Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jól hallottad, a full game, amiben használhatjuk is a kreációkat, az majd késõbb fog megjelenni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Thanatos: Nem hisztizünk csak mérgesek vagyunk😊)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ez sikeredett 😄 krumpli
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 22 June 2008"
Anyátokat! A francért kell még ezt is arréb tolni!!!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Basszus... ez nagyon nagy.. a trallal miket gártotok... nekem a tejessel sem sikerülnek ilyenek... az én Sporepediám: http://www.spore.com/sporepedia#qry=srt-hr%3Asrch-olcsy11
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És ha megvagytok akkor nézzetek a képre!
ALL CREATURES FROM SPOREPEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.254 kreatúra, kivéve amiket már töröltek az oldalról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát 12.803 kreatúrát tartalmaz a 335MB-os mappa
Ha évente mindennap kipróbálnék 1 figurát, akkor több mint 35 évig kéne egyfolytában játszanom!!!!
LOL...LOL<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
2órát szenvedtem vele!!!
Azért van csak 200 bent mert különben ha az összesset berakom, akkor kifagy a játék!!!!!!LOL
Igény esetén feltölthetem!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bika Béla:
Dönci:
Fûhasú Kálmán:
Hüllien:
Poszméh Pali:
Zsiráf Berci:
És nem maradhat ki a sorból Tapadó Tamás sem:
Bár egyik sem ér fel Toiletmonkey nagyságával! 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
elvileg pikacsu háta is csíkos a kép alapján amit néztem, de a trialban nincs olyan minta h csak a háta legyen csíkos
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Meg akik kapcsolatba kerültek a Bouncer-rel azok is tudják mit takar ez a jelkép.
klassz.<#eljen>#eljen>
Amúgy lehetne csinálni egy gyûjteményt az itteni fórumozók lényeibõl.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mert sajnos honlapot nem naon tudok csinázni, meg idõ mire kiválogatjuk ami mûködik.
Monnyuk én biztos megnézek egy párat. <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont érdekes, hogy a mappában mindegy milyen neve van a képnek, ha belépek, akkor kiírja, hogy ki mit hol mikor csinált bakker.
Ez gondolom azért van, hogy ne lehessen ellopni más ötletét.
Ez monnyuk nem egy rossz ötlet.<#ravasz1>#ravasz1>