8545
Spore
  • Venom
    png képet kell feltölteni aminek ful a végén van a nevében az automatikusan átlátszó.
  • mikrofonhead
    Kéne versenyt hirdetni...ki tud a legjobb pillangót csinálni ma 20:00-óráig..vagy valami ilyesmit..minden nap lehetne és a nyertesek munkáit kitennénk egy oldalra!Minden nap más állatot kell leutánozni :P
  • mikrofonhead
    Valahogy nekem nem lesz átlátszó a háttér...fekete háttér előtt nyomok egy fényképet róla, aztán megkeresem a c:\Documents and Settings\P071\Dokumentumok\Spóralkotások\Képek\ között, kivágom belőle ami nem kell és feltöltöm és ide belinkelem..
  • mikrofonhead
  • AntiHero
    Ez vagy valami vagy megy valahová:D
    (nem tudom miez csak úgy csináltam)
  • Venom
    nagy képekre gondolsz? azt a járás próbánál tudod megcsinállni. Beállitod a fekete hátteret a szörny-nek és lefotózod. Ezutánn a dokumentumokba megtalállod a képeknél png fájlok között ful végződéssel.
    Mondjuk én legnagyobb képet csináltatom belőlle és utólag lekicsinyittem és kivágom a fölösleges átlátszó részt végére kb 500*500-as kép lessz az egész amin pont elfér a lényem.
  • AntiHero
    Egyszerű elefánt

• Carlos
    Jaja...
    És a skilleket is ki lehet próbálni a jobb felső sarokban, ha megnyomod: charge, bite, strike, sing, etc...
    Hátha valaki nem tudta...
  • Carlos
    ÉDES!!!
  • mikrofonhead
    Muszáj leszednem az EADM-et mert addíg míg fennt van nem indítja el a game-et...
  • mikrofonhead
    Arra is most jöttem rá...ma :DD
  • AntiHero
    aha
  • Lobsterman
    Tudtátok e ha tab-ot nyomvatartjátok egy testrész fölött, akkor annak megjelenik a 3 forgatási tengelye, és így pontosan lehet állítani egyes testrészeket, nem kell a golyóval szenvedni.
  • Istencsászár
    Ez olyan Peppusos:D
  • mikrofonhead
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megérkezett!!!Teszem is fel...egyszerre jött az új GS-el!
  • AntiHero
    Fear Flowerem:)

• Peppus
    itt egy Ormi..

• AntiHero
    Mind1:D azóta már rájöttem:D
  • ZsZso
    a, Dokumentumaid közti található PNG képeket teszed be (Lények könyvtár).
    b, Feltöltöd SporePedia -ra, majd onnan linkeled a képeket.
  • mikrofonhead
    Milyen úton - módon tudok átlátszó hátteret tenni a szörnyikék mögé?Mert láttam itt pár képet amin átlátszó volt a háttér.
  • ZsZso
    FAQt direkt átírtam, hogy érthető legyen ... hát nem nézted meg?! :( Raktam bele linket is meg minden ;).
  • mikrofonhead
    Hát elég kicsi de egyszerűen nemtudom jobban megoldani

• cenobite
    www.kepfeltolto.hu

Például...

ide rakhatsz nagyobbat is.
  • AntiHero
    bevoltam:( Hisz tudtam szerkezteni a cuccaimet (mármint irogatni a szörnyekhez, avatart állítani stb..)
  • mikrofonhead
    nm :D dobok is fel egy képet a sárkányról! :P
    szenvedek amúgy a képfeltöltéssel mert lévén, hogy nem vagyok VIP csak 20 kbyte-ot tehetek fel..
  • Pluskast
    De van de van de van! Csak be kell jelentekzni :))
  • AntiHero
    ahaa.. szval itt kell belépni:) Én mindig a magyar oldalon léptem be ott meg nincs ilyen. köszi:)
  • mikrofonhead
    Sporepedia

Itt belépsz és a saját lényeid közül kiválasztod amelyiket törölni akarod.Rákattintasz és kijön az oldal ahol ott a gomb [remove creation]
  • AntiHero
    Be. De itt nem tudok semmit csinálni a lénnyel csak megnézem meg max commentet írok mellé.
  • flashpointer
    hello, van itt egy dolog amire nem jöttem még rá. Hogyan tudom a testet laposítani vagy keskenyíteni, hogy ne gömböc formája legyen?
  • Carlos
    be vagy jelentkezve a sporepedia-n? mert be kell... és akkor remove creature.
  • mikrofonhead
    Látod, már csak az egyik van :P még 1 óra és jön tesóm a full-al...érzem,hogy ma - holnap sokáig fenn leszek :P

Kéne valami kis ventri vagy TS ahol a spore-osok dumálhatnak mikin keresztül...pl. tapasztalat csere - tudás megosztás.Én pl. most jöttem rá, hogy lehet több végtagot is egy helyről - több helyről mármint, hogy lehet "ágaztatni".Szerintem csináltam egy atomjó sárkányt.Az enyém szerintem a legjobb eddig a demósok közül.Csak nemtudom, hogy tudnám feltenni, hogy szavazni lehessen Rá!
  • AntiHero
    Nemértem még mindig képen mutassátok már meg holl van a törlés gomb mert ha hülye vagyok se találom az oldalon:S
  • mikrofonhead
    Most töröltem mert én se tudtam...de tényleg egyszerű :) csak belépsz arra az oldalra Sporepedia és ott kiválasztod és delete..ennyi.. :))
  • ZsZso
    Az utsó 2 miben tér el egymástól?
  • ZsZso
    Az első konvertáltót-használó játékossal van dolgom? :)
  • balee4
    Na megvettem én is, szal már van az 576-ban, mindjárt fel is rakom a full-t.
  • mikrofonhead

Ne spore-olj a szavazással!
  • ZsZso
    lecseréltem a választ, szájbarágós verzióra :)
  • ZsZso
    A neten törölted, és nem akarja törölni?! Nanemár. Böngészőbe belépsz, és úgy felmész a sporepedira, és ott törlöd.