8545
Spore
-
#1700 Hogy meglegyen a gyüjtemény.
Bár tény, hogy ez a végtelenségig fog menni. -
#1699 én a faqban lévőt töltöttem
akkor az a hivatalos vagy a kalóz? -
-
#1697 "Az előző hét meglepetése volt, hogy a behirdetett dátum előtt került ki a netre a Spore Lénylabor demója, köszönhetően egy "elkallódó" cseh sajtóverziónak. Az Electronic Arts azonban hamar letiltotta a hozzáféréseket, és csak most adta ki a hivatalos verziót, amelyben elvileg több összetevőt használhatunk fel lényeink kreálásánál, mint elődjében (a kalózdemóban még a 25% sem volt meg). "
Ez igaz??? mert akkor leszedem a hivatalos változatot :O -
#1696 Hát nem ártana. Nevetséges hogy más nem ea oldalon már leszedheted... -
#1695 A jobboldali nagyon tetszik, a bal oldali nem :). De a jobboldali jobban tetszik mint amennyire nem a bal oldali :D. -
#1694 Minek mindet lementeni?
De most őszintén? MINEK? -
#1693 Végre visszajött a netem.
Közben ezt a két kis drágát csináltam:
SZERK: mostmár a tököm tele van az EA idétlenkedésével. Adják már ki végre azt a sz*jb*****ott full-editor. -
#1692 LOL
Elszabadult a pokol, ahhogy rányomok az ALL CREATIONS gombra, mindjárt bejün vagy 4-5 új, minden másodpercben.
Ezt már képtelenség nyomon követni.
Kicsúszott a kezeim közül az irányítás, mert ahhogy hogy lementsem a lényeket, ahhozz nyugira lenne szükség!!! b+ ez durva 30.000 lény -
#1691 persze hogy az, és teljesen legális :) -
Adam69852 #1690 ááá a zöldszar a legjobb :D -
#1689 Hmm én kifizettem a 10 eurot de az ea oldaláról még mindíg nem tudom letölteni... -
#1688 Monnyuk ez pénzes nem? -
#1687 THX megnézem. -
#1686 Tudom, de ez hihetetlen. KB annyi kreatúrát töltöttek fel fél nap alatt, mint ezelőtt kb 1 hét leforgás alatt.
Vajon meddig jutunk el. 1millió-ig???
Mész b+ a boltba, azt monnyák, hogy vegyé spore-t neten van 200e játszható karater....azt töltsé ba+....LOL -
#1685 d2d-röl letölthetö, gondolom boldog-boldogtalan lekapta -
#1684 Mivan kijött a full? -
#1683 Nem egy ember készítette ám... :) -
#1682 Na jóvan bazzeg ma hajnalban még csak feleennyi kreatúra volt fent Sporemedia-n most meg 27.611!!!!!!!!!!
Az annyukat szopassák ezzel. Mi történt, ennyit képtelenség még talán feltölteni is fél nap alatt, nemhogy elkészíteni!!!!!!!!!!!!! -
#1681 na akkor az enyimek rendes png-ben: (véletlenül már más topicot is megjártak)
-
#1680 Na...annyi volt, hogy nekem felajánlotta a winy hogy felteszi a dx9et, én meg annyir abe vagyok sózva. h nem figyeltem mit csinál,...lényeg hogy vmi eredetiségvizsgálót pakolt fel, én meg abban a tudatban éltem hogy a dx9-et XD.
Tanulság: ne kapkodj, mert núb kérdéseket teszel fel a végén:) -
Adam69852 #1679 feladom : link nah :D -
Adam69852 #1678 ejj
hát nem rakta be :D
-
Adam69852 #1677 Punkos
-
#1676 oké, megpróbálom. -
#1675 de akkor mivel? -
#1674 Igen frissitsd a DX9c-t!!!
Van már DX9c juni 2008 -
#1673 Néha ilyen, de valszeg kell egy kicsit várni, vagy újbol indítani a játékot.
Nálam néhányszor volt ilyen, de asszem akkor azért, mert használtam a netet másra, meg kb 300lényt töltöttem a LÉNYEK mappába. -
#1672 Nem azzal. -
#1671 ez a spore most akkor DEMO? -
#1670 Evvel mitkezdjek?
ati radeon 9600as kjártyám van...ugye nem a pixel shaderrel van baj?:'( -
#1669 -
#1668 szimplán csak hülyének kereszteltem : ) -
#1667 De, és tényleg :S
Erre nem gondoltam volna :D -
#1666 Jó jó ezt értem. Amúgy engem nem zavar ez a digitális forma. A steam-en is vettem egy csomó játékot már ami nincs meg a polcon mégis saját tulajdon. Más kérdés, hogy nagyon ajánlott nem elhagyni a kódomat és a felhasználónevem. :)
-
nálatok is ilyen a regisztrációs ablak?
-
#1664 Köszi ... szipp szipp. Maradok a materializálódott játéknál. :) -
#1663 Igen, az első!
Én ezért várok 20-ig. Régimódi vagyok, kell a doboz... :) -
#1662 Ha az EA oldalán veszed, akkor visszakapod a teljesből az 1500 körüli összeget.
Kérdés: a teljes játékot is csak digitálisan kapod meg, vagy póstázzák? (gondolom az első) -
#1661 Ez egy másik verzió, amit asszem most lehet pénzért leszedni.