Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt meg némi ellentmondást vélek felfedezni:
Þór vígi þessi rúnar
DFTBA ಠ_ಠ
WASD/kurzorbillentyûknél szokásos TPS játékmenet van. Egérrel Lehet egy klikkeléssel elküldeni a lényt az adott helyre, vagy folyamatos nyomva tartással megadni a haladási irányt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
#7935: thx 😄
DFTBA ಠ_ಠ
köszi neked is a segítséget végre mostmár megy 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Esetleg itt olvass utánna: Sporum
Þór vígi þessi rúnar
Spore
Computer name: ****
User name: Rendszergazda
EA_PLATFORM: Windows on X86
OS name: Windows XP
OS version number: 5.1.2600
OS service pack: Szervizcsomag 3
Debugger present: no
CPU count: 1
Processor type: x86
Processor level: 15
Processor revision: 1541
Memory load: 61%
Total physical memory: 1023 Mb
Available physical memory: 389 Mb
Total page file memory: 2460 Mb
Available page file memory: 1867 Mb
Total virtual memory: 2047 Mb
Free virtual memory: 1740 Mb
Language: C++
Compiler: Microsoft Visual C++ compiler, version 1310
App path: C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Sporebin\SporeApp.exe
App version: 1.1.0.338
date: 02-01-09
time: 11.44.18
type: ACCESS_VIOLATION writing address 0x0e890000
address: 0x005a60b2 "C:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Sporebin\SporeApp.exe":0x0001:0x001a50b2
EDIT: letöltöttem az új drivert btw, ezek szerint nem az volt a hiba
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Þór vígi þessi rúnar
Két megoldást tudnék javasolni elsõ körben.
Próbáld ki újragenerálni a package fájlokat. (tedd félre õket és töröld ki majd indítsd el a játékot és nézd meg mi történik).
Másik: friss videókari driver.
Ha ezekkel nem jön össze akkor továbbvisszük a dolgot.
Þór vígi þessi rúnar
eredeti a játék, és FAQ-ban nem találtam rá semmit.
viszont elég szar így hogy most megvettem, játszottam vele egy darabig, aztán annyi nem is megy :S
DFTBA ಠ_ಠ
LEhet, hogy nem lesz kész ma vagy holnap, remélem nem baj.
Þór vígi þessi rúnar
Nyilván ideges a kis görcs:
(jó ez a fordítás!) <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
-Nekem megvannak a medálok, hogy mihez mi kell. Leirjam õket?
-Csináljak egy leírást (tippek közé), hogy én hogyan irtom a grox-okat?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Õ az egyik lényem, akire nagyon büszke vagyok, mert nagyon szép lett szerintem.
Durva egy hiba, bár én még nem tapasztaltam, pedig már többször mentettem ökokatasztrófa idején is.
Egyébként megvan a Galactic Adventures magyar neve Galaktikus Kalandok és március 20-án fog megjelenni. Ezügyben lesz nálnuk hamarosan egy nyereményjáték, amelynek keretében az elsõ három helyezett megnyeri a GK kieget... 😄
Egy beakadt quest miatt (ökokatasztrófa) kitiltottam egy lényedet a játékomból (valamilyen Hosszúnyakúmadár vagymi). Nem oldotta meg a dolgot. Érdekes volt megkeresni egy bolygót az egész galaxisban ahol elakadt az ökokatasztrófás visszaszámláló és mindig újraindult végtelenszer.
Ökokatasztrófa alatt ne mentsetek, mert a visszatöltéskor szétkeffentõdhet a számláló és utána lehet keresni a bolygót.
Þór vígi þessi rúnar
Nézzetek be hozzánk! <#vigyor4>#vigyor4>
My Spore
Amúgy észre se lehet venni, hogy összegyûlt, néha ránézek, hogy megvan-e, aztán ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Van pár bolygóm a mag körül, de rengeteg grox van arra... Elleszek egy darabig.
Þór vígi þessi rúnar
Kösz az infokat.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mondjuk mákom van, mert márciusban van a névnapom és a játék is márciusban jelenik meg. Igy ingyen megúszom a dolgot. <#vigyor1>#vigyor1>
Þór vígi þessi rúnar
I've seen a lot of requests for different kinds of missions/quests you'd like to see in the expansion on these boards. With Galactic Adventures you'll be able to build many of these kinds of quests yourself!
You'll be able to flesh out your missions with your own creations, creations you may have already made! You can also use other players' creations in your missions.
If you can't wait to get started, you may want to start making creations now for the different kinds of missions you'll create. You could for example, make a whole set of creations based on the Brondosaurus Hall for an eerie, blue alien planet quest.
Or if you're not a creator, you may want to start organizing creations for your missions using Sporecasts to get a set of themed creations together.
Have fun!
-MaxisCactus
Kiegészítõ képek, info!
Þór vígi þessi rúnar
Patch
A file-t a C:\Program files\Electronic Arts\Spore\data -ba kell tenni. (ill ahova telepitetted)
Þór vígi þessi rúnar
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Becsekkolom, hátha az én hajóimnak is van klónja valahol 😄 1rõl tudok de a srác rendes volt, mert kommentelte is hogy átveszi, meg meg is említett description-ben.
Mondjuk énis szoktam átvenni ötleteket, de akkor azt megemlitem a kommentben.
TÉK!
Þór vígi þessi rúnar
(legalább odairhatta volna, hogy az én ötletemet nyúlta le vagy az inspirálta (hamár ilyen pofátlanul nyúlta le az amúgy szerintem tök szar járgányomat))
Þór vígi þessi rúnar
Megnéztem a lényeket, majd megnyomtam megint hogy mutassa az újakat. A számláló növekedett, mig a lények ugyanazok maradtak. Úgy tûnt, hogy minden másodpercben növekszik legalább egyel a számláló!
Igy nem nehéz reklámozni, hogy 67 millió kreálmány van a pedia-n.
LoL.
Þór vígi þessi rúnar
Az az igazság, hogy én nem vettem észre semmi bónuszt amit kaptam volna, amikor összegyûlt a 10/10-es cuccok. Nem arra gondolsz, hogyha megvan mindegyik egy sorozatból akkor többért tudod eladni õket? (érdekelne, hogy hol olvastad ezt, mert nekem ez tök új)
Mesebolygók:
Rákláb
Kráterek
Kapros kovászos uborka
Fogaskerekek
???
???
Ananász
Csápok
Csörgõkígyó
Kõhalom
Þór vígi þessi rúnar
Mennyi idõbe telt pl ez a 8 mesekönyv bolygó felfedezése?
Én egyet találtam azóta sem... :S
Illetve még az érdekele, hogy mit kaptál egy-egy gyüjtemény teljessé válás után? Ugyanis azt írta a kézikönyv, hogy valami jutalmat kapsz. Mik voltak ezek?