Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Amit javaslok!
Ments ki az application data/SPORE -ból a file-okat! (GraphicsCache-ek nem kellenek).
Ezután uninstalld az egész játékot! Töltsd le a 1.03-as patch-et (manuálisan (én a DLH-ról szoktam)).
Installáld a SPORE-t. Majd a patch-et. Majd a kieget.
Tedd vissza az Application Data file-okat a helyére.
Indítsd el a játékot.

Ha ez megvan, akkor ird le az eredményt, hogy jó-e.

Þór vígi þessi rúnar

Üdv Minden SPOREolonak !

lenne gondom a Spore javítócsomagjaival , még hozzá a 1.02 és 1.03 as sal az hogy a futatássa allat lefagy ebben kérnék segítséget , mert meg van az Édes és Rémes kiegészítöje is és ott telepítésnél is elkezdí javítani de sajnos az eredmény u.a. , dvd mellékletröl is próbálkoztam , net röl is , újra telepítéssel is , semmi eredmény .

Kösszönettel Dreadnoth és teremtményei .
Carlos
nm.
Ha kell Subscriber az adásaidhoz szólj.
Wormy, Carlomus, Trader Trinky, Midgard spóradások várják a lelkes segítõket (Subscrib)!

Þór vígi þessi rúnar

Köszi Carlos! 😊

Ja és grat a Sejtfüggõ Ach-hez! 😊

Carlos
Urak, juteszembe.
Aki meg akarja tartani a mentéseit, az ne csak a game könyvtárat backupolja, hanem a editorsave.package vagymi fájlt is!
Ugyanis az tartalmazza a lények bolygóhoz rendelését.
Én azt nem tartottam meg, ezért megmaradtak a bolygóim, az ótvonalakkal, medálokkal mindennel, csak éppen random lények lettek a bolygóim tulajdonosai. Sux.
Ez van. Legalább nem buktam el a medálokat.
Amúgy javallom megtartani az egész Application Data/SPORE könyvtárat (kivéve a GraphicsCache fájlokat).

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
A lényt ha feltöltötted úgyis megmarad legalább a szerveren szóval max a játékbeli haladásod bukhat el. Mondjuk az sem rossz ha mint az én esetemben már volt kb 10 civilizációd az ûrfázisban, jó sok medállal egy csomó. De ha a save lett korrupt akkor más megoldás nagyon nincs sajnos.

Igen, kb. idáig jutottam most. Teljesen egyet értünk 😊
Leszedtem az egészet és majd megpróbálom a reinstallt. Ugyanis most, mikor beléptem, hirtelen a városban mászkáló állatkáim mind négyzetekbõl álltak, az sem oldotta meg, hogy visszacseréltem a régi mentéseket... szóval kezdem majd elõlrõl.
De nem mondok le errõl az állatkáról, mert nagyon tetszett 😊

\"One hero must step in to the darkness.\"

Carlos
Max 5 lehet.

u.i.: Cuki lett ez a városházám:

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Áh az nem lehet a baj. Nekem is fent volt a kieg és ilyennel nem találkoztam. Ha "népszerû" bug lenne már jött volna hozzá minimum hotfix. Amúgy elég fura a dolog, de szerintem új fajt kezdenél ott nem lenne, vagy ha mégis egy reinstall is lehet megoldaná. Vagy egy teljes mentés-törlés, bár az kicsit erõs 😊

Mondjuk jöhetne új patch, talán megint kapnánk új alkatrészeket, akkor megint felraknám a játékot 😄 Így várok a kiegészítõig.

Blinkye
hány szövetséges hajó lehet max? nekem most 5 van asszem de jóval többel full jóba vagyok

3Ds MAX :)

Blinkye
bakker.. arra nem is gondoltam.. köszi a helpet.. 😊 szerencsére mindekivel jóban vagyok. kiv vagyok milyen cuccok vannak még.. 😊

Ok... majd megnézem, de ezt a lényt nagyon sajnálom, mert jól nézett ki... 😞

És igen, még a megjelenésekor megszereztem a Spore-t, csak tartottam egy kis szünetet 😊 Most is a kieg miatt vettem elõ, mert tetszett az a ragadozó a borítón 😄
Nem lehet, hogy az a baj, hogy a kiegészítõ új elemeit használtam?

Carlos
Még nem.
Amúgy ez egyéni probléma lehet, mert még nem láttam hasonlót.
Próbáld ki, más lénnyel is csinálja-e.

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Grat!
És a lény is jó! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sajnos nem mûködik... kitöröltem a Game0-t, átraktam bele mindent a game0.old-ból... de a probléma megmaradt. <#rinya>
A legrosszabb az, hogy nem értem, mi okozza. Eddig soha nem volt ilyen. Van esetleg valami patch a kieghez?

Carlos
Juteszembe. Hogyhogy nem láttunk még erre. Ahogy nézem régi motoros vagy.
Ha gondolod add hozzá a játékodhoz az ittenieket, ha még nem tetted.

Aragorn83
Hmuda
Lobsterman
Venompapa
Crippler
waren
olcsy11
és jómagam Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen.
Ha gondolod backupold az új elrontottat.
Aztán töröld le, majd nevezd át a Game0.old-ot Game0-ra.
És reménykedj hogy abban még jó. Ha nem, akkor buktad és másold vissza a félrerakott mentést.

Þór vígi þessi rúnar

Visszavonom! Megvan az App Data...
És akkor a Game0.old ban lévõ fájlokkal írjam felül a sima Game0 mappát? Úgy tudom ez a "save mappa"...

Ugyanígy Esty568 az ingame nevem 😊
A játékban meg látom a lényem mert mászkálnak a városban, meg minden, csak a szerkesztõben ilyen :S Ráadásul kipróbáltam, hogy teszek valamit erre az izére, majd mikor visszavontam, akkor eltûnt az ovális cucc és minden üres.
Ezt az Applications Data mappát meg nem találom... az egész gépet átnéztem, de a keresõ sem találja. Egész pontosan hol kéne lennie?

Carlos
Végre megvan (ráment a délutánom):

És EasyRider:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mi az ingame neved? Felvennélek Friendlistbe. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tyûûû...
Az egész lényed kuka lett.
Az Applications Data/SPORE/Game-ben van egy olyan könyvtár, hogy Game0.old
Ez egy backup. Ird felül a régivel az új mentésedet (egyszerûbb törölni, majd átneveztni), hátha jó lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mentettél lényfázisban, törzsfázisban?
Jöhet a kép, mert nem teljesen vágom a problémád. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Errõl lenne szó:

Sajnos csak ilyen kicsiben sikerült :S

Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Megvettem az Édes & Rémes kieget, és azóta van egy nagyon bosszantó, különös problémám. Egy este alatt jutottam el a törzsi fázisig, de mikor ma visszamentem, és valamit változtatni akartam a ruhában, nem a lényem jelenik meg a szerkesztõben, hanem egy ilyen... ovális dolog. A civilizációs fázisban is maradt ez a probléma. Küldök róla képet...

Carlos
Valószínû hogy azokra gondolsz, amik a fajspecifikusak.
Minden egyes filozófiának van egy "szupertárgya".
Tudós, Lovag, Bár, satöbbi.
Tudsz filozófiát váltani ûrfázisban: egy különbözõ filozófiájú fajjal jóban kell lenni, akkor felajánlja, hogy térj át az õ filozófiájukra. Ezután kapsz egy questet, amit ha megcsinálsz, akkor átálsz arra a filozófiára és megkapod az új szupercuccot. (a régi elveszik, mindig csak egy lehet)

Þór vígi þessi rúnar

Blinkye
Hali. Egy kérdésem lenne. az eszközök között ûrfázisban vannak kérdõjelesek is.. azokat,hogy lehet megszerezni és mik azok? Lassan megvan mindenem.

Rage47
(boldog szülinapot 😊
Carlos
Köszi!
1, sporpedia, lényeid
2, új spóradás létrehozása
3, megadod a nevét, leirását
4, majd a lényeid közül drag and drop-pal behúzod a lényt a spóradásba

Þór vígi þessi rúnar

Feliratkoztam 5 Sporecast-edre. Remélem elég lesz. 😊

Majd én is jelentkezem, ha majd ezt Ach-ot szeretném megszerezni! 😊)

Egyébként, hogy kell ilyen Sporecast-et létrhozni? Mert nem világos elõttem a mechanizmusa...

Rip
Na, párra feliratkoztam. Elõre a csillagokig!! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Sziasztok!
Aki teheti légyszi iratkozzon fel a SporeCast-jaimra! (meg szeretném szerezni a felívelõ csillag Achievmentet (5 spóradásnak legyen 10-10 subscribe-ere)).
SporeCast-jaim. Rákattintasz az általam csinált spóradásra majd a megnyíló lapon megnyomod a subscribe gombot.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Jahh!
Aszt hittem ez egy kieg.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Mi a kérdés?
Miért lettél tudós?
Azért, mert Mindenevõ-Alkalmazkodó-Agressziv-Katonai utat választottál.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Igen direkt, bár a kérdés inkább az, hogy miért akarod felrakni? A játékban ugyanúgy elérhetõ az editor.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

LeWyTy
Ha fenvan a játék ménem tom feltenni a Spore Creature Creator-t?
Csak kkor engedi ha letörlöm elõtte.
Vagy direkt?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Megtudná mondani valaki hogy ezt hogy sikerült összehoznom?<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Carlos
Csak ezt tettem.
A sok gigás fájlokat ki sem mentettem.
(uninstall után reistall, majd vissza a save-ek és összebarmolódott)

Þór vígi þessi rúnar

A Spóralkotások meg az Application data mappát is visszamásoltad? Mégse mûködik? Hát akkor nem tudom... :S

Szerintem olyan 8000 Ft környékén lesz...

Carlos
Nos.
Van valami normális megoldás arra, hogy a régi save-game-em normálisan müködjön?
Csakmert minden megvan, de mégsem.
Az univerzum teljesen el van katymaszolva.
Rossz lények laknak a bolygókon, stb. Miez?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez ok-ésnak tünik majd.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen árban lesz.
Köszi az infókat.

Þór vígi þessi rúnar

Nem nagyon. Csak annyi ami nálunk is ki van írva:

Megtörtént amire vártunk. Két angolnyelvû oldal információi alapján a Galactic Adventures (Galaktikus kalandok) névre keresztelt, elsõ nagy kiegésztõ lemez 2009 március 31-én fog megjelenni. De akár már március 17-én elõrendelhetõ lesz.

Gamestop

Amazon

Aki még nem ismerné ezt kiegészítõ lemezt, annak íme egy kis infó az október 13-án kitett EA-s cikkünkbõl:

"Hála a 2009 tavaszára tervezett kiegészítõnek, a játékosok még összetettebb játékélményre számíthatnak az ûrfázisban. A játékosok ûrjáró teremtményei most elõször lesugározhatják majd magukat az ûrhajójukból, hogy felderítsék az új bolygókat, és jutalmakat gyûjtsenek be különféle, embert próbáló küldetések végrehajtásával. Ráadásul az új Kalandlabor lehetõvé teszi a játékosok számára, hogy saját, egyedi küldetéseket is létrehozzanak és megosszanak a neten, ami szinte kimeríthetetlen játéklehetõséget kínál."

Carlos
Van valami új hír valami kiegrõl?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A játék vége a nimáció. Nézd meg a jútúbon.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Még nincs, talán majd lesz. Nemtudjuk mikor.

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Spore FAQ / Játékmenet / Lehet vízben élõ lényem?:
(Lehet, hogy az elsõ küldetéslemezbe belekerül a kimaradt vízi rész)
Van már ilyen?/Mikor lesz?

LeWyTy
Megkérdezhetem mivan a galaxis középpontjában? (f*ck Grox<#buck>)

Venom
Na ebben igazad van 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Hmuda
De arra gondolj, hogy ez a megoldás még mindig jobb mintha egyáltalán nem lenne lehetõséged visszavonni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun