8545
Spore
-
#7983 Őszintén? Fingom sincs.
Nem tapasztaltunk ilyesmit eredeti játékkal. Bővebben a warez topikban.
Esetleg egy amit lobster is mondott, generált újra a cache fájlokat. -
vBenito #7982 ahhhh!!! megint lefagyott és 45-50 közt holt a hőmérséklet!!!
és éppen nem 50 -en fagyott le!!! ilyen nincs
mi a lekvárt csináljak? -
#7981 Hát a teljesség jegyében, szerintem tud regelni ha mással nem, a trial creature creatorral, de a teljes játékban készített dolgokat(a lények kivételével talán, úgy hallottam azt még megtűri) nem fogja tudni feltölteni nagy valószínűség szerint hacsak nem szerez egy jó serialt. -
#7980 nem tud -
vBenito #7979 még egy kérdés: ha nem eredeti vkinek akkor nem is tud regelni vagy "nem érdemes" ? -
vBenito #7978 de én is így toltam eddig.... -
#7977 Vagy csak az segített, hogy nem fullscreen-ben megy.
Amúgy énsem fullscreenben játszom. Szeretem látni, hog jön-e mail, vagy msn... :) -
vBenito #7976 HINNYE!!!! felraktam a progit és nem fagy le!!! -
vBenito #7975 ( a neve: Super Combino -
vBenito #7974 eddigi max :D + új járművem :D
[IMG][/IMG] -
vBenito #7973 oké! -
#7972 Hát az a videókari már kicsit öregecske. Tedd fel a SpeedFan nevű programot és indítsd el a játékot (lehetőleg ablakban, hogy lásd mit mér a progi). Csápold be ide a proci(k) és a vidkari hőmérsékletét, aztán majd értekezünk... -
vBenito #7971 és mit lehet ezellen tenni? folyékony titrogén a gépbe? O.o
most van rajta egy bazi nagy ventillátor és pár hűtőbordacsoport nwidia 6600 gt -m van és tudtommal a lrgfrissebb driverem van :/ és akkor szerintem segítene ha levenném a grafikát.... de nem tom :S -
#7970 Csak a spore csinálja?
Mert a kékhalál eléggé hardveres gubanc lehet.
Legfrisebb videókari driver?
(Amúgy én túlmelegedésre gondolnék első körben) -
vBenito #7969 azt már próbáltam :( -
#7968 Mindenkinek.
Indiszponált vagyok.
De te is megpróbálhatod lobster tippjét! -
vBenito #7967 carlos nekem írtál vagy nem? -
Hokifli #7966 ok. kössz Lobster!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7965 Próbálkozz meg a cache fileok törlésével. Valahol a dokuments&settingsben vannak, de hogy hol... Nagy .package fileok. -
Hokifli #7964 köszi Carlos a segítséget!!Legközelebb is hozzád fogok fordulni,ha valami problémám van. -
#7963 Ha eredeti akkor: ide.
Ha nem akkor: ide. -
Hokifli #7962 Tudja valaki mi a baja a Spore-nak? mert nem indul illetve belép és egyből kilép,de már majdnem végigjáttszottam de aztán az egyik nap egyszerűen nem indult.ez kb, két napja történt.Tudna valaki segíteni?
-
#7961 Eredeti? -
vBenito #7960 hello, nekem az a bajom hogy elíndítom és 10-15 perc után kiírja hogy alkalmazáshiba.... próbáltam levenni a grafikát de nem segített :( (néha kékhalállal kedveskedik)szerintetek mit csináljak? -
#7959 Wow, szép munka! -
Aragorn83 #7958 Arról kell, amelyiken szeretnél játszani a SPORE-al... -
followtheWR #7957 de másik gépről is lehet regelni vagy ugyanarról kell? -
#7956 1: tudnék és nem tudnák.
2: félig igen, félig nem: Online kell regisztrálni a játékot. Ha regeltél akkor már játszhatsz offline módban is. -
followtheWR #7955 Helló!
Tudnák valahogy internet nélkül ezzel a játékkal játszani ? -
#7954 No, megvan az uccsó ritka relikvia is. Ezzel össze is van gyűjtve mind.
-
#7953 1: igy van. De kösd fel a gatyát. Ma egy olyan 500 rendszert pucoltam ki és kicsit belehülyültem ám! És még csak a felénél, 3/5-nél járok (nem ezzel az 500-al lett meg a fele...Kábé 2000-2250 rendszert birtokol a GROX). -
#7952 1. Kapsz egy medált.
2. Marad még 2 db belőlle :) Viccet félretéve: semmi nemtörténik, elfogy és nincs több. -
cinegecinege #7951 1.Valaki tudja hogy mi lessz ha az összes groxont ki irtjuk a galaxisban ?
2.Vagy ha azt a 40 darab varázspálcát (amivel azonnali terra formázást lehet csinálni eggy bolygón) amit a galaxis magjánál kaptunk el használjuk akkor mi lessz ? -
#7950 Az oké. Csak nehogy az legyen hogy az edvencsör elején leírhatod hogy mi a rák van és mit kell csinálni, és onnantól kezdve semmi. -
Lehet estimesét irni. Legalábbis keretmese írását megemlítette a videóban. -
#7948 Azért remélem lehet párbeszédeket és narrációt is írni egy kalandhoz és nem kell mindig a szociális képességekhez nyúlni. -
#7947 Nem qrtad el. Szerintem jobb úgy hogy Gelektik Edvencsörz :D -
#7946 Elk***tam. De. :) -
Aragorn83 #7945 Nem inkább GK? (vagy GA?) :D -
#7944 Új GE videó.