8545
Spore
  • Me Ga
    Ez igen, grat!
    Én még csak most kezdem, ezt sikerült elsőre:
  • wesker24
    Te jóságos isten ! Ez már müvészi alkotás Nagyon durván néz ki.

Grat.
  • Venom
    Na mégegy lény a nap végéra.
    Skorpiócápa vagy mifene :D

• Pluskast
    kis késő esti szösszenetem:)
  • cenobite
    Mire kijön a full Spore, ezt a számot fel lehet szorozni néhánnyal...
  • Lobsterman
    Kösz :D
  • Venom
    Elnézést szóval itta spore profilom defélre sikerült a lenti link.
    Lobsterman: marhajó eza facipelő lény :D
  • Lobsterman
    300k lény az 7 giga
  • Venom
    Na újabb érdekesre sikerült alkotásom:
    Wormy igaz lábai vannak de nemjutott jobb név az eszembe :D

mondjuk már az aláirásba is beraktam :)
  • Rip
    Egész egyszerűen azt a képet kell berakni, amit a Lénylabor kreál automatikusan a Lények mappába.
  • DarkSector
    Bekéne rakni a banner alá, hogy egy letöltött kép, CSAK akkor működik, ha eredeti formájában van feltöltve és belinkelve a hozzászólás ablakokba!!!
    Az hogy full-e vagy nem attól még a menüben ha jó a kép, akkor megjelenik, csak szerkeszteni nem lehet!!!!!
    Ez a jó példa!!!!:

Ha ettől kissebb nagyobb kockássabb csíkossabb, vagy a figura más szögből látszódik, és a letöltött kép nem 20-30kb között van, vagy nem 128x128-as akkor azt nem lehet használni!!!!!!!!
    Kérem ezt piros betükkel írja be banner alá legyen szíves, hogy mindenki tisztában legyen vele!!!
    KÖSZÖNÖM előre is!
  • Rip
    Igen, én is ettől félek.
    Embertelen mennyiség megy fel ömlesztve, így bármelyik lényed másodpercek alatt tűnik el a süllyesztőben. Mert pl. amit tegnap feltöltöttem húszezrediknek, az ma már az ezredik oldalon van, és ki nézi azt?

Egyedüli esély, hogy rátaláljanak, ha konkrétan keresnek valamit, de ehhez jól meg kell adni a tag-eket.
  • Fantos
    akkor már egyszerübb ha csinálsz egy lényt aminek egy tulajdonsága nagyon jó és egy másikat amelynek a másik és akkor azok háboruznak egymásal és az izgi
  • ZsZso
    Hehe, ha 300.000 lény lesz fent a neten, akkor minimum 15 GBot fognak felemészteni (és ekkor lényenként csak egy képről beszélünk).
  • ZsZso
    Na igen, és ha randomra fogja betolni a játék a lényeket a játékodba, akkor az nagyon szopó lesz. Még a featured lényekkel se vagyok teljesen kibékülve :S.

Ha haverokat lehetne választani, vagy preferált lényeket, akkor az zsír lenne.
  • Rip
    Ez zseniális! :D
  • cenobite
    Ezért gondolom azt, hogy ez egyre kaotikusabb lesz. Mire kijön a játék lesz fent vagy X csillió lény. Ki a faxnak lesz akkor kedve válogatni? Nem tudom, de ez a lényfeltöltősdi kezdetben tök jónak tűnt, mostmár (számomra) nem az. :(
  • Lobsterman
    Hát igen. Mondjuk most ami káosz van a sporepediában... Szerencsés lehetsz ha kiszúrsz egy jó lényt, nem ám hogy végigszűrögeted a jókat meg a rosszakat :S
  • ZsZso
    Azért legyünk őszinték ...
    1. a legnépszerűbbek is másodpercenként változnak
    2. nagyrésze azoknak is egy kalap kaki (tisztelet a kivételnek)
  • Lobsterman
    Eddig tartott xD
  • ZsZso
    Mára az utsó:

Baldeer
  • Lobsterman
    Hehe. 9. helyen van a legnépszerűbbek közt a Treehuggerből készült falényem :D
  • stonesour
    Kössz a segítséget srácok, majd ha meg lesz a full, de jó lesz!
  • cenobite
    B I N G O !
  • Venom
    Szerintem full verziós lénnyel próbálkoztál ha demód van sajna azokat nemtölti be.
  • stonesour
    TUDOM MÁR! Nekem még nem a teljes verzio van! És ha olyan elemeket használtok, amik nekem nincsenek, akkor nem engedi megnyitni! Majd én is megveszem és akkor jó lesz!
  • cenobite
    Neked a FULL verzió van meg?
  • stonesour
    De nem működik. EGY KÉPPEL MÚKÖDÖTT ezzzel:

De hiába húzom be, a szerkesztőbe, vagy a játékban lévő pédiába NEM MŰKÖDIK! :@
  • cenobite
    Hát, ő a Toiletmonkey méltó ellenfele! :D
  • Hmuda
    A pédia listájában használt mini-képek ugyanazok amiket letöltesz, szóval ez is tovább egyszerűsíti a dolgokat. :-)
  • Lobsterman
    Na jó úgy tűnik mégsem untam meg a CC-t :D
    A legújabb agymenésem a Treehugger(amcsik mondják néha hippikre), aki annyira szereti a fáját hogy ő maga is fakérget növesztett, és a fáját is mindenhova megával cipeli :)

• ZsZso
    Nem akármelyik kép jó.
    Csak a kisebb képek, ha jól tudom. Szóval ha rámész a SporePedia -ra, majd a letöltés gombra, akkor az ott megjelenő képpel megegyező nagyságú képek jók csak.
  • stonesour
    Mindegy a böngésző típusa? Firefox 3-at használok. ráhuzom a képet a tálcán lévő lénylaborra felugrik a lénylabor ablaka, de a lény sehol!
  • stonesour
    Nem megy. :( Nem engedi behuzni a lénylaborba
  • ZsZso
    1. ALT TAB, hogy a böngésződ lásd
    2. tálcára húzod a lényt (vagy képet, ahogy tetszik)
    3. megvárod míg teljesképernyőre bejön a játék
    4. elengeded a gombot
    5. örülsz
  • cenobite
    Ha lehúzod a képet a tálcára és onnan szépen áthúzod a Lénylabor-ba, akkor máris megnyílik az adott lény. Csak a Lénylaborban egy új, módosítatlan lény legyen.
  • stonesour
    Ezt nem értem. Hulye vagyok, de akkor se értem, tehát meg van nyitva a játék, teljes képernyőn, csak alt tabbal tudok váltani. És ilyenkor hogy huzzam be a képet? Nem értem :(
  • ZsZso
    Még vmi!

Le se kell tölteni. Ha az oldalra be van szúrva a lény, elég csak rajta lenyomva tartani a gombot, és úgy behúzni a játékba!
  • MeoH #2188
    Sztem tobb millio:P
  • cenobite
    Jaja, én is így csinálom.