8545
Spore
-
#2266 Na megtudtam, nincs semmiféle netes aktiválás, csak a telepítésnél kér Cd-kulcsot. -
#2265 Budapesti 576-okban már tegnap volt. -
#2264 Mind1 köszi, majd ma délután elnézek az árkádba, remélem lez. -
#2263 Tegnap a szegediben azt mondták ma lesz. Egyebet nem tudok mondani :). -
#2262 576-okba megérkezhetett már szerintetek?, lassan el kéne nézni, de elvileg Mass Effect csak holnap lesz, sajnos. -
Dénes é #2261 nm -
#2260 Dénes é: nagyon köszi, szerintem elég profi lett!
Ha valaki tovább szeretne rajta finomítani, ne tartsa vissza magát :) -
#2259 Asszem megoldottam, csak most behalt az extra.hu (az transparent background miatt lett recés). -
#2258 Az első próbálkozás :)
-
#2257 OMG, nagyon tetszik. Betettem a FAQba, de sajnos elég gázos lett. Nem tudnád croppolni, 150es magasságal is feltenni (esetleg átlátszó háttérrel)? :) Nekem az átméretezés miatt durva lett a széle :S. -
Dénes é #2256 javított verzió.
-
Dénes é #2255 -
#2254 Mi lesz plussz a gyüjtői változatban? -
#2253 Hogy ne kelljen keresni: bizonyíték. -
#2252 1500 :). Épp azt néztem, hogy egy 1000sel lesz drágább a gyűjtői változat (legalábbis az 576 szerint) ... azt azért lehet érdemes lesz beáldozni rá :). -
#2251 Igen bocsi elírtam:) -
#2250 inkább 1500-at :D -
#2249 Annyi nem lesz mivel ha megveszed boltba a lénykreátorta akkor azt a 2500 forintot le fogják vonni a játékból. Feltéve ha majd bemutatod a szmálát. -
mikrofonhead #2248 Aha aha, most néztem tényleg...hát akkor lehet, hogy ma bemegyek és megveszem.Magunk közt szólva kicsit sokallom az eredeti game-ért a 11000 forintot, de majd valahogy megoldom okosba.Mindenesetre szeptemberig úgyse bírom ki, úgyh szerintem bemegyek most megvenni :) bár ha valaki jár arrafelé és utána 3.ker csillaghegy fele akkor igazán kihozhatná nekem :D -
#2247 Spore aktiválás ugyanúgy fog menni mint a Mass Effect? Azaz van 5 lehetőség, aztán e-mailezni kell hogy újra feltelepíthesd? Tudtok erről valamit? -
#2246 Olvass FAQt ;)
576, CDGalaxis,
Vagy digitális verzióban ezer helyről, pl. EAStore -
#2245 1. lépésnek nem rossz. De ha megnézed a többi képet a FAQban, akkor láthatod még így is eléggé elüt tőlük. Mindenesetre köszi, hátha katalizátorként fog működni a képed, és mások is készítenek alternatívákat :). -
mikrofonhead #2244 Másik kérdésem..
A lénylabor demo-ját ugyebár le lehetett tölteni a netről hivatalosan.A teljes lénylabort mikor - honnan lehet majd megszerezni?Mert azt látom, hogy a teljes FULL Spore az majd csak szeptemberbe jön.De gondolom előbb meg lehet valahonnan szerezni az összes összetevős lénylabort....legalábbis nagyon remélem!! -
mikrofonhead #2243
Ezt sikerült így korán reggel... -
#2242 Ahhoz lenne értelme... -
#2241 Nemtom. Nekem mindig van net. -
#2240 De miután aktiváltam, már nem kell állandó netkapcsolat? -
#2239 Acchoz köti a kulcsot, ugye? Nem aktiválós-genya? -
Ezt át tudjátok alakítani úgy, hogy ne legyen benne a szöveg? Meg mondjuk kék legyen? Fehér hátterrel egész jó lenne a FAQba a lénylabor ikonjaként. -
#2237 Telepitéskor kér egy kódot, ami a kéziköynv hátulján van, majd szépen belépsz a meglevő accountoddal és ennyi. -
#2236 Figyeljetek, lenne egy kérdésem: ha boltban veszem meg a Lénylabort, hogyan működik a netes aktiválás? -
#2235 Ime egy újabb lény
Frogman
-
olcsy11 #2234 észrevettem, h még senki nem csinálta meg a spongyabobból csiguszt... a sporepediában sem találtam :D -
#2233 Amikor meg énekel azon szétröhögtem az agyamat:)) Kár hogy azt nem léehet felvenni.. -
#2232 jaja, amikor kb 8ezer lény volt azok között amit értékeltek is, akkor az enyém volt egyszer a legnépszerűbb és kb fél percig tartott :)
-
#2231 A feje nagyon tetszik :)
Próba:
-
#2230 50 kilós fájlokkal számoltam :S -
#2229 Gyártsa már le valaki ezt:
A most nagyon elterjett barna "meztelencsigát"(kártevő féreg).Jobban csak esőben és hűvösebb időben bújik elő(növényeket és leveleket zabál) és baromi sok van belőle...ja és ha sót raksz a hátára...hát elég rossz napja lesz!
Tényleg kártevő! -
#2228 A kis méreg zsák Vörös Bogyóm (Red Berry):
Ha látnátok hogy sprintel.. :)
szerk.: most látom igy félálomban, hogy a lábához még nem nyúltam.. ott még lesz kis változtatás :D -
#2227 enyéim (: