Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
A lénylabor kipróbálható verzióját, mikortól lehet leszedni? 17.-e?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
Teljessen igazad van.
Mert az egy ilyen mínusz jel "-", a kivonás jel meg ez "-".
Csak biztos rosz gombot nyomtak. Gondolom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Jajj, de jó lesz...
(14 alatt)

Þór vígi þessi rúnar

mama2
Ja,jó azt én nem minusz jelnek vettem ki😄. Sry, és ígérem értelmezem msotmár amiket írok. Majd linkelem ide a szörnyeket amiket csináltam😄.

Malakai
Próbáld már értelmezni, amit elolvasol és csak utána írni újra a fórumra plz! 😊
1. Júniusban jelenik meg a lénylabor, szeptemberben a teljes játék.
2. 12000-1500 szerinted mit jelent?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Nem én csináltam. ¬_¬

Nem lehet még eltölteni az editort.

Majd 17-én lehet.

Igen igaz, hogy akciósan veszed meg a fullt ha elõtte megveszed az editor teljes változatát.

Nem létfontosságú, csak afféle demo. A teljes is tartalmazni fogja, ezért adnak kedvezményt, ha elõre megveszed az editort.

A teljes játék jelenik meg szeptemerben, csak az editor fog juniusban.

Legyél már egy kicsit talpraesettebb és ne legyél ilyen értetlen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mama2
Szeptember? Hát nem Júniusban jelenik meg? Itt van elõttem a CDGALAXIS nyári kataéógus, és itt úgy van hogy (PC, magyar felirattal, várható:Június 20.)
Akkor nem is június? És hogyhogy:"Igen. Most megveszed 1.500-ért és ha megjelenik a játék akkor 12.000-1.500-at kell fizetned amennyiben bemutatod az 1.500 Ft-os blokkot." Miaz hogy 12.000-1.500-at kell fizetnem amennyiben bemutatom az 1.500 Ft-s blokkot? Nem annyit vonnak le a teljesjáték árából?

Carlos
Nem. Csak kedvcsináló, hogy ne unatkozz szeptemberig.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezeket a játékon dolgozók és az újságírók csinálták.
Igen. Most megveszed 1.500-ért és ha megjelenik a játék akkor 12.000-1.500-at kell fizetned amennyiben bemutatod az 1.500 Ft-os blokkot.

Þór vígi þessi rúnar

mama2
Ja és amúgy a lény labor amit külön lehet megvenni, az létfontoságú a teljes játékhoz? Amúgy már csak 8 nap és megjelenik😄. Veszem megfele😄.

mama2
Amúgy te ezeket hogy csináltad? Le lehet tölteni már a lénylabort? És az igaz, hogyha megvezsem eredetibe a lénylabort, akkor levonják a teljes Spore játék árávól a LL árát?

Carlos
Akkor ki vagy nevezve! <#ravasz1>
Szerintem ird be a Témaindító mellé, csakhogy lássák a renitenskedõk, hogy itt bizony ki lesznek purgálva, ha rosszalkodnak!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Kösz a bizalmat, de ezesetben nem kell házigazda, mert moderátorként mindent meg tudok csinálni amit egy házigazda. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Hogy lehet kérni ilyet?
HMuda szerintem jó lenne ide házigazdának.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Harmadik egy Guild Wars mob,

Þór vígi þessi rúnar

Faterx
Jó lenne 1 házigazda amíg nem késõ... ez a játék megérdemelné!
mama2
Én most hallok elõször a játékkról, és tetszik a hallottak alapján.
Hmuda:Tök aranyosak😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
faxa. Lézerkardjuk is lesz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hmuda
Egy két ötletes alkotás. :-)

A többségük tuti életképtelen lenne éles játékban, de nem is ezért készültek. :-)

DarkSector
Ez a kreálás valóban odabasz.

Carlos
Várom, várom, várom...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
De nem is ez a lényeg. A lényeg az editor. Nézd meg ezt a két videót és ezután lesz egy kis fogalmad, hogy mennyire bonyolult dolgokat lehet összehozni egy kis fantáziával és odafigyeléssel. És nem csak a lényeket lehet így összerakni, de az épületeket, jármûveket és a növényeket is, mindegyiknek külön kis szerkesztõvel. Itt MINDENT a játékosok csinálnak és ebben áll a játék lényege és emiatt van úgy oda-vissza mindenki.

Hmuda
RTS...eh...akkor nagy vonalakban:

Cell Phase: Pac-Man séma.
Creature Phase: egyszerûsített Sims.
Tribal Phase: RTS.
Civ Phase: kezdetleges SimCity/Civilization keverék.
Space Phase: sandbox, godgame, felderítés, kisérletezés, stb, stb. Itt rengeteg lehetõség lesz elvileg.

rotator
Ugyanúgy nem kategorizálható, ahogy a Sims se.

DarkSector
Na akkor ez gondolom egy RTS játék lesz, mert ez az egyetlen, amit megtudtam a videókból, mert angolt nem vágom naon.

rotator
Nekem ma jött meg a nyári CD Galaxis katalógus. A borítón a Spore: Lénylabor, 1.490,- Ft lesz június 20-án, a teljes játék megjelenését követõ elsõ 2 hétben beszámítják az árát, ha valaki megveszi a teljeset.

Lobsterman
Nem tudom hol olvastam/láttam. Nagyjából minden cikket és videót megnéztem amire rá tudtam tenni a kezem szóval vannak olyan dolgok is valószínûleg a fejemben amik nem igazak 😊

Hmuda
Keresni tudni kell.

Sejt szint.
Lény szint.
Törzsi szint.

Kevésbé részletes videók, de a lényeg bennük van:

Civilizációs szint.
Ûr szint.

SZERK: illetve itt van még egy, kicsit tágabb látókörû trailer.

DarkSector
Youtube-on látom a videókat, de abból semmit nem vágok le, csak azt, hogy színes bacik ugrálnak a képernyõn.

Hmuda
Valóban úgy tünik, hogy kiszedték, mert sehol nem találom. :-)

Malakai
Jólvan, akkor talán nem én maradtam le vmi ominózus kiszedtük ezt+ezt a featuret bejelentésrõl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Persze ne vegyétek készpénznek amit írok, én is csak a hivatalos interjúk alapján tájékozódom, ami a legtöbbszõr úgyis csak PR-rizsa, de hátha most nem.

Remélem, sõt biztos, hogy gondoltak erre, csak biztos ami biztos megkérdeztem, hátha te többet tudsz. Egyébként az xspore-t olvasgatom és állítólag már törölték is kulabácsit😊 a sporepediaból(pontosabban az elõdjébõl).

Hmuda
Nem tudom mit olvastál, de a hivatalos oldalon még mindig a következõ szöveg áll:

"While Spore is a single player game, your creations and other players’ creations are automatically shared between your galaxy and theirs, providing a limitless number of worlds to explore and play within."

A készítõk olyan dolgokat igértek, amikkel szerintük könnyedén ki lehet küszöbölni a gyerekes tartalmakat (pénisz/szar/stb).

Hmuda
Azt, hogy kikapcsolhatod-e azt nem tudom, de ha a készítõk logikusan gondolkoznak (márpedig miért pont Wright lenne hülye?) akkor valószinûleg ki lehet majd kapcsolni.

Amúgy én tuti bent fogom hagyni. Ha valami nem tetszik akkor úgyis ki lehet tiltani azt a felhasználót az automatikus letöltések közül, vagy egyszerûen csak jelzed, hogy nem éppen megfelelõ a lény és ha elegen szólnak akkor törlik.

Meg gondolom nem lesz nehéz egy adott lényt kitiltani a galaxisból, ha esetleg be is csúszott egy.

Carlos
ooops...nem frissitettem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez nem tünik jónak szerintem.
Én úgy emléxem, hogy lehetõséged van letölteni más emberek lényeit és azzal benépesiteni egy bolygót!
Tehát nem lejön józsika hülyesége, hanem letöltheted józsika hülyeségét.
Remélem...

Azért a kettõ nem ugyanaz.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ez jó hír 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tehát akkor kikapcsolhatom majd az automata letöltést? Mert igaz, hogy vicess lenne egy kulabácsi bolygó, de ha lehet akkor inkább nem szeretném az univerzumomban tudni õket.😊

Na meg persze kulabácsinál sokkal rosszabb dolgokat is fognak csinálni.😊

Lobsterman
Ezek szerint nagyon rossz cikket olvastam, és félre is értelmeztem valamit :S

Hmuda
Ez abszolút nem problémás, sõt kényelmesebb mint egy tudatlan/nemtörõdöm bolti eladóval vitatkozni. :-)

Hmuda
Nem tudok arról, hogy bármit is megváltoztattak volna, a folyamatos content-letöltés eddig is bent volt és máig a feature-ök között van.

Pont ugyanez a helyzet a sporepediával is. A kártyás enciklopédiát már a kezdetek óta tervezték és nem való másra, minthogy rendben tartsa az összes content-et ami a játékban elérhetõ és afféle katalógusként szolgáljon azoknak akik nem csak a random letöltött dolgokat akarják a játékban látni, hanem teszem azt a haverok kreálmányait is. Az, hogy a régi koncepciót továbbfejlesztették azzal, hogy lehetõvé teszik bizonyos tartalmak kiszûrését még nem jelenti azt, hogy kiszedtek dolgokat.

Jelenlegi állás szerint a játék még mindig maga dönti el, hogy mire van szüksége egy komplett ökoszisztéma létrehozásához és még mindig saját maga tölti le a szükséges dolgokat...csak ha valaki ezt kézzel akarja csinálni akkor arra is lehetõsége lesz.

Lobsterman
Nem tudom, szerintem ez egy jó dolog. SzVSz a játékosok 80%-a elég borzasztó dolgokat fog összehozni. Szeretném kiválasztani hogy mit szeretnék látni a játékban és mit nem. Plusz nem nagyon szeretnék minden sarkon összefutni egy újabb teletubbyval. 😊

ZsZso
Szomorú vagyok.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Lobsterman
Na jó nem tudom miért floodolok és miért nem írom egybe. :S
Szóval felnéztem a mostani sporepedia oldalra. Ott azt írja hogy ha a thumbokat letöltöd, akkor azokban a png filokben vennek a lények is. Ezek a .png-k meg 25-31k-sok, szóval tényleg semmiség.

gibson9
LOL! XD

gibson9
Na egyre nyugodtabb vagyok 😄 <#worship>

Lobsterman
131072 egészen pontosan, ha 40k-s fileokkal számolunk 😄

Lobsterman
Nincs para. Egészen biztos vagyok benne hogy nem tölt folyamatosan, de egyébként ha jól számolom kb 150ezer contentet kéne letöltened hogy túllépd a havi 5 giga keretet

gibson9
Köszi! De azért váltok már, mert amúgyse jön be nekem ez a korlátolt net :S A hûségnyilatkozat ugye nem vonatkozik a tarifára?