Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Azért ez nem semmi. Pénzért árúsítani a szoftverük egy részét ... hát LOL.
Sims effektus ... húzzunk le annyi bõrt amennyit tudunk ...

Egyébként köszi a hírt.

Még valami: aki nem érti, annak íme még egy kis adalék.

Azon túl, hogy összeállíthatjuk lényünk, egy teszt módra is válthatunk, ahol kipróbálhatjuk milyen animációkra képes. Itt le is lehet majd filmezni, vagy fotózni.

Az editorban elkészített lényünket természetesen tudjuk majd használni a teljes verzióban is.

Hab a tortán, hogy megoszthatjuk másokkal a szörnyikénket...

UI: Arról nem ír, hogy a szerkesztõvel jármûveket vagy épületeket is összedobhatnánk ... (saját vélemény - lehet az majd júliusban jön, hogy még egy kis pénzhez jussanak 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kopaszrobert
Már biztosan jön júniusban az editor, 2 féle képpen, egy amiben mindent lehet egy kis pénzért és egy ingyenes, amiben csak a teljesnek a 25%-ékát lehet csinálni.Forrás

GW: Axino Hun;

Agamemnon69
Az egy kivetített figura. Demoralizálást szolgál.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

kopaszrobert
Az egyik képen ahol támadják a várost. Ott van egy a többihez képest sokkal nagyobb Szörny,vagy szellem, az mi akar lenni?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Jaja nekem is tetszik ezért is linkeltem be. Egész kulturált, ötletesen megoldott oldalnak tûnik. Regelek is és írok valami szépet a fórumra😊

kopaszrobert
Egész jó,nekem tetszik, de még van mit csinálnia(uk) vele, grat neki(k).

Ezt ma találtam ha valakit érdekel...

kopaszrobert
egy új Videó került elõ, ahol inkább az az új info, hogy megtudjuk nézni hogyan is érzi magát más-más környezetben a lényünk.(legalább is errõl még nem hallottam)

Hmuda
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy csúszni fog (Maxis betegség). De nem ilyen hamar egy korábbi csúszás után. :-)
Ha halasztanak akkor azt majd nyár környékén jelentenék be.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Hát nincs ezekben tisztesség? Betegséggel és a spore megjelenési dátumával nem viccelõdünk. "Spore megjelenési dátumát szádra ne vedd!" 😊

Viccet félretéve ... azért ilyen poénokat én hanyagoltam volna a helyükben ... egyszerûen nem jó az ördögöt a falra festeni, ráadásul aki kicsit is figyelte a Spore kálváriáját tudja, hogy nem lenne oly meglepõ a dolog, hisz csúszott párat. Szánalmas egy hír ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Könyörgöm. Április 1-én minden nagy horderejû hírt azonnal semmisnek kell tekinteni amíg másnap meg nem erõsítik. Plusz nem ártana elolvasni a teljes cikket. Még a feltételezés is, hogy igaz lehet...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Agamemnon69
remélem csak április elsejei tréfa...

Seth
Április 1

PSN ID.: Beegabor

kopaszrobert
Eljutott, egyfontos információ a megjelenéssel kapcsolatban az Xsporehoz.
Itt

Hmuda

kopaszrobert
Mostanában egyre gyakrabban fejlesztik/frissítik a hivatalos oldalt
FAQ
Fansitekit

Agamemnon69
Csak a találgatás a gépigényt illetõen.

kopaszrobert
azért érdekes az újságban az is hogy melyik szakasz mennyi idõre köti le a játékost.
Nah a 3. oldalán a bal felsõ sarokban az az ajánlott gépigény?

Carlos
pillanatok alatt kint lesz warezban az tuti...

Þór vígi þessi rúnar

kopaszrobert
Hát sajnos ez van, talán eljut idáig az editor.

rotator
Pontosan errõl beszélek. "Hamarosan *néhány* ember megkapja az editort, hogy a megjelenés idejére már legyen felhasználói tartalom."

kopaszrobert
"EA has promised some people will get the standalone editor soon, which means Sporepedia will be well-furnished with user content by the time Sore is relased."

Csak azt mondja hogy megkapják egypáran elõbb.

rotator
Ha jól olvasom, nem mindenki számára lesz elérhetõ az editor a megjelenés elõtt? <#confused>

kopaszrobert
A harmadik képen a gépigény az csak az ajánlott?Link

kopaszrobert
háhá átírták a tavacska fázist Egysejtû fázisra a hivatalos oldalon😄

kopaszrobert
még 12.én xsporera raktak 15db új képet.
és egy videó is található, de nem sok infot mond, és kapott egy GoggleBlogot is.

Carlos
assasin's creed?
Én szarrá untam 2 óra alatt.

Þór vígi þessi rúnar

kopaszrobert
jaja, lesz még addig mivel elütni az idõt, assára én is kiváncsi leszek, de ne offoljunk.

