8545
Spore
  • reester
    eredeti mer a trialt szedtem le az oldalról
  • mikrofonhead
    Hát 2 dologra tudok gondolni...nem eredeti a game-ed ( ha igen akkor bocs de ...)

A másik, hogy vmit piszkálgatott valaki azon az XP-n és azzal van baja..próbálj meg egy windows rr-t...
  • reester
    én problémámra valaki 1 választ? #2491 volt az
  • Venom
    DonMonky:

• WiZZaRD
    Thx! -w kapcsolóval elindult, beállításoknál valamiért 144Hz volt default....fene se érti...vissza 75Hz-re és perfekt:).
    Köszönöm a segítséget!
  • Hmuda
    Próbáld ezek közül az a parancsot berakni a hivatkozásba, ami szerinted segíthet:

-w windowed mode
    -f full-screen mode
    -r:<szélesség>x<magasság> felbontás állítása
    -safe safe-mode
  • WiZZaRD
    Thx, ez segített:). Már csak az a baj, hogy valamiért a monitor által nem supportált felbontásban akar elindulni:(. De láthatóan már nem taskol ki, csak mivel nem supported a felbontás, nincs kép ugye. Egy sima standart 17" TFT moncsi van a gépen. Windows képernyőbeállításoknál meg 1280*1024 a maximum, gondolom akkor a program sem tud elvileg nagyobb felbontást kivezérelni. De lehet rosszul gondolom. Minden esetre egy probléma megoldódott:).
  • Venom
    Daemon nekemis van az nemzavarja.
    Hmuda: na ez eszembe nemjutott pedig emlegették ittmár páran. Nekem pl nem zavarja.
  • Hmuda
    Töröld le az EA downloaderét, nekem is az okozott gondot.
  • WiZZaRD
    Nincs kodekpack, VLC player van, annak meg megvannak a sajátjai, én sem szeretem ezeket felraknji. Mondjuk erről hirtelen az jutott eszembe, hogy daemon tools viszont van...esetleg az is lehet a ludas? Valahogy nincs kedvem újrahúzni az xp-t, pedig lehet az lesz a vége:(
  • Venom
    Hali. Nekem csak egyvalami hibalehetőség jutott eszembe szóval nincs véletlenül K-Lite nevezetű kodek pack telepítve arra a gépre? Elég sok játéknál bezavar különféle módon. Ha van akkor töröld és úgy próbáld ha nincs akkor sajna más nem jut eszembe.
  • Venom
    Na megérkezett Kuku nevű madaram :)

• WiZZaRD
    sziasztok
    kicsi segítséget szeretnék kérni, a FAQ-ban sajna nem találtam rá választ. Boldogan hazarobogtam a friss lénylaborommal:), fel is telepítettem, de nem indul. Legújabb nVidia driver, DX9, amit a játék frissített, egyedüli monitor, a tv-ről le van választva. A konfig megfelel a játék által támasztott minimumnak, 2,2GHz CPU, 6600GT, 512MB RAM (sajna a saját gépem tőlem elég messze van most, úgyhogy erre pakoltam fel). Video driver frissítés előtt még bejött az EA logo az elején, aztan desktopra ki. Driver frissítés után meg vmi fura beállításokkal akar elindulni, amit a monitor nem támogat, de ettől függetlenül kis vinyó darálás után ugyanúgy kivágja desktopra. Nincs valakinem valami ötlete? Én sajna kifogytam, értetlenül állok a dolog előtt. Pedig már gyártanám a lényeket, még asszonykámnak is beharangoztam, hogy tuti tetszeni fog neki:)...erre most nem megy:(. Otthoni konfigommal nem volt ilyen gond, igaz azon csak a trial verziót néztem meg.
  • mikrofonhead
    Interesting creature! Beatiful thing norbi
  • norbi4567
  • AntiHero
    Leguljabb GTA jó volt 1 ideig míg nem vittem végig. Azóta elő se vettem.
  • reester
    tudja vki instalkor miért kapom ezt a hibaüzenetet?

• Pluskast
    De most nem tök mindegy neked? Ha megveszed akkor úgy is mész a boltba bemutatod a számlát meg leadod a cuccost és kapsz helyette egy másikat. Ha meg nem veszed meg akkor meg nem viszed vissza és kész.
  • mikrofonhead
    Azért jó mert, így megveszed ezt 1.5 k-ér, utána mikor majd szeptemberbe megveszed a teljest 12-1.5k-ér akkor is és most is azt fogod elkönyvelni magadban, hogy milyen jó fejek az EA-sok mert kaptunk egy ilyen kis plusz-t...sokan megvették "csak ezeötszá, mé ne?" alapon...van forgalma a játéknak és ha ezt látják a fejesek (mármint, hogy kelendő egy game) akkor abba nagyobb összeget is bele fektetnek, stb stb.De ez csak az én véleményem
  • ProGabe #2488
    he?ezt megveszed 2-ért.abból lejön kettő.ugyebár benne van a teljesben (érdekes lenne ha nem lenne...),ráadásul csak kölcsönzöd!ez miért jó? :S
  • mikrofonhead
    Bár nem vok rá büszke, elmondom h én kb 2 játékot vettem eddig életembe, eredetibe...de úgy gondolom,hogy ez megéri ez az 1500 ft és ha úgy gondolom, hogy megveszem majd az egészet is szeptemberbe akkor nagyon jól fog jönni, hogy 2 k-val olcsóbb lesz... :)
  • mama2
    Gond az, hogy letölteni se tudom, mivel érvényesítő kód kell hozzá:S.
  • mikrofonhead
  • mama2
    Én is megakartam venni, de így mostmár erősen gondolkozok azon, hogy inkább letöltöm:S.
  • mariann84
    jajj, istenem, leesett. az életben eszembe nem jutott volna, hogy a mész képletére írja.
  • Lobsterman
    Lol. Hát jövő héten akartam megvenni a teljes CC-t de így felejtős. Nem fogok ilyen hülyeségekkel szórakozni. Inkább kivárom a szeptembert. 2 év várakozás után ez a két hónap már semmi :)
  • mikrofonhead
    Kész vok végre...

Szerintem csak a lemezt, a tokot és a lénylaboros kézikönyvet veszik vissza mert ezek (lemez - kézikönyv) a nagy pénz inkább, meg ezek a fontosak gondoljunk csak a regisztrációs kulcsra a könyv hátulján...a Tok meg kell mert mibe vinnéd a lemezt ha nem abba.. képet kiszedik belőle, beleteszik a teljes SPORE-t és lemezenként sporóltak 5 ft-ot...az 1 millió példányszámnál már elég szép summa..
  • Broafka
    mész (mint pl mész kő) és akkor kérdezi hogy mi a mész képlete... (de amúgy azt kérdezi hogy megy e már?)

nem tudom nekem tetszett! :)
  • Hmuda
    Mondjuk azt aláírom, hogy körültekintőbben is megoldhatták volna. Speciális papírra nyomott kuponokkal is el lehetett volna intézni, de mostmár késő bánat.
  • olcsy11
    Ne már... most kom vissza kell adni? még jó, h szóltatok, mert ma akartam megvenni,h meglegyen lemezen is, mert akk az úgy designosan mutat meg minden. de ha visszakell adni, akk semmi értelme nem lesz megvennem...

de hogy vmi haszna is legyen az üzenetemnek, gyártottam egy csiguszt a spongybobból :D Csigusz
  • Hmuda
    Szerinted az ea eltűrné, hogy egy játékuk teljes bevételéből lépten nyomon lecsípjenek 10%-ot? Az nagy számoknál baromi sok pénz.

Így csak azok kapnak kedvezményt akik tényleg jogosultak rá, nem lehet azzal elbliccelni, hogy csinálnak 50 másolatot egy számláról a haveroknak.
  • Carlos
    Akkor nem tök mindegy, hogy hol vannak a CD-k?
    Szerintem újrahasznosítják a nyersanyagot vagy valami "környezetkímélés" marketingnéven.
  • Carlos
    Szerintem nem ettől menne tönkre az EA. :)
  • mama2
    Bár mondjuk van értelme. Ugye a teljesben benne lesz a lénylabor, szóval azért veszik vissza. Mert ugye azért adták ki,hogy szeptemberig el szórakozzunk. De ha megjelenik a játék, akkor visszaveszik beszámítják és 1500 forintal olcsóbb lesz ugye a teljes Spore.
    Magyarán azért veszik vissza, mert ha megjelenik a teljes, nem lesz rá többet szükség, mert a lénylabor(és a épület labor, űrhajó labor stb.XD) is benne lesz.
  • Hmuda
    Azt se értem, hogy ez egyeseket miért zavar.

A teljes játékban is ott lesz az editor, szóval a szoftver nem veszik el. Valahogy viszont ellenőrizni kell, hogy csak annyi kedvezményt utaljanak ki amennyire egy embernek jogosultsága van. A számlákat hamisíthatják, de a játék lemezét és kézikönyvét már körülményesebb.
  • Carlos
    Hát figy...szerintem sem. Én sem láttam még ilyet, hogy visszarendelik a preordereket...
  • mama2
    De hát ennek semmi értelme.
  • Carlos
    Szerintem a kézikönyv és a CD kell...
    Ugyanis az EA visszarendeli az összes lénylabort.
  • martin1992
    ja akkor mindent ami a lénylabor csomagba volt vissza kell addni
    úgytom volt benne tetkó is, na akkó mindenki a tetkót valahogy kaparja vissza a papírra és tegye el mert még nem veszik vissza
    ez egy vicc
  • SötétBarom