Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
5 gb csak elírtam 😄

Malakai
Nyugi, elméletileg olyan kicsik a fileok, hogy ez nem fogja leterhelni a neted, akkor se, ha az autómatikus letöltés benne lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gibson9
Húú az a baj, hogy nekem ráadásul korlátozott a netem :S %GB-os adatforgalmat engedélyez, aztán nagyon drága ha túllépem! És ha ez most töltöget nekem mindent le akkor az nemigazán lesz jó! Akkor nemártana lecserélnem korlátlanra mi? 😄 Már tervezem egy ideje, szal lehet eljött az idõ a spore miatt is 😄

Lobsterman
Hehe. Pont erre is válaszoltam véletlen 😄 Lásd a választ lentebb. Egy mondatban: nincs folyamatos letöltés, bár a lehetõségét lehet bent hagyták, de magát a koncepciót végülis lecserélték. A kiadott videókban mondjuk volt róla szó hogy a sporepediában be lehet állítani hogy csak bizonyos fajta, vagy bizonyos emberektõl származó cuccot lássál, de nem hiszem hogy ez a folyamatos letöltést jelentené

Malakai
Ahogy ZsZso írja a játék rendszeresen letöltöget pár kbyteos fileokat, de valószinüleg nem történik semmi, hogyha ezt nem tudja megtenni, max szegényesebb lesz a játékélmény.
Multiplayer pedig továbbra sem lesz...
Szerk: Hm, én úgy gondoltam, hogy a sporepedia és az átstreamelt dolgok együtt mûködnének a játékban.. Teszemazt felmászhatsz a sporepediara és leszedhetsz neked tetszõ dolgokat, vagy amikor a játékban elérsz egy másik bolygóra, ami lakott, akkor autómatikusan letöltöget dolgokat...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lobsterman
Elvileg nem. Régebben az volt a terv hogy a játék beavatkozás nélkül "folyamatosan" tölti át más játékosoktól a "content"-eket(bocs nem tudok rá hirtelen jó szót), de ez le lett cserélve a Sporepedia nevû okosságra, hogy csak azt szedd le amit akarsz. Szóval ha nem 56k modemes kapcsolatod van, meg szakadozik másodpercenként akkor nem lehet baj, de még úgy is max az aktivációval lehetnek gondok, mivel egy-egy lény file van vagy 50k 😊

ZsZso
Én is ezt akartam írni, de egy dolog miatt mégsem tettem.

Azt írták, hogy más lényeit is láthatom a játékba, más által készített jármûveket, házakat is le tudom gyártani secc-perc alatt. Szerintem a teljes játékélményhez nem árt ha folyamatosan online lesz, mivel valószínûleg biz. idõközönként meg kell szólítania a netes adatbázist.
(Ha jól tudom nem böngészõben kell majd letölteni a tartalmakat, hanem játékba bele lesz integrálva ez a funckió is.)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

gibson9
Akkor az se baj ha lassú a netem igaz? És csak aktiválni kell a játékot és utánna ha mondjuk "megszûnik" a netem az se baj ugye? 😄

ZsZso
Nincs se kedvem, se idõm leírni, hogy miért jó a játék, leírom én hogy szoktam megtudni olyan információkat, amikre kíváncsi voltál.

1. a fórum elsõ lapján nézelõdöm. A normálisabb emberek leírást is csatolnak az elsõ hozzászóláshoz, nem csak odab@sszák, hogy "innnnye, itt egy újabb játék!".
2. www.youtube.com ... beírom a játék nevét (jelen esetben "Spore" (" nélkül) és megnézem az elsõre informatívnak látszódó videókat.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Lobsterman
Teljesen single player.
Netre 2 idõpontban lesz szükség(legalábbis a teljes játéknál).
1, A játék telepítése utáni KÖTELEZÕ aktivációhoz
2, Ha fel akarsz tölteni youtubera, sporepediára

DarkSector
Tudtommal ez online játék ezért folyamat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Ez a netes vásárlásra is igaz lesz, csak szerintem macerásabb.
itt

Claim back the price of the Spore Creature Creator when you purchase the main Spore game!*

* You will be sent a coupon code to the value of 9.99€ following the release of the Spore Creature Creator. Once the main Spore game is available for pre-order on EA Store, add it to your basket and enter the code in the relevant field to claim back the cost of the Spore Creature Creator 9.99€

Þór vígi þessi rúnar

kopaszrobert
Az hogy az editor árát ha megveszed, akkor majd levonják a teljesbõl.

GW: Axino Hun;

Carlos
Milyen 576 pletyka?

