8545
Spore
  • Zomil
    URISTEN!!! -----------FAQ---------

ez csak a lénylabor a FULL szeptemberben jön!!!!!!!!!!! OMG...
  • Zomil
    de fog már fel, h a warez kulcsnak is EREDETINEK kell lennie!!!!!!
    igy senki nem fogja odaadni...

a másik dolog meg ott a DEMO az mindent elárul, ha te abbol nm jössz rá, h érdemes-e 1500-at kiadni érte, hát az a te szegénységi bizonyitványod....

Firerock:

boltbol v netröl vetted meg? :)

mert ha netröl vetted, lehet h rosszul szedte le
  • VRSDM
    ismerősnél kipróbálva a megvett lénykészítő. jáááj istenem. nagyon nagy :]
  • Gibor
    A demot nagyjából kipróbáltam, tetszett, de arra lennék nagyon kíváncsi hogy az úgynevezett játékélmény mennyivel jobb, Meg amivel nem vok nagyjából tisztába vagyis nem értem hogy azt írják hogy ez egy világ, de én annyit láttam hogy megcsináltad a lényedet egy karikába ugráltál vele meg táncoltál stb... utána meg feltöltötted a netre, most ahogy írják hogy világ én teljesen máshogy képzeltem el :D
  • Venom
    Hát énis csak abból jöttem rá hogy HL2 után a járáspróbában automatikusan mentek az ujjaim a WASD és a Space gombokra :D
    Mondjuk kár hogy ugrásra nemugyanazt használja mint amikor a képességeknél kattintok rá. A sárkány amit csináltam az valami veszett magasra feltud ugrani :D
  • Rip
    Ha a demo-t használtad és tetszett, ezt is fogod, hidd el.
  • Rip
    Igen, de ez le volt írva, viszont az ugrást nem találtam.

Nekem az 576-os srác azt mondta tegnap, hogy még nem tisztázott, mi fog kelleni, így a legjobb, ha a blokkot és a dobozt/cd-t is elteszem.

Olyan rendes volt, hogy majdnem megvettem a Mass Effect-et is azzal a lendülettel :D
  • Gibor
    De nem ingyenélő, úgy látszik egész végig rosszul fogalmaztam vagy nem tudom, mind1 hagyjuk, nem a ti kulcsotokat akartam elkérni, sem kölcsönkérni, annyit akartam hogy létezik e w4r3z kulcs hogy kipróbáljam milyen a teljes, aztán megvenni, mert most őszinte leszek nem akarok elkölteni 1500FT ot arra hogy utána ne is használjam...
  • Carlos
    Nekem a demó se kellett hozzá...ezt a játékot már csak azért is megveszem, mert Will Wright csinálta (boruljunk le az isten előtt).
  • Venom
    Hagyd a fenébe a gyereket. Ő aztmondta kipróbálta a demót de nemértem ezen minem elég hogy tudja az amber hogy jóe a játék vagy sem.
    Nekem a demó és pár spores videó amibe a többi szerkesztőt és nagyából a világ működését bemutatták már elég volt hogy tudjam nekem a Spore is fog kelleni(vagyis az egész game).
  • Carlos
    Szerintem meg te vagy a fura és nem az SG.
    Azért pöcs mindenki, mert nem akarja az 1500 Ft-os kulcsát egy ingyenélőnek odaadni?
    Érdekes hozzáállás...
    Ha ki akarnád próbálni, ott a demó. Ingyen és bérmentve. Ha tetszik, megveszed 1500-ért, ha nem, akkor nem.

Tényleg, kéne egy kis memória. Kölcsönadnád a gépedben lévőt. Igérem visszaadom, csak megnézem, nálam jó-e. Na?
  • Firerock
    telepíteném a full-t és ezt írja ki:
  • mikrofonhead
    Látom legalább latinul tudsz egy kicsit - bár látom írni meg nem (mickofonhead.. L O L )

Hát a tdu valóban nagy játék...mint a Vietnam című game amibe az egyetlen valamit is érő részlet az a világoszöld páncélököl...Ha még felnőttként is ilyen bárgyú vagy (tudok rá más szót de ez most nem az a hely ahol le is írom...) akkor csak sajnálni tudom a körülötted élőket.Próbálsz valahogy jól kijönni a sz*rból de nem nagyon akar ez Neked összejönni.

Venom sztem pofás lett a #2539 :P
  • Gibor
    Egyáltalán nem ég a pofám, és rohadtul nem kell 1-2 év hogy felnőjek, mellette csak kiszerettem volna próbálni mielött megveszem, dehát igen SG-s társaság, ennyi...

mickofonhead:

Neked semmi közöd hogy TSU-t játszom PC-n igen azt megvettem mert azt kise kellet próbálnom mert tudtam előre hogy nagy játék...

