Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Kissé spanyolviasz kategória, de grat a felfedezéshez. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
köszönjük Emese

DarkSector
Bazzmeg! Kép formályában hordozhatóak a lényecskék!!!

Na tehát:
Menjetek ide --->
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Spóralkotások\Lények
Az itt lévõ képek tartalmazzák a lényeket!!!!!!

Ha ezt a képet elkülditek valakinek és bemásolja saját magának ebbe a mappába, akkor bent a "MINDEN" listán megtalálható lesz.
A "saját lények" opcióban viszont nem, de ha beütöd, hogy szerkesztés, és újból elmented akkor gondolom berakja oda is, bár szerintem ez is elég ha az összesítésekben hozzáférhetõ. <#vigyor2>

Már próbáltam és mûködik.
Ezért nem értettem, hogy Sporemedia oldalán vagy hol, mikor rányomok a DOWNLOADRA, akkor miért csak egy kis kép jelenik meg. Háát azért, mert az tartalmaz minden adatot!!!!!
Ez monnyuk nem újdonság.
Már régebben is léteztek olyan progik, amikkel képekbe lehetett rejteni monnyuk adatokat. Mint például egy MP3-at, csak meg volt adva, hogy a kép méretének hány százalékát tudod megpakolni.

Úgyhogy indulhat a gyüjtögetés!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fantos
pár postot olvas vissza

Uborka😄

offkorz
a testet hogy lehet formálni?hogy vastagítani meg ilyenek

utobbi

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Az a neve, hogy "Creature Creator trail". Szerintem a Civilizációs fázis demója lesz.

/szarkazmus off

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grebber
Ebben a demóban vannak rendes küldetések vagy csak lényeket lehet készíteni?

Next PC upgrade: 2022

Rip
A Creature Creator demo-ja.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fantos
jóvanna feltételezés volt 😛

Hmuda
A te logikád alapján az én Beholder lényemnek csak a kép alapján egyszerûen nem lenne szabad lõnie a szeme alatt lévõ köpõizékkel és nem lenne szabad, hogy LVL1-es lebegéssel rendelkezzen (mert a szárny amit ráraktam egyszeráen nem látszik). De mégis képes rájuk (reinstall után importáltam).

Szóval: adva van egy 128x128-as méretû PNG file (ekkora képet tölt le a sporepedia). Nem akarom elfogadni, hogy bárki elhiszi, hogy egy ilyen bélyeg méretû képbõl bármiféle program képes lehet egy olyan lényt kielemezni amiket ezzel az editorral létre lehet hozni. A mai technológia ezt egyszerûen nem teszi lehetõvé.

Megoldás: nem a képet elemzi ki hanem a kép adatai mellé bekódolt információkat.

Fantos
nem hivatalosan igen 😄

Rip
Valószínûbb a végén, az elején a header kell, hogy képnek lássa minden (gondolom). Mindenesetre érdekes, nem találkoztam még ilyennel.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fantos
rámész arra a csigojára ahol vastagítani szeretnéd és egérgörgõ

chalezlopez
Valamirõl lemaradtam? Demo jött ki vagy mi?

Vamos Argentina!

Fantos
csak a lény felét kell látnia mert a másik fele szimetrikus 100%-san

5c0rp330n
valamit nem értek: a lény vastagságát hogy lehet átállítani? alapból ott van egy bizonyos vastagságú része amit ha nyújtok (a gerincét), fokozatosan vékonyodik és sokszor alapból is vékonyabb, mint amilyet akarnék.

Hmuda
Nem a kép alapján simeri föl, az lehetetlen. Ha valami takarásban van akkor azt nem rakja be? <#idiota>

Szerintem csak símán a kép adatai után vagy elõtt van lekódolva a lény információja. Információk alapján ez nem több pár kB-nyi adatnál, szóval bõven belefér egy PNG bitjei mellé.

Rip
Aranyosan pislognak 😊

Fantos
igen énis gondolkoztam ezen hogy dúrva hogy képrõl feiismeri 😮 azon gondolkozom hogy ha átszinezem a .png-t akkor mi fog történi

Rip
Oh, csak most jöttem rá, hogy hogyan lehet színárnyalatokat választani!
(Sokáig lenyomva az egérgombot a kívánt színen bejönnek az árnyalatai).

Amúgy tényleg jó ötlet a png-ket feltenni ide, hisz helyet gyakorlatilag nem foglalnak, és akkor mindenki otthon megcsodálhatja más agyszüleményét 😊
Tényleg, ez a .png hogy képes tárolni minden infot a lényrõl?

Fantos
és itt van Dino:

a hátán a foltokat üvegszemel oldaotam meg

Fantos
felfedeztem egy hibát amit nem tudtam sajna levideózni de leírom:tegyél egy fejre szemet azután cseréld ki a fejet egy másikra eredmény:eltünek a szemek de ha ráraksz újabb szemeket akkor az elözõek is feltünek

Eagle16
Az elsõ 😊

Nagyon jó lesz ez a játék.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Fantos
arra gondoltam hogy meg lehet csinálni a flinstone családból Dino-t

Rip
Szép lett!

Eza legelsõ állatkám 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Itt van az én Zámetorsz-om:

Ez egy igazi ragadozó 😊
VIDEO

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

wesker24
Újabb lényt csináltam !!

Fantos
ha a vágot vagy a sima szem van azt a kölköknél nem kicsinyíti el ezért azoknak ormótlan nagy szemük van szerintem ez bug

Ez most hogy a F@szban jön ide? Meny a reklámoddal máshova.
Gerbill
Jobban jársz ha sms-ben szerzel aranyat, mert ezért itt büntetés jár!

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DarkSector
Youtube is nyakig van videókkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sb1
Sok kis lurkóval körbevéve...<#vigyor2>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Istencsászár
Elsõ kísérlet

Fluxuritusz😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rip
Haha, köszi!
Király! 😄

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fantos
oscart neki

wesker24
Tessék parancsolj !

Spore X-rex Salto
Fantos
jelenleg ez a legnépszerübb téma!

Hmuda
Elfelejtettem megemlíteni:

Akit nagyon zavarnek a magyartalan blõdségek, azok menjenek a C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Data\Locale könyvtárba és pakolják át az angol könyvtár tartalmát a magyarba.

Nem lesz teljesen angol, de a lényeget átírja.

Hmuda
2:

ALT+drag: az adott testrészt teljesen másolja.
CTRL+drag: az adott végtag adott részétõl lefelé szakítja le (át lehet rakni máshova vagy törölni).
CRTL+ALT+drag: a kettõ keveréke. Az adott végtag adott részétõl lefelé másol.

Tipp: a végtagoknak nem csak a végére lehet másik végtagot csatolni...ennek a lénynek bár látszólag 10 végtagja van, mégis csak hat darab indul ki a testébõl közvetlenül.

Rip
Sétapálcát akartam a kezébe adni, de nem találtam 😊

(bocs a tripláért)

Rip
OMG, elég vad! Megnézném, szaltót hogy csinál 😊

Rip
Ah, az az!

Zomil
én erre a random bill-re ütést használom 😄DDD

amugy a tesrészeknek lehet hülye nevük van, de engem annyira nem zavar, mivel ez egy fantázia játék igy végülis nincs is jelentösége 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rip
1.) Egérgörgõ
2.) Oh, az elõbb sikerült, de elfelejtettem! 😄

DarkSector
THX.

wesker24
Na én is alkottam egy újabb lényt !!