8545
Spore
-
Aragorn83 #3093 De egyszerre! :DDD -
Aragorn83 #3092 Amikről tudni lehet a Lénylaboron kívül
Épület, jármű, ufó, növény és egysejtű labor -
#3091 1: sejt
2: lény
3: épület
4: jármű
5: űrhajó
6: növényzet
Ez már csak spekuláció:
7: lény törzsi páncélzat
8: esetleg külön törzsi épületek -
#3090 Nagyon zsír, a háttérben látszik az UFO kreátor, elég elvetemült dolgokat raknak már most össze :DDD
Ja és én eddig azt hittem, hogy lesz 2-3 kreátor a játékban, de az első videóban azt mondta hogy a Creature Creator csak 1 a játékban lévő 8! creator közül. Mik lesznek még? :) -
#3089 Nincs mit. :-)
Itt a Mass Effect bejegyzése. Ugyanazt írják, és nagyon hangoztatták, hogy egyforma védelmük lesz. -
Aragorn83 #3088 Hálás köszönetem! :) -
#3087 Nekem megoldotta, neked is meg kellene. :-) -
#3086 hállelúja. örültem neked, ezer kösz, remélem megoldja a problémát :) -
#3085 Természetesen egyelőre csak a CC-s bejegyzés aktív, de 99.9%, hogy ugyanezt másolják be a teljes játékhoz is, tekintve, hogy a CC ugyanazt az üzenetet dobta ki mint a srácnak a ME a limit átlépése után. Utolsó előtti bejegyzés.
Symbol: Itt a megoldás. -
#3084 problémám a következő. barátnőm laptopon nyomná a gammát, megvette a lénylabort, el is indul néha, már jáccot is vele kicsit, időközönként viszont kilép magától a logó megjelenítése után, sokszor tesz így, azaz ergo el sem indul maga a játék (csak a spore képernyő meg ilyenek jelenleg meg, utána kidob az asztalra.)
a gép: 1,7-es celeron, 512 ram, a videókárty integrált persze.
elvileg ez kevés is lehetne, de megjegyzem, a demo tökéletesen futott az égadta világon semmi baja nem volt. valakinek ötlete? pact vagy valami nincs a játékhoz? -
Aragorn83 #3083 Hmuda: Be tudnád nekem linkelni azt az oldalt, ahol ezt találtad? -
#3082 Igaz MySpore member'z nevében írtam! De asszem ez a minimum! :) -
Aragorn83 #3081 Ezt jó tudni! :)
Mindenesetre utánna kérdezünk az egész dologról az EA-s kapcsolattartónknál! -
#3080 Na jó! MINEK? Könyörgöm! MINEK? :O Igy a legális embert Sz0p@tják +! -
#3079 Hát még szép de mondjuk ennek sincs sok értelme tényleg.
Kicsit olvasgattam a hivatalos oldal fórumán és sok helyen irják a SecuROM témával kapcsolatban hogy "SecureRom has already been cracked on the cc..." és ehhez hasonlók.
Namármost ha ez igaz akkor ezekután tényleg nincs sok értelme hogy belerakják.
-
#3078 Ebben a szent pillanatban vadásztam ki a hivatalos support oldalból:
Q: What happens when I’ve reached the maximum number of computers for my game and I need more? (Due to computer upgrades, theft, crashes, etc.)
A: EA Customer Support is on hand to supply any additional authorizations that are warranted. This will be done on a case-by-case basis by contacting Customer Support.
Magyarán ha kimerült a limit akkor tényleg a "segélynyújtó" csapattól kell kuncsorogni. De persze annyi eszük már nincs, hogy esetleg mellékeljenek egy "revoke" lehetőséget uninstallkor, ami visszaadja az aktiválást. De lehet túl sokat várok tőlük logikus gondolkodás terén. :P -
#3077 Több hivatalos forrásból is azt olvastam, hogy csak a support csapatot kell nyúzni amíg nem adnak plusz aktiválást a kulcsra. Lehet csak elavult szöveg van berakva, vagy még ők se tudják eldönteni, hogy mi a franc a helyzet (szerintem az utóbbi :P). -
#3076 Cikkbe került egy képis amin lénylabornál tapasztalt egy játékos:
Namármost ha ezen is eza védelem van akkor az EA storeről megvásárolt és letöltött verzióra nem vonatkozik mert énmár 4x is újratalapítettem a lényes meg különböző bugok miatt vagy minek nevezzem :D
Bár akkoris felháboríttó és reméllem nemezt a védelmet kapja.
Ijesztő hogy a kiadó annyira féll a másolástól hogy ilyen baromságokat kitalállnak csakhogy nelegyen warez -
#3075 Tudom, hogy még a kőműves is hozott anyagból dolgozik. :-)
Kicsit átfogalmazom: a cikk forrásanyaga elég félrevezető lehetett. :-) -
Aragorn83 #3074 Egyébként nem volt célom a félrevezetés én csak az írtam le, amit A Simmers Against SecuRom oldal egyik képviselője közölt velünk....
-
#3073 Hát én amúgyis fogok egy reinstallt mertmég rohadt régi 20 kb-os hardisken van a windows és leszeretném cseréllni. Fejleszteni énse fogok egy jóideig, meg nemis szokásom. De mivan ha elromlik valami a gépbe?
A másik hogy ezmiatt az idiótaság miatt énse mondok le a játékról az tuti. -
#3072 Persze, hogy hülyeség, mindenki azért könyörög, hogy egy kis logika jelét mutassa már fel az EA, de csakazértis alapon ragaszkodnak a saját idiótaságukhoz. De csak a vezetőség faszsága miatt én nem fogok lemondani a játékról. Fejleszteni úgyse kell még a gépem egy jóideig, és még install előtt megejtek egy win-reinstallt, hogy jóideig ne kelljen. -
#3071 Hát azé elég szemétség... megha eleve kell netkapcsolat akkor nemlenne egyszerűbb CD kulcs alapján beazonosíttani a játékot? Nemtudom ki talállta ezt ki de jónagy hülye volt az biztos x_X
Kiváncsi vagyok mi a helyzet az EA Storen vett játtékal mert úgytudom ott nincs CD kulcs mivel eleve betudnak azonosíttani hogy megevetted az accountra vagy sem. -
#3070 Na igen szeretjük a SecuROM-ot. :P -
Bloodluster #3069 Hi.
Saját gyártmányok:
Deadly Mouth
Golem
Ancient Bird
-
#3068 Spanyolviasz, mindenki tudja, hogy ez a helyzet.
Kicsit félrevezető a cikk, ugyanis három aktiválás után egyáltalán nem kel újat venni, egyszerűen csak könyörögni kell az inkompetens support csapatnál. Az, hogy melyik egyszerűbb és idő/pénz tekintetében melyik takarékosabb (nekem három nap után se válaszoltak a múltkori ticketemre), az már megint más kérdés. :-) -
#3067 Hát ez no comment :S -
#3066 Saturnban beszámítják? -
#3065 Semmi.
Azé mondom...1500 pénz az asztán gatyaszaggató. -
#3064 Miért mi a baj vele?
Csak akkor van baj ha Tescóban nem számítsák majd be a lénylabort a SPORE-be amikor ezt megy megvenni. -
#3063 Bazzeg ennyit kiadni ezért!!! -
#3062 engem az igazi bunda hiánya zavar, hogy bundát csinálni kb nem lehet.
olyan viva pinata-s ra gondolok :/ -
#3061 Vele dolgoztam egy keveset :) Kicsit idegesít egyébként hogy vannak alkatrészek amiket felrakok, de csak egy ponton lesznek rögzítve(egyik hátuszony, ezek az indák) és ha a lényel elkezd mozogni, ezek elkezdenek kilengeni a fenébe. Hátuszonyt ráraktam a cápámra pl, és ha lép egyet az uszony 90 fokkal hátrafordul. Elég csúnya... Remélem kijavítják majd a teljesben. -
#3060 Jóak!
Roots fasza lett! -
Na megvettem a teszkóba', kemény 1.5 k HUF. -
#3058 Ő is noname. Talán Phil :D
Roots
Crown Victoria
Royal
Meatbug
Zulu
-
#3057 Az elmúlt 2 hét termése nagyvonalakban. Kb a felét így is kihagytam :D
Mentol
Arisztomacs
Bhaaaaaal
Blitz Bird
Vércápa
Bozótság
Gnómusz
Madre de dios! Es el Pollo Diablo!
Neki nincs neve
Pfisch
-
#3056 Itt van utoljára még 1 :
-
#3055 Én ezeket a lényeket gyártottam: :)
1.Krokowalker:
2.Snailbug,ez nagyon veszélyes állat:
3.Martian flying pig
4.Rinoworm
-
#3054 jóvanna csak visszaemlékeztem