Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
kérdéses mennyibe fog kerülni?
kizártnak tartom, h ne 10eft felett legyen.

EA nem az olcsóságáról híres, vagy inkább hírhedt?

Lobsterman
Én tuti kentaurszerû valamiket fogok csinálni elsõre. Aztán valószínûleg még soksoksok mindent

Lobsterman
és ha valakinek nincs nete akkor mi van? egyedül elvagy, és semmi más lény a játékban? izgalmasan hangzana. 😄
mondjuk biztos hogy alapból a gép kreálja az ökoszisztémát, csak opcionálisan lesz ez a lehetõség

rájöttek úgyis hogy csoda másolásvédelmet ugyis megtörik viszont ha cisnálnak egy jó netes közösséget amit serialal védhetnek , csomo + embert rá lehet venni hogy megvegye...., eddig ennek eléggé év játéka szaga van... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
aha.
szóval elképzelhetõ, h minden szinten (kettõn legalábis biztosan) máshogy fog kinézi az editor.
így tiszta.

"a többi fajt meg más játékosok gépérõl szedi át"
ez új.

Hmuda
Ha jól vettem ki a bemutatóból (nagyon hadarva beszél Will) te kreálsz maganak egy fõ fajt, amivel játszol (azt kell majd egysejtû korától fejlesztgetni), a többi fajt meg más játékosok gépérõl szedi át, hogy egy ökosziszémát hozzon létre (gondolom azért lesznek bõven alap lények a kezdéshez).

Miért lenne két editor? Eleinte az amõbát buherálod, aztán ha felfejlõdött többsejtûvé akkor másfajta dolgokat lehet rápakolni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
most akkor ebben az editorban "elõállított" lényt bedobhatom az ökoszisztémába és ott tengeti a napjait?

mert egy másik vidben azt mutatták, h ha elért egy bizonyos szintet az egysejtû, hozzá lehetet csapni egy új testrészt, mondjuk egy csápót, és folytatta a "vadászó-halászó" életmódot.

kétféle kreátor lesz?

Hmuda
Én tuti meg fogok próbálkozni egy emberi fajt létrehozni, csak vizilényként. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
szép gnómokat lehet majd kreálni ...

Hmuda
Ha esetleg valaki nem akar regeléssel meg miniképernyõs lejátszóval bénázni a GDC oldalán.

Teljes prezentáció.

Megvágott prezentáció.

Nagyon kezdetleges lény editor.

Lobsterman
jajj bocs a floodért de: még hozzátenném hogy az oblivion után gépigény már nem tud hidegzuhanyként érni 😄
Meg még van idõnk a játékig bõven. Addigra biztos fejlesztek majd gépet.

Lobsterman
mondjuk nem tûnik olyan csilli villinek(bár ahogy láttam a videon hdr már van :p)de procit és ramot tuti fog enni.

Lobsterman
hát például szerintem az elég sokat fog enni majd hogy egy komplett galaxisban lemodelleze az egyes fajok egyedfejlõdését. Akár még csak a saját bolygódon is.
Plusz ott van az hogy semminek nincs elõre leszámolt animációja(lényeknek legalábbis tuti nincs) így azt is real timeban kell számolnia mindig. Nem csak a grafika eszi a teljesítményt

Gerbill
Végülis meglehet oldani közepes gépigénnyel is, de mostanában ritka a jól optimizált játék. Remélem hogy ez egy lesz ezek közül

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Sephi
Ugyan mit lattal ami hihetettlen gep igenyt igenyelne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gerbill
Szerintem egy nagy baja lesz a játéknak, mégpedig a gépigény. Szerintem ehhez elég erõs gép kell majd

Lobsterman
Aha. Szóval idénre tervezik. Ami azt jelenti ha az EA nem nagyon fog szívózni azzal hogy meg kell jelennie karácsonyra(ami ugyen nem lenne túl jó, fõleg ha nem tudnak rendesen bétatesztelni etcetera), akkor egy év múlva fog kijönni valószínûleg. Nagyszerû! Azt hittem ez valami távolabbi jövõ zenéje lesz. Így legalább nem kell annyit várni

Hmuda
Legutóbbi értesülések (valakinek a nõvérének az unokabátyjának a nagynénjének a haverjának a régi szobatársának az unokájának az egyik osztálytársának a manikûröse) szerint november körül.

Rajta vagyok a levlistájukon, de a tavaju E3 óta semmi hír.

Lobsterman
Hát igen. Eléggé évezred játéka érzésem van.
Persze azért nem fog mindenkinek tetszeni. De a stratégiarajongók paradicsoma lesz az egyszer tuti.
Valami infót tud a projectrõl valaki? Ilyenek hogy mikorra tervezik hogy elkészül, milyen készültségi szinten vannak, és hasonlók.