• Fantos
    ez a futás nekem új O.o
  • Venom
    Sőtt lehet járkállni WASD és QE lenyomásával. Sőtt W S vagy Q E gyors kétszeri lenyomásával futni kezd. Vicces amikor ezt hátrafelé vagy oldalazva csinállja :)
  • Rip
    Oki!
  • Aragorn83
    Köszi fel fogom használni! De inkább máshová írom be, mert az egy látogatón által beküldött leírás.
  • Rip
    A MySpore-on a "Tippek a Lénylaborhoz" részhez be lehetne még írni, hogy a lényünk a próbapályán a space billentyűre ugrik. Ha már benne van valahol, akkor sorry.
  • Rip
    Hihetetlen. Feltöltök egy lényt, átváltok a SporePedia oldalra, és már a 9. oldalon van!

Sad Bird:

• Aragorn83
    Így szokott ez lenni. Én már napok óta nem raktam össze egy lényt,se. Mindennap nyitva van nálam a progi, de csak munka céljára. :((
  • Malakai
    Persze most, hogy van full lénylaborom most persze alig van időm.. :P
  • Aragorn83
    Mondjuk mostmár eldönthetnék mi van. Ez már én is olvastam, vagy két nappal ezelőtt, de nekem az 576 srác azt mondta, mikor megvettem, hogy csak a blokkot kell visszavinnem. Direkt rákérdeztem...
  • reester
    még mindig nemsikertült elindítanom sajna... am mikrofonhead a lego is nagyon drága manapság...
  • Venom
    Tudom tele van ezzel a Sporepédia de gondoltam énis megpróbálkozok vele.
    Tehát starcraftból ismert Zergling:

• Tatyla
    úristen,nem szégyenled magad,szerintem köpj fel egy jó nagy turhát és állj alá,égne a pofám ilyeneket beírogatni ide,kérd meg anyukádékat hogy arra az egy-két évre amíg nagykorú leszel adjanak be javító-nevelő intézetbe...
  • mikrofonhead
    Szívesen hozzád b*sznék egy jóóó nagy 10 kg-os kulcsot.

1. No warez
    2. Akinek sok 1500 ft az ne játszon tdu-t pc-n hanem játszon dominot meg legot otthon...
    3. Szerintem inkább ne írj többet erre a fórumra, már így is eléggé leírtad magad...

Hmuda jó a lény :P
  • Gibor
    ÉN NEM A SAJÁT KULSCÁRA GONDOLTAM, hanem esetleg tud e olyat amit mittumén warezról lehet letölteni 1dbcd kulcs hogy feltelepítsem és kipróbálhassam, mert lehet hülyén hangzik de nekem azaz 1500FT ahogy hallom amennyibe kerül nem akarom fölöslegesen elkölteni mert nekem az sok pénz...
  • Hmuda
    Bonatinor

• WiZZaRD
    persze, tessék:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    XXXX-YYYY-ZZZZ-KKKK

bocsi, nem volt kihagyható:)
    és még1x köszönöm a segítséget:)
  • Serpa
    na majd a free tf2 után ezt is megnézem ...
    :)
  • Hmuda
    Szerintem te se gondolod komolyan, hogy bárki olyan hülye lenne, hogy csak úgy látatlanban odaadja a kulcsát (mert olyan, hogy "tört kulcs" nem létezik).

Egyáltalán CD-kulcsos rendszer van a dobozosnál is? Nekem az EADM érzékelte, hogy feltelepítettem és aktiválta, mert az accounton fizetve van az editor, nem kért semmiféle kulcsot.

Itt egy kép az összes testrészről, döntsd el, hogy kell-e:

• Lobsterman
    Lol ez milyen már? Küldjetek egy kulcsot hogy kipróbáljam érdemes e megvenni. Hihető. Engem nem szeretne megdobni valaki kulccsal?
  • Gibor
    kipróbáltam a demot de én a TELJEST akarom, a demoval semmire nem megyek.
  • Venom
    Kérlek szépen van demó verzió tessék letölteni.
    Ha lusta vagy kerezsgéllni akkor itt megtalállod:
    http://www.pcdome.hu/letoltes/3476/spore_pc
  • Gibor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki tudna küldeni egy tört CD kulcsot? mret mielött megveszem kiszeretném próbálni a teljest hogy vagne értelme.
  • Venom
    jópofa :D
    na akkor enyém:
    Beavscorpsaur :)

• Hmuda
    Urhongan

A vitát pedig most kérném befejezni, mert nem erről kellene szólnia a témának.
  • xy21
    erre én is kíváncsi lennék mert nekem is ezt írja:S
  • reester
    most megpróbálok 1 újabb service packot