8545
Spore
-
#1984 WOW, ezt jó tudni! -
#1983 Attól félek sehogy.
Én feltettem egy lényt, aztán rájöttem, hogy nem töltöttem ki a kulcsszavakat ... kitöltöttem, lementetettem. Eredmény: új lény jött létre. Najó, akkor töröljük a régit. Töröltem. Fent maradt a Sporepediaban, gépemről törlődött. Az új lény is hasonló sorsra jutott. Na akkor visszatöltöm magamhoz a Sporepediaból ... HÖHÖ! Nem úgy van az. Bemásolom a fájlt, de tudja az a köcsög progi, hogy ezt a lényt már töröltem magamtól, szóval nem látom a lények közt.
Óvatosan a törléssel, mert ahogy nézem nincs teljesen kidolgozva ... -
#1982 Ok. köszi a válaszokat, csinálok egy új reget délután... -
#1981 Csinálj egy új regisztrációt másik email-el. Nekem is volt ilyen gondom! -
#1980 sporepedia-ra mész fel és bejelentkezel és a lényeidnél törlöd. -
#1979 Simán nálam ugy megy minden mint a vizfolyás. Probléma egy szál se.
Nálam csak egy probléma van az egyik lényt duplán raktam fel csak azt nem tudom hogyan lehet azt törölni ?? -
#1978 Kezdek megkattanni. Megcsináltam normálisan a regisztrációt, aztán mégsem tudok belépni, lényt feltölteni. Pedig kipróbáltam, "elfelejtett jelszó"-val újraküldettem a jelszavam, és akkor sem enged be.
Nektek simán megy minden? -
#1977 Ah, okok. Thx még1szer. -
#1976 Az nem veszes, ami meg maradt. Az elso bejelentkezesnel a regisztracios ablak maradt lengyel, de a bejelentkezes ablaka mar angol. Ill. vmi reklam resz virrit lengyelul. A crealas es az osszes opcio, menu teljesen angol. De probald ki az a tuti. -
#1975 "Viszont igy is maradt nehany lengyel resz" ... ez az ami aggaszt :). Majd meglesem mit mondd nálam (inkább legyen full magyar mint kicsit angol kicsit magyar :). -
#1974 Elvileg mukodokepes. En igy szabadultam meg lengyeltol. Viszont hiaba hagytam meg a hu konyvtarat, akkor sem lett magyar. bar nem mintha vagytam volna ra:) Viszont igy is maradt nehany lengyel resz, de a lenyeg most angol. -
#1973 Ha otthon leszek kipróbálom, aztán nyomom a FAQba, ha sikerül. Köszi szépen. -
#1972 Ha angolt szeretnel, keresd meg a jatek konyvtarban a nyelvi fajlokat, es torold a {hu-hu} konyvtarat. ill. sztem en-us es en-gb en kivul nem nagyon van szukseg masra.(elotte azert vhova bizt.masolat nem art:) -
#1971 Angol Vista, magyar területi beállításokkal => GRRRRRR ... magyar nyelvű lénylabor :S. Mind1, már beletörődtem :). Ha kitalálja vki, hogy lehet nyelvet választani, akkor ossza már meg velem, feltenném a FAQba. -
#1970 Nem tudom igazabol pontosan, csak tipp volt. Mert az tuti, hogy honositott lengyel xpem van. Persze szivtam mar mas progikkal is ez miatt.:) De ha hazaertem, kiprobalom. -
Thanatos #1969 nekem magyar xp-m van de a cc angol....