Gerbill
WOOOOOWWWW. Jobb lesz mint gondoltam.

Hmuda
Hm, nemegészen. Elõször mikroszkoõpikus szinten kell boldogulni, azután mint vizi lény, majd ha úgy döntesz, hogy lábakat növesztesz, akkor szárazföldi lény (ezt lehet talán Sims szerûnek nevezni, de csak nagyon nagy jó(rossz?)indulattal). Késõbb jön a stratégiai rész, azután egy kis városépítgetés, bolygókolonizálás, ûrutazás, végül az egész galaxis feltérképezése.

Itt van egy videó, hogy hogyan is kellene elképzelni a dolgot (ez a régi GDC prezentáció, csak úgy lett megvágva, hogy kizárólag a játékot mutatja, a PR szöveget kivágták).

Video

Gerbill
Ez nem életszimulátor lesz hanem sstratégia. A törzsfejlõdés során fejlõdõ fajunkal kell meghódítani a nem túl méretes bolygót. Legalábbis erre gondolok hogy ez lesz.

Hmuda
Hmmmm...az ea-elcseszés résszel egyetértek, de mi ebben a Sims-szerû?

quack
ha nem cseszné el az ea, ahogy szokta, és nemlenne túlzottan sims-szerû akkor sztem nagyonfasza lehetne 😊

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Serpa
😛PPPPPP

Serpa
pasziánsz, aknakeresõ, ...

Sephi
Mirol beszelunk?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tormy
Marha komoly lesz. Az eddgi osszes jatekonal utosebb amit valaha probaltam szerintem.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Sephi
Erdekes. Ugy nyilvanyitjak mint egy korszakalkoto jatekot. Naon kivancsi leszek ra.

Serpa
hivatalos oldal

introért érdemes bekukkantani ... 😊

dr Kotász
Egy egészen apró információt lehagytál...
Nézzétek meg magyarország elsõ spore fan siteját csomó képpel, egy háttérképpel, amit én csináltam, és ha minden jó lesz holnap/holnapután végre fen lesz az 1 órás GDC movei!
Serpa
reméljük ...

Sephi
Tuti jo gama lesz 😄

HarryProf
nem az egysejtüeket kell nevelnünk de midnegy hanem az egysjetüekbõl majd lesz rendes élõlény meg minden.
Bõvebb info: www.spore.try.hu

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

dr Kotász
Nem. Ott kezdõdik a játék. Törzsfejlõdés, aztán megjelenik az értelem, civilizáció, városok, háborúk, ûrkorszak...

Szerintem hatalmas az alapötlet. Kiváncsian várom, mi lesz belõle. Már csak néhány év! <#hehe>
imádom a maxis játékokat. de abban igaza volt hogy amikor a maxis kiment a tõzsdére nekiállt tucatjátékokat csinálni amik között volt sok szar (sim ant, sim copter a pucér homotáncossal, simfarm stb), és Will Wright miután nullázódott 'felvásárolta' õt az EA, azzal a feltétellel, hogy egyszer csinálhat egy babaházas játékot (sims 😊 )
én is hallottam már ilyen gameról, de lehet hogy egy és ugyanaz a kettõ.

ui: serpa az szerintem a relices impássziblö kricsörz volt

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Zola NFK
de koránt sem ilyen szabad lehetõségekkel...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Serpa
azonnal.

vmi hasonló játék már van.
abban különbözõ állatok testrészeibõl egy új állatfajt kell kihozni.

Sephi
Ja ja 😄

Nezd meg a muvit!

Serpa
mi ez a játék?

a mikrobáktól kell elkezdeni a fejlõdést?

Sephi
A legsikeresebb eladasok kozott a vilagon azert a The Sims-e es a Sim City-ke mert nem jok ugye?

tény jáccotam amikor kijött, elég is votl egy életre... 😛 és meglehet a véleményem róla nem? hátakkormeg...

és nem amit a maxis eddig kiadot tnem volt mind jo és pont, izlések és pofonok ugye 😊

Sephi
Hagyuk mar. 10 emberbol 9-en jaccotak/jaccanak Sims-et de nem merik bevallani csak anyaznak. Meg te is jacottal vele tobb orat akarcsak en amikor megkaptam.

Amit a Maxis kiadott az eddig mind jo volt es pont.

a sim city-ért jó pont a the sims-ért kevésbé 😛PP

grebber
Az E3-on annyira agyon ajnározták csomo dijjat kapott.

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Oszinten sozlva en meg nem is halottam ilyen tipusu jatekrol. Eleg kreativ kell legyen valaki hogy meg a mikrobakbol is jateko csinaljon.

Nyers
Hatalmas ötletek, sztem írtó nagy lesz.

My Life for Freedom!