Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nagyban repkedek, keresem a mesebolygókat, egyszercsak:

WOW!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Adnak egy új kulcsot!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ááááááááááááá...
Akkor olvasd el megint!

EGYSZERRE nem lehet ötnél több gépen a játék! (hugi, anyu, apu, nõvér, te).
Annyiszor telepíted a játékot ahányszor akarod (végtelen) HA(!!!) uninstall elõtt elinditod a de-authi-akármi programot ami felszabaditja azon a gépen a authorizációt! (szép szó)

Magyarul. Ha te 123x cserélsz videókarit vagy procit vagy alaplapot, akkor 123x telepítheted újra. Csak le kell futtatni azt a progit.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
1, ha 5* alaplapot cserélsz a következõ 5-10 év során mondjuk akkor gratulálok 😊 Nekem az elmúlt kb 10 évben 4 alaplapom volt 😄
2, ahogy carlos is írta van eltávolító progi ami visszaadja a lehetõséget
3, ha még így is elcsesznéd felhívod a supportot és vissza tudnak állítani eredeti állapotra ha szépen megkéred õket

Pluskast
Szóval magyarán ha ötször alaplapot cserélek akkor a hatodik után dobhatom a kukába??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Carlos
Na, egy nagyon kedves srác volt a supportos, jókat röhögcséltünk.
Szerinte ami lehet:
-regisztribejegyzések keffentõdtek el -> regedit és kiszedni minden spore-os cuccot.
-net elérés tilt valamit (router tûzfal)
-új windows kellen.

Ezeket javasolta.
Más: Az az eltávolító program tulképpen azt csinálja, hogy végtelenszer lehet telepíteni ugyanazt a játékot. EGYSZERRE(!!!) nem lehet 5-nél több gépen! Tehát ha alkatrészt cserélsz: de-auth akármi túl elindit. Leszedi a bejegyzést. Uninstall. Gépfrissités. Install és ugyanúgy 5 lehetõséged marad!

Más: Mindenkinek 5 telepítési lehetõsége van, még azoknak is, akik a legelején vették meg. Megnézte az én szériaszámomat és azzal is 5 lehetõség volt, pedig szerintem én voltam az elsõ regelõk egyike (szept. 2)

Más: Mostantól nagyjából minden EA játék ilyen Securom/DRM fassággal fog kijönni. SZóval óvatosan az EA játékokkal. Utálják õk is (EA Magyar support), látják hogy fasság, de az "okosok" kitalálták.
Jót röhögött, amikor mondtam, hogy a legal játékosokat szopatják ezzel tudja-e. Persze, nagy fasság az egész, dehát nem tehetünk semmit. 😊

Nagyjából ezt szedtem ki a srácból. Úgyhogy nem kell félni az EA support-tól, jó arcok! (nem mondtam, hogy játékfejlesztõ vagyok, nem volt ellenséges és nem kezelt le)

Þór vígi þessi rúnar

nem ez egy pc

<#vigyor4>
Carlos
Ez egy laptop?

Þór vígi þessi rúnar

Konfigom :

Microsft Windows XP Home Editon 2002 verzíó Szervízcsomag 3
Fujitsu Siemens Intel Celeron CPU 3.06 GHz 1.00Gb Ram 140 Gb szabad terület
Nvidia GeForce 9600 GT 512 MB DDR3
vagy legalább is a patch telepítésénél vagy a Spore Éds és Rémes telepítésénél a javítócsomag feltéteét , és instalálását hiba ként észlelí , ezért va az elején sárga három szög ben ! felkíáltó jel .
nah ennyí
egyéb ként mínt már régebben írtunk egymásnak
többször probálkoztam

és úgy is eljártamahogy te mondtad
Spore telepítés , patch telepítés ( ekkor is lefagyott ) Édes és Rémes Elemek telepítés ( mivel sem 1.02 sem 1.03 nem megy rá ezért nem telepítí , ill .lehet hogy menne csak hát a patch rossz )
a Spore elíndítása után

Frissitések elérhetök

1. elíndítom a Spore-t az aztalí parancs ikkonnal
tölt > bejelentketzem > email cím > jelszó
Frissítések elérhetök
2.Letöltödött a Spore javítócsomag , letöltés sikeres
3. InstallwizardShield 1.00.000 > 1.03.000 frissítés
Állományok javítása ...
33 % le fagy
nincs hibacsak a windows lefagy
nem reagál semmírre
4.Ctrl+Alt+Del billenytyü kombinácíóra sem rá a Alt+F4 billenytyü kombinácíóra nem reagál.
Carlos
No, akkor ne postolj többet mostmár.
Tedd ezt:
Spore feltelepít.
Spore v3 feltelepít: innen töltheted
Ha felmegy és nem fagy szét, akkor: Édes és Rémes telepít.

Aztán írd le, hogy mi történt.

Þór vígi þessi rúnar

Patch elés

Spore_dd_patch_all_v2

Spore InstallWizardShield
Üdvözöl a Spore program telepítö frissiti a következöt a Spre feltelepített verzíóját (1.00.000) erre a verzíóra 1.02 > Tovább >
12-15 Állományok javítása ...
12-45 a rendszer le fagy , nem ír hibát
a kurzor le fagy, az ídõ lefagy 12-15 ír holott a valós ídõ 12-45
Ctrl+Alt+Del billenytyü kombinácíóra sem rá 5 percel a Alt+F4 billenytyü kombinácíóra nem reagál.
Carlos
OK. Akkor lásd #7877.
Ha ez megvan és úgy sem megy, akkor kitalálunk valamit!

Þór vígi þessi rúnar

> Tovább >
elö ugrik egy ablak az elején egy szép nagy sárga háromszögben Felkíáltójel ! Spore Édes és Rémes Elemek InstallWizardShield The Spore telepítõ elõszõr a legfrissebb verzíóra frissiti a Spore játékot , majd folytatja a Spore Édes és Rémes Elemek telepítését lehet ki ikszelni x ( ekkor kilép a telepítésböl ) vagy le Ok-ézni.
le Ok-ézom
7.Üdvözöl az InstallWizardShield frissiteni fogja a(Z) Spore telepített verzíóját (1.00.000) erre a vezíóra 1.02.000 > Tovább >
fel ugik egy olyan ablak hogy Állományok javítása 0%
alata a Spore InstallWizardShield a betöltési csík maximumon
10-50 kor ott hagyom
11-50 vissza nézek rá 50% -ok van
viszont le fagyott
nem ír ki hibát
le fagyott biztos mert a kuzor nem mozog az ídõ 10-50 ent mutatt holott a valós ídõ 11-50

újra indítom agépet mível 5 perc után sem a Ctrl+Alt+Del billenytyü kombinácíóra sem rá 5 percel a Alt+F4 billenytyü kombinácíóra nem reagál.
Carlos
Namost nem akarok kötöszködni, de úgy próbáltad már, hogy Spore felrak. PATCH felrak.
És utánna Édes és Rémes?
Mert elméletileg úgy kéne! (Bár elméletileg nem kéne számitania)
Ugye csak a legfrissebb patch-et rakod fel, nem sorjában az összeset?

Þór vígi þessi rúnar

Spore Édes és Rémes Elemek Pc DvD

1.Behelyezem a Spore Édes és Rémes Elemek dvd-t a dvd olvasómba.
2.Beolvassa a dvd-t és automatikusan a telepítés nyelv kiválasztása ablak ugrik fel , ez alap értelmezetként Magyar , le OK-ézom.
3.InstallWizardShield,telepítéselökészítése,telepítésfolyamatban.
4.Spore Édes és Rémes Elemek, Üdvözöl a Spore Édes és Rémes Elemek, telepítí a következöt: Sore Édes és Rémes Elemek> Tovább >
5. Édes és Rémes Elemek Licencszerzödés, elfogadom > Tovább >
6.Spore Édes és Rémes Elemek regísztrácíós kód
Mosat jön az izgalmas rész
Spore Édes és Rémes Elemek >>>
Carlos
Tehát ha jól értem!
Spore fel, Spore kieg fel.
Patch elindit?

Þór vígi þessi rúnar

A telepítést a Spore és a Spore Édes és Rémes Elemek eltávólítása után kezdtem meg
EADownloadManager-el rendelkezem ezt nem távólítottam el és nem telepítettem újra.
Carlos
A hiba jelensége érdekelne, nem az, hogy hogy kell spore-t telepiteni. 😊
Konfig is kéne.

Þór vígi þessi rúnar

> Tovább > Ajánlott telepítés típúsa Spore-t a következö helyre telepítí C:\program files\Electronicarts\Spore > Tovább >
Folytatáshoz katitnson a Telepítés gombra . Telepítés
6.Telepítés a megadott könyvtárba telepítí a Spore programot
az InstallWizardShield telepítí a következöt Spore
7.Nagyjából 10 perc után ... > A telepítés befejezve.
Spore indítása telepítés után
Olvassel.txt
nem pipálom ki öket mivel új program müvelettet índítok el.
8.Befejezés dvd kivétele az olvasóból , vissza a tokba elrak.
Carlos a most következõ sorokban leírom a Spore részletes hiba le írását .

Spore pc dvd

1.Behelyezem a Spore dvd-t a tokból a dvd olvasóba, beolvassa.
2.Beolvassa a dvd-t és automatikusan felugrik egyablak amelyen a telepítés nyelv kiválasztása jelenikmeg , ez alapértelmezésben Magyar , le OK-ézom.
3.Elindul az Install Wizard Shield, le fut majd üdvözöl a Spore telepítöjetelepítés a számítógépemre , >Tovább>
4.Licencszerzödés , elfogadom a licencszerzödés feltételeit > Tovább >
5.Spore regisztrácíós kód
Carlos
mind1, ird le.

Þór vígi þessi rúnar

Üdv Carlos

hogyan írjam meg a részletes hiba leírásom ?

met most hozzá kezdtem , a Spore telepítését leírtam már , most a 1.02 patch vagy az Édes és Rémessel folytassam ?

<#hehe> Dreadnoth <#finom>
Carlos
Egy kulccsal nem lehet két accot létrehozni.
De egy accon belül lehet több fiók. Bõvebb infót Aragorn írt.

Þór vígi þessi rúnar

Az öcséd accounja alá kell egy accoutot létrhozni. a spore.com amerikai weboldalán van errõl egy leírás

Manage Spore Screennames. A profil oldalotokon lehet megnézni.

Minas Tiris
Lenne egy problémám. Feltelepítettük a spore-t és az öcsém tudott is regisztrálni a saját windows fiókjában. Viszont amikor én akartam regisztrálni az én windows fiókomban a játék azt írta hogy érvénytelen regisztrációs kulcs. Átmentem az öcsém fiókjába ott viszont már nincs lehetõség regisztrációra. Segítsetek! ( a game eredeti)

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Kb a EA fóruma is ilyen... Sok kérdés és probléma, de nagyon kevés válasz...

a World of Spore is SPORE-os oldal de legnagyobb oldal a miénk: My Spore

Bár a problémádra é sem tudok megoldást.. :S

Carlos
Addig nézz szét itt: Sporium

Þór vígi þessi rúnar

Ok elöre is kösz Carlos

addig holnap össze szedem a gondolataimat.

aztán ha minden jól megy még továbbít hatom a Megváltó Igét <#nezze>

Kösszönöm.

Dreadnoth
Helló

Alkalmatlan ... <#schmoll2> járt közületek valaki http://www.worldofspore.hu/forums/ - ezen ?
mert ez alkalmatlan a legjobban a hibák , problémák megoldására .
Be írsz valamít nekik , aztán talán írnakrá valami egyszerütt és utána ...

Csend <#wow1>

Dreadnoth
Carlos
ÉS HÉTFÕN IRJ IDE EGY OLYAN 10 KÖRÜL, HOGY NE FELEJTSEM EL!!!!!!!! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ok.
Akkor hétfõn felhívom a supportot. Hátha.
Csak akkor légyszi írd le pontosan, hogy mi történik pontosan!
Felrakod az eredeti spore-t, mit teszel, ilyesmik. Mi a hibajelenség, kiir-e valamit, szóval egy nagyon részletes leírást a hibajelenségrõl.

Þór vígi þessi rúnar

Nagyon szívesen! 😊

Lobsterman
Kösz. Erre nem gondoltam volna pedig de egyszerû 😄

Ebbõl a mappából: C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Data\Locale\en-us NameGeneration.packege átmásolod a hu-hu-s mappába.

Szerintem a magyar EA fórum oldal nem épp a legalkalmasabb erre...

Vagy hívd fel õket vagy írj nekik egy mail-t...

Üdv Carlos

rámentem a http://eusupport.ea.com oldalra és a http://forums.electronicarts.hu oldalon forumban be írtam problémámat , jó lenne ha te is rámnnél megnézni ezt az oldal , mivel sokan küzködünk ugyanazzal a hibával , és ha tényleg jóban vagy az EA vel , akkor a lelki társaim nevében is kérem kommunikálj velük erröl a 2.javítócsomag hibárol .

Köszönettel Dreadnoth
Lobsterman
Hogy lehet csak a névgenerátort átállítani?

Ez nagy! 😄DD

Ne mennyé' oda Carlos, mert még jól lebasznak! 😄D

Egyébként az ilyen idióta névgenerációk miatt átváltottam a névegenerátoromat angol nyelvûre... 😊

Carlos
Kézikönyvben ottvan a telefonszám.

Þór vígi þessi rúnar

nincs is ilyen oldal http://termektamogatas.electronicarts.hu/ <#buck>
Carlos
Ha a magyarországi supportot hívod fel, akkor oda nem kell az angol. 😄

Þór vígi þessi rúnar

A Patch 33% nál szokot lefagyni , vagy 50% nál.
Egyébként másoknál , példáulnálad nem fordult elö ilyen eset ?
Türelmesen végig szoktam várni , általában 45 perc után indítom ujra a gépoet addíg 33% ill. 50% áll .Már töbször probálkoztam minimum 15 ször .
Remélem az EA Support nál van magyar diszpécser mert csak felhasználoi szinten tudok angolul.
Rip
Haha! 😄
Azért a Ríszeg is jó 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Hogy mit csinál velem a második bolygó?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mikor áll be a patch telepítésekor?
Nálam nagyon sokáig vacakol vele (10 perc). Lehet, hogy csak várnod kellene?
Olyankor indítsd el a patch telepítését, amikor valami dolgod van (elmenni boltba vagy kitakarítani). Ha visszaérsz és még mindig nem jó, akkor hívd fel az EA supportot. Kedvesek, jófejek. Mondjuk lehet, hogy csak velem, mert a szakmában dolgozom és ezt mondom is nekik, hogy ne nézzenek nagyon lámernek.

Þór vígi þessi rúnar

Tisztelt Carlos .

Mindent úgytettem ahogy írtad , ám ugyanúgy mint eddig az 1.03 patch javítócsomag futtatása közben lefagy a rendszer , Ctrl+Alt+Del > Teljesítmény fülnél látható hogy nem történik semmi , valamint a dátum és idõ beállítrásnál is megáll az ídõ , néha a kurzor is odaragad.

Tehát sajnos nem jártam eredményel.