8545
Spore
-
#2467 cdgalaxis.hu. -
martin1992 #2466 ezt hol olvastad mert ez egy akkora hülyeség hogy már fáj -
#2465 Pff... -
#2464 "Akció: Akik a Lénylabort megvásárolják a Spore megjelenésig, azok a megjelenést követő két héten belül ennek árát beszámíttathatják a Spore megvételébe.
Ehhez meg kell őrizni a vásárlást igazoló számlát, illetve magát a Lénylabort is, valamennyi tartozékával, tok, lemez, stb, mivel az Electronic Arts kérése az, hogy az ár beszámításához a Lénylabort vissza kell adni illetve küldeni hozzánk. A Spore játék a Lénylabor szerkesztőt is tartalmazza majd."
Mi az hogy vissza kell adni a lénylabort? -
#2463 Ostrix
Síma strucc másolat, csak kicsit felturbóztam egy adag pávatollal, hogy könyebben szocializálódjon.
-
mikrofonhead #2462 Bezony és még csak nem is zöldek...de ez már egy mutálódott faj a fennmaradás érdekében alkalmazkodott... :)
Na megyek dóóógozni :( -
#2461 Nem kötekedésből, de kiwiknek hosszú vékony csőrük van. Observe:
-
#2460 -
#2459 Azon át veszi az adást -.- -
#2458 Nagyon belejöttem a linkelésbe.. Na még egy uccsó adag:
-
#2457 miaza pöcs a fején? -
#2456 A legidiótábbat kihagytam :D :
-
#2455 grafkártja beállitásoknál megtalálod a windows-ban. -
#2454 Nehány kreáció:
-
#2453 Srácok, irtóra tetszik a lénylabor. Egy kérdésem azért lenne: a graf.beállításoknál eléggé szűkre vannak szabva a lehetőségek. Van kb. 3 csúszka, meg kettő opció. Ez nem is gond, mert legalább nem kell 30-at maxra tolni , viszont egy AntiAlaising állítást hiányolok. Másnál sincs ilyen? -
#2452 -
mariann84 #2451 - mész?
- CaCO3 miért?
- bazdmeg...
Broatka.. ez miért vicces? vagy csak én nem értem, olvastam bash.hu-n és már ott sem értettem :D:D -
#2450 nem a magyarítás, hanem a magyar fordítás.
túl gagyinak hangzik -
#2449 Tényleg hogy képzelik hogy egy gyerekeknek szóló mesében az egyék lényt Four Arms helyett Vadorzónak nevezik! Felháborító! -
#2448 mi? vadorzó? úristen... ezek a magyar nevek (maradjunk Four Arms-nál és WildMutt-nál :D) -
#2447 Hmm nekem az előző jobban tetszett, de ez se rossz :) -
#2446 Kicsit még dolgoztam rajta, mert mégse tetszett a végeredmény. Itt a végleges:
-
mikrofonhead #2445 Mostani utolsó szerzeményem - Ben 10-ből Vadorzó
Jóccak all! -
mikrofonhead #2444 Ben10-ből csupakéz :D -
mikrofonhead #2443 -
#2442 Mantix
Egy szimpla imádkozó-sáska másolat. A fogóiba beleforgattam egy kisebb, de jó "strike" értékű kezet, így a legjobb sebzést értem el, mikor a csápjaival támad.
-
mikrofonhead #2441 Hát ezt látod nem tudom...szerintem talán a táplálkozási szokások alapján lesz csoportosítva.De nem tudom.Megkreáltam az utolsó élő kiwi-t a világon!
-
#2440 óóó, az jó! :)
várom már az eredetit, harccal érdekesebb lesz kicsit
a pár keresésnél valyon hogy derül ki hogy ki lány és ki fiú? :) -
#2439 hehe, tök hasonlót csináltam én is! :D
A szemét képen röhögött! :D -
mikrofonhead #2438
Ő itt Gyúróska -
mikrofonhead #2437 A teljes spore amiben majd harcolhatsz meg játszhatsz másokkal az majd csak szeptemberbe kerül a boltok polcaira...
Mikor belépsz a játékba csinálsz egy reg-et és máris "fenn vagy"..spore.com-on belépsz és ott lesznek a lényeid meg minden.Boltba megvehető már a SPORE Lénylabor TELJES verziója 1490 ft-os áron...még valami? :) -
#2436 Hát ennek nemsemmi szája van :D
GergSB: köszi.
Rip: hát ja eléggé arra sikerült :) -
#2435 hát nekem ez a készítés nem megy :(
van már full?
le vagyok maradva, netre hogy lehet felkerülni? másokkal játszani megi ylenek?
és bocsi ha hüyle kérdéseim vannak :$ -
mikrofonhead #2434
Fel szerelve minden jóval :) -
#2433 Váó, ez elég extrém! :) -
#2432 Nincs mit :) -
#2431 Squengh
Az egyedüli érdekesség rajta az elforgatott száj.
-
#2430 Venom, ZsZso nagyon zsír amiket csináltok
Holnap megveszem már én is végre a fullt :) -
Aragorn83 #2429 Dehogynem. Köszi, hogy szóltál. Ezért nem hajnali 3-kor kell nekiállni frissíteni :) -
#2428 Fullban is balegérgomb. Amúgy előbb elkezdtem szórakozni egy alap testel aztán ezlett a végeredmény:
Íme Moffy nevet viselő mandragóra: