Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Kérdés: a teljes játékot is csak digitálisan kapod meg, vagy póstázzák? (gondolom az elsõ)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mer én ma megvettem az EA oldalán paypal-al és elvileg ma jelenik meg, de nemtom, hogy ez hogy fog nekem jelentkezni?
Kapok egy linket amirõl leszedhetem?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az elsõ link... www.direct2drive.com (mellesleg kitalálni is nehéz lett volna 😊
gamertag: kenobita
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet jpeg, bmp.. képfájlokat skinként berakni(ha lehet)?
nem minden sikerült amit akarta, pl vastagítani, de megalkottam a teljesen életképtelen ámde hatalmas farokkal rendelkezõ nyomit
やられたらやり返す。倍返しだ!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Az már egész közel van. Attól félek, ha kijön a Creature Creator, akkor szépen megunom az egészet, mire megjelenik 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"building better worlds\"
azért nem hinném hogy csak .png-kben mentené el... de nem baj azért csináltam róla egy másolatot 😄
Ajánlom figyelmedbe a #1623 hozzászólást.
kérdésem lenne hogy:
Hova menti a lényeimet hogyha nem vagyok regisztrálva? És ha kijön a full akkor kb mennyibe fog fájni mert ez egy állat cucc 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.