8545
Spore
-
#2347 png képet kell feltölteni aminek ful a végén van a nevében az automatikusan átlátszó. -
mikrofonhead #2346 Kéne versenyt hirdetni...ki tud a legjobb pillangót csinálni ma 20:00-óráig..vagy valami ilyesmit..minden nap lehetne és a nyertesek munkáit kitennénk egy oldalra!Minden nap más állatot kell leutánozni :P -
mikrofonhead #2345 Valahogy nekem nem lesz átlátszó a háttér...fekete háttér előtt nyomok egy fényképet róla, aztán megkeresem a c:\Documents and Settings\P071\Dokumentumok\Spóralkotások\Képek\ között, kivágom belőle ami nem kell és feltöltöm és ide belinkelem.. -
mikrofonhead #2344 -
#2343 Ez vagy valami vagy megy valahová:D
(nem tudom miez csak úgy csináltam)
-
#2342 nagy képekre gondolsz? azt a járás próbánál tudod megcsinállni. Beállitod a fekete hátteret a szörny-nek és lefotózod. Ezutánn a dokumentumokba megtalállod a képeknél png fájlok között ful végződéssel.
Mondjuk én legnagyobb képet csináltatom belőlle és utólag lekicsinyittem és kivágom a fölösleges átlátszó részt végére kb 500*500-as kép lessz az egész amin pont elfér a lényem. -
#2341 Egyszerű elefánt
-
#2340 Jaja...
És a skilleket is ki lehet próbálni a jobb felső sarokban, ha megnyomod: charge, bite, strike, sing, etc...
Hátha valaki nem tudta... -
#2339 ÉDES!!! -
mikrofonhead #2338 Muszáj leszednem az EADM-et mert addíg míg fennt van nem indítja el a game-et... -
mikrofonhead #2337 Arra is most jöttem rá...ma :DD -
#2336 aha -
#2335 Tudtátok e ha tab-ot nyomvatartjátok egy testrész fölött, akkor annak megjelenik a 3 forgatási tengelye, és így pontosan lehet állítani egyes testrészeket, nem kell a golyóval szenvedni. -
#2334 Ez olyan Peppusos:D -
mikrofonhead #2333 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megérkezett!!!Teszem is fel...egyszerre jött az új GS-el! -
#2332 Fear Flowerem:)
-
#2331 itt egy Ormi..
-
#2330 Mind1:D azóta már rájöttem:D -
#2329 a, Dokumentumaid közti található PNG képeket teszed be (Lények könyvtár).
b, Feltöltöd SporePedia -ra, majd onnan linkeled a képeket. -
mikrofonhead #2328 Milyen úton - módon tudok átlátszó hátteret tenni a szörnyikék mögé?Mert láttam itt pár képet amin átlátszó volt a háttér. -
#2327 FAQt direkt átírtam, hogy érthető legyen ... hát nem nézted meg?! :( Raktam bele linket is meg minden ;). -
mikrofonhead #2326 Hát elég kicsi de egyszerűen nemtudom jobban megoldani
-
#2325 www.kepfeltolto.hu
Például...
ide rakhatsz nagyobbat is. -
#2324 bevoltam:( Hisz tudtam szerkezteni a cuccaimet (mármint irogatni a szörnyekhez, avatart állítani stb..) -
mikrofonhead #2323 nm :D dobok is fel egy képet a sárkányról! :P
szenvedek amúgy a képfeltöltéssel mert lévén, hogy nem vagyok VIP csak 20 kbyte-ot tehetek fel..
-
#2322 De van de van de van! Csak be kell jelentekzni :)) -
#2321 ahaa.. szval itt kell belépni:) Én mindig a magyar oldalon léptem be ott meg nincs ilyen. köszi:) -
mikrofonhead #2320 Sporepedia
Itt belépsz és a saját lényeid közül kiválasztod amelyiket törölni akarod.Rákattintasz és kijön az oldal ahol ott a gomb [remove creation] -
#2319 Be. De itt nem tudok semmit csinálni a lénnyel csak megnézem meg max commentet írok mellé. -
#2318 hello, van itt egy dolog amire nem jöttem még rá. Hogyan tudom a testet laposítani vagy keskenyíteni, hogy ne gömböc formája legyen? -
#2317 be vagy jelentkezve a sporepedia-n? mert be kell... és akkor remove creature. -
mikrofonhead #2316 Látod, már csak az egyik van :P még 1 óra és jön tesóm a full-al...érzem,hogy ma - holnap sokáig fenn leszek :P
Kéne valami kis ventri vagy TS ahol a spore-osok dumálhatnak mikin keresztül...pl. tapasztalat csere - tudás megosztás.Én pl. most jöttem rá, hogy lehet több végtagot is egy helyről - több helyről mármint, hogy lehet "ágaztatni".Szerintem csináltam egy atomjó sárkányt.Az enyém szerintem a legjobb eddig a demósok közül.Csak nemtudom, hogy tudnám feltenni, hogy szavazni lehessen Rá! -
#2315 Nemértem még mindig képen mutassátok már meg holl van a törlés gomb mert ha hülye vagyok se találom az oldalon:S -
mikrofonhead #2314 Most töröltem mert én se tudtam...de tényleg egyszerű :) csak belépsz arra az oldalra Sporepedia és ott kiválasztod és delete..ennyi.. :)) -
#2313 Az utsó 2 miben tér el egymástól? -
#2312 Az első konvertáltót-használó játékossal van dolgom? :) -
#2311 Na megvettem én is, szal már van az 576-ban, mindjárt fel is rakom a full-t. -
mikrofonhead #2310
Ne spore-olj a szavazással! -
#2309 lecseréltem a választ, szájbarágós verzióra :) -
#2308 A neten törölted, és nem akarja törölni?! Nanemár. Böngészőbe belépsz, és úgy felmész a sporepedira, és ott törlöd.