8545
Spore
  • Carlos
    Akció a CD Galaxisnál:
    Sima játék 6990, Galactic Edition (CE) 9900.
  • Carlos
    Miért büntet igy a játék? Van valami túl vagy bármi ami nem minősül cheat-nek (achievmentek feltölthetők maradnak) ami limitálja ezt a szarságot?

Itt meg némi ellentmondást vélek felfedezni:
  • Kicsikiraly
    thx :D teljes szett lett, msn kép, telefon téma, meg egyéb avatarok :D
  • Carlos
    Klassz az új logód!
  • Kicsikiraly
    Sejtfázisban csak egér, Lényfázisban TPS szerűen, de ahogy Hmuda elmondta lehet egérrel is, törzsi és civ fázis RTS szerűen csak egér, űrfázis hasonlóképp.
  • Hmuda
    Mindhárom.

WASD/kurzorbillentyűknél szokásos TPS játékmenet van. Egérrel Lehet egy klikkeléssel elküldeni a lényt az adott helyre, vagy folyamatos nyomva tartással megadni a haladási irányt.
  • bujty
    sziasztok,én szeretném megvenni ezt a játékot ,de előbb meg akarom ismerni hogy meg éri e.a kérdésem az irányítás nyilakkal,W,A,S,D vagy az egérrel működik?
  • Kicsikiraly
    Igen, csak azt hittem hogyha épp most telepítettem akkor azokkal nem lehet probléma :D

#7935: thx :D
  • Carlos
    Teccik a Tugh épület szett!
  • Carlos
    Dehát énis ezt mondtam, hogy heréld a package fájlokat...
    Azért örülök! :)
  • Kicsikiraly
    sporumon a package fájlos megoldásig irányítottak, ami megoldotta \o/

köszi neked is a segítséget végre mostmár megy :D
  • Carlos
    Szerintem support.
    Esetleg itt olvass utánna: Sporum
  • Kicsikiraly
    Na lehet közelebb kerültem a megoldáshoz: eddig lehet hogy beleszólt a dologba az, hogy a D meghajtóra tettem a spore nevű mappába, ahol voltak egyéb fájlok is, ezért volt olyan lassú az egész. Most felraktam az ajánlott helyre, ott sokkal gyorsabban bejön a fekete képernyő, de még mindig eltűnik. Észrevettem viszont, hogy a Sporebin mappában minden sikertelen indítás után létrejön egy .txt fájl, EXCEPTION REPORT <gépneve> <dátum> néven, és ez a tartalma:

[Build info]
    Spore

[System info]
    Computer name: ****
    User name: Rendszergazda
    EA_PLATFORM: Windows on X86
    OS name: Windows XP
    OS version number: 5.1.2600
    OS service pack: Szervizcsomag 3
    Debugger present: no
    CPU count: 1
    Processor type: x86
    Processor level: 15
    Processor revision: 1541
    Memory load: 61%
    Total physical memory: 1023 Mb
    Available physical memory: 389 Mb
    Total page file memory: 2460 Mb
    Available page file memory: 1867 Mb
    Total virtual memory: 2047 Mb
    Free virtual memory: 1740 Mb

[Application info]
    Language: C++
    Compiler: Microsoft Visual C++ compiler, version 1310
    App path: C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Sporebin\SporeApp.exe
    App version: 1.1.0.338

[Exception info]
    date: 02-01-09
    time: 11.44.18
    type: ACCESS_VIOLATION writing address 0x0e890000
    address: 0x005a60b2 "C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Sporebin\SporeApp.exe":0x0001:0x001a50b2

[Call stack]

EDIT: letöltöttem az új drivert btw, ezek szerint nem az volt a hiba
  • Kicsikiraly
    ha épp feltelepítettem és ez a probléma jelentkezik, akkor is a package fájlokkal lehet a probléma?
  • Carlos
    Az EditorSaves.package-t vagymit NE töröld semmiképp, mert az tartalmazza a lények és a bolygók adatait. SZóval azt tartsd meg mindenképp!
  • Kicsikiraly
    köszi, ezeket holnap megpróbálom, szólok majd hogy sikerült :)
  • Carlos
    Láttam már ilyet. Vagyis hallottam róla.
    Két megoldást tudnék javasolni első körben.
    Próbáld ki újragenerálni a package fájlokat. (tedd félre őket és töröld ki majd indítsd el a játékot és nézd meg mi történik).
    Másik: friss videókari driver.
    Ha ezekkel nem jön össze akkor továbbvisszük a dolgot.
  • Kicsikiraly
    találkozott valaki rajtam kívül azzal a hibával, hogy megpróbálom elindítani a spore-t, nem történik semmi sokáig, aztán hirtelen bejön a feketeképernyő, de utána el is tűnik, és nem tudok belépni :S

eredeti a játék, és FAQ-ban nem találtam rá semmit.

viszont elég szar így hogy most megvettem, játszottam vele egy darabig, aztán annyi nem is megy :S
  • Carlos
    Most csináltam (épület):

(egy ufó épp elrablósugárral elrabol egy kukacot)
  • Carlos
    Privátba küldj egy mélcimet, hogy hova küldjem majd őket.
    LEhet, hogy nem lesz kész ma vagy holnap, remélem nem baj.
  • Aragorn83
    Mindekettőt megköszönném! :)
  • Carlos
    No, a Mag környéke kipucolva, a peremvidék van még hátra, az sem kevés:

Nyilván ideges a kis görcs:

(jó ez a fordítás!)
  • Carlos
    Aragorn:
    -Nekem megvannak a medálok, hogy mihez mi kell. Leirjam őket?
    -Csináljak egy leírást (tippek közé), hogy én hogyan irtom a grox-okat?
  • Carlos
    Igen arra. Sry. Télleg szép jószág. Nemtom hogy lehet a tiltást engedélyezni. Egyébként a bug ahogy észrevettem akkor jön elő, ha leszarod az ökokatasztrófát és kihalna a bolygó és akkor mentesz. Majd visszatöltöd. Ekkor száll el.
  • Aragorn83
    Kacagó Hosszúnyakúmadárra gondolsz? Ha átnézel hozzánk, akkor kinn is van a fejlécen.
    Ő az egyik lényem, akire nagyon büszke vagyok, mert nagyon szép lett szerintem.

Durva egy hiba, bár én még nem tapasztaltam, pedig már többször mentettem ökokatasztrófa idején is.

Egyébként megvan a Galactic Adventures magyar neve Galaktikus Kalandok és március 20-án fog megjelenni. Ezügyben lesz nálnuk hamarosan egy nyereményjáték, amelynek keretében az első három helyezett megnyeri a GK kieget... :D
  • Carlos
    Aragorn:
    Egy beakadt quest miatt (ökokatasztrófa) kitiltottam egy lényedet a játékomból (valamilyen Hosszúnyakúmadár vagymi). Nem oldotta meg a dolgot. Érdekes volt megkeresni egy bolygót az egész galaxisban ahol elakadt az ökokatasztrófás visszaszámláló és mindig újraindult végtelenszer.
    Ökokatasztrófa alatt ne mentsetek, mert a visszatöltéskor szétkeffentődhet a számláló és utána lehet keresni a bolygót.
  • Aragorn83
    Elég sok új info látott napvilágot az első kieg Galactic Adventures-ről!
    Nézzetek be hozzánk!

My Spore
  • Carlos
    Nemtom. Sok. Szerintem most egy olyan 100 óra űrözésnél járok. De hülye voltam, mert ha egyből elkezdem gyakni a Groxokat, akkor most sokkal előrébb lennék. A mag körül össze lehet szedni a mesebolygókat és a tárgyakat simán és közben lehet harcolni Groxékkal.
    Amúgy észre se lehet venni, hogy összegyűlt, néha ránézek, hogy megvan-e, aztán ennyi.
  • Aragorn83
    Mennyi idő volt kb ezt mind összeszedni?
  • Carlos
    Még friss, ropogós:
  • Carlos
    Az uccsó két mesebolygó:
    -Mályvacukor
    -Tészta

Már csak egy dolog maradt:
  • Carlos
    Elkezdtem kiirtani a groxokat. Elég szopó.
    Van pár bolygóm a mag körül, de rengeteg grox van arra... Elleszek egy darabig.
  • Rip
    Áá, na végre, ez már fasza lesz! ÉdesRémest kihagytam, de ez már bizts vétel.
    Kösz az infokat.
  • Carlos
    Jaja...értem. Énis igy vagyok vele. :D
    Mondjuk mákom van, mert márciusban van a névnapom és a játék is márciusban jelenik meg. Igy ingyen megúszom a dolgot.
  • Lobsterman
    Alap, mint "alap hogy meg kell venni" :P
  • Carlos
    Alap?
  • Lobsterman
    NA jól van látom már hogy ez alap kiegészítő lesz. :)
  • Carlos

I've seen a lot of requests for different kinds of missions/quests you'd like to see in the expansion on these boards. With Galactic Adventures you'll be able to build many of these kinds of quests yourself!

You'll be able to flesh out your missions with your own creations, creations you may have already made! You can also use other players' creations in your missions.

If you can't wait to get started, you may want to start making creations now for the different kinds of missions you'll create. You could for example, make a whole set of creations based on the Brondosaurus Hall for an eerie, blue alien planet quest.

Or if you're not a creator, you may want to start organizing creations for your missions using Sporecasts to get a set of themed creations together.

Have fun!

-MaxisCactus

Kiegészítő képek, info!
  • Carlos
    Hivatalos Patch az elérhetetlen GROX bolygók elérésére:
    Patch
    A file-t a C:\Program files\Electronic Arts\Spore\data -ba kell tenni. (ill ahova telepitetted)
  • Carlos
    Véletlen.