Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
Van erre igény?
példaértékü csak de foyltatnám a listát tovább

Lobsterman
Spore-SG logó egyben 😄

Pluskast
Nekem pl az is marhára tetszik, hogy ugye az épületeidtõl kezdve a jármûveiden át még az ûrhajódat is te tudod megtervezni. Múltkor nézegettem a képeket és láttam olyat is aki egy az egyben megcsinálta a Star Trek Entreprise-t😊))

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ZsZso
Ja, OK. Nem piszkálódásnak szántam 😊. Úgyis kell a "reklám" 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

poppe
azért ennyire nem vagyok vak 😊 csak ez gondolom a játékra vonatkozik, én meg csak ezt a lénykészítõt kérdeztem, elõbb megnézném mi is ez... de a gémer gépen nincs net, szal akkor nem lesz lénymegosztósdi...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Fantos
valaki nem akar sg és spore logót egybeszerkeszteni?

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fantos
én már regeltem tárhelyet

Pluskast
Nem feltétlenûl kell csak akkor nem tudod megosztani senkivel a lényedet.

wesker24
Itt vannak az lényeim is !!

My Spore Creatures

És ott van újabb 2 teremtményem !!

Dinosaurus

X-rovar

poppe
ehhez ami most kijött ugye nem kell internet kapcsolat? mert olyan gépre raknám fel...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Pluskast
A játék nmég nincs kint csak a lénykészítõ. Annak is csak a trial változata ami ingyenes de a fullosnak csak a 25 százalékát tudja. Ha a teljes lénykészítõ kell akkor vagy rendeld meg neten 10 ajróért vagy várd meg a 20-át és akkor már itthon is megszerezheted 2000-2500 forintért. Maga a játék meg majd szeptember 8-án jön ki. Elmondani nagyon hosszú lenne hogy mirõl szól. Képzelj el egy civilisatin játékot ami full 3d-s és nem krisztus elött 4000-ben kezdesz hanem az általad megcsinált faj mikroszkópikus változatával. Végig kell menned a törzsfejlõdés egész szakaszán aztán vadászól gíûjtögetsz törzsé szervezõdsz várossá civilizációva felfedezel mindent elfoglalod az egész bolygót, utánna pedig irány az ûr. Kolonizálhatsz terraformálhatsz más naprendszereket látogathatsz meg idegen más lényekkel veheted fel a kapcsolatot lehetsz békés vagy le is igázhatod õket sõt akár a bolygójukat is megsemmisítheted. Persze lehet hogy találkozól majd nállad fejletteb idegen civilizációval is de az is lehet hogy olyannal aki még csak az "ókorban" jár.
Kb ennyi😊

ToCsEk
#1404 nekem az egész demó magyar, a cuccok neve is meg minden..
#1405 hát én rányomtam arra hogy avatart csináljon, aztán az ugrásra és ennyi, de ahogy észre vettem elég rövid idõt vesz fel..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ZsZso
Jópár nap sz@rakodás után, sikerült elõállnom a SporeFAQ béta verziójával. A design kezdetleges, a motor végleges 😊.

Aki akar segíteni írogatni a kérdéseket, pls keressen meg priviben (itt az SGn)! Adok neki jogokat, s fel tud venni kérdéseket/válaszokat. Ha szeretnétek segíteni, de jobb nektek a névtelenség, akkor nyugodtan küldhettek kérdés/válasz párokat is, és feltszem õket én rendszerbe.

ChuckHUN kérdése is elég általános, szóval ha valaki össze tudna állítani rá egy frappáns választ, akkor azt is betolnám a FAQba.

SporeFAQ v0.1 😊

(Beletelik még egy hétbe minimum mire megkapja végsõ formáját.)

DarkSector
Az avatarnál hogy lehet a mozgás állítaní, mert látom nálad ugrik, nálam meg mindig csak gugol egyet és ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Itt a demo...
A kezelése meg nem túl bonyolul, fõleg hogy magyar menü és segítség van benne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hmuda
Hmm, jó lett. De az eredetinek emlékeim szerint mintha kicsit laposabb lett volna a szája. Na mindegy, gondolom majd a teljesben úgyis lesz megfelelõbb, csõrszerû kajalyuk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ToCsEk
én is megalkottam az elsõ lényem:

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

DarkSector
???

ChuckyHUN
Valaki PMben írja már nekem hogy a játékban mi a lényeg, és hogy lehet ilyen dögömet csinálni😄
Mert nagyon tetszik, csak nem tudom h kiprobáljam e.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pluskast
<#eljen>

Ron Ragm
Csináltam egy Clanfeart, szerintem baromi jól sikerült, a fejtetõ sem lifeg túlságosan

Mondjuk így is a maxot hoztam ki, a komplexitásmérõ lassan kiakadt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Pluskast
Én is most olvasom. Szerintem az EA-nál elgurúlt a gyógyszer....<#wilting>

Lobsterman
csuklyás medúza powa

egyébként teljesen életképes, a szája a teste alján van. rálebeg az áldozatára becsukja a csuklyáját és rácuppan. szegény dögnek meg nincs hova menni 😄

Hmuda
Ezt csak a galxisnet oldala alapján mondtam. Lehet még változtatni fogják, fõleg mert az EA ilyen baromi döntésképtelen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tatyla
pont kérdezni akartam mikor lesz bolti verzió.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hmuda
Kicsit össze-vissza dobálóznak a dátumokkal, de már csak egy napig kell kibírniuk...

Ez jött nekem is... ezek nem nagyon tudják, mikor mi lesz... :-)

Hmuda
Na jó, ahogy én eddig ki tudtam szedni:

17-e: azoknak akik elõrendelték az EAstore-ból.
20-a: azok akik itthon boltban akarják megvenni.
17-e: akik le akarják szedni a legális trial verziót.

AntiHero
mosmár aztán tényleg nem tudom mi van😊

Eggyezünk meg abba hogy a héten lesz😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hmuda
Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 17 June 2008

Celebrate good times...come on!

DarkSector
Nemsokára meg tudom oldani az összes lény feltöltését!
Estére szerintem már elérhetõ lesz!!!<#vigyor3>

Lobster és Zidzsi THX a lényeket.
Berakom az SG-s kollekcióba. <#vigyor3>

Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

balee4
Darksector feltölthetnéd ezt a csomagot vhova, megnéznék egy-két lényt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lobsterman
na akkor már én is felteszem a lényeim(30 darab 😄)
itt vannak

Csak azért kérdem, mert már annyi egymásnak ellentmondó infót olvastam, hogy teljesen belezavarodtam...

Valaki tegye már nekem tisztába! 😊

DarkSector
Eddigi SG-s lények.
Remélem mindenki lénye mûködik, mert van 1-2kreatúra, ami valszeg át volt méretezve.
Ha valskinek kifogása lenne, hogy az õ lénye ne legyen benne, akkor szóljon és kitörlöm a feltöltésbõl.
De talán ilyen nem lesz. <#vigyor3>

Honlapot meg ha addig nem sikerül valakinek összehozni, akkor utánanézek majd.

Én már most is úgy teszek. Minden lényemhez beszoktam írni, hogy hungarian. 😊

Most nem egészen világos a dolog. Két új dátum jelent meg: 06.18 és 06.22 Melyik konkrétan mit takar?

Malakai
Én azt mondom, hogy majd úgy rakják föl az emberek a sporepediába a lényeiket, hogy hun, meg sg tagekkel pl, akkor gyors rá lehet keresni egyszerre mindenkiére...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda

DarkSector
Összeszedtem a legtöbb (amit lehetett) SG-s kreatúrát.
Ha kell ezt a csomagot is felteszem, de télleg kéne egy honlap SG-seknek!

Jah és már látom elõre, hogy ebbõl a spóre-ból jönnek majd a kinyomtatható tetkók, polóra vasalható képek, meg kártyajáték, mint a yu-gi-oh-ban, de mint a pokémon mester akár gyüjthetõk is lesznek ezek a lények (Sporepedia). Utána spore szörnyes poharak tányérok plüssfigurák...stb...stb...<#whatever>

Kmarha
zöldszar tökéletes! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

5c0rp330n
1-2 elcseszett teremtményem:

<-ez különösen el lett cseszve 😊

Hmuda
Mondjuk nekem már a csütörtöki értesítõben is úgy állt, hogy 2008, júni 16. 20:00 CDT (közép-amerikai idõ), ami itthon kedd, hajnali hármat jelentett volna. Az, hogy most ez akart-e lenni a 16-ai megjelenés vagy még ezt tolták hátra at nem tudom (de mostmár úgyis oly mindegy 😞 ).

Pluskast
Látod azt nem kaptam meg bár az is igaz hogy én csak pénrteken rendeltem meg.

Pluskast
Õõõ igen így van ahogy mondod <#vigyor>

Hmuda
Az ominózus levél elõtt jött még egy másik is, ami meg egyenesen 16-ára rakta a megjelenést. Szóval egy elõrehozott megjelenést toltak el egy héttel. Logikusan gondolkoznak...

DarkSector
Jah igen..bocs már belezavarodtam, a sok dátumba, meg a sok progiba.
Mert ha jól látom a dolgokat, akkor van a gém, annak a demo-ja a lénykreátor, és annak a demo-ja ez. vagy nem?<#vigyor5>

Seth
Na így már világos.

PSN ID.: Beegabor

Pluskast
Nem egésszen mert 10 euróért meg tudod venni a teljes lénykreátort. Ezt rendeltem meg én és ezt lehett volna 17-én letölteni. Azonban éjjel úgy 3-kor jött a levél amit ma reggel olvastam el, hogy ennek a letöltését eltolták 17-rõl 22-re.