8545
Spore
-
Aragorn83 #8063 Köszönjük! :) -
vBenito #8062 egyetértek abban hogy több az infó de akkor se igazán FAQ.... az ottani faq-n pedig csak hülyeségeket kérdeztek... a játékban elakadtam egy groxikkal tee lévő zsákutcában.... 1 hete ott szarozom.... még nincs 5-ös hajtóművem úgyhogy szarba vok... -
#8061 Ma délelőtt nem volt jó. Mint ahogy kábé 1 hónapja nem jó.
Ráadásul még adminként sem tudok belépni. Szóval sux. Ez van helyette. Szerintem ez sokkal jobb, több infó van rajta. -
vBenito #8060 már elvileg visszajött az extra... nem? -
#8059 Mivel elszállt a régi FAQ, ezért kicseréltem a hivatkozást Magyarország legnagyobb Spore-al foglalkozó oldalára. Sok hasznosság van ott, fogyasszátok egészséggel! -
#8058 Új tréler, és a hivatalos megjelenési dátum a végén (amerikai, nálunk pár nappal korábban):
-
#8057 Igen. Ez már a második csúszása... :(
Sajnos... :( -
#8056 A Galaktikus kalandok c. kieg télleg júniusban jelenik meg? Mert a CD galaxis-ban úgy van h várható megjelenés: 2009. június. Pedig úgy tudtam mostanság kellett volna kijönnie de akkor csúszik ezek szerint... -
eddin #8055 Kösz az ötletet!! Majd kipróbálom
-
vBenito #8054 menny ki a piacra és vegyél egy videókarit olyantól aki nem ért hozzá (így lehet versenybringához jutni 8000Ft-ért) -
eddin #8053 Kösz a segítséget, de sajnos így se megy!! Ha valakinek van még ötlete hogy hogyan tudnám elindítani a játékot attól szívesen fogadom!! -
eddin #8052 Kösz a segítséget!!! Most nem otthon vagyok de ha otthon leszek kipróbálom!! -
#8051 screenshotoltad? :D -
#8050 Oh, és ma pont 42-n áll! :) Szép!:D -
#8049 próbáldd meg leszedni alegújabb drivert hozzá:
kerestem neked a gyártó honlapján egyet WIN XP PROF/HOME hoz ez a legújabb rakd fel ha ezek után sem megy akkor nemtudom -
#8048 Unatkoztam, toltam egy counter-t a banner alá. Aranyos lett... -
eddin #8047 OK! Köszi a segítséget! -
#8046 Hát látod ezt nem tudom. Sok játéknak vannak hasonló problémákra házibarkács megoldásai, de Spore-al kapcsolatosról sajnos nem tudok. -
#8045 Ha lopsz egy új videókarit. Az ingyenes megoldás, de kissé illegális. -
eddin #8044 És akkor semmilyen ingyenes megoldással nem tudom elindítani, nem??? -
#8043 Akkor meg is van a probléma. A játékhoz 128 megás shader model 2.0 támogató videokártya kell. A R9250 csak sm1.4-et tud. A Radeonok a 9500 óta tudják a sm2.0-t. Gyakorlatilag a te kártyád talán az egyetlen a 9k-s családból ami nem tudja ezt. Sorry. Új videokártya fog kelleni hogy menjen a játék. Mondjuk ha el is indulna valami csodával nem tudom mennyire tudnál játszani. Ez egy 5-6 éves kártya. Manapság már nem sokat ér. -
#8042 ATI-sok válaszoljanak... :) -
eddin #8041 ATI radeon 9250 -
#8040 Milyen videókarid van? -
eddin #8039 Sziasztok!!
Nekem nem indul a játék!! Nem tudom hogy mér!! És azt sem értem hogy ennek a játéknak majdnem olyan a gépigénye mint a sims 2-nek, és az hibátlanul ment, ez meg azt írja hogy: Videókártyád nem éri el a szükséges minimumot. A játék nem indul el. Részletekért olvasd el az OLVASSEL fájlt. [2001] Most mit csináljak???? Segítség, please???? -
Masakari #8038 unatkoztam ugyhogy bementem most:D annyira nem volt nehéz..de az oda úton elgondolkodtam az élet értelmén és hogy miaz a megalománia..de itt nem fogom eljátszani hogy hódítok:D ezt a galaxist szerintem 1 élet alatt nem lehetne elfoglalni.........
("-Mit csinál az unatkozó Spore hadvezér? -Elfoglalja az univerzumot"...) -
Masakari #8037 oks kösz! -
#8036 Elég bejutni.
Vigyél magaddal HP és Energia töltőt! -
Masakari #8035 na akkor holnap beküzdöm magam:D,elég bejutni vagy bolygó is kell oda?:D -
#8034 Kapsz meglepit és egy videót! -
Masakari #8033 aha értem,köszi
és az mért jó ha az univerzium közepén vagyok?:D -
#8032 Alsó csík az a medálcsík, azt megcsinálod akkor nagymester lesz az űrhajósodból de a játék folytatódik. A felső csík azt mutatja milyen közel vagy az univerzum közepétől. Mindkettő lehet cél, de konkrét végső cél amitől kidobja hogy "gratulálunk nyertél, vége a játéknak" olyan nincs, az űrkorszak végtelenített. -
Masakari #8031 hali
valaki tud segíteni hogy az űrkornak mi a lényege?(tigrisbukfenc vagy mi?)szóval hogy ugye van az a medál gyüjtögetősdi amivel megtelik az az alsó csík,de felette is van 1,viszont azt nem tudom hogy az mitől nő,mert valamikor nő valamikor meg vissza megy az elejére....szóval valaki el tudja nekem ezt mogyarázni?:D -
vBenito #8030 hehe sikerült megjavítanom -
vBenito #8029 mac-hez nem értek... csak linux (TUX 4 ever!) + window (ez egy ****)
telepítés előtt semmi kérdés? -
Beni521 #8028 hi all. végre nem wowozok és rengeteg a szabadidőm valahogy :) így gondoltam újra előveszem a Spore-t. Galactic Edition-öm van, de nem bírom vhog magyar nyelvre bírni. Macintosh -ra van fölrakva. Nem lehet vhogy manuálisan átállítani a nyelvet? -
#8027 sh!t...-.-' köszi azért:D -
#8026 de lehet menteni.
Csak ki kell menned a "galaxis térképre". Ahol a bolygókat látod... -
#8025 Űr fázisban nem tok menteni-.-'
mit lehet csinálni? most kezdhetem megint a civilizációs fázisnálT_T -
#8024 Köszike(Y)