8545
Spore
  • Fantos
    ez lesz egyszer a cápából :D
  • Rip
    Ez tök jó! Gratula!
  • Istencsászár
    Cápalény féle:)

• dreadpepp
    ty
  • Venom
    Pontosan ahogy Hmuda mondta. Kövérítettem a gerincet.
  • NorDel
    Legújabb kreálmányom:

Az igazi gyilkológép

http://community.spore.com/static/image/500/003/701/500003701949_lrg.png
  • Hmuda
    Öööö....kövérített a gerincen? Alap dolgok legalapabbika.
  • dreadpepp
    Venom!
    az Unicornisaur-odnál van 3 gömb, azt, h csináltad?
  • Rip
    Oh, ok, thx!
  • Venom
    Erről én láttam videót. úgykell megcsinállni hogy a végtagra ráteszel valamit és utánna ha a végtagon az utolsó gömböcskét megfogod és kinyújtod akkor a rajta levő cuccok a levegőbe repülnek :D
  • Hmuda
    Bug. Néha ott marad a testrész miután levették a végtagot.
  • Rip
    Ennél hogy van megcsinálva, hogy fölötte lebeg a száj és a szárny?

• cenobite
    Szigorúan!!! :D
  • Rip
    A legédibb lény kategóriában, mi? :D
  • Rip
    Nem hinném, hogy a túlmelegedés az oka, két dolog miatt is:

1.) A Spore Lénylabor gépigénye olyan minimális, hogy ez biztosan nem terheli meg a procit.
    2.) Ha tényleg a túlmelegedés lenne az oka, akkor nem csak a programból vágna ki, hanem resetelne a gép, vagy csak simán lefagyna.
  • Venom
    Hmuda:
    Csakígy hirtelen eszembejutottál. Szal láttam néhány lényednél hogy elrejtessz egy kezet valameik testrészén amin egy buzogány vagy akármi van hogy azt használlja támadásra. Csak szóllok hogy ezt nemfog kelleni mivel a játék fogja tudni hogy azzal támadhat és használlni fogja majd a Spore-ban.
  • Venom
    Na erre énis neveznék csak kár hogy Szlovákiában élek :(
  • BB7
    Nálam minden ok! Szinte hetente tiszítom a szerelmemet!
    Szal... nem hinnéM! De.. angol fórumon olvastam h. másnál is ien! BuGos! Talán EADM hack az segit neki! :) most azzal kiséletezem! Ajánlom neked is GYUFo :)
  • GYUFo
    Levettem az oldalát a nagy meleg beálltával. :)

Tegnap volt kitakarítva a gép a ventilátorokkal együtt, esetleg az illeszkedés lehet, azt megnézem.
  • Carlos
    Ellenőrizd a processzoron a bordát, hogy nincs-e eltömődve, jól illeszkedik-e.
    Meg nézd meg, hogy könnyen forognak-e a ventillátorok (proci, vidkari). Esetleg vedd le a ház oldalát és úgy nézd meg, hogy tovább birja-e.
  • GYUFo
    Videókártyának legújabb driver, legújabb directx azthiszem de ezt mindjárt ellenőrzöm. Túlmelegedésre gondoltam én is az este, de ma reggel bekapcsolás után egyből játszottam, ilyen hamar túlmelegedne?
  • Carlos
    hmmm...
    szerintem ez valami szoftveres dolog lesz. driverek, directx, ilyesmik rendben?
    esetleg túlmelegedett hardware?
  • BB7
    Uez nmálam is! Csak ugy lelövi magát a LL! HELP PLZ!
  • GYUFo
    Sziasztok! Van egy kis gondom. Megvettem én is a Spore Lénylabort, de az este is, illetve most is mikor készítettem a karakterem egyszer csak kilépet a játékból a gép. Mi lehet ennek az oka? Esetleg valaki valami megoldás?
  • cenobite
    Na, erre már rágyúrok én is. :)
  • Lobsterman
    Na erre már nevezek, rémisztő kategóriában :D
  • Lobsterman
    Hát a trial, de a paramétereket úgy gondoltam hogy mondjuk azt mondják ki tudja a legjobb 3lábú lényt csinálni, vagy ki tud legjobb fát csinálni. ilyesmik
  • Rip

Keressük a legédibb és a legrémisztőbb lény!

