Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Van már egy trial...demo, amivel lehet próbálkozni szörnyek összerakásával.
De jól hallottad, a full game, amiben használhatjuk is a kreációkat, az majd késõbb fog megjelenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Most mit toltak el? Nem figyeltem eddíg a játékot,szóval nem tudom mirõl is beszéltek, de ez a szörny kreáló felkeltette az érdeklõdésem 😄 A full game vmikor szeptemberre van írva ugye? Amit most 22-re raktak az talán a full szörnykreáló része??

PSN ID.: Beegabor

mama2
Csak külföldön tolták 22.-ére? Vagy MO.-n is akkkor fog megjelenni? Shit:@...

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

egy játék egy hetes csuszása miatt, ergo hiszti 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pluskast
Passz. Nem tudom miért és hogy mi az oka.

Thanatos: Nem hisztizünk csak mérgesek vagyunk😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lobsterman
Sok értelme nincs a szerver miatt eltolni, ha a trial úgyis kijön hivatalosan holnap. Most nem értem miért jobb ha azzal zúzzák le a szervert, a hivatalossal.

most tényleg 1 héten hisztiztek? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lobsterman
Parancsolj

Pluskast
Én is. Bár azért attól függetlenûl még le lehett volna tölteni max vasárnaptól tudtad volna csak feltölteni õket. Szemétség mert kifizettem azt a szaros 10 eurót.

Timbo
jók lettek 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ha egy Sporeos oldalt szerkesztesz, amit támogat az EA, akkor te is megkapod... 😉

Timbo

ez sikeredett 😄 krumpli

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Hmuda
Egyedül a szerver és a lénylistának a javítását vagyok hajlandó elfogadni kifogásként.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Látom te is megkaptad..... Marhára nem értem miért kellett ez...

mama2: sorry, de nem lehet... ugyan az miatt, ami miatt aragornnak se...

Hmuda
Ráadásul majdnem egy egész héttel arrébb...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Na ma reggel kinyitottam a levelesládámat is milyen üzenet fogadott a szemétláda EA-tõl?

"Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 22 June 2008"

Anyátokat! A francért kell még ezt is arréb tolni!!!<#violent><#boxer><#boxer>

mama2
Vagy is nem priviben, hanem feltölthetnéd valahova. Köszi😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Nekem elküldenéd priviben? Köszi.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sziasztok!
Basszus... ez nagyon nagy.. a trallal miket gártotok... nekem a tejessel sem sikerülnek ilyenek... az én Sporepediám: http://www.spore.com/sporepedia#qry=srt-hr%3Asrch-olcsy11

Kmarha
elöször várjuk meg hogy a teljes játék nem teszi e meg ezt helyetünk 😄 ha nem akkor felrakhatod a csomagodat 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hmuda
Lefekvés elõtt még bénáztam egy kicsit.

DarkSector
Na mos aki tud az üljön má le egy székre, vagy a földre!!!!!!!!!!!!!!
És ha megvagytok akkor nézzetek a képre!

ALL CREATURES FROM SPOREPEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.254 kreatúra, kivéve amiket már töröltek az oldalról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát 12.803 kreatúrát tartalmaz a 335MB-os mappa

Ha évente mindennap kipróbálnék 1 figurát, akkor több mint 35 évig kéne egyfolytában játszanom!!!!
LOL...LOL<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

2órát szenvedtem vele!!!
Azért van csak 200 bent mert különben ha az összesset berakom, akkor kifagy a játék!!!!!!LOL

Igény esetén feltölthetem!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
wtf?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Elküldenéd ezt a levelet nekem? Hozzánk még nem jött ilyen iromány...

Lobster: Az Aranylovagod kis png-be beszúrnád? Szeretnék rá szert tenni! 😊

Rip
Ok, akkor jöjjenek az én gyermekeim, az igényesség igénye nélkül 😄

Bika Béla:

Dönci:

Fûhasú Kálmán:

Hüllien:

Poszméh Pali:

Zsiráf Berci:

És nem maradhat ki a sorból Tapadó Tamás sem:

Bár egyik sem ér fel Toiletmonkey nagyságával! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jaja, remélem igazad lesz.

Lobsterman
nem tudom mi az. sose néztem pokémont. csak láttam itt nagyon mennek õk, gondoltam megpróbálom összedobni az egyetlen pokémont amit ismerek 😊
elvileg pikacsu háta is csíkos a kép alapján amit néztem, de a trialban nincs olyan minta h csak a háta legyen csíkos

Fantos
na boldog ésfélt a szörnyek is alusznak már

Fantos
ebben van egy kis elekted is a mintázatát illetõen

Lobsterman
Ha már Pokémon itt van Pikachu alkoholista unokatesója:

Fantos
most berakom az eddig kreált pukimonokat:
charizard:

Missigno:

Poliwhirl:

Rip
Hja, ok, értem! Nekem is késõ van 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

DarkSector
Jah FF fanoknak kötelezõ.
Meg akik kapcsolatba kerültek a Bouncer-rel azok is tudják mit takar ez a jelkép.
klassz.<#eljen>

Fantos
hasonlókat beszélek csak én össze vissza...késõ van

Fantos
lol ijedtnél bebújik a WC alá XD

Seth
Most csináltam gyorsan, érti aki érti 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
0:01

Rip
Köszi!

Amúgy lehetne csinálni egy gyûjteményt az itteni fórumozók lényeibõl.

Kmarha
wháá.. sumo mozdulat 😄DD mint akinek szorulása van a wc-n 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
Jah erre monnyák hogy "tût a szénakazalban".

DarkSector
Asszem beizzítom a flashget-et, azt majd rábízom a képek letöltögetését.<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Fantos
én meg tudnám csinálni a honlapot nem csak úgy beszélek összevissza végülis egy rakat kép lenne csak egymás mellet

DarkSector
Jah faxa volna, csak kéne valami faq vagy mi a szösz.
Mert sajnos honlapot nem naon tudok csinázni, meg idõ mire kiválogatjuk ami mûködik.
Monnyuk én biztos megnézek egy párat. <#vigyor3>

Lobsterman
Nem vagyok protkós. Én is a triallal "dolgozom"

Lobsterman

DarkSector
Akarom mondani 3.
Viszont érdekes, hogy a mappában mindegy milyen neve van a képnek, ha belépek, akkor kiírja, hogy ki mit hol mikor csinált bakker.
Ez gondolom azért van, hogy ne lehessen ellopni más ötletét.
Ez monnyuk nem egy rossz ötlet.<#ravasz1>

Kmarha
csak a "lények" mappádban található png fájl segítségével tudjuk beimportalni.. egy printscreen alapján nem igazán. Vagy te protkos vagy és tudsz pedián megosztani?

Rip
Kellene a kis .png.