rémes Elemek Pc DvD

1.Behelyezem a Spore Édes és Rémes Elemek dvd-t a dvd olvasómba.
    2.Beolvassa a dvd-t és automatikusan a telepítés nyelv kiválasztása ablak ugrik fel , ez alap értelmezetként Magyar , le OK-ézom.
    3.InstallWizardShield,telepítéselökészítése,telepítésfolyamatban.
    4.Spore Édes és Rémes Elemek, Üdvözöl a Spore Édes és Rémes Elemek, telepítí a következöt: Sore Édes és Rémes Elemek> Tovább >
    5. Édes és Rémes Elemek Licencszerzödés, elfogadom > Tovább >
    6.Spore Édes és Rémes Elemek regísztrácíós kód
  • ThornThomas
    Mosat jön az izgalmas rész
    Spore Édes és Rémes Elemek >>>
  • Carlos
    Tehát ha jól értem!
    Spore fel, Spore kieg fel.
    Patch elindit?
  • ThornThomas
    A telepítést a Spore és a Spore Édes és Rémes Elemek eltávólítása után kezdtem meg
    EADownloadManager-el rendelkezem ezt nem távólítottam el és nem telepítettem újra.
  • Carlos
    A hiba jelensége érdekelne, nem az, hogy hogy kell spore-t telepiteni. :)
    Konfig is kéne.
  • ThornThomas
    > Tovább > Ajánlott telepítés típúsa Spore-t a következö helyre telepítí C:\program files\Electronicarts\Spore > Tovább >
    Folytatáshoz katitnson a Telepítés gombra . Telepítés
    6.Telepítés a megadott könyvtárba telepítí a Spore programot
    az InstallWizardShield telepítí a következöt Spore
    7.Nagyjából 10 perc után ... > A telepítés befejezve.
    Spore indítása telepítés után
    Olvassel.txt
    nem pipálom ki öket mivel új program müvelettet índítok el.
    8.Befejezés dvd kivétele az olvasóból , vissza a tokba elrak.
  • ThornThomas
    Carlos a most következő sorokban leírom a Spore részletes hiba le írását .

Spore pc dvd

1.Behelyezem a Spore dvd-t a tokból a dvd olvasóba, beolvassa.
    2.Beolvassa a dvd-t és automatikusan felugrik egyablak amelyen a telepítés nyelv kiválasztása jelenikmeg , ez alapértelmezésben Magyar , le OK-ézom.
    3.Elindul az Install Wizard Shield, le fut majd üdvözöl a Spore telepítöjetelepítés a számítógépemre , >Tovább>
    4.Licencszerzödés , elfogadom a licencszerzödés feltételeit > Tovább >
    5.Spore regisztrácíós kód
  • Carlos
    mind1, ird le.
  • ThornThomas
    Üdv Carlos

hogyan írjam meg a részletes hiba leírásom ?

met most hozzá kezdtem , a Spore telepítését leírtam már , most a 1.02 patch vagy az Édes és Rémessel folytassam ?

Dreadnoth
  • Carlos
    Egy kulccsal nem lehet két accot létrehozni.
    De egy accon belül lehet több fiók. Bővebb infót Aragorn írt.
  • Aragorn83
    Az öcséd accounja alá kell egy accoutot létrhozni. a spore.com amerikai weboldalán van erről egy leírás

Manage Spore Screennames. A profil oldalotokon lehet megnézni.
  • Minas Tiris
    Lenne egy problémám. Feltelepítettük a spore-t és az öcsém tudott is regisztrálni a saját windows fiókjában. Viszont amikor én akartam regisztrálni az én windows fiókomban a játék azt írta hogy érvénytelen regisztrációs kulcs. Átmentem az öcsém fiókjába ott viszont már nincs lehetőség regisztrációra. Segítsetek! ( a game eredeti)
  • Aragorn83
    Kb a EA fóruma is ilyen... Sok kérdés és probléma, de nagyon kevés válasz...

a World of Spore is SPORE-os oldal de legnagyobb oldal a miénk: My Spore

Bár a problémádra é sem tudok megoldást.. :S