8545
Spore
-
dreadpepp #2643 [még midnig hülye vagyok a FAQ értelmezéséhez...] -
#2642 -
#2641 Egy agymenés :D
Csináltam én is egy pókot. Kicsit Hmudás lett :DDD
-
#2640 Szentisten... ezek közül márcsak a pénisz tankok,házak,űrhajók hiányoznak komolyan. -
#2639 ez is jó :) -
#2638 Okok amugy a Gamestarban volt de mindegy lénylaborhoz volt berakva ez a kép... tuom hogy csak egy promo gém nem is mondtam mást csak megzavart az a kép -
#2637 Pont eza lényege ebbe csak lényeket lehet készíteni. -
#2636 Lénylabor...
Nézz utána, hogy a teljes Spore micsoda és nem csak a lénylabor, ez egy promó játék. -
#2635 Én is megvettem a labort ezen a roppant kdvező 1500Ft-os áron. Sztem jopofa el lehet szorakoizni vele.
Februárban vagy mikor egy régi képen láttam olyat hogy tankot is csináltak benne. Ez lehet? Mert én csak lényt tok járművet nem találtam
Sztem a labor 85/100 azért mert csak kreálni lehet mást nem(meg van az a próbamenet is) -
#2634 Síma végtagok, csak le vannak vékonyítva. Semmi extra. -
#2633 Hát ha olyan helyen intézed akkor igen. Netről letöltve biztos így lesz. Kereskedőknél meg kinél hogy. -
#2632 Francba! :S
Hol van az h. ha most +veszem a LényLabor-t és ha +rendelem a játékot, akk. a LL árát levonják? :O -
egy kérdés: ilyen csápokat meg póklábakat hogy kell csinállni? -
#2630 Az pont 7.e éjfél helyi idő szerint, ami fura, mert náluk még csak 6.a 19óra van akkor. :D -
#2629 Szept 7.-e amerikában és a számláló azt számolja nem az ojrópai megjelenést -
#2628 nagyon jó a pókod:) grat (festés különösen tetszik) -
Aragorn83 #2627 De miért 76 nap? Lehet, hogy én számoltam rosszul de az már szept 6-a... -
#2626 Jah sporepedia, meg lefagyott. -
#2625 Számláló kirakva. Mostmár mindenki tudja, hogy mennyit kell még aludni. :P -
Reyes #2624 Na a zöldszar is megvan:) -
Reyes #2623 Ez se rossz:) -
Gibor #2622 sry rossz linket tettem be :(
Meltiké:
-
Gibor #2621 Bemutatom első lényemet a TELJES verzióval:
Meltiké
-
#2620 Featherock
Natúr kis termetű lény, csak a testét totál lefedtem tollakkal.
-
Reyes #2619 Áhhhh, ennyire még egyetlen videón sem röhögtem, amióta van netem, mint ezeken -
#2618 okés ,köszi ez jó hír. -
#2617 Hmm... Én tényleg ezt +fogom vennI! :P
Valahol olvastam h. ha most +veszem a Lénylabort és +rendelem a játékot akk. levonják az 1500at! :P Asszem 576.. de.. enkem nem tölti be az oldalt! :S ... Ugye nem nálam van a hiba?! -
#2616 Nem hinném. Én egyszer megcsináltam és azóta se jött többet elő. -
#2615 A válasz igen.
Legalábbis szerintem nem véletlenül raktak a lénylaborba is magyar nyelvet. -
#2614 Na! Ma jött a megfontolás h. megveszem a Spore-t! ...
Kérdésem: Majd A teljes SPORE.. Online-al mindennel együtt FuLL MAGYAR lesz? -
#2613 aham,és ezt minden 15 lény után el kell játszani? -
#2612 Na csinálltam egy nyaligátor féleséget :D
Hammercroc
-
#2611 Kiszeded az összes lényt a dokumentumok közül, uninstall, reinstall és importálod a kimentett lényeket. Bent lesz mind, csak nem a sajátok között. -
#2610 Hmuda hogy van ez a törlés reinstall dolog,mert nekem ugyan úgy a netre feltöltött lények jelennek meg a sajátok között az a 15 és az újjak már nem,ezálltal már nem tudok többet feltölteni... -
#2609 Kicsit turbóztam a pókomon. A trial óta már rájöttem, hogy nem mindegy melyik végtagtípust rakom fel, mert van amelyik "görbén" csatlakozik a következő izülethez és van amelyik éles szögben teszi ezt.
A többféle festési mintázatról nem is beszélve. :D
A régi:
Az új:
-
#2608 Átléptük a 700.000-es határt. Lassan de biztosan vágtatunk a millió felé. :-) -
dreadpepp #2607 [Legközelebb elolvasom a FAQ-ot.] -
#2606 HydraLisk
-
-
#2604 Kösz. :-)