8545
Spore
-
#8023 Császtok király ez a játék -
#8022 Hmmm...ezt nem is tudtam... -
#8021 Ez sem igaz. Ha szövetséget kötsz egy néppel és a végén csak az marad veled együtt, akkor nyertél. -
#8020 Mindenképpen meg kell szerezned a városát.
Bár mindegy, hogy milyen eszközzel: kereskedelmi, katonai, vallási. -
#8019 a civilizációs fázisban ha szövetségbe lépek egy másik várossal akkor nem kéne növekednie a fejlődés mércének? vagy muszály mindenkit kinyirnom? -
vBenito #8018 és a gépemnél asszem a táp a hibás de lehet hogy a RAM -
vBenito #8017 szerintem rakd újra a game-t! nem rendesen reagál :D msn-ed??? mer akkor took segíteni mert előszőr én is egyedül játszottam végig a lényfázist és akkor jöttem rá (amikor már vége volt) hogy falka is van :D -
#8016 najó nem nyígok többet megoldódott minden:D
az egész sztornózva:D -
#8015 nah eltünt a kis minimapról az a kis nyíl hogy hol vagyok xd
hogy hozhatom vissza? -
#8014 az megvan hogy csatlakozik de hogy kapcsolódik hozzám mert senki sem követ, minden hova egyedül meek és az nem kóser! -
#8013 a zöld oldalon lévő skillek :D -
#8012 szocializációs cucc?
még szét kell néznem rendesen a game-ben... -
#8011 egy olyan fajjal amivel szövetségben vagy (vagy a sajátod) odamész egy tagjához, és bármilyen szocializációs cuccot elnyomsz. feltöltődik a csík, és a falkád tagja lesz. -
#8010 Hogy lehet a többi lényt a falkámhoz csatolni?
elolvastam már mindent de nem megy...
ugy láccik én vagyok a láma...
hiába kattintok a másik lényre nem jelenik meg semmilyen lista a jobb oldalt... a falka ikon továbbra is szürke marad...
előre is thx -
Maksi #8009 Csak ennyi? :)
No, kipróbáljuk! -
#8008 Születési évnél legalább 14 évesnek kell lenni a regisztrációhoz! -
Maksi #8007 Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy az eredeti játékot nem tudjuk regisztrálni?
Valami olyasmi hibaüzenetet ír, hogy a játék regisztrációjára nem vagyunk jogosultak. Bontatlanul vásároltuk a játékot, tehát elvileg korábban nem lehetett más által regisztrálva.
Köszi! -
Aragorn83 #8006 Itt olvashatsz a grox fajról és arról is, hogy hogy válhat a szövetségeseddé, ha azt szeretnéd:
A grox fajról -
#8005 Lehetséges szövetséget kötni a Grox-okkal. Nem könnyű.
Ám ha szövetségre lépsz velük, akkor az összes birodalom akivel addig a szövetségesed volt elkezd utálni, mert az ősellenséggel paktálál le.
Asszem -200 vagy -275 pontot kapsz, már nem emléxem. -
cinegecinege #8004 Valaki tudja hogy esteleg lehetséges - e megszelidíteni illetve szövetséget kötni a groxonokkal , mert én a groxonokkal a kapcsolataim max csak +10 - ig tudtam felhúzni . -
#8003 Túlmelegedés vagy egyéb hardwarehiba. Esetleg gyenge táp. -
vBenito #8002 bréking nyúz: már minden programnál lefagy -
vBenito #8001 hehe
látom az ko összeomlás-jelzőt
kell valami, mert az őrületbe kerget!!!
-
#8000 Yipppi:
-
vBenito #7999 ha akarnám se tudnám letölteni se magyarul se angolul -
#7998 Az, hogy warezolsz és nem tudsz lényt feltölteni...
Legközelebb az ilyeneket törlöm. -
#7997 sztem a dögöcskék neve angol de a többi marad -
vBenito #7996 ha az édes és rémes kieg angol a játék meg nem akkor mi történhetik? -
#7995 lol:d
az szép:D
nekem amióta nincs pley az oldalán mert eltört heti 1-2 fokot melegszik lolXD
majd megcsinálom a plexit és kifújom éás nekem is jön a -10 fok:D -
#7994 Hehe...Ismerős. Engem majdhogynem percenként b***nak, hogy menjek. Grox elleni küzdelemben marhára érdekel ám...
Amúgy más:
A procihőmérsékletem hajlamos volt felmászni 60 fok fölé játék közben. Ma kipucoltam nagynyomású levegővel (kompresszor) és egyszer ment 45 körülre, amikor használtam a pálcát. LoLz...majd 20 fokot jelentett a procin egy nagytakarítás. A videókarin csak 5-10 volt a különbség... -
vBenito #7993 mind1.... de most sikerült huzamosabb ideig játszanom és rájöttem hogy mennyire (sípolás) (sípolás) idegesítő a (sípolás) (sípolás) ökoszisztéma összeomlás!!!! -
#7992 Édes:
Rémes:
-
#7991 nem egyenlő !=
egyenlő ==
legyen egyenlő =
-
vBenito #7990 úgy érted hogy nem egyenlő vagy egyenlő ? -
#7989 cache != package -
vBenito #7988 töröltem a .package fájlokat és még mindíg csinálja.... csak az az új hogy a mentésekből eltűntek a lények és random választott helyettük másikat a kis rohadék... lehet az a baj hogy nem a C-n van?
azt szokta kiírni hogy az alábbi xy helyen nem végezhető el az alábbi művelet: written és akárhányszor ez van annyiszor létrehoz két fájlt a sporebin mappában..... -
#7987 igen. kell hozzá egy eredeti Spore.
Az egyéb kombinációkról nincs infó (w spore + e kieg, e spore + w kieg). De azt ne is itt tárgyaljuk ki...
Galaxis szerint: 2009. május 22.
576 szerint: 2009.05.20 -
#7986 A galactic adventures még nemn jött ki igaz?
És majd kell hozzá az alapjáték, hogy tudjak vele játszani?
Kösz
SrAta -
#7985 ha nem kérdezel, nem válaszolnak. -
vBenito #7984 warez topicban elfogytak..... jó pár hónapja nem írtak semmit ha jól láttam