nem lehet hogy a területi beállitásokat nézi inkább? -
#1968 Attol fuggetlenul, hogy mit valasztasz, a letoltott verzio tartalmaza az osszes nyelvi fajlt. Es EA jo fej modon az op.rendszer nyelven telepit, mindenfele valsztasi lehetoseg nelkul. Nekem pl. LENGYEL szarmazasu magyaritott winxpem van:) Es eslyem sincs emberi nyelvet valasztani telepiteskor. Utana lehet jatszani a nyelvi fajlok torlesevel, igy elertem,hogy nagyabol angol nyelvu, de igy is maradtak lengyel reszek, bar igazabol azok nem sokat zavarnak. -
#1967 jah, most így hirtelen engem is megnyugtatott a youtube, hogy nem csak én vagyok egy elbaszott Kilgore Trout szintű véglény és nemcsak nekem jutott eszembe faszcsapkodókkal leigázni az univerzumot
tetszik a játékban ez a szabadság -
Dodo55 #1966 Nézegettem youtube-ot, és látom azért nem én vagyok az első próbálkozó ezzel a Diablo dologgal :) -
Aragorn83 #1965 DarkSector: De azt még mindig nem árultad el, hogy mihez kedzdesz a jelen pillanatban 80.000 db lénnyel?
Elképzelni sem tudom.... -
Dodo55 #1964 :DDDDDDD
-
#1963 most komolyan, ezt hogy csinálta? nekem sehogy sem sikerült összeragasztanom a végét a gerincének, vagy akár ilyesmit kihozni -
#1962 Hmmm.. én várhatok péntekig a dobozosra:( -
#1961 Na itt van egy újabb lény lefekvés elött
SpárgatökTomi
-
#1960 Pedig szerintem lehetséges. Ha a magyar oldalon megyek a "vásárlásra", akkor is angol neylvű store-ra visz, és ott ki lehet választani milyen nyelven akarom megvenni:
-
#1959 Aki esetleg előrendelte az EA-Sote-ból, de nincs EADM-e, akkor EZEN a linken elméletileg leszedheti. Kicsit ásnom kellett, de végül csak megtaláltam a standalone installerét. :P
Na mostmár megyek aludni...reggel 7 óta fent esz a fene. :P -
#1958 Áh dehogy. A logikus az lenne, hogy a játékos maga választja ki a nyelvet, de az EA nem a logikájáról híres... -
#1957 Sikerült angolul telepíteni? :) -
#1956 Nem egy nagy szám, de most félig kómásan ennyire tellett (szerintem reggel úgyis törölni fogom, mert nem vagyok megelégedve vele). Majd reggel jobban belemélyedek.
Nagyon jó a teljes választék, meglegyintett a bőség zavara. :-)
-
#1955 Kár hogy a teljesre még várni kell :( -
#1954 Na én ezért gyüjtögetem őket.
Mert az összes lényt úgysem lehet elérni a menüből, mert én mikor azt a kb 12000 szörnyet raktam be, már el sem akart indulni a demo.
Valszeg csak bizonyos mennyiséget lehet tárolni.
200-at viszont biztossan elbírja. -
#1953 vagyis ezzel -
#1952 ezzel a szerencsétlennel tuti leigázom a világot
-
#1951 Hehe, ezt az izét csináltam a demóval elsőre :). Kicsit gagyi
youtube.com/watch?v=4x46JxXUFLw -
Me Ga #1950 Hmmm, nekem azt írja ki, hogy:
"Releasing in: 0 days 19 hours"
Nade mér???
Nem US verziót vettem... na mindegy... -
#1949 Na megjelent végre az EADM-ben is!
Akinek még nincs a listájában azok egyszerűen jelentkezzenek ki és lépjenek be újra a downloaderrel és meg kell jelennie.
Egész gyorsnak tűnik, negyed óra és lent van (gondolom még csak páran kezdtek neki, tuti belassul nemsokára). -
SwordManSter #1948 am meg lehet venni kb hány FT? -
#1947 Áááz! Mehetek a bankba. :( -
#1946 Íííí, ez szopa-szopa... :( -
#1945 ÁÁÁ, hihetetlen, lejárt a netes bankkártyám!! Pedig 06/08 van írva rá, de azt írja ki, hogy expired.
Meg kell őrülni.