8545
Spore
  • ZsZso
    WOW, ezt jó tudni!
  • ZsZso
    Attól félek sehogy.

Én feltettem egy lényt, aztán rájöttem, hogy nem töltöttem ki a kulcsszavakat ... kitöltöttem, lementetettem. Eredmény: új lény jött létre. Najó, akkor töröljük a régit. Töröltem. Fent maradt a Sporepediaban, gépemről törlődött. Az új lény is hasonló sorsra jutott. Na akkor visszatöltöm magamhoz a Sporepediaból ... HÖHÖ! Nem úgy van az. Bemásolom a fájlt, de tudja az a köcsög progi, hogy ezt a lényt már töröltem magamtól, szóval nem látom a lények közt.

Óvatosan a törléssel, mert ahogy nézem nincs teljesen kidolgozva ...
  • cenobite
    Ok. köszi a válaszokat, csinálok egy új reget délután...
  • Carlos
    Csinálj egy új regisztrációt másik email-el. Nekem is volt ilyen gondom!
  • Carlos
    sporepedia-ra mész fel és bejelentkezel és a lényeidnél törlöd.
  • wesker24
    Simán nálam ugy megy minden mint a vizfolyás. Probléma egy szál se.

Nálam csak egy probléma van az egyik lényt duplán raktam fel csak azt nem tudom hogyan lehet azt törölni ??
  • cenobite
    Kezdek megkattanni. Megcsináltam normálisan a regisztrációt, aztán mégsem tudok belépni, lényt feltölteni. Pedig kipróbáltam, "elfelejtett jelszó"-val újraküldettem a jelszavam, és akkor sem enged be.
    Nektek simán megy minden?
  • ZsZso
    Ah, okok. Thx még1szer.
  • MeoH #1976
    Az nem veszes, ami meg maradt. Az elso bejelentkezesnel a regisztracios ablak maradt lengyel, de a bejelentkezes ablaka mar angol. Ill. vmi reklam resz virrit lengyelul. A crealas es az osszes opcio, menu teljesen angol. De probald ki az a tuti.
  • ZsZso
    "Viszont igy is maradt nehany lengyel resz" ... ez az ami aggaszt :). Majd meglesem mit mondd nálam (inkább legyen full magyar mint kicsit angol kicsit magyar :).
  • MeoH #1974
    Elvileg mukodokepes. En igy szabadultam meg lengyeltol. Viszont hiaba hagytam meg a hu konyvtarat, akkor sem lett magyar. bar nem mintha vagytam volna ra:) Viszont igy is maradt nehany lengyel resz, de a lenyeg most angol.
  • ZsZso
    Ha otthon leszek kipróbálom, aztán nyomom a FAQba, ha sikerül. Köszi szépen.
  • MeoH #1972
    Ha angolt szeretnel, keresd meg a jatek konyvtarban a nyelvi fajlokat, es torold a {hu-hu} konyvtarat. ill. sztem en-us es en-gb en kivul nem nagyon van szukseg masra.(elotte azert vhova bizt.masolat nem art:)
  • ZsZso
    Angol Vista, magyar területi beállításokkal => GRRRRRR ... magyar nyelvű lénylabor :S. Mind1, már beletörődtem :). Ha kitalálja vki, hogy lehet nyelvet választani, akkor ossza már meg velem, feltenném a FAQba.
  • MeoH #1970
    Nem tudom igazabol pontosan, csak tipp volt. Mert az tuti, hogy honositott lengyel xpem van. Persze szivtam mar mas progikkal is ez miatt.:) De ha hazaertem, kiprobalom.
  • Thanatos
    nekem magyar xp-m van de a cc angol....
    nem lehet hogy a területi beállitásokat nézi inkább?
  • MeoH #1968
    Attol fuggetlenul, hogy mit valasztasz, a letoltott verzio tartalmaza az osszes nyelvi fajlt. Es EA jo fej modon az op.rendszer nyelven telepit, mindenfele valsztasi lehetoseg nelkul. Nekem pl. LENGYEL szarmazasu magyaritott winxpem van:) Es eslyem sincs emberi nyelvet valasztani telepiteskor. Utana lehet jatszani a nyelvi fajlok torlesevel, igy elertem,hogy nagyabol angol nyelvu, de igy is maradtak lengyel reszek, bar igazabol azok nem sokat zavarnak.
  • magus
    jah, most így hirtelen engem is megnyugtatott a youtube, hogy nem csak én vagyok egy elbaszott Kilgore Trout szintű véglény és nemcsak nekem jutott eszembe faszcsapkodókkal leigázni az univerzumot