Abban igazad van hogy rajzfilmszerû. De attól még jó játék lesz. Engem nem zavar hogy szeptemberben jelenik meg. Jön az assassin's creed márciusban. Azzal el leszek májusig. Aztán jön a mass effect. Szerintem azzal meg simán el leszek egy jó ideig.
Sziasztok!
Nos megint egy játék, amit nagyon várok. Habár jobban örültem volna, ha:
1. kevésbé rajzfilmszerû és inkább komolyabb a grafikája
2. nagyobbak a bolygók a videókon látottnál (mondjuk 70%-a a föld méretének), vagy ZOOM-mal oldják meg a reálisabb méreteket.

Ezekkel együtt nagyon várom a játékot és tuti megveszem eredetiben.

www.republiknet.hu

kopaszrobert
Videó
Karácsonyi téma,betû lények 😄

Faterx
Tessék kérem a legújabb screenshotokat megnézegetni, fantáziálni, ámuldozni etc
rotator
Nem baj. Idõközben befutott májusra a Mass Effect, úgyhogy elleszek szeptemberig, polírozzák csak szépen a játékot.
😊

ZsZso
Te ezt mondod 😊 Én pedig azt, hogy nyugtával dícsérd a napot. 😊

rotator
Szeptember? 😞 Az jó soká lesz...

Hmuda

Hmuda
Megkaptam életem (és valószinûleg a történelem) elsõ Spore hírlevelét.

Tartalma:

Egy link ehhez a videóhoz,amibõl kiderül, hogy a legújabb megjelenési dátum 2008. szeptember 07. Hogy ezt tartják-e az már megint más kérdés.

A másik egy kis levél WW-tõl a rajongókhoz:

Hi, I’m Will Wright and I’m working on a new game called Spore™. You’ve heard of it? Oh, that’s right, you signed up to get the Official Spore Newsletter. According to my notes, we haven’t sent a single newsletter out. Maybe that’s why I’ve been hearing from so many fans wanting some new information on Spore.

While we finish up the game over the next few months, we’ll be sharing more information with you and other fans. As a newsletter subscriber, you’ll be among the first to get new Spore information, screenshots, videos and other cool features from the Spore team. Check out our launch date teaser, and of course you can visit Spore.com for updates anytime.

Thanks again. You’ll hear from us soon.

Hirtelen fordítás:

Üdv, Will Wright vagyok és jelenleg egy új játékon dolgozom melynek neve Spore™. Halottál már róla? Oh, persze, hiszen feliratkoztál a hivatalos hírlevélre. Ha minden igaz, eddig egyetlen levelet se küldtünk ki. Lehet ezért van az, hogy a rajongók állandóan nyaggatnak, hogy mikor adunk már ki új infókat.

Miközben a következõ hónapokat a játék tökéletesítésével töltjük, addig is szeretnénk minél többet megosztani veletek és más rajongókkal. Mivel feliratkoztál a hírlevélre, az elsõk között fogsz értesülni a legújabb információkról, képekrõl, videókról és még sok más remek Spore-al kapcsoaltos hírrõl. Nézd meg a legújabb launch-teasert és persze a spore.com kapuja mindig nyitva áll, ha a játékról akarsz újdonságokat megtudni.

Köszönöm. Hamarosan hallasz felõlünk.

A levél végén megemlített egy listát, ami csak a feliratkozott embereknek lesz elérhetõ (mármint gondolom nekik lesz a leghamarabb).

- exkluzív videók.
- feljelsztõi naplók.
- fansite kit.
- közösségi események.
- rendezvények és versenyek.

Faterx
Kérem ez a játék maga a csoda lesz!
Imádkozzatok értem hogy megérjem<#crazya>
Hmuda
Még csak most kezdek neki a harmadiknak, de örömmel látom, hogy a galaxis->naprendszer->bolygó->felszín átmenet sokkal folyamatosabb mint a régebbi videókon. Eddig semmi új, de nem is vártam. :-)

Hmuda
Csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: szerintem a MassEffect-re értette, hogy boxon már kint van. A Spore még egyik platformra se jelent meg.

kopaszrobert
ott van.

Nézzétek meg.
1sõ
2.
3.
4.

AntiHero
? Nincs kint.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

boxra már kinn van régen, lehet azért olvastál ilyesmit 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kopaszrobert
heh.. nekem is pont szülinapi ajándék lenne. (06.10)
de úgy olvasom másik fórumokon mintha ez már rég óta kint lenne.

rotator
Nagyon lassan készülget, persze még mindig jobb, mintha...

Malakai
A mostani EA közleményben is említik a Spore megjelenést, de csak annyit, hogy még az idén (a téli ünnepi szezon elött)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ha nem késik akkor meg van a születésnapi ajándékom.(06.28)De ha a mass effectet kiadnák pc-re akkor az lesz az ajándék.
kopaszrobert
Platform/Megjelenik:
Nintendo DS - 2008. 06. 13.
PC - 2008. 06. 13
Katt
Ennél csak nem lesz messzebb :S:S
http://www.xspore.com/ itt is egykét újabb info, interjú

Carlos
Csak reménykedem...

Þór vígi þessi rúnar