Þór vígi þessi rúnar

QuippeR
"a játékhoz internetkapcsolat szükséges"
vajon folyamatos vagy csak bejelentkezéskor?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hmuda
Én már az oldal beindulása óta gondolkozom, hogy elõrendelem és ma reggel megszületett az elhatározás. Holnap megteszem és a kiadás pillanatában le fogom tölteni, nem kell majd szórakoznom késõbb bolti dolgokkal (és ha az 576-pletyka igaz akkor valószinûleg nem csak a bolti verzió ad majd kedvezményt editor után a teljes játékra).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

AntiHero
😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lobsterman
Hehe ez a 10 tetoválás ajándékba dolog azért kicsit gány. Nem csak 10évesek fogják ám játszani. duh...

AntiHero

Már elõ lehet rendelni!

DarkSector
lehet hogy P3-asomon is menne.
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
Közbe kaptunk egy minimális gépigényt is.

WINDOWS XP

* 2.0 GHz P4 processor, vagy ezzel egyenértékû
* 512 MB RAM
* 128 MB-s videókártya Pixel Shader 2.0-val
* Legalább 6 giga szabad hely

WINDOWS VISTA

* 2.0 GHz P4 processor, vagy ezzel egyenértékû
* 768 MB RAM
* 128 MB-s videókártya Pixel Shader 2.0-vel
* Legalább 6 giga szabad hely

Támogatott videókártyák
* ATI Radeon széria
o 9500, 9600, 9800
o X300, X600, X700, X800, X850
o X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
o 2400, 2600, 2900,
o 3650, 3850
* NVIDIA GeForce széria
o FX 5900, FX 5950
o 6200, 6500, 6600, 6800,
o 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
o 8400, 8500, 8600, 8800
* Intel Extreme Graphics
o GMA 950, GMA X3000, GMA X3100

Ha volt már akkor bocsi. Alig várom már a játékot😊 Bennem is megszülettet már jópár lény kénézete😊

DarkSector
lol csak most tudtam meg, hogy lesz Spore pc-re.
Mekkora <#lama> vaok.
Lol gyenge gépigény, 17.-én demo....
Halvány fingom sincs, hogy ez mi a szent lerakat, de ki fogom próbálni az bittos.
Ha tud nekem valaki mondani, egy kis összegzést, hogy mi a játék légyege, a játékmenet, vagy a játék egyedisége, akkor legyenszives 3-4 mondatban válaszoljon.
THX
Csak azért mert hypeolják orba-szájba, de konkrétan semmit nem értek, hogy ez miben más mint a több játék.

Lobsterman
Nagyjából igen 😄
Csak több csáppal, szemmel és lábbal 😄

ToCsEk
A Spore
PC-n
Megjelenés dátuma:
05.09.2008
:S

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
én vmi kis sárkányféleségben gondolkozom 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lobsterman
Annyira várom már hogy kijöjjön az editor hogy már le is rajzoltam milyen lesz az elsõ karakterem. 😊
H.P. Lovecraft összecsinálná magát örömében olyan lesz 😄

rotator
Durvák a figurák! 😄
Áááááá...

Carlos
ááááááá...még egy hét...

Þór vígi þessi rúnar

Kmarha
az EA már évek óta igy csinálja.. minden játékuknál ott a magyar oldal is (nekem legalábbis eddig ugy tünt)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MarkBlade
Ha minden úgy lesz ahogy igérik simán ez lesz az év játéka..
Hmuda
A nevekbõl látszik, hogy az újabb emberek már nem Maxis alkalmazottak. Vagy családtagok, vagy újságírók...

Francnak idegelik itt a népet még egy hétig... >_<

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zomil
azért a Beholder is üt 😊

Hmuda

Pluskast
Igen ez egy nagyon kellemes csalódás😊 Végre ránk is figyeltek😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zomil
huhh hát tényleg elég durván néz ki 1-2 lény 😊

viszont az szép dolog, h az oldal magyarul is elérhetö 😊

Hmuda
Ja, amúgy beindult a véglegesnek tûnõ Spore oldal.

Emellett fellõtték a Sporepeda elõdjének tûnõ feature-t is, szóval fent vannak azok a lények amiket a készítõk és gondolom az újságírók készítettek. Van egy-két elég durván kreatív darab.

Hmuda
Editor tutorial videók:

Faterx
Hmuda
Végre találtam normális beszúrható verziót.

Nohab
Esetleg idõkorlátosat.
Az amõbás részbõl lehetne.
kopaszrobert
Pontosan, elvégre elég nehéz lenne egy normális demot csinálni bele, Assassin Creedben se volt a szabadság miatt, akkor itt hogy lenne.

GW: Axino Hun;

rotator
Mármint a creature editor?

Faterx
17.-én Demo
20.-án bolti demo
Carlos
áááá...jöhetne már...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
már a Populous-ban is tetszett ez a megoldás, h körbe lehet járni a bolygót 😊 igaz a 2 játéknak semmi köze egymáshoz, de ez is nagyon megfogott a spore-ban 😊

Malakai
Sztem eddigi (egyik) legmeggyõzõbb videó...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda