8545
Spore
-
#1903 De kényelmes valaki... -
Me Ga #1902 Én most léptem fel oda, ahol megvettem. Ma délután még nekem is 17-e volt.
Mostmár ez. Nemértemnemtudom... -
#1901 Az az amerikai megjelenés, az én EU-s "számlámon" még mindig 17-e áll. -
#1899 linket és nemfogjuk :-| -
Me Ga #1898 A CDT az -5 óra a GMT-hez képest, mi pedig +1 vagyunk, azaz 6 óra az eltérés. Asszem... -
#1897 Mostmár minden második hozzászólásban ezt fogják kérdezni? -
Me Ga #1896 LényLabor full infó az EAStore.com-ról:
Status: Pre-Release Wed Jun 18 12:00:00 CDT 2008;
Csesszék meg... -
#1895 kijött-e a full?:-o -
ricsa008 #1894 igen a lénylaborra gondoltam én is de honnan lehet tölteni? mi a D2d? -
#1893 2...
Egyik trial (ingyenes), a másik full (fizetős)... -
#1892 Én mosmá télleg nem vágom, hogy mi van.
Valaki legyenszíves és írja meg, hogy akkor most hány verzió létezik, és hogy melyik fizetős és melyik nem.
THX -
#1891 A Lénylabor jött ki full-ban. A Spore majd ősszel. -
ricsa008 #1890 már kijött a full? -
#1889 Eddgi csak a D2D-ről lehet leszedni a teljes verziót ! -
#1888 Hát ez az.
Néha nem bírom követni DarkSectort. -
#1887 Jaja. -
#1886 A D2D-ről szeded? -
#1885 Pontosan annyi a mérete !!
Nekem is kb 45 perce jött le pedig elkezdtem már 19-kor !! -
#1884 Gando fent vannak a szörnyek Kezesmalac meg Kezesmalac maradt mert ha valaki letőlti akkor Kezesmalac név lessz játékban -
#1883 A teljes verzió 337 MB. Nekem is most jön - illetve csak csorog... -
#1882 Senki... -
#1881 Ki akar ezért pénzt kérni? -
#1880 Ja fel van szerelkezve mindennel ami csak kell.
Amugy szerinted mit lenne érdemes levenni róla hogy ne legyen olyan sok minden rajta ?? Lehet hogy azok a fűrészkerekek nem kellenek rá !!
Pont ilyen vérvörös pokoli szinre akartam szinezni !! -
#1879 Kicsit túlcsicsázott :) -
#1878 A teljes verziónak közel sem ekkorra a mérete. -
#1877 Ez a hivatalos demo változat volt nekem is. -
#1876 Ezért akartak pénzt kérni....Hivatalos LÉNYLABOR Demo!!! -
#1875 Durván beindult a lénygyártás, lassan 50.000.
Lesz mit szétosztani a galaxisokban :) -
#1874 Ime az első lényem a full lény labor készitövel !!
Kicsit brutál lett !
-
#1873 Hát überhorror azért nincs, de van pár not-cute alkatrész, láttam :) -
#1872 Meg ugye a teljes Lénylabor-ban elképzelhető hogy lesz majd sok-sok überhorror "alkatrész". :) -
#1871 Nekem tetszik, hogy ilyen kicsit bárgyú lényeket lehet létrehozni. Ha vérengzésre vágyom, vagy "csúnyalényekre", akkor benyomom a Dead Rising-ot , vagy a Silent Hill-t mondjuk. :) -
#1870 Ez így nem igaz. Ezt egy olyan csoportnak csinálják aki kreatívnak érzi magát és szereti is azt kiélni, plusz némi oktatói célzata is van a dolognak az evolúcióról, az univerzumról stb, és azért elég csúnya lenne ha meg akarnának fosztani bármilyen korosztályt is, csak azért mert páran béltépő, vérben tocsogó lényekkel szeretnek játszani. Nem érzem hogy ezt csak azért csinálták ilyenre hogy lefejjék a Sims-fanok tömegének a pénzét.
Egyébként így is meg lehet csinálni egy elég keménynek kinéző lényt, függetlenül attól, hogy többnyire nem-offenzív alkatrészek vannak, azért vannak karmok, tüskék, savköző izék... Aki agyarakat és letépett végtagokat akar látni, annak nem ez a játéka. Aki ki akarja élni a kreativitását, és jót akar szórakozni annak viszont itt a helye. Csak ennyit akartam mondani :) -
#1869 mintahogy az én repülő spermám sem de ezek nincsenek benne a játékban, legalább én nem találkoztam nemi szervvel. persze ki lehet gyurmázni, én tuti faszhadsereggel fogom leigázni a galaxist -
:) -
#1867 nemtom de az óriásfallosz neméppen tűnik aranyosnak :O -
#1866 Tudod van egy olyan dolog a játékfejlesztésben, hogy vásárló. Ciki, de nekik csinálják a játékot. Éshát ugye tegyük szivünkre a kezünket, ezt a játékot elsősorban a kisebb korosztálynak és a lányoknak is csinálják.
Hát ezért! -
#1865 Egyelőre semmi, de majd szólok. :-) -
#1864 Ha van vmi fejlemeny masold be ide is, thx. Bar teny, hogy kisse nevetseges, hogy a magatol a gyartotol kesobb kapja meg a cuccot az ember, mint mastol... Bar igazabol nem maradunk le semmirol, de akkor is. -
#1863 Na végre lejött a full verzió !! Most ki is próbálom hogy müxik !!