8545
Spore
  • Aragorn83
    De egyszerre! :DDD
  • Aragorn83
    Amikről tudni lehet a Lénylaboron kívül

Épület, jármű, ufó, növény és egysejtű labor
  • Hmuda
    1: sejt
    2: lény
    3: épület
    4: jármű
    5: űrhajó
    6: növényzet

Ez már csak spekuláció:
    7: lény törzsi páncélzat
    8: esetleg külön törzsi épületek
  • GregSB
    Nagyon zsír, a háttérben látszik az UFO kreátor, elég elvetemült dolgokat raknak már most össze :DDD

Ja és én eddig azt hittem, hogy lesz 2-3 kreátor a játékban, de az első videóban azt mondta hogy a Creature Creator csak 1 a játékban lévő 8! creator közül. Mik lesznek még? :)
  • Hmuda
    Nincs mit. :-)

Itt a Mass Effect bejegyzése. Ugyanazt írják, és nagyon hangoztatták, hogy egyforma védelmük lesz.
  • Aragorn83
    Hálás köszönetem! :)
  • Hmuda
    Nekem megoldotta, neked is meg kellene. :-)
  • symbol
    hállelúja. örültem neked, ezer kösz, remélem megoldja a problémát :)
  • Hmuda
    Természetesen egyelőre csak a CC-s bejegyzés aktív, de 99.9%, hogy ugyanezt másolják be a teljes játékhoz is, tekintve, hogy a CC ugyanazt az üzenetet dobta ki mint a srácnak a ME a limit átlépése után. Utolsó előtti bejegyzés.

Symbol: Itt a megoldás.
  • symbol
    problémám a következő. barátnőm laptopon nyomná a gammát, megvette a lénylabort, el is indul néha, már jáccot is vele kicsit, időközönként viszont kilép magától a logó megjelenítése után, sokszor tesz így, azaz ergo el sem indul maga a játék (csak a spore képernyő meg ilyenek jelenleg meg, utána kidob az asztalra.)

a gép: 1,7-es celeron, 512 ram, a videókárty integrált persze.

elvileg ez kevés is lehetne, de megjegyzem, a demo tökéletesen futott az égadta világon semmi baja nem volt. valakinek ötlete? pact vagy valami nincs a játékhoz?
  • Aragorn83
    Hmuda: Be tudnád nekem linkelni azt az oldalt, ahol ezt találtad?
  • BB7
    Igaz MySpore member'z nevében írtam! De asszem ez a minimum! :)
  • Aragorn83
    Ezt jó tudni! :)

Mindenesetre utánna kérdezünk az egész dologról az EA-s kapcsolattartónknál!
  • BB7
    Na jó! MINEK? Könyörgöm! MINEK? :O Igy a legális embert Sz0p@tják +!
  • Venom
    Hát még szép de mondjuk ennek sincs sok értelme tényleg.
    Kicsit olvasgattam a hivatalos oldal fórumán és sok helyen irják a SecuROM témával kapcsolatban hogy "SecureRom has already been cracked on the cc..." és ehhez hasonlók.
    Namármost ha ez igaz akkor ezekután tényleg nincs sok értelme hogy belerakják.
  • Hmuda
    Ebben a szent pillanatban vadásztam ki a hivatalos support oldalból:

Q: What happens when I’ve reached the maximum number of computers for my game and I need more? (Due to computer upgrades, theft, crashes, etc.)
    A: EA Customer Support is on hand to supply any additional authorizations that are warranted. This will be done on a case-by-case basis by contacting Customer Support.

Magyarán ha kimerült a limit akkor tényleg a "segélynyújtó" csapattól kell kuncsorogni. De persze annyi eszük már nincs, hogy esetleg mellékeljenek egy "revoke" lehetőséget uninstallkor, ami visszaadja az aktiválást. De lehet túl sokat várok tőlük logikus gondolkodás terén. :P
  • Hmuda
    Több hivatalos forrásból is azt olvastam, hogy csak a support csapatot kell nyúzni amíg nem adnak plusz aktiválást a kulcsra. Lehet csak elavult szöveg van berakva, vagy még ők se tudják eldönteni, hogy mi a franc a helyzet (szerintem az utóbbi :P).
  • Venom
    Cikkbe került egy képis amin lénylabornál tapasztalt egy játékos:

