Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
News Flash
The Registration/Login and sharing access for the Spore Creature Creator Free Trial will be available on our official release date, June 17. If you are trying to access these online features in a version of the Free Trial that you currently have, please try again on the 17th.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Megerõsíteé más is aki triallal dolgozott eddig?
Bár több mint valószinû, ugyanis az utóbbi egy percben egyetlen egy trialos lény se került föl a pédiába, csak olyan amint a fullos alkatrészek vannak, ami a tegnapi rohamot tekintve csak egy dolgot jelenthet.
kint látom egy torrentoldalon, az jó lesz nekem? 😊
Izgalmassan hangzik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
adva van egy életre alkalmas planéta. Belezuhan egy üstökös, viszi magával az élet csíráit.. becsapodék és láss csodát, némi sejt kerül olyan környezetben, ahol azonnal osztodni és szaporodni képes. Kialakul elsõ pársejtû lényünk. A környezet elöször étellel, energia forrással teli lesz, itt gyüjtögethetsz. A gyüjtögetésért pontokat kapsz, mellyel szintlépés félék esetén, variálhatod, bõvítheted egyszerü lényeidet. Aztán a többi lény is kezd kifejlödni. Lesznek prédára alkalmas lények, és olyanok amik rád vadásznak. Dönthetsz, védekezésre, támadásra állsz e be, húsevõ vagy növényevõ leszel. Túl kell élned.
Aztán egy bizonyos szint után, lényed úgy dönt, a szárazföldön is zserencsét probál. Megfelelõ pont társaságában kimászik hát a sárba. Elõjön újra a kreátor program, melyet most már megismerhettünk, és szépen aggathatsz rá lábakat, kezeket, csápokat, amire csak futja. Ezek a most a demoban is megismerhetõ tulajdonságokkal ruházza fel lényedet (harciasság, erõ, gyorsaság, képes e énekelni, hallani, lopakodni, táncolni, mennyire csicsás, tud e párt szerezni azzal, hogy meglebegteti színpopás szárnyait stb)
A túlélés szárazföldön folyatodik, közben törzsekké olvaszthatod egybe a lényed többi tagját, mert úgye tömegben az erõ. Kialakulnak az õsellenségek és a prédák véglegesen. Ha olyan a lényed, elkezd tárgyakat használni. Épületeket emelni (elöször csak kezdetlegeset) amiben meghúzhatja magát (minden épületet meg késõbb jármûvet a mostani szerkesztõhöz hasonlóan te magad tervezhetsz meg). Lényeket befogni rabszolgaságba vagy éppen háziállatnak.
És fejlödsz, alakul a civilizációt. Falvak majd városok nõnek ki. Talán a bolygón lévõ más fajok is veled fejlödnek, igy komolyabb ellenfelekké vállnak. Háborúk, népirtások, egyre több technikai eszköz (tankok, repülök, bombák, lézer stb).
És végül elérhetsz odáig, hogy a bolygón már egyedüli úralkodó fajjá növöd ki magad. A lényeid szeme a csillagok felé fordul. Ûrhajó tervezés, naprendszer felfedezése. Aztán jönnek a más galaxisok. A szerkesztõk és a többi játékos álltal kreált lényekkel belepve fedezed fel õket. Elrabolsz pár példányt belõlük, hogy tanulmányozd, génkészletedet növeld. Feljetebb civilizációkkal háboruzhatsz, bolygókat robbanthatsz szét.. és talán még olyan fenyegetésre is bukkanhatsz, mely ellen sajád bolygódon is védekezned kell, hisz talán fejletségben megelöznek.
Nagyon sokrétû, nagyon bonyulult játék lesz ez. Nehéz lenne megoldani, hogy másfajta demot adjanak ki belõle. Itt a lényszerkesztõ, szeptemberben meg a teljes játék. Csak ki kell várni 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nemgond részemrõl nem fontos nem, akarok kicseszni veled pár fül meg szem végett.
Jó nekem egyenlõre ez is majd ráérek várni a fullra is annyira azért nem vagyok fan.<#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy ez nem semmi egy demo. A full aztán túltesz mindenen, de ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy kiadjanak egy demo-t.
Ha megnézzük ki...ott sok idõt el lehet tölteni ezzel a kis demo-val is nem úgy mint monnyuk egy olyannal, hogy mész egy pályát azt jön a TO BE CONTINUED felirat.
Ezt nagyon õtletesnek találom. Mint Crysis-ban is legtöbben nem a pályán futkároztak, hanem minnya a tervezõ progit szedték elõ.
Ilyenek az emberek, mindenki kreatív, és szeret alkotni, és ezt eléggé jól kiaknázzák a játékbnan. Bár a fullnál játékmenetet még nem ismerem, ami nem biztos hogy ennyire faxa de ez a progi naon kúl.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Monnyuk így könnyü is.
Majd ha meg lehet oldani akkor tedd fel légyszíves.
THX
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hány mB.
Mert nekem gyenge 190.
Tegnap kaptam egy levelet a Maxistõl, annak segítségével jutottam hozzá.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egyeztessünk nálam pl 40 száj és 40 szem van. Nálatok?
Egyébként itt vannak az én büszkeségeim! 😄
http://www.spore.com/sporepedia#qry=srch-Aragorn83
Pl a Saját lényeknél azt írja 17 db. Ennyit is csináltam, de ebbõl csak 10 db-ot jelenít meg. Írja is a kártyák felett majdnem a bal fölsõ sarokban, hogy "10 elem mutatása", tudok tenni valamit azügyben, hogy a többi lényem is lássam és ismételten használhassam?
Persze ez az aktivitás úgyis csökkenni fog, gondolom a full creature creator után megint lesz egy nagyobb lényáradat, de aztán úgyis majd megint alábhagy.
A teljes játékkal meg majd még jönnek a lények mellé az épületek, jármûvek, ûrjárgányok. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
gusztustalanka videója (asszem felvevõ minõségén javítani kell): http://www.youtube.com/watch?v=jlDTC_FUMxw
Az ingyenyes lénykreátor honnan szedhetõ le?
Eddig 2 helyen próbáltam, de mindenhol azt írják: júni 17...