Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
csináljunk külön oldalt ahol mûködõek vannak feltéve nah?

Lobsterman
Ennek a gerincvonala maga a csésze 😊
A többi karok meg lábak kombinációja.
Egyébként ha jót akartok röhögni importáljátok be magatokhoz, és nézzétek meg a táncait, de fõleg a sumo mozdulatot. Priceless. A feje néha furán mozog(tekintve hogy az is egy karon van), de majd ha csinálok 2.0-t kijavítom 😄

Fantos
jeee gyártsunk bútorokat

DarkSector
Akkor ezekszerint sikerült betenni...<#eljen>
A porszívón kívül eddig 2 mûkszik csak, azok közül amit leszedtem. 😞

[/img]

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nekem kilép mért van ez?
Rip
Hahaha! Köszi!! 😄 Zseniális!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kmarha
szerintem ebbõl sorozatot lehet indítani 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fantos
ennek hogy megy a gerinccvonala?

egyébként a porszívózás az lol behívom a három ksiebbet és gyorsabban megy a takarítás

Hmuda
Jah, de ez legalább mutatja, hogy talán felfogták, hogy baj van a szerverrel és javítanak rajta. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lobsterman
Kérésre a WC majom 😊

Most jött egy levél az EA-tól, hogy 22-ére tolták a teljes verziójú Lénylabor megjelenését... basszus....

DarkSector
Igen
utána bent látnod kellene.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sajnos igen próbálok netrõl válogatni, de még végiglapozgati is hetekbe telne...nemhogy kipróbálni õket...<#vigyor3>

Fantos
berakom a lények dokumentumba azt kell nem?
egyébként az aranylovag is rendezõi?

DarkSector
Nálam könyvtárba rakással is megy.
De ezt a drob opciót nem is ismerem.
Majd megnézem énis, csak így egyszerûnek tûnt, hogy rányomok a kis képekre a neten jobbegérgomb, mentés másnéven, adok neki egy nevet és elmentem egyenessen a mappába.

Rip
A porszívó jó, a nyúl és a szõrmók "rendezõi" változat 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hmuda
Nem "berakni" kell a PNG-ket a könyvtárba, hanem elindítani az editort és "drag and drop" módszerrel behúzni a képfileokat az editor listájába.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kmarha
hát ez hihetetlen 😄DDD

remélem lesz sporeban friend profil list ha nem akkor nyitok lassan egy txt-t 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
Ha beteszed, akkor bemész a lények betöltésénél, és a legfelsõ "MINDEN" re nyomj, és akkor ott lesz, ha jól töltötted le.
A png 128x128-as legyen.

Fantos
ja és hogy nézz ki ennek a gerincvonala?

Fantos
rakom be a png-ket de semmi nem változik incsenek ott a betett lények

Rip
Miért, ez nem az? 😄 😄

Fantos
nagyon kreatív grat<#nevetes1>

Lobsterman
Hát végülis azt is megcsinálhatom ha gondolod xD

Rip
Egy WC-csészén döglõdõ maki? 😄

DarkSector
Bazz akkor ez figyu...egy beszélõ porszívó.
A sok pihent ember...<#nevetes1>

Rip
Haha, hihetetlen!
Kár, hogy nálunk nem megy egyelõre!

Lobsterman
Legújabb fun-projectem
A lustaszaurusz arról ismerhetõ meg hogy nem szeret járni ezért közlekedés gyanánt más lények hátán feküdve napozik míg oda nem ér ahova akar. xD

Fantos
énis néztem hogy Tapadó Tomi az átlagosnál nagyobat szaltozik

Fantos
ázzeg ez komoly XD De utáálom már ezeket a nyulakat >:-( MONDJANAK LE!

Fantos
Majd így 😄

DarkSector
Na most ettõl komolyan beszarok <#vigyor3>
Valamelyik rayman hobbit csinálhatta...

Rip
Ah, sorry, inkább így:

Tapadó Tamás

Fantos
Dino 2.0 verzsön

Rip
Ha már hülye járás:
A kaktusznak csúfolt lényem közlekedése és bravúros szaltója:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RgxkWp1OH3U&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RgxkWp1OH3U&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

DarkSector
THX
LOL ez sajna nem jött össze.<#vigyor3>
Gondoltam berakom az újságírói változatból ezt a sünit, hát naná hogy lelakatolja (hibaüzenet: a lény megjelenítésére nincs feltelepítve a szükséges testrész) vagy mi...

Pedig ez eléggé pofásra sikerül<#eljen>

Istencsászár
Fel-le nyil.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Még mindig nem jön össze, hogy hogyan lehet a csigolyáknál megváltoztatni a test átmérõjét.
Valami tipp. vagy ebben a trialban nem mûkszik csak?

Lazarus

Elsõ lényem 😊
DarkSector
Jah má értem.
Bakker. Akkor azért voltak olyan furák, mert sok helyen érdekes alkatrészek vannak a szörnyeken.

Lobsterman
Mert csinált fansite-ot, és megszerették a Maxisnál. Meg beépített emberei is biztos vannak 😄

Lobsterman
Hát errõl látod nem tudok semmit. Aragorn-t kéne megkérdezni, hogy van e valami a verzióján 😄

Fantos
de neki hogyhogy elküldték?

Hmuda
Az a nagyközönségnek fizetõsként lesz elérhetõ és az EA majd hülye lesz nem levédeni valamilyen aktiváló kulccsal azt a verziót. Márpedig ki az a hülye aki kiadja a saját különbejáratú kódját (amivel ráadásul vissza is lehet nyomozni, hogy ki szivárogtatta ki)? :-)

Lobsterman
Furcsállom is hogy még nem került ki semmilyen kétes tisztaságú forrásból ki egy újságírói változat a netre 😉

Rip
Van egy másik verió, egy "újságírói" változat, ami hivatalos, de nem mindenki számára elérhetõ (nem publikus). Ebben már sokkal több (mind?) "alkatrész" benne van, és egyelõre csak õk tölthetnek fel.
Valaki írta itt a fórumon korábban, hogy az EA/Maxis neki is elküldte ezt a változatot.

Hmuda
Szerinteda készítõk és azok családja/barátai, az újságírói példánnyal rendelkezõk és azok családja/barátai majd ülnek a saját verziójukon 17-éig? -_-

köszi Rip

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Lobsterman
Az eddigi talán kedvenc lényem. Az Arany Lovag 😄

DarkSector
De akkor hogyan létezik, hogy folyamat jönnek újak?