Namármost ha ezen is eza védelem van akkor az EA storeről megvásárolt és letöltött verzióra nem vonatkozik mert énmár 4x is újratalapítettem a lényes meg különböző bugok miatt vagy minek nevezzem :D
    Bár akkoris felháboríttó és reméllem nemezt a védelmet kapja.
    Ijesztő hogy a kiadó annyira féll a másolástól hogy ilyen baromságokat kitalállnak csakhogy nelegyen warez
  • Hmuda
    Tudom, hogy még a kőműves is hozott anyagból dolgozik. :-)

Kicsit átfogalmazom: a cikk forrásanyaga elég félrevezető lehetett. :-)
  • Aragorn83
    Egyébként nem volt célom a félrevezetés én csak az írtam le, amit A Simmers Against SecuRom oldal egyik képviselője közölt velünk....

• Venom
    Hát én amúgyis fogok egy reinstallt mertmég rohadt régi 20 kb-os hardisken van a windows és leszeretném cseréllni. Fejleszteni énse fogok egy jóideig, meg nemis szokásom. De mivan ha elromlik valami a gépbe?

A másik hogy ezmiatt az idiótaság miatt énse mondok le a játékról az tuti.
  • Hmuda
    Persze, hogy hülyeség, mindenki azért könyörög, hogy egy kis logika jelét mutassa már fel az EA, de csakazértis alapon ragaszkodnak a saját idiótaságukhoz. De csak a vezetőség faszsága miatt én nem fogok lemondani a játékról. Fejleszteni úgyse kell még a gépem egy jóideig, és még install előtt megejtek egy win-reinstallt, hogy jóideig ne kelljen.
  • Venom
    Hát azé elég szemétség... megha eleve kell netkapcsolat akkor nemlenne egyszerűbb CD kulcs alapján beazonosíttani a játékot? Nemtudom ki talállta ezt ki de jónagy hülye volt az biztos x_X
    Kiváncsi vagyok mi a helyzet az EA Storen vett játtékal mert úgytudom ott nincs CD kulcs mivel eleve betudnak azonosíttani hogy megevetted az accountra vagy sem.
  • Lobsterman
    Na igen szeretjük a SecuROM-ot. :P
  • Bloodluster
    Hi.
    Saját gyártmányok:
    Deadly Mouth

Golem

Ancient Bird
  • Hmuda
    Spanyolviasz, mindenki tudja, hogy ez a helyzet.

Kicsit félrevezető a cikk, ugyanis három aktiválás után egyáltalán nem kel újat venni, egyszerűen csak könyörögni kell az inkompetens support csapatnál. Az, hogy melyik egyszerűbb és idő/pénz tekintetében melyik takarékosabb (nekem három nap után se válaszoltak a múltkori ticketemre), az már megint más kérdés. :-)
  • Venom
    Hát ez no comment :S
  • Fantos
    Saturnban beszámítják?
  • DarkSector
    Semmi.
    Azé mondom...1500 pénz az asztán gatyaszaggató.
  • Venom
    Miért mi a baj vele?
    Csak akkor van baj ha Tescóban nem számítsák majd be a lénylabort a SPORE-be amikor ezt megy megvenni.
  • DarkSector
    Bazzeg ennyit kiadni ezért!!!
  • VRSDM
    engem az igazi bunda hiánya zavar, hogy bundát csinálni kb nem lehet.
    olyan viva pinata-s ra gondolok :/
  • Lobsterman
    Vele dolgoztam egy keveset :) Kicsit idegesít egyébként hogy vannak alkatrészek amiket felrakok, de csak egy ponton lesznek rögzítve(egyik hátuszony, ezek az indák) és ha a lényel elkezd mozogni, ezek elkezdenek kilengeni a fenébe. Hátuszonyt ráraktam a cápámra pl, és ha lép egyet az uszony 90 fokkal hátrafordul. Elég csúnya... Remélem kijavítják majd a teljesben.
  • Rip
    Jóak!

Roots fasza lett!
  • Solten

Na megvettem a teszkóba', kemény 1.5 k HUF.
  • Lobsterman
    Ő is noname. Talán Phil :D

Roots

Crown Victoria

Royal

Meatbug

Zulu
  • Lobsterman
    Az elmúlt 2 hét termése nagyvonalakban. Kb a felét így is kihagytam :D

Mentol

Arisztomacs

Bhaaaaaal