8545
Spore
-
#2805 Ki akar akasztófázni? xD
-
#2804 Lol tökjók ezek :D
Hát nekemis jólenne má teljes game :) még kell várni kicsit :D -
#2803 Ó de jó lenne egy teljes változat :) -
#2802 Toiletmonkey széria 3.-4. rész xD
Bikán lovagolva
Aliennel a hasában
-
#2801 Korrekt! előre rendeljük! -
olcsy11 #2800 sztem ez úgy lesz megoldva, mint a C&C3TW Kane Edition... h csak 5 nyelvben lesz telepíthető, és majd magyarítás kellesz hozzá... de ez csak az én feltételezésem.. rem nem így lesz, mert énis ezt fogom megvenni :D -
#2799 Szerintem csak biztosra akarnak menni, de eddig semmiféle utalást nem találtam arra, hogy a CE szoftvere bármiben különbözne az alapverziótól, csak a dobozban lesz egy-két plusz jóság.
Persze ezt senki ne vegye készpénznek. Csak ma rakták ki, mert érdeklődtem utána (még a rendes doboztervet se szerezték be hozzá). Később tuti kitisztul a kép. -
#2798 Na újabb lényem
Alienchicken.
-
#2797 GE: 100 szines oldal angol!!!
Sima: 60 oldal fekete fehér magyar!!! -
#2796 Na.. Megint kezd kinőni a hajaM! :D
De.. ami amúgy is magyar lenne az amgyar lesz? Neem? :O
NORMÁL: 60oldal magyar
GE: 100oldal magyar vagy 100oldal angol + 60oldal magyar?
A 120oldalasat azt gondoltam h. angol! Az ok! :) De... azok grafikák! :) -
#2795 Nem akarok hülyeséget mondani, de itt ezt látom:
"Gyűjtői kiadás, teljesen angol nyelven."
"A Galactic Edition a SPORE című játék korlátozott példányszámú, gyűjtői kiadása, amely azonban teljesen angol nyelven jelenik csak meg. Ha a játékkal magyarul szeretne játszani majd, javasoljuk a magyar feliratos normál kiadás előrendelését:..." -
#2794 Yepp, nálam tuti befutó a GE! -
#2793 Maga a játék 99.9%, hogy honosítva lesz, csak a doboz plusz tartalma nem biztos. -
#2792 ÁÁÁ! Tényleg TÉPEM A HAJAM! Szó szerint! Én ezt rendeltem +! ... De.. azért jó lenne ha magyarul lenne! Sztetek mekkora az esélye h. egy HUN verziót kiadnak? -
#2791 Köszi! -
#2790 Akit esetleg érdekel:
Érdeklődésem nyomán a Galaxisnet kirakta előrendelésre a [b]Galactic Editiont. Ebben a szent pillanatban még úgy tűnik, hogy angolul lesznek benne az extrák (kikötöttem, hogy ha le lesz fordítva akkor sajnos máshonnan kell beszereznem). Figyelmeztettek, hogy ez még változhat. Aki még nem tudná, a plusz tartalom:
* Dombornyomású kartoncsomagolás
[/b]Itthoni viszonylatban nekem egyelőre ez a 13k-s előrejelzés egész normálisnak tűnik. Az EA-tól úgyse várhaunk el MassEffectes árszabást.
* 100 oldalas, színes angol kézikönyv (a normál kiadásban fekete-fehér, kb 60 oldalas, de magyar kézikönyv lesz)
* 120 oldalas keményfedeles könyv a játék grafikáival
* Hogyan készült a SPORE című DVD film, kb 20 perc terjedelemben
* Nat Geo "Human Toolkit" videó is, kb 22 perc terjedelemben
* Poszter (hajtogatva) -
#2789 Igen :)
Mondjuk ezek a számok döbbenetesek:
Total number of creatures uploaded: 1002426
Total number of users: 416948
Creatures uploaded in last 24 hours: 79717
New users in last 24 hours: 22739 -
#2788 Mondjuk a lénylaborban a járáspróbánál az ikonokat kiválaszthatták volna logikusabban is :)
Pl. Csikóhal a morgás, a polip az ugrás, a delfin az ül, stb. Jelentősége nincs, de azért fura, hogy pl. a villám a nevet, a napsütés pedig a mérges. -
#2787 Jah, pedig igazán gondolhattak volna erre. :D -
#2786 Haha, bajban a lényszámláló! :) -
#2785 Túlvagyunk a millión. :-) -
#2784 Na innen a legalsó videót mégse láttam. Azért itt már jól látni hogy nemegyenes talajon úgy ját a lény ahogy kell szóval nemlóg be a lába a talajba :D -
#2783 :DDD
-
#2782 Talán így? :)
[IMG][/IMG] -
#2781 Ő itt az egyik legelső kreatúrám: Rabadaba
-
#2780 Elnézést hogy ennyit irok egymás utánn.
Azt tudja már valaki hogy miért van az hogy frissen felinstalállt EADM azonnal alindul viszont ha kikapcsolom már flash playert hiányol újbóli indíttásnál holott telepítve van a legfrisseb?
Másnak volt ilyen? -
#2779 Nagyon kreatívak az biztos mondjuk én ilyesmit nemszívesen látnék a játékomban XD Az én saját telefon szörnyem és székem se látnám szívesen viszont poén :) -
#2778 Sporeba lessz majd jobban mondva Terrian Creator vagy Terrain nemtom hogyvan irva pontosan.
Naszóval ez terep kreállásra van. Hát reméllem egész bolygót lehet benne csinállni majd ami a játékban megjelenhet ugyanúgy mint a lények. -
#2777 Difi nevü mai alkotásom.
kép 2
-
#2776 Köszi!
Jöhetnének kommentek sebulbára. Még sose kaptam kommentet!
Sebulba -
#2775 Carlos ez nagyon fini, nem csak az összes testrész fele van meg, így a fülét meg sem tudtam csinálni, deügyeskedek a készletemből énis :P -
#2774 RobbGömbR
Inkább aranyos mint ügyes! (A kép megint link!)
-
#2773 Kieg:
Tündérmacsek!
Támadás 20! :) Leírás a képre kattintva! -
#2772 -
Aragorn83 #2771 Ha a description-ba lejebb lapoztok, akkor ott elolvashattok róla mindent! :) -
Aragorn83 #2770 Csináltam egy baromi erős lényt! 20-as szintű támadással! :D
Brutality nevű lényem -
#2769 Az teljesen kizárt, mert nem tudom :) -
#2768 Köszönöm! -
#2767 A feje az nagyon ottvan! :)
Grat'z! -
#2766 a dereka alatt szerintem lehetne vastagítani egyébként nagyon jó