tetszik a játékban ez a szabadság
  • Dodo55
    Nézegettem youtube-ot, és látom azért nem én vagyok az első próbálkozó ezzel a Diablo dologgal :)
  • Aragorn83
    DarkSector: De azt még mindig nem árultad el, hogy mihez kedzdesz a jelen pillanatban 80.000 db lénnyel?

Elképzelni sem tudom....
  • Dodo55
    :DDDDDDD
  • magus
    most komolyan, ezt hogy csinálta? nekem sehogy sem sikerült összeragasztanom a végét a gerincének, vagy akár ilyesmit kihozni
  • AntiHero
    Hmmm.. én várhatok péntekig a dobozosra:(
  • wesker24
    Na itt van egy újabb lény lefekvés elött

SpárgatökTomi

• GregSB
    Pedig szerintem lehetséges. Ha a magyar oldalon megyek a "vásárlásra", akkor is angol neylvű store-ra visz, és ott ki lehet választani milyen nyelven akarom megvenni:

• Hmuda
    Aki esetleg előrendelte az EA-Sote-ból, de nincs EADM-e, akkor EZEN a linken elméletileg leszedheti. Kicsit ásnom kellett, de végül csak megtaláltam a standalone installerét. :P

Na mostmár megyek aludni...reggel 7 óta fent esz a fene. :P
  • Hmuda
    Áh dehogy. A logikus az lenne, hogy a játékos maga választja ki a nyelvet, de az EA nem a logikájáról híres...
  • GregSB
    Sikerült angolul telepíteni? :)
  • Hmuda
    Nem egy nagy szám, de most félig kómásan ennyire tellett (szerintem reggel úgyis törölni fogom, mert nem vagyok megelégedve vele). Majd reggel jobban belemélyedek.

Nagyon jó a teljes választék, meglegyintett a bőség zavara. :-)

• MadBence
    Kár hogy a teljesre még várni kell :(
  • DarkSector
    Na én ezért gyüjtögetem őket.
    Mert az összes lényt úgysem lehet elérni a menüből, mert én mikor azt a kb 12000 szörnyet raktam be, már el sem akart indulni a demo.
    Valszeg csak bizonyos mennyiséget lehet tárolni.
    200-at viszont biztossan elbírja.
  • magus
    vagyis ezzel
  • magus
    ezzel a szerencsétlennel tuti leigázom a világot
  • MadBence
    Hehe, ezt az izét csináltam a demóval elsőre :). Kicsit gagyi
    youtube.com/watch?v=4x46JxXUFLw
  • Me Ga
    Hmmm, nekem azt írja ki, hogy:
    "Releasing in: 0 days 19 hours"
    Nade mér???
    Nem US verziót vettem... na mindegy...
  • Hmuda
    Na megjelent végre az EADM-ben is!

Akinek még nincs a listájában azok egyszerűen jelentkezzenek ki és lépjenek be újra a downloaderrel és meg kell jelennie.

Egész gyorsnak tűnik, negyed óra és lent van (gondolom még csak páran kezdtek neki, tuti belassul nemsokára).
  • SwordManSter
    am meg lehet venni kb hány FT?
  • Rip
    Áááz! Mehetek a bankba. :(
  • cenobite
    Íííí, ez szopa-szopa... :(
  • Rip
    ÁÁÁ, hihetetlen, lejárt a netes bankkártyám!! Pedig 06/08 van írva rá, de azt írja ki, hogy expired.
    Meg kell őrülni.