„… Kicsit izgultam. A sminkesek körülöttem toporogtak, és óriási ecsetekkel mázolták fel rám a kellő mennyiségű foszforeszkáló anyagokat, majd néhány pici manó észrevétlenül csíkokat is festett rám. Mikor már majdnem én következtem, az egyik segítőm szólt, hogy a bal kettes nem áll jól. Ránéztem és valóban, azon a patámon nem csillant olyan szépen a fény. Hátra nyúltam hát bal ollómmal és egymáshoz dörzsölve őket, ezt a hibát is kijavítottam. Minden kész… már csak a nevemet várom és jön a nagy pillanat.. és most szólítanak színpadra. Kérlek, szorítsatok, hogy én nyerjem az EA divatbemutatóját és ezzel együtt a Spore szépségverseny díját! A családom büszke lesz rám!...”

Gondolod, hogy kicsiny vagy épp óriási lényed, ki számodra a legkedvesebb, annyira szép, hogy mindenki rá szavazna? Két kategóriában most összemérhetitek a lényetek személyes varázsát, mégpedig a Mr és Miss Spore Magyarország szépségverseny keretein belül.

Miss Spore kategóriában indulhatnak a cuki, édes és bájos lények; Mr Spore kategória pedig a végtelenül félelmetes teremtményeknek van fenntartva.

Az Electronic Arts rendezésében megtartott SPORE szépségversenyen minden lény részt vehet, akár a teljes Lénylabort akár a 25%-ot tartalmazó ingyenes demó változatot használva.

Hozz létre egy lényt a Lénylaborban, majd küldd el a róla készült legjobb képed a [email protected] címre. A tárgyba írd bele, hogy MRSPOREHU vagy MSSPOREHU. Röviden jellemezd lényed, hisz a belső is fontos.

A nyertesekre izgalmas ajándékok várnak. A fődíj egy Spore játék kategóriánként, de nem fogunk megfelejtkezni a 2. és 3. helyezettről sem. A verseny augusztus 22-éig tart, így lesz időtők kiválogatni a legkedvesebb és persze általatok legesélyesebbnek tartott lényt.

Forrás: www.myspore.hu
  • Broafka
    bizonyos paraméterek között! :D
    mennyi van meg neked a részek közül?
  • Lobsterman
    Az se rossz, de nam vagyok oda a denszeltetésért. Inkább legyen "ki tud jobb lényt csinálni bizonyos paraméterek közt" versenyt :P
  • Venom
    Milyen száj és micsoda hangja van :D
    Juteszembe van valami Spore verseny. Szörnyeket kell táncoltatni és arról videót beküldeni de nemám Spore-t lehetne nyerni :D
    Nasa főhadiszállására lehet bejutni nyeremény ként meg mégvalami.
  • Lobsterman
    Uhh milyen száj. Én is akarom a teljes CC-t :S
    Remélem ha sok jópofa lényt csinálok, a Maxis megdob egy ingyér változattal :D
  • Venom
    Na csináltam egy újabb teremtményt.
    Tormentor

• Rip
    Na, ez jó lesz akkor így :)
  • Venom
    Kicsit olvasgattam a spore fórumát és ott irták hogy ennél e megosztós résznél lessz Buddy azaz friend list és belehet majd állitani hogy csakaz ő kreállmányaikat töltse le a játék. Ezazért hasznos dolog lessz :D
  • Venom
    Unicornisaur

• xAlterego

• Hmuda
    Kösz, de sajnos nem ez a helyzet. -_-'

Mind a két helyzetben mozdulatlanul áll a lény de szerintem anélkül is elég látványos a különbség (főleg a térközök és méretek miatt). Animálás közben TÖKÉLETESEN illeszkedik, mert ha a bőr mozog akkor az oda függesztett dolog is ugyanúgy mozog. Csak mint írtam, az editor és a kész lényeket mutató összegző-ablak más algoritmust használ a textúrázásra (előbbi részletesebb de lassabb, az utóbbi szegényesebb, de gyorsabb).
  • AntiHero
    De ez nem azért van mert a léyn bőre is "mozog"?
  • SötétBarom
    Utálom.. Tegnap direkt megittam este egy üveg bort fröccsbe (kb 3 óra alatt, 1-5 arányú vegyítésben :DDD), és még így is kidob az a ribanc ágy 8kor :SSSSS