8545
Spore
  • Zomil
    én is csak arra tudok gondolni, h mikor te texturázod fel, teljesen betölti a részletes nagyfelbontásu texturákat(ugyr te magad is láthatod ahogy betölti miközbe a szerkesztésre nyomsz)
    viszont ha csak nézed a lényt akkor kisebb felbontást használ, h ne legyen töltés
  • Hmuda
    Szerintem optimalizáció miatt tuti a gyorsabb, roszabb minőségű textúrázást fogják használni. Csak jó lenne külön grafikai beállítás ennek kiküszöbölésére, majd a teljes játékban elválik. :-)
  • Venom
    De a viewer-be vacakabb a textúra minősége is sztem azé ilyen. Lehet hogy a játékba nemlenne ilyen bár kitudja.
  • motyodlee
    nem
  • Robez84
    jó lenne ha lenne időm délben aludni
  • dreadpepp
    Ti sem tudtok aludni a melegtol? :P
  • Fantos
    a korábban említett hiba:
    furcsa szemek
  • Fantos
    legalább van tétje a fogadásnak?
  • Broafka
    hát, bevallhatom van egy oylan szarom, igazából azért van, mert még régen valami haverral fogadtunk, hogy tuti hogy nem bírnék állandóan felnézni hozzá, és megdöglene.

Egyszer majdnem meghalt, most már azért sem hagyom :D
  • Hmuda
    Ja igen, a szokásos "érdekesség" összefoglaló: Három láb, két, egybe olvasztott száj, a könyökén és a vállán van egy-egy nyúlvány a szemekkel és a felkarján, a nyúlványok között egy tarély.
  • Hmuda
    Na erre gondoltam. Nem pont ilyen volt a régi festés, csak így jobban látszik. Mennyivel jobb lett volna. :-(

• Hmuda
    Szerény véleményem szerint az egyik legjobb lényem.

Racror

A szomorú a dologban, hogy sokkal jobb is lehetne, csak bugos a lényfestés. Az editorban van egy olyan hátminta, ami szép egyenletesen eloszt pár foltot, remek térközökkel és szép egyenletes méretváltozással (a végén kicsi, középen nagy). Kicsit szenvedtem vele és végül a tüskéket a hátán gyönyörűen beleigazgattam a foltok közepébe és nagyon vadul nézett ki. Erre a mentés után látom, hogy bár az editorban a helyükön vannak, a nézőke ablakban már totál el vannak csúszva...így kötöttem ki az unalmasabb, nagyobb helyet foglaló hátmintánál. :-(

Mindjárt csinálok képeket, hogy mire gondoltam.
  • Lobsterman
    A Vizuális
  • Lobsterman
    Egy komolyabb állatka. A Setét Özvegy
  • RedDevilsza
    Ebbe az a csúnya, hogy kiderül, hogy te is jársz teveclubra... Szal kb magadat oltottad most le
  • Broafka
    hmm, még mindig nem tlejesen tudom elképzelni, desejtem, majd megpróbálom, köszi
  • Fantos
    ajvé ebből baj lesz O.O
  • Lobsterman
    Én konkrétan úgy hogy az egyik végtagokból van összerakva, a másik meg rendesen. De ki kell legózni mert viszonylag gyorsan összegyűlik így a full komplexitás
  • Fantos
    szal az angol 100 oldal és színes
    a magyar 60 oldal és fekete fehér
    ha jól értelmezem akkor anyj**at
  • Broafka
    hogy csináltok iylen egymáson kettő lényt? :-/

amúgy, nézem a Teveclubbon reklámozzák, félő milyen banda fog a tlejes játék végére összegyűlni! :-/
  • Fantos
    ez ménem nekem jutott eszembe????!!!!
  • Rip
    Haha, meg kell szakadni! :D
  • Lobsterman
    Nem crackeltem meg ha arra gondolsz. Csak legális alkatrészek vannak benne . Szal 20%
    Az meg hogy okosan használom: azt hiszem a toiletmonkey szériából látszik hogy átmentem 6évesbe tőle :D
  • Lobsterman
    Gólyalábas
  • BB7
    xD ja
    jójó! +értem! :) És TRIAL-t legalább "okosan" használod?
    (Szal 20% bővítve van 75%-ra?)
  • Lobsterman
    Ahogy nézem maintenance van a weblapon. Rájöttek hogy kezd furán viselkedni néhány dolog 1 millán túl :D
  • Lobsterman
    Ami többnyire játékokkal foglalkozik nincs. Media MArkt meg Tecsó van, de ott nem hinném hogy beváltanák
  • Lobsterman
    Igazából egyébként az a baj ha beszámítanák a teljes játékba a CC-t ha megveszem, simán megvenném ebben a pillanatban. De olyan boltról itt nem tudok aki ezt megtenné, szóval maradok a trialnál amíg ki nem jön a full játék
  • cenobite
    Sőőőőőőőőt, továbbtenyésztem, piszuármajommá! :D
  • BB7
    ÉS arrafelé nincs egy nagyobb áruház? :O
  • cenobite
    Én meg majd ellopom jól! :D
  • Lobsterman
    Például mert Pécsi vagyok azért nem :D
  • Rip
    Külön fogom kérvényezni, hogy az én bolygómra telepítsék! :D
  • cenobite
    Ha a toiletmonkey nem kerül be valahogy a végleges játkba, akkor ott nagy bajok vannak / lesznek! :D
  • cenobite
    ÁÁáááá... Über!!! :DDDD
  • Rip
    Haha, tényleg gratula, zseniálisakat csinálsz! :D
    Ez a monkey széria lehetne simán Featured Content! :D
  • Hmuda
    Xenophant

Öt láb, nagy test, tipikus mamlasz növényevő. :-)

• BB7
    Hátez akkora 5leT! xD NAGYON TETSZIK! :D
  • Venom
    ÁÁÁ ez kegyetlen :D
  • BB7
    Hjaj? Miért nem mentek el egy 576konbzolba pl? És akk. FULL Veziótok lenne! .. nem 1*ű?