Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy,honnan lehet letölteni a lénylabort? Már kiszerettem volna próbálni,csak hülye vagyok a letöltéséhez...😞

Lobsterman
Persze hogy fel, de 17.e után úgyis újra feltöltené õket szerintem mindenki 😊

Hmuda
Miért ne használnák? Ugyanolyan lények mint a többi, ugyanúgy fent vannak a szerveren mint a többi, csak annyi, hogy triallal csinálták õket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezalatt az 1 nap alatt feltett sok ezer lény valamelyikét fel fogják e használni a készítõk a teljes gameben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Faterx
Eh... valaki megszánhatna 1 privivel mert nem bírom ki péntekig)
mama2
Nekem is azt írta ki hogy hibás kód. De ezekszerint amikor megjelenik 17.-én, akkor már újra lehet csatlakozni😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hmuda
Áh, itt a bejelentés:

News Flash

The Registration/Login and sharing access for the Spore Creature Creator Free Trial will be available on our official release date, June 17. If you are trying to access these online features in a version of the Free Trial that you currently have, please try again on the 17th.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
na és ebben a põillanatban lejött... bocsi a hármasspoért

Fantos
Hmuda köszi az infót most töltötem volna le de ezekszerint......

Fantos
köszönöm Lobsterman<#worship>

Hmuda
Nah, úgytûnik végre "feltünt" a fejeseknek, hogy kikerült egy idõ elõtti verzió, mert most reggel már azt írja, hogy nem lehet bejelentkezni, hibás kódra hivatkozva.

Megerõsíteé más is aki triallal dolgozott eddig?

Bár több mint valószinû, ugyanis az utóbbi egy percben egyetlen egy trialos lény se került föl a pédiába, csak olyan amint a fullos alkatrészek vannak, ami a tegnapi rohamot tekintve csak egy dolgot jelenthet.

azért nincs kinn sehol, mert hivatalosan a trial verzió is csak keddtõl elérhetõ. A teljes verzió pedig itthon pénteken fog megjelenni.

5c0rp330n
ezt a lénykészítõt még csak elõrendelõk szedhetnék le vagy miért nincs kint sehol? :S
kint látom egy torrentoldalon, az jó lesz nekem? 😊

DarkSector
THX az infot.
Izgalmassan hangzik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kmarha
no akkor nagy vonalakban a játékról, milyen is lesz:

adva van egy életre alkalmas planéta. Belezuhan egy üstökös, viszi magával az élet csíráit.. becsapodék és láss csodát, némi sejt kerül olyan környezetben, ahol azonnal osztodni és szaporodni képes. Kialakul elsõ pársejtû lényünk. A környezet elöször étellel, energia forrással teli lesz, itt gyüjtögethetsz. A gyüjtögetésért pontokat kapsz, mellyel szintlépés félék esetén, variálhatod, bõvítheted egyszerü lényeidet. Aztán a többi lény is kezd kifejlödni. Lesznek prédára alkalmas lények, és olyanok amik rád vadásznak. Dönthetsz, védekezésre, támadásra állsz e be, húsevõ vagy növényevõ leszel. Túl kell élned.

Aztán egy bizonyos szint után, lényed úgy dönt, a szárazföldön is zserencsét probál. Megfelelõ pont társaságában kimászik hát a sárba. Elõjön újra a kreátor program, melyet most már megismerhettünk, és szépen aggathatsz rá lábakat, kezeket, csápokat, amire csak futja. Ezek a most a demoban is megismerhetõ tulajdonságokkal ruházza fel lényedet (harciasság, erõ, gyorsaság, képes e énekelni, hallani, lopakodni, táncolni, mennyire csicsás, tud e párt szerezni azzal, hogy meglebegteti színpopás szárnyait stb)

A túlélés szárazföldön folyatodik, közben törzsekké olvaszthatod egybe a lényed többi tagját, mert úgye tömegben az erõ. Kialakulnak az õsellenségek és a prédák véglegesen. Ha olyan a lényed, elkezd tárgyakat használni. Épületeket emelni (elöször csak kezdetlegeset) amiben meghúzhatja magát (minden épületet meg késõbb jármûvet a mostani szerkesztõhöz hasonlóan te magad tervezhetsz meg). Lényeket befogni rabszolgaságba vagy éppen háziállatnak.

És fejlödsz, alakul a civilizációt. Falvak majd városok nõnek ki. Talán a bolygón lévõ más fajok is veled fejlödnek, igy komolyabb ellenfelekké vállnak. Háborúk, népirtások, egyre több technikai eszköz (tankok, repülök, bombák, lézer stb).

És végül elérhetsz odáig, hogy a bolygón már egyedüli úralkodó fajjá növöd ki magad. A lényeid szeme a csillagok felé fordul. Ûrhajó tervezés, naprendszer felfedezése. Aztán jönnek a más galaxisok. A szerkesztõk és a többi játékos álltal kreált lényekkel belepve fedezed fel õket. Elrabolsz pár példányt belõlük, hogy tanulmányozd, génkészletedet növeld. Feljetebb civilizációkkal háboruzhatsz, bolygókat robbanthatsz szét.. és talán még olyan fenyegetésre is bukkanhatsz, mely ellen sajád bolygódon is védekezned kell, hisz talán fejletségben megelöznek.

Nagyon sokrétû, nagyon bonyulult játék lesz ez. Nehéz lenne megoldani, hogy másfajta demot adjanak ki belõle. Itt a lényszerkesztõ, szeptemberben meg a teljes játék. Csak ki kell várni 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

offkorz
srácok ti most honnan szedtétek amivel játszotok?
valaki pm-ben világosítcson már fel plz.

DarkSector
Jah rendben már közben olvastam hogy mi a helyzet.
Nemgond részemrõl nem fontos nem, akarok kicseszni veled pár fül meg szem végett.
Jó nekem egyenlõre ez is majd ráérek várni a fullra is annyira azért nem vagyok fan.<#vigyor3>
Amúgy ez nem semmi egy demo. A full aztán túltesz mindenen, de ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy kiadjanak egy demo-t.
Ha megnézzük ki...ott sok idõt el lehet tölteni ezzel a kis demo-val is nem úgy mint monnyuk egy olyannal, hogy mész egy pályát azt jön a TO BE CONTINUED felirat.
Ezt nagyon õtletesnek találom. Mint Crysis-ban is legtöbben nem a pályán futkároztak, hanem minnya a tervezõ progit szedték elõ.
Ilyenek az emberek, mindenki kreatív, és szeret alkotni, és ezt eléggé jól kiaknázzák a játékbnan. Bár a fullnál játékmenetet még nem ismerem, ami nem biztos hogy ennyire faxa de ez a progi naon kúl.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
mi privát akarjuk használni 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem tehetem meg sajnos, kikötötte mind az EA, mind a Maxis, hogy nem adhatom ki, csak privát használatra van. A én verzióm 293,4 MB...

Lobsterman
Aha. Így már értem. Jó neked 😄

Lobsterman
Nem fogja. Kínoz minket 😄

Vezess egy Spore-al foglalkozó oldalt! 😄

DarkSector
Faxák a lényeid.
Monnyuk így könnyü is.
Majd ha meg lehet oldani akkor tedd fel légyszíves.
THX

rotator
Kipróbáltam, pofás lett!

Lobsterman
Az azért egy pozitívum hogy ez a 2.5 hónap a megjelenésig nyár. Szorgalmi idõszakban hosszabbnak tûnne ennyi idõ, a nyár viszont el fog repülni pillanat alatt 😊

Bocsi nem voltam pontos. Szájból tényleg 40 db van, de szembõl csak 24 db a maradék 16 azon az oldalon fülek, antennák és orrok. A lényeg hogy a szemek és egyéb érzékszervek oldal is teli van nálam.

Kmarha
mázlista! 😄 használd ki alaposan! Itt van pár ember aki ölni tudna lassan érte 😄 (hátmég a játékhoz.. ejj de messze van)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
Töltsd fel légyszíves.
Hány mB.
Mert nekem gyenge 190.

Lobsterman
Hogyan lehet ilyen levelet kapni? 😄

Lobsterman
8 száj 10 szem 😊

Nem hülyéskedek. Akkor nekem tényleg a teljes verzió van meg. Köszönöm az infót. 😊
Tegnap kaptam egy levelet a Maxistõl, annak segítségével jutottam hozzá.

Hmuda
Neki úgytudom újságírói példánya van.

fsgh
Sziasztok! Egy linket adtok a demohoz?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kmarha
most hülyéskedsz velünk? <#ejnye1> ha mégsem megsugom hogy 10 száj és kb 10 szem van nekünk.

RedDevilsza
Bocsi, de nen tudnátok megmondani, honnan szedtétek le a Creature Editort? Visszaolvastam, de nem találtam meg, az EA oldalán meg csak valami fizetõst találtam!

Nem tudom. Én elõször azt hittem teljes verzió, de utánna elbizonytalanodtam, ahogy olvastalak titeket.
Egyeztessünk nálam pl 40 száj és 40 szem van. Nálatok?

Kmarha
eszméletlen.. kijön a játék, bukom az õszi félévemet.. 😄

Kmarha
Táncos lábú spirál pofám:

Magánszáma: http://youtube.com/watch?v=JZjwjHx1E6c

Lobsterman
Neked full verziód van? MErt itt én olyan részeket látok amik nincsenek a demoban

Lobsterman
Nekem is ezt csinálja. Azt hittem elrontottam valamit de ezek szerint ez egy ilyen 😄

Egyébként máris több mint 10.000 lény van fenn csak ma eddig a pillanatig 9189 lényt töltöttek fel. Amikor tegnap este elkezdtem játszani még 800 lénynél alig több volt fenn...

Egyébként itt vannak az én büszkeségeim! 😄

http://www.spore.com/sporepedia#qry=srch-Aragorn83

Sziasztok! Egy kérdésem lenne és hátha valamelyikõtök tud nekem segíteni. Az a gondom, hogy bár minden lényemet lementem, ha kiléptem a Lénylaborból és visszalépek néhányat nem jelenít meg. 😞

Pl a Saját lényeknél azt írja 17 db. Ennyit is csináltam, de ebbõl csak 10 db-ot jelenít meg. Írja is a kártyák felett majdnem a bal fölsõ sarokban, hogy "10 elem mutatása", tudok tenni valamit azügyben, hogy a többi lényem is lássam és ismételten használhassam?

Malakai
Ahogy Hmuda is írta, kissé döglõdik a spore szerver, nagy a roham, már közel 10.000 lény van a sporepediában, és ugye ez leginkább ma került fel. 😊
Persze ez az aktivitás úgyis csökkenni fog, gondolom a full creature creator után megint lesz egy nagyobb lényáradat, de aztán úgyis majd megint alábhagy.
A teljes játékkal meg majd még jönnek a lények mellé az épületek, jármûvek, ûrjárgányok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kmarha
na jó nekem most a spore profilom sem jó, új lényt nem rakja fel a régit amit azhóta átszínesztem meg két darabban is tárolja, törölni meg nem tudom.

gusztustalanka videója (asszem felvevõ minõségén javítani kell): http://www.youtube.com/watch?v=jlDTC_FUMxw

DarkSector
Igen ezzel találkoztam énis.😞

DarkSector
THX megnézem mindenképpen.<#eljen>

Sziasztok!
Az ingyenyes lénykreátor honnan szedhetõ le?
Eddig 2 helyen próbáltam, de mindenhol azt írják: júni 17...

Kmarha
áhh meghalt a youtubeos feltöltés.. pedig alt-egér kombinációval rájöttünk szobatárssal hogy mindenféle kinõvéseket lehet csinálni a lényekre (leveszi mondjuk a felsõkart, ujjak, könyök nélkül). Alkottam egy gusztustalan folyik össze-vissza lényt így. 😄 majd megmutatom ha élni fog a youtube.

SD456
Nektek sem megy a repülés? Csináltam egy kis állatkát szárnya is van de nekem is csak ugrál.

PS3 ID: SDani456