Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

kopaszrobert
Hát egy ideig még nem jön.....

GW: Axino Hun;

Carlos
Hmmm...jöhetnének már új képek és/vagy videók.
Várom már nagyon.

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Majd januarban....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kopaszrobert
jah semmi sajna...

Fantos
nincs.......

Nincs semmi új a játékkal kapcsolatban?
kopaszrobert
JA Sajna

Carlos
2007 végefelé. 3-4-ik negyedév.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor ugye a spore csak 2007-ben jelenik meg.Dekár!!<#falbav><#falbav><#violent><#violent><#gun>
Fantos
elején csak beejti a tollát aztán paff
OFFEND

Hmuda
OFF

Egy munkást? Huszonhárom biztonsági õr végtagjait tépi le (plusz Kisaragit lefejezi) csak úgy bemelegítésnek.<#eplus2>

De ez már tényleg nagyon off. Wikipedia cikk akit érdekel, de mostmár vissza a Spore-hoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
hehe az télleg durva egybõl azzal kezdõdik hogy szétszed egy munkást<#vigyor1>na de kezdünk eltérni a témától

Hmuda
OFF

Összesen 13+1. Ne ilyen takonyball meg pukimon nyomottságokban gondolkozzatok, azok az anime hulladékai és sajnos csak az olyan hülyeségek jutnak el ide. Az igazi animék azért fényévekkel szinvonalasabb alkotások. Ez a sorozat például véresen (szó szerint véresen<#vigyor1>) komoly, elgondolkodtató és nem egyszer sokkolja durva jelenetekkel a szegény nézõt.<#bdead>

(A félreértések elkerülése végett, az a fehér valami a csaj fején nem "cicafül", hanem szarv.)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
hány 100 része van? 😊

Hmuda
Jah, méghozzá az egyik - ha nem A - legjobb (Elfen Lied).

Sland
fogalmam sincs. vmi japán anime?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Kösz. :-)

Azt is tudod honnan van a kép?

Sland
jó a logód!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Malakai
Nem mintha ez normális összemérés lenne, na mind1.. 😛
Amúgy a logikáját értettem, hogy hogyan gondolták, de szerintem ez inkább csak ilyen megnézem közelebbrõl jellegû dolog. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Amirõl õ beszélt az abból áll, hogy összemérheted a saját fajodat mások fajaival, azt nem mondta, hogy a faj készítõje fogja irányítani. Szépen átmenti a lény megjelenését, tulajdonságait és személyiségét, az alapján berakja a világba és ha gondolod akkor megküzdhetsz vele.

Malakai
Itt már megint egymás elleni megmérettetésrõl beszélnek.. Nemtom', én korábban Will Wright szavaiból azt vettem ki, hogy habár net segítségével belenézhetünk, hogy milyen mások civilizációja, de azt az MI fogja irányítani, ha kapcsolatot teremtünk velük... (A globális multiplayert nem tudják megoldani, én úgy tudom.) Persze biztos majd egy kiegészítõben. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
Sland

kopaszrobert
tudom épp azé mondom me ezek vannak(az-az nincs valami sok)

Fantos
az vótmá

kopaszrobert
egy a Robi williamsos meg valamelyik interjún

Fantos
poénos Spore videó?

kopaszrobert
Konkréntan a Spore-ra gondolsz? Mert abból talán még kettõ van.

Fantos
youtube-n szeretek olyan videókat nézni amikor játékban csinálnak poénokat

Malakai
Mijeza videó mánia? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fantos
ha lessz játék akkor te majd csinálsz 😛

Malakai
Az a gond, hogy így inkább a random bolygó generátor és a környezõ lények alakítanák a lényünket és nem mi... Akkor meg már egy filmet is kiadhatnának... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tény, emg ha ugy kéen fejlõdni mint a rendes evolucióban akkor egy gamer se lenne aki tovább jutni a plazmás lényeknél mert nem él senki pármilliárd évig 😄DD (najó idõgyorsitásal kicsit sarkiva elég lenne nekünk pár ezer is 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Persze, hogy jó lenne bele viziélet. Majd egy kiegészítõ tuti visszarakja. De ha úgy kellene fejlõdni, ahogy azt egy rendes evolúció során elvárnánk, akkor egyrészt nehézkes lenne, másrészt meg behatárolja a lehetõségeket. Játék szempontjából sokkal jobb az, hogy DNS pontokért lehet majd vásárolni a jobb testrészeket. Lehet nem valósághû, de legalább úgy alakítod ahogy neked tetszik.

Kmarha
az rendben. de kapásból ilyen izével kezdünk, azt annyi lábat adunk neki, amenyit akarunk? vagy attól függõen, hogy mennyire köves a talaj vagy sáros a föld, rakunk rá patákat vagy hatalmas talpakat? ezt nem igy képzeltem el

ez a játék az evolucióról szól, és a készítõknek akár tetszik, akár nem, az élõlények, legalábbis itt a földön a vizben fejlödtek ki. Már ott alakultak ki az uszunyok, az vizi életforma álltal hol a meneküléshez az erõsebb farok, hol fogak a támadásra koncetrálva. Aztán abból fejlödött tovább skorpió farokká, hatalmas csáprágóká vagy éppen vékony hosszú strucc lábá a különféle nyulványaik 😊 Lesarkítva legalábbis.

ha már e játékban a vizbõl jön ki a slugunk, akkor szépen csinálják meg a vizi életet is a piszkok. :S De gondolom ebben te is egyetértesz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hmuda
Ne csigában gondolkozz. :-)

Inkább meztelencsigában. Gondolom láttál már lénykészítõs videókat. Ott a kiindulási alap (már ha nem egy kész lényt fejleszt tovább) mindig az a központi fõtestrész volt, amiben a gerincoszlop hosszával, formájával meg vastagságával lehet megadni a lény alap testformáját. Eleinte ez úgy néz ki mint egy jól megtermett lárvaszerûség. Biztosra veszem, hogy ezt a formátlan alapállapotot értette a "slug" említésekor.

Kmarha
sokat nem tévedtem, csak a szöveget nem értettem 😊

Akkor marad a kasza és a vasvella. azt közben reménykedünk, hogy hamarosan a fejükhöz kapnak. milyen evolució az ilyen, ahol csigából fejlödik ki lényünk? :S

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hmuda
Ej látom még mindig gond van az olvasókésséggel...

Mégnézitek szépen a #250-ben belinkelt videót és szépen meghallgatjátok a legelejét (nagyvonalakban amit a fickó mond):

"So when you're in the final game, you'll be actually crawling out of the premorial ooze as a slug..."

Fordítás:

"Szóval a végleges változatban a játék elején egy meztelencsigaszerû lényként mászol ki az õslevesbõl..." - közben bõszen hadonászik egy partszakasz felett.

És akkor ezek után nem túl nehéz:

1: ha lenne vizi élet akkor nem úgy vezetné be, hogy rögtön a szárazralépéssel kezdesz.

2: ha lenne vizi élet, akkor nem degenerálódna vissza a lényed az "alaphelyzetes" se füle se farka gombóccá.

Szóval lehet elõvenni a vasvellákat és kiegyenesíteni a kaszákat. Majd lehet várni a tucatkiegészítõket mint a Simseknél, amikbe már tuti belekerül ez is.

Fantos
csak azért lett híresztelve mert nicns benne az új videókban? azthittem valami forrásból vette itt valaki

Kmarha
Szerintem sem. Ez nem is lehet téma, benne lesz és kész. Ha nem, resszkessenek, mert elõkapjuk a vasvellát azt felkeressük a készítõket 😛

kopaszrobert
Meg gondolom azért csak nem veszik ki az evolúci egyik fontos szakaszát.

kopaszrobert
Nem vagyok lemaradva....azt tudom hogy régi videó,meg hogy az újjabakban nincs benne....

Kmarha
le vagy maradva. õsrégi videó már, mi is ismerjük. A viziélet kimaradása miatt csak azért ilyedtek meg itt lejebb, mert az újabb videókból kimaradt.

kopaszrobert
TEssék itt egy LINK egy 35perces videóról csak egy kicsit roszabb minõségben. ÉS a 2.perctõl már mutatja a viziformát...

Lobsterman
meg azért sem vehetik ki mert akkor nem hívhatnák spore-nak a játékot 😄

hen-tes
az egysejtût nem vehetik ki, hiszen te alkotod meg a lényedet pazdet.. :C
buták vagytok

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Fantos
az egyselytüs szedegetõst? sosem voltak jók az érzékeim 😛

pont azt hagyták csak bent... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fantos
volt egy videó amiben annyi látszot hogy ey kis izével szedeget bigyuszokat és szeritnem ennek semmi értelme nem csoda hogy kiveték....bár elég lett volna ha csak ezt az egyselytû részt vették volna ki