8545
Spore
-
#1944 én még 2 napot kibirok inkább és egy 576 üzletbe bezuzok megvenni :D -
Me Ga #1943 Nekem nem engedte USD-benmegvenni...
Csak usa vagy kanadai címet fogadott el, aztán végül azt mondta, hogy az ip alapján nem is ott vagyok...
Remélem nem csak én voltam béna, de nekem nem ment... -
#1942 Kösz a választ. -
#1941 Yeah, elég vad! :D
-
#1940 Mondjuk hozzátartozik, hogy CET-et írtak és az nem a most érvényes nyári időszámítás. A CET +1-et jelent a GMT-hez képest, míg a nyári +2-t. Most nem állok neki számolgatni, de előfordulhat, hogy éjfélkot lesz kint. -
#1939 Hmm, akkor lehet USA storeból lenne érdemes megvenni? Vagy szerintetek kiegyensúlyozzák a különbséget? -
#1937 Itt lesz a letölthető verziója a veszedelemnek.
-
#1936 D2D-nél 5 GBP az ára. (4valamennyi pontosan) -
#1935 Úgyis eltökölnek még egy ideig, de elméletileg már nem kell sokat várni. -
#1934 Namost akkor már elvileg lekéne tudnom tölteni a download managerrel? mert én nem látom :( -
#1933 Itt az első lényezetem a full-al. Brutalicska.
(Próbáltam kicsit brutálra venni a figurát, hehe...) -
#1932 Naná. Ha amerikai oldalról mész akkor dollár lesz, de akkor csak a holnapi dátum lesz érvényes rád. Ha európai oldalról, akkor Euróban kell fizetni, de ELMÉLETILEG még ma le tudod szedni. -
#1931 Hmm, ha egyik helyről megyek az EA store-ba, akkor 9.99$, ha egy másik helyről, akkor 9,99euro.
Ugye nem mindegy. Számít valamit, hogy melyik helyen veszem meg? -
#1930 Aham, thx. -
#1929 Csak azt jeleníti meg ami le van töltve. Majd csak a teljes játék fog felcsatlakozni letöltés céljából a teljes pédiára. -
#1928 le kell tölteni öket, egyenlöre magátol nem tölt le semmi, neked kell a holnapról
gondolom a full-ban be lehet majd automatizálni -
#1927 Erre nem találtam választ a faq-ban:
A játékban lévp sporepedia nem tartalmazza az összes feltöltött lényt, vagy csak most nem tölti be őket mert vacakol a serverük?
Van ugye 3 kategória: a saját, a maxis által készített, és az összes. De nekem az összesben is kb 40db van. -
#1926 Azt szerintem még ők se tudják, de legyen meg ez a kis gyermeteg örömük... -
#1925 Es miert is volt ez jo nekik..I.. Talan, hogy az EU es az US megjelenes ne csuszon szet annyira? De akkor masnak mert adtak ki? EA... -
Hát nem siették el, de végülis 17-én jön ki. [#idiota.] -
#1923 ok, na, mindegy, csak kiváncsi voltam, h ennek mi lehet az oka -
#1922 HAt sztem ezt majd jatek kozben nem nagyon fogod eszre venni, mert nem fogsz ennyire razoomolni. -
#1921 És nagyítsd ki mert így nem látszik... -
#1920 mert jpg ben van és az a szar paint elmossa, ha nem bmp-be mentem a képet, de ez a játék alatt nagyon zavaró, sokkal jobban látszik -
#1919 Úristen, ez téged zavar? Én alig vettem észre a különbséget. -
#1918 Az csusznak a kiadassal az 1 dolog, meg is lehetne erteni. De az hogy mashonnet mar orakkal ezelott letoltheto volt, az kicsit gaz... -
#1917 nagyítsd, meg az amugy is jpeg nem annyira látszik, de engem zavarr -
#1916 -
#1915 Hát ez nagyon kész:). Egy lényt csináltam, de már fetrengek a röhögéstől:). Ez mászthev lesz asszem'... -
#1914 Na. hello ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, szóval az van,hogy amikor a lényt modellezem akkor ilyen recések a szélek, pedig az antialisinget fullra állítottam a videokártya beállításoknál (ati radeon x1600 pro 256 mb)
lásd bal oldali kép
amikor a texturát választom akkor pedig szép elsimítottak az élek
lásd jobb oldali kép
EZ MIÉRT VAN?! :) másnál látom, hogy nem ilyen, meg a járáspróbánál is recés. Valaki segítsen már, mert ez annyira zavar, miért van EZ?!
na kössz a segítséget előre is,
MIT ÁLLÍTSAK MÁR? ajj na -
#1913 éljen! ideje volt :D -
#1912 Lehet hogy csak minket akarnak összezavarni. -
#1911 Tess, itt van, még mindig 17-ét írnak. Szánalom amit az ea itt összetöketlenkedik... -
#1910 Nemsokára megcserélődik az első 2 hely. -
#1909 látom nem csak én kattantam rá az utóbbi órákban/napokban a spore ra :D
Népszerű témák
1. Foci EB 2008
2. Spore
3. Mozilla Firefox
4. Modellautók
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. PlayStation3
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. Namiez?
9. A nagy szavazó topik
10. Battlefield 2 -
#1908 Áh, msotmár auto delete lesz, a visszaesőknek esetleg még pont is. -
#1907 HMuda!
Szerintem lassan élned kellene a jogoddal, hogy kipurgáld a szemetet!
(piros rész a FAQ környékén).
Ha gondolod átveszem! -
Me Ga #1906 Neked legyen igazad.
Még egy ideig 17-e van... -
#1905 Most nem tudom letesztelni, mert lehalt az egész ea-store, de se levelet nem kaptam a csúszásról és hajszálpontosan ez a dátum volt berakva az amerikai megjelenéshez, szóval amennyire én tudom, az EU még mindig 17. -
#1904 szépen kérlek :-c