8545
Spore
-
#2427 Részlet a My Spore-ról, a tudtad-e cikkből:
"- Alt + jobb egérgomb: Testrészek másolása."
Nem Alt + bal egérgomb? Legalábbis nálam a demóban még így működik.
-
Aragorn83 #2426 Carlos - Engedelmeddel fölhasználnám ezt a képedet a My Spore-on. Természetesen kiírom, hogy honnan csakliztam :) -
#2425 Megvolt :) -
#2424 Úgy értem a lenti képről a középső beállítás :). -
#2423 Középső? amúgy köszi a dicséretet mindkettőtöknek :) -
#2422 Kettő közül melyik a középső? :DDD -
#2421 Igen, ez is fasza lett, tetszik a középső kép! -
#2420 Jól tetted, kiri lett! -
#2419 Na visszatértem értelmesebb lényhez :)
Íme Pepe a sárkány :)
-
#2418 Hali!
Alapvetően csak kerekded alakokat tudsz formálni ... ha a közeli csigolyákon is fölfele görgőzöl, akkor a törzs ott is kövérebb lesz és nem gömb alakú lesz, hanem egy tömzsi hosszúkás izé :). Ennyi :S -
#2417 Nektek is 97MB-os a C:\Program Files\...\Spore\Data\CSA_Main.package?
Ha több valakinek, akkor legyenszíves töltse fel nekem valahová!
THX -
Me Ga #2416 Sziasztok!
Lécci mondjátok meg, hogy lehet gömbtől eltérő formájú testrészt kreálni!
Pl. a lény egyik végén a csigolyánál egérgőrgővel megnagyobbítom, de az mindig gömb alakú. Hogyan tudom átalakítani?
Köszi. -
#2415 Máshonnan linkeljük. Te a download linkről, én meg a arról az oldalról, amelyiken a download link van. -
mikrofonhead #2414 Megvolt...az én ilyen képeim miért kicsik? :( a Tieitek sokkal nagyobbak...
Pipi ötletes :D meg atom :D most jön majd Ben10...
-
Szavazz hát ;) -
#2412 Zseniális! :D :D Gratula! -
#2411 Pipi jobb lett
Tőgyet télleg elfeledtem :) De nem is az a legnagyobb baja. -
#2410 -
#2409 nincs tőgye -
#2408 Boci és pipi? Tudom kicsit eröltetett de ennél jobbat nem tudok ezzel a szerkesztővel :)
-
#2407 ...meghogy ne haljon be a játék a túl bonyolult lények animálásakor/textúrázásakor, többek közt. :-) -
#2406 Gondolom a későbbi balance miatt, hogy ne lehessen szuperlényeket alkotni. -
#2405 én úgy nézem nem enged többet. megnyitottam egy trialos lényem amire már semmit nemengedett és mostsem enged. sztem nemis lehet megnövelni. -
#2404 Jaj még egy fontos kérdés!!!
Itt a bonyolultság szintmérő nagyobb azaz többet enged, mint a trial, vagy van valami trükk a megnövelésére? -
#2403 Cthulhu figura nagyon nagy! :D -
#2402 Glagnar
Futurama rajongóknak esetleg ismerős lehet.
"It's a buncha-muncha-cruncha Human!"
-
#2401 Hogy, dokit idézzem: "próbálj meg négy dimenzióban gondolozni!" :-)
Nem létszükséglet a kéz egy nem értelmes lénynél. -
mikrofonhead #2400 Eszembe nem jutott volna :D köcc :D Hát megy csak ez meg nagyon kicsi...nemtudom mért :D másnak nagyobb és még csak nem is VIP az illető! -
#2399 íme a legújabb agymenésem. Mondjuk a mozgása néhány esetben elég idétlen :D
-
#2398 Most nézem van nem hivatalos módosítás lénylaborhoz, ami 50-60%-ot aktívál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2397 gondolom a keze is láb. Amúgy grat :) Profin szúrod már be a lényeid :) -
mikrofonhead #2396 Békának, hogy tetted le a tenyerét a talajra?Nekem sehogy se akart sikerni.. -
mikrofonhead #2395
-
mikrofonhead #2394 -
#2393 tökjól néz ki :D -
#2392 Xenofrog
Próbáltam minél jobban másolni az eredetit. Ugrani nem nagyon tud, de nagyjából elégedett vagyok vele.
Star-Spawn
Cthulhu-hívőknek nem kell bemutatni.
-
#2391 Noname
-
#2390 Látom tetszik :) -
mikrofonhead #2389 Na mostmár tuti h elküldtem ZsZso! -
mikrofonhead #2388 Venom azért a fantáziás odatesz