8545
Spore
  • Broafka
    ez nagyon jó lett szerintem, gratula! :)
  • Carlos
    Első próbálkozás, kábé 10 perc volt. Biztos lehetne még okositani. A lába (vagy amin áll) az nem tetszik.
  • ZsZso
    nagyon baba
  • Carlos
    Az enyém, a forrás 1-ről mintázva:
  • Hmuda
    Van egy pár jó próbálkozás. Nézz szét és meríts ihletet.
  • VRSDM
    akik ügyesek csinálnának sebulbát?!
    sehogy sem tudok igazán jót csinálni :/ forrás 1 forrás 2
  • ZsZso
    Gyakran előforduló kérdés, rávettem magam, és lefordítottam:
    Miért nem működik a lénylabor?
  • ZsZso
    Nagyon jó lett! Nőhetne az önbizalmad! Várjuk a többit is! ;)
  • wesker24
    Az a fúrófej simán a lényhez tartozik mert az is benne van.
  • Fantos
    az a fúrófej a lényhez tartozik vagy háttér?
  • Broafka
    hali, nézzétek el nekem ha szar lett, én sose teszek fel lényeket, unatkoztam azt csináltam egyet, semmi extra:

Ő a csúnya nagy izé! :)

• Scofield
    Általam készitett kis valami!

Muszus:

• Rip
    Ja, értem! :D Ez igaz :)

Amúgy vannak kretív elmék, most néztem az aktuális Featured Content-et, és zseniálisak!
    (Egy helikopter, egy fickó motoron (ez már-már toiletmonkey magasságú), egy szék és egy fúró)
  • BB7
    "terrian editor pontosan it takar."
    Nem a hátteret lehet kreálni LLba? :O
    VAgy talán ez már SPORE hoz van?
  • Venom
    Ebben az egészben tökéletesen igazadvan. Itt mondjuk pl olyan animációkra gondoltam mint a másidik videóban látható amit lentebb linkeltem hogy elkezd hemperegni a lény. Sztem a háta közepén a fejéthordó lény namnagyon csinállna ilyet :)
    Mindegy bárhogyis legyen majd kiderül szeptemberben :)
  • Rip
    Ha jól emlékszem, a járművekre mondták, hogy elemzi, hogy az hogyan is mozoghat. Bár érvényes lehet a lényekre. Szerintem ez is marha nagy teljesítmény, hogy a Lénylaborban is megoldották, hogy azért minden agyszülemény képes járni. De nem lehet egy enginet felkészíteni a végtelen lehetőségre, amit létre lehet vele hozni, így szerintem a benne lévő néhány bug elkerülhetetlen és teljesenen elfogadható.
  • Venom
    Na igen ez engemis zavar. Valameik videón beszéltek olyasmiről hogy a lényt amit kreállunk a játék analizállja hogy mien animációkra lehet képes. Ezalatt nema járás próbára gondoltak szerintem hanem a már játékban szaladgálló lényekre. Majd meglássuk mienlessz.
  • Fantos
    az már többi mint holmi evolúció
  • Venom
    sajna ezeket már láttam de nembaj azért a legalsót végignézhetem nagyfelbontásban is (eza második amit én linkeltem youtuberól).
    Arra lennék kiváncsi hogya terrian editor pontosan it takar. Bár nekem azesik le hogy vízet, meg valami hegységeket lehet majd kreállni amik megjelenhetnek a bolygókon. Növény készittés is jólessz.
    Úgy néz ki szinte majdnem minden részlet a játékosok keze alól fog bekerülni a galaxisunkba :D
  • VRSDM
    sok testrész egymásbalóg. sok testrész a földbelóg ... :| ez zavar leginkább.
  • Venom
    Az nem vér csak piros paca :D
    Amúgy szerintem ez nem brutális. Azvolna brutális ha Alien zabálná fel és mindenhol belek meg mindenféle belsőségek folynának :D
    Amúgy próbáltam hasonló lényt csinállni aminek a farka végén vanegy kéz de tök bénánn áll álandóan. reméllem ezt mégmajd javítják, nameg az egylábbal is van némi gond.
    Rip: köszi a linket máris rátapadok :D
  • Fantos
    korábban valaki írta hogy kislányoknak, kisrácoknak első videóban meg ott vérzik el a kisállat és a Willowsaur felfalja :D
  • Rip
    Igen, ez engem is érdekelne, jó lenne, ha lenne ilyen lehetőség.

Amúgy a lenti linken van pár érdekes video, köztük néhány frissebb is, ezeket nézegettem, és rá kellett jönnöm, hogy a 75 nap még rohadt messze van! :D Mivel másik site, csak spoilerbe rakom.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.ogi.hu/?page=game_detail&gameid=735340&platform_id=20114&show=videos

• Venom
    Igen a vízalatti és nem sejt fázis. Namármost eddig amit láttam úgy működik hogy DNS pontokat szerzel amiből aztán tojás rakás utánn fejlesztheted a lényede. Ezalatt aztkell érteni hogy rakhatsz új végtagokat illetve lecserélheted azokat. Naszóval én arra lennék kiváncsi hogy ha végső fejlesztési lehetőséget elérem ami a Lénylaborban is van tehát 2000 DNS pont szabad lessz akkor be-e rakhatom azonnal máregy meglévő lényemet :D mert annak örülnék ha a sárkányommal tudnék nyomulni és nemkéne újból összerakni :)
  • Rip
    Oh, bocs, a videókban bemutatott víz alatti részre gondoltál? Azt hittem, hogy a sejtfázisra! Elnéztem, sorry, ezt mintha valóban kihagynák.
  • Rip
    Nekem úgy rémlik, hogy mégsem haGYják ki, remélem benne lesz.
  • Venom
    Hát az eddigi videók alapján amit láttam ez lessz.
    Tehát amőba ként kezdesz. Eszed a kissebeket és megfelelő pontál az amőbát kitoj egy tojást és arra kattintva fejleszthetsz rajta az addig megszerzett DNS pontokból. Szóval igy megy. És a végén eléred azt hogy száraz földön járkálló lénnyé alakíthazsd. Ha jól tudom a vízalatti részt kihadják bár nemtudom miért mert sztem nemvolna rossz.
    Szóval a száraz földön ez folytatódik de ott már párt kell talállni a lényednek :)
    http://www.youtube.com/watch?v=T8dvMDFOFnA
    http://www.youtube.com/watch?v=IQvswZ39vq0
    Igaz kissé régi videók se sokmindent elárul sztem.
  • VRSDM
    biztos nem, mivel !szerintem! fokozatos fejlődés lesz. szóval nem amőbéból lény.
    hanem " most lába lett " " most szeme " és sorolhatnám :]
  • Venom
    Hát sztem erre senki nemtudja a választ. Lényegében tök mindegy miet csinállsz mert játék közben majd fejleszthetsz rajta szaporodás utánn.
    Engem az érdekelne hogy ha amőba fázisban kezdek később amikor már teljesen kifejlett lényt megcsinállhatom belőlle akkor be e rakhatom a helyébe egy elkészült lényemet :D
  • BB7
    Mien szörnyet érdemes csinálni?
    Vagyis..hogyanis lesz?
    Mire érdemes rakni?
    Ha majd a 3-as fázis lesz... akk. csak 1fajta lényből bírok törzset csinálnni? VAgy megéri úgy, h. egy törzseb sok különbözőt! (Tehát mindenki máshoz ért! De.. ahoz angyon jól!)
    Vagy ezeket az infokat lehet 1általán már tudni? FAQ végigolvasva!
  • Hmuda
    Inkább írja felül azt a szimpla DLL filet. Kelleni fog az az EADM a patchekhez ha kiadnak valaha is egyet-kettőt.
  • olcsy11
    v simán csak töröld le az EEADM-et... nem a legjobb megoldás, de az biztos, h müködik... :)
  • Hmuda
    Ezt próbáld meg.
  • Trantorius
    Hello
    Nem tudom hogy ezt már kérdezték e de nem tudja valaki miért van az hogy mikor elinditom a játékot (demot) eljut az EA feliratig aztán elsötétül a képernyö és kilép az asztalra...
  • Benny04
    színtén looooooooool
  • Benny04
    loooooool
  • GCsab
    Én is csináltam néhány lényt az eredeti lény tervezővel :)
    Ember féleség

Strotuck

És a Csernobili virág
  • Garf
    ezt muszaj :D:D:D
  • Foglaltnick
    hát, ha ez az igényesebb fajta, akkor nem akarom látni az igénytelent ^^
    ok, report it gombról nem tudtam, így már világos :)
  • BB7
    hehe! Kezemben a Spore LL!
    Hát! Én 100* .. 1000* többet vártam az "előrendeléstől"...
    CSávókám felítrta nevemet (XArul xD) Telszámomat és azt h. SPORE Coll. (Collerctor'z Edition :P) egy cetlire.. azt odab@szta az asztal szélére! LoL! ... ennyi lenne? :O