8545
Spore
  • Venom
    Üdv. Lenne egy kérdésem amire FAQ-ba nemtalálltam választ. Szóval Spóropédiára szeretnék regisztrálni de valami licenskulcsal van baja.
    Namármost ez demó akkor mien kulcs kell ennek nemértem :S
    Valaki tudna segítteni ezzel kapcsolatban?
  • ZsZso
    Komolyan mondom kezdessz felidegelni. Létrehozok egy FAQt Nektek ... jókedvből, segítőkészségből ... áldozok az időmből. Erre te majdhogynem letolsz, hogy nem tökéletes az oldal?!

Normális vagy ember? Ne nézd, banyek. Vagy csinálj jobbat... ilyen emberek miatt gondolokozok el azon, hogy én normális vagyok -e, hogy segíteni próbálok.

Szívesen veszem a segítséged, szóval áll a felkérés. Ha nem tudsz segíteni, akkor légyszives ülj rá a szádra, és pls ne ugráltass.

PHPben nem vagyok májer, de már szanaszét írogattam. oldalon nézheted meg hogy nézett ki eredetileg. Ez a hiba Xedrangú volt a többihez képest ... áhhh minek magyarázkodom?! :S
  • stonesour
    Senki nem tudja? Pedig olyan idegesítő :(
  • Zomil
    hát igen kicsit bugosnak tünik :D
  • magus
    tényleg belemenjünk hogy nem használok olyan dolgot amihez lövésem sincs, és pláne nem 10 kérdéshez? ha nem tudod használni ne tedd, ennyi
  • stonesour
    Na de tényleg, aki tudja miért van az mondja el, vagy ne, de akkor ..!..
  • mama2
    Pörög ám a topik- Hát majd akkor ha kijött a teljes:D.
  • stonesour
    :D És a te géped nem szar akkor?
  • Carlos
    Lehet, hogy valami technikai oka van a dolognak. Amúgy nálam is ilyen...
  • stonesour
    Na de mondom, hogy nem mindenhol recés csak a szerkesztésnél! AMUGY MINDEN ELSIMÍTOTT
  • ZsZso
    KBPublishernek hívják a FAQ motorját, írd már át légyszives a PHP kódót, okoska.
  • stonesour
    :(
  • Carlos
    Szar a géped! Cseréld ki!
  • magus
    Honnan tölthetem le a lénylabor demó verzióját?
    A ról.

szerintem annyira nem egyértelmű, semmivel sem lett volna több kattintás oda kirakni a linket
  • stonesour
    hooppp ez nagy kép, de
    http://eu.spore.com/myspore/asset_edit.cfm?id=500000252031
    itt kicsinek mutatja , nem szóltam, esetleg ettől nagyobb? :D
  • Carlos
    Nem mi mondtuk...
  • stonesour
    Hello, valaki elmondaná, hogy lehet olyan nagy képet csinálbi, mert nekem ilyen kicsi:

Meg azt, hogy miért van, hogy a videokártya anti aliasingjét maxra állítom, de mikor szerkesztem a lényt, mégis tiszta recés minden, de amikor színt választok akkor meg szép elsimított minden :S
    És ha kiválasztom a texturáját, akkor nagyon lassan töltődik be, ha meg visszalépek a szerkesztőbe, akkor meg se jeleneik, csak a lény alapszine. másnál is így van? kössz
  • mama2
    hábazzegxDDDD...
  • balee4
    Jól van bocsi, nem tudtam, hogy benne van már az új trial linkje a FAQ-ban, nem kell ezen ennyit lovagolni.
  • ZsZso
    kkkkkhkhkhrkr .... mááááárr .... kkhrrr *fröcccs fröcccs **** ... kkkhrhr ... későőőő .... *fröccccs*
  • Hmuda
  • balee4
    Ok megvan, hülye voltam.
  • Zomil
    :DDDDD

szuuuuszáááááá :P
  • ZsZso
    pázzeg, és ráadásul a legnépszerűbb kérdés ... szóval kinyomja a szemed. Áhhhh ... most szúrtam magam nyakon a tollammal.
  • ZsZso
    balee4 ... olvasás az megy? Mit nem értessz azon, hogy
    ">>>Olvasd el mielőtt bármit írsz!<<<
    >>>FAQ<<<"

????????
  • ZsZso
    Hmuda, nem tartod az iramot velem. :D Egy órája tehettem be:
    "Mi a különbség a demó és teljes lénylabor közt?" :))
  • balee4
    Adjatok légyszi az új trialhoz linket!
  • ZsZso
    A FAQban lévő link neve puszta poénból "hivatalos oldal". A domain, amire a mutat, az meg kalóz EA. Persze, hogy a hivatalos oldalra mutat a FAQ ...
  • Hmuda
    De "fullos" a repertoár. A fizetős verzióban mindegyik testrész benne van, míg a trial verziókban csak 25%. Hányszor kell még leírni?

Mehetne a FAQ-ba is akár.
  • Hmuda
    Ne keverd a full verziót az új-triallal, mert most az utóbbiról van szó.
  • DarkSector
    Itt volt egy tag, akinek megvolt ez a verzió, az meg tudja pontossan mondani.
    KB 4x vagy 5x ennyi cuccos biztos van.
    Nem fullos a repertoár, de sokkal több van.
  • Hmuda
    A két verzió ugyanazt tartalmazza, csak az új verzió már telepíti az EA downloaderét, míg a régi nem, mert nem volt benne. Ezért a méretkülönbség.

Zomil: akkor mea culpa. Annyira GS-szagú volt az egész.
  • Hmuda
    És ez két nap termése. Egy hét után feladod, szóval inkább most szólok, hogy olyan felesleges fáradni vele, hogy ihaj. Nem mennek sehova.
  • DarkSector
    Jah és ott letöltesz 1-2 lényt, ami több idő, itt meg fogod, kijelölsz párszáz lényt, berakod 10másodperc múlva és játszasz.
  • SD456
    Az EA oldaláról elkeztem szedni. 205 MB a telepítő, amit a múltkor a GameStar on kiraktak az csak 190 MB, de szerintem se sokkal több cucc van benne.
  • Zomil
    spec pcdome, nem sürün olvasok itt hülyeséget, de akkor ez ugy néz ki csak kamu :D
  • DarkSector
    KB 700MB ez ami most fent van Sporemedia-n.
  • DarkSector
    De kurvasok van benne, mert D2D-n meg is mutatja egy videóban.
  • Hmuda
    Szerinted minek van a sporepedia? Ott remekül elfér mindegyik. Csak fölösen foglalod magadnál a helyet.
  • Hmuda
    Semmivel sincs több benne. Kitalálom...gamestar? Azok szoktak kitalálni minden